Матушката забременя от Пригожин с тумора на очакваното повторение

  Основната лъжа, на която Путлер гради след няколко дни размисъл своята защитна теза около несъстоялия се метеж на Пригожин, гласи следното: не искаме да проливаме руска кръв. Така се опитва да обясни парадния поход на парадиращите с недосегаемост наемници, достигнали на 24 юни за половин ден подстъпите към Москва  за ужас на режима и за радост на посрещачите-поне на онези, които се виждат на многобройните кадри, заснети с телефони ( докато ужасените в Москва не се виждат никакви, мнозина и до днес).

Истината, която дори и Путлер вече призна, че руска кръв все пак се проля. Офицерска, при това. Поне три хеликоптера и един транспортен самолет бяха свалени “с подръчни средства” от настъпващите наемници. Как се вписва този факт в твърденията за “руската кръв”, чието проливано било избегнато?

Този въпрос е сред най-обсъжданите в социалните мрежи. Появи се списък с имената на загиналите от екипажа на ИЛ-22, за които украинците пишат с разбираем саркацъм, че са били “демобилизирани” от своите.

 

 

 

 

 

 

– подполковник Артем Милованов

– майор Генадий Белякин

– майор Александър Свиридов

– капитан Виктор Попов 

– капитан Артем Шароглазов 

– капитан Игорь Волочилов 

– лейтенант Никита Голубев

– старши сержант Алексей Скриков 

– старши сержант Виктор Подрепний 

– старши  лейтенант Сергей Старушок

Появи се и снимка на Кирил Бабаев, един от загиналите пилоти на хеликоптер, свален от вагнеровците. На нея е изписана “благодарност” към батюшкта в Кремъл за това, че е оневинил убийците му.

Путлер лично потвърди, че делото срещу метежниците е закрито. Решението му поражда смесица от гняв сред негови поданици и, както отбелязах, сарказъм сред украинците. Очевидно е, че няма логика да бъдат преследвани и тикани в затворите граждани заради изяви, отричащи мирно войната на режима в Украйна, а в същото време да бъдат пускани на свобода убийците на руски военни в самата московия.

Но така е наредил царят и подчиненинете му само могат да му козируват. Засега. Едва ли ще се забрави тази аномалия.

У нас путлеристите също се бяха умълчали. Лъжецът фашизоид с парламентарния имунитет никакъв го нямаше да се изрепчи в подкрепа на уплашения цар. Едва след развръзката осмеля и озверя със заплахи да се разправи с враговете си в България и с верноподаническо обещание Путлер да спечели войната. 

Гледам  и Вацев се е активирал с позитивно облекчение. Цял свят коментира как образът на уж (все)силния Путлер се е сринал пред поданиците му и пред света, но Вацев друго си знае и бае. Путлер спечели от похода на Пригожин, оригиналничи (отново и по навик, верен на своя “стил” да изобретява несъществуваща ралност) “геополитикът” в интервю за тъмно червения сайт “Поглед инфо”, прославил се от известно време сред водещите разпространители на рашистка дезинформация в България.

Лъжкинята Дарина Григорова от СУ, която обясняваше миналата пролет, че Зеленски бил избягал и изоставил народа си, също събра смелост сега да иронизира Пригожин. Някои по-умни от тях предпочитат да не се излагат и да си мълчат, когато “там горе стават големи работи” ( по Ярослав Хашек и неговия Швейк). 

Радев спести очакваното от него по аналогия заключение, че “Кремъл е на Путин, чий да е”. Само изобрази загриженост за нашата сигурност. В пристъп на “войнолюбие” многозначително (си) припомни, че сме натовска държава. Беше нещо като “руки прочь”, ако не и “анатема” по адрес на злото, което може да ни споходи по руски образец. 

Матушката е бременна с тумора на очакваното повторение на събитията от 24 юни 2023 г. Видя се, че “невъзможното” се случи. Не се видя “народна подкрепа” за застрашения режим, каквато сега Путлер си измисля за свое и “всенародно” успокоение. Организират му я окопитили се поданици. До следващия път.

10 мнения за “Матушката забременя от Пригожин с тумора на очакваното повторение”

 1. Да, и Грозев така смята.
  Да помислим, какво са си мислели създателите на може би 30 ЧВК за марша от ГЩ в Ростов на Дон, до Воронеж, където е поделението със стратегическите ракети…
  Също, правителството на Ичкерия, което беше предложило на Зеленски 300,000 бойци, с молба за подкрепа в тяхната война.
  Досега Путин режеше баницата. Той даваше порциите. Пригожин се пристигна за парчетата на Шойгу и Герасимов.

  И се задоволи с Беларуската, където да си направи една хубава ЦЕР с лукашенко. С атомно оръжие.

 2. Суровикин е арестуван май..така че нещата ще продължат няма как. Така няма как да свърши това.
  Относно войнолюбците и миролюбците идеална пародия казваща всичко

 3. С пригожинците, според мен, нещата не са приключили.
  Дестинацията в Беларус, не е разрешаването на проблема, защото не е ясно какво тази армия ще прави там. Нито на Лукашенко са притрябвали, нито на Русия на Путин могат да са в полза, защото в последните си изказвания Путлер ги обяви за врагове на нацията искащи да проливат (и вече проляли) нейната кръв.
  Единствената развръзка за Путкин е Новичок в чая на Пригожин, за което Лукашенко трябва да се погрижи.
  При това още нене и ясно, дали вагнеровците са в Беларус.
  А за да молят Лукашенко да разреши така въпросът, за него това ще означава, че при неподчинение и разногласия и той може несъзнателно да изпие такова питие.
  Дори си мисля, че при продължителни дебати с Путлер, може да хрумне на пригожин да се присъедини към офанзивата на украинците. От изказванията му става ясно, че вече е разбрал коя ще е печелившата страна, а такива като са по победите а не по пораженията.
  Разбира се, ттакъв ход от украинска страна е немислим, но във война всичко е възможно, а ако остане в руска орбита означава, като обявен враг да се срешне и с последствията. Това без летален край, в руската история, не е познато.

 4. за евентуално сверяване на мерника:
  предполагам, че не възразявате да сме осведомени по – адекватно за събитията в УКРАЙНА.
  за рекетната атака в КРАМАТОРСК първото денонощие се съобщаваше за две жертви и тридесетина ранени в “главната градска пицария”.
  тази сутрин жертвите са 10+ и близо 60 ранени.
  украинците не съобщават повече и разбираемо защо.
  но в едно от многото съобщения на CNN, техен репортер съобщи, че се е добрал до украинец в КРАМАТОРКС, от който е узнал, че преди ракетния удар, в една от залите на ресторанта е започнал банкет на 45 украински военнослужещи. ясна работа, че тутакси се е намерил местен ПРЕДАТЕЛ, който е съобщил координатите или дори само мястото на събитието. за съжаление, врагът се учи текущо на войната.
  утешителното е, че ВСУ целево ще отмъсти богато и напоително!

 5. малко след 18 ч по канала FRIДОМ показаха предателя – наводчик. на него му се обадили рашистките му господари с искане да заснеме и прати видео на ресторанта, защото на тях друг предател съобщил, че там ще има банкет на военни. арестуваният направил и пратил видеото в педерацията и точно по това му действие бил разкрит.
  оказва се, че от обратната страна на централния вход на атакувания ресторант, имало друг ресторант, в някакъв приземен етаж / изиграл роля на бомбоубежище /, където е бил всъщност банкетът на военните. там нямало пострадали.
  градската репортерка, говореща от КРАМАТОРСК за FRIДОМ , спазваше правилата при говоренето си, но между редовете ставаше ясно каква е реалната картина.

 6. кукумявка,

  “за евентуално сверяване на мерника(!?)”
  – ВСУ “целево” НЕ ОТМЪЩАВА “богато и напоително” , а защитава народа, държавата си, независимостта си от русия, а за предателите и военните престъпници има съд …
  … на туземните също им идва реда
  – та, какъв точно мерник мерник сверявате
  https://news.liga.net/politics/news/udar-po-kramatorsku-chislo-pogibshih-vozroslo-do-vosmi-esche-56-chelovek-raneny-foto
  https://frognews.bg/novini/zaloviha-ruskiia-agent-nasochil-raketite-kalibar-kam-restoranta-kramatorsk-11-ubiti-61-raneni.html

 7. Предвид “дегенеративната измет”, която д-р Любомир Канов прецизно описва в психоанализа си за “блатарите” и реалната опасност техният дефектен питекантропски ген масово да се смеси с българския, защото България вече е ПРЕНАСЕЛЕНА от руснаци, единственото спасение е промяна в закона за чужденците: да отпадне статутът на “постоянно пребиваващ” (русски) гражданин, който след петата година има право да получи и българско гражданство, което пък му дава право да гласува на български избори и така да влияе НЕГАТИВНО върху демократичните процеси у нас и върху бързината на икономическия прогрес на България. С тази промяна в закона, независимо дали имат или нямат имот в България, русските граждани да могат да кандидатстват единствено за туристическа българска (европейска) виза, която им дава правото на краткосрочен ваканционен престой и нищо повече!

  Д-р Любомир Канов:

  Психоанализа на руския пуч на блатарите
  От векове дегенеративната измет непрекъснато се е възпроизвеждала в Руската империя

  Още от времето на Достоевски и неговите “Записки от Мъртвия дом” до Солженицин, Шаламов и дори “Одески разкази” на Исак Бабел се знае, че блатарите, углавният криминалитет на Русия, “урките”, Вор в законе и прочие

  дегенеративна измет,

  непрекъснато се е възпроизвеждала в Руската империя от векове. Те имат своята характерна емоционална субкултура. Една от нейните най-поразителни черти, вероятно свързана и с генетичната алкохолната нервно-биологична увреда е хистерично-театралната демонстрация на свръхсилен и краен безпричинен афект. Той се представя с разкъсване на ризи, плачове, мъчителни спазмодични ридания, за предпочитане пред публика, необясними чудовищни емоции и хлипове, бесновато въртене на очи, крясъци и стонове, завършващи с епилептоидни гърчове и осеняване свише. Вижда се в руските филми, описано е в литературата за лагерите и тюрмите им, част е от техният театър и драма.

  Пригожин е криминал, блатар,

  който изпадна в подобен хистероиден афект, след като от Кремъл не му признаха нужното уважение на криминален “авторитет” и се опитаха да го подчинят на по-нисши урки като Шойгу. Както всеки подобен характер той изпадна в бесуване и епилептоиден сляп гняв срещу “Хазяина” комуто дотогава беше верен, когато му отказаха пари и власт. Афектът на епилептоида, макар и разрушителен и опасен се изчерпва бързо, той няма трайност. Чекистите познават тази черта на блатарите, а Вова Путин, който е отраснал с такива в Ленинград, знаеше че Пригожин, както и самият той, са по душа страхливци. Пригожин мигна първи. Знаеше, че не може да управлява нищо в тази чудовищна държава, дори да му дадат властта и водородните бомби. Накратко,
  обосрался

  и разбра, че неговият хистеричен афект е преминал и е по-добре да бяга при диамантите си в Мали, докато Лукашенко все още му държи отворен пътя (путя?). Понеже е криминал с инстинкт за самосъхранение, остави грубият убиец Уткин да се оправя сам с войната и вероятно ще се опита да забегне овреме. Дали Хазяина ще го остави да живее, дали гаранциите на колхозният бос Лукашенко значат нещо, той ще разбере в най-близко бъдеще. Ако обаче отново получи хистероидно-епилептоиден патологичен афект и усети, че отново иска власт и величие в момент на нововъзникнало безвремие или както казват в Русия “смуть”, може да се появи отново отнякъде, възседнал танк.

  Засега обаче се вижда ясно само едно:

  Императорът е гол

  Не само това. Макар и облечен със сако и вратовръзка, той е гол от кръста надолу и с извънредно малък пенис, наричан също пишка. Американците биха добавили “no balls”, което по нашему означава, че той няма тестикули или ташаци, метафорично казано.
  Сцената наблюдавана отстрани, би била смешна, ако не беше толкова опасна за целия свят. Но никога не е било лесно да се живее в един и същи свят с карикатурните безумци, които управляват и са управлявали Русия. А как се живее с българските русофили, тук в България, е тема на цяла отделна битова пиеса за дебили.

 8. Улулица@ загиналите в Краматорск са 11 души,сред които 17 и 14 годишни девойчета,както и 8 месечно бебе-без военен чин.Това са официални украински сведения,други нямам.

 9. На Колхозника Лукашенко трябва да му направят паметник до Кремля,като спасител на белокаменая Масква,ходатайствал человека ,умилостил Женя,да не влиза с пандизаджийте си по Московските квартали завардени с с камиони и автобуси,Путя го помолил да помогне

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.