Ще помагат ли иранските другари на рашистите да бият мирни демонстранти в московията?

Сред най-ярките доказателства за международните “затруднения” на изолирания рашистки режим е фактът, че като най-важен негов крепител във военно отношение все повече се откроява режимът на аятоласите в Техеран. Не са само дроновете “Шахед”, с които захранва уж първостепенната световна военна сила, за каквато се представя(ше) московията.

Поредна илюстрация на символично ниво за тази симбиоза е посещението на иранска делегация от високопоставени представители на репресивните органи в Москва. Приета е от Патрушев, известен като най-големия ястреб на режима, пледиращ отдавна за правото на първия ядрен удар. Патрушев, който отговаря за силовите ведомства, е получил предложение от иранската делегация Техеран да изпрати отряди от своите революционни части ( очевидно за справяне с проблеми на сигурността в страната).

Информацията е потвърдена от военния канал Рибар.

Какво ли означава това? 

Връзва се с новината, че Путлер е решил да въоръжи Росгвардия с тежки оръжия след като се видя, че тя изобщо не беше задействана срещу похода на Пригожин. Ако се окаже, че тази най-голяма бойна единици в руските въоръжени сили, създадена за подкрепа на режима да бие и арестува непослушни поданици, бъде хвърлена в украинската месомелачка, възниква въпросът: кой тогава ще бие и арестува непослушните поданици на Путлер?

Отговорът по подразбиране е: иранските другари. Т.н. революционни гвардейци имат богат опит в потушаване на бунтове в Иран и не се свенят да стрелят на месо срещу невъоръжени демонстранти. На съвестта им тежат десетки, ако не и стотици убити цивилни в Иран през последните години. 

Ако това се случи, няма да има противопоставяне между руснаци, от което така театрално се разграничи Путлер като обяснение защо Пригожин и високоплатените му наемници не бяха спрени с военни средства на 24 юни, превзеха цели градове и стигнаха до подстъпите на столицата.

По ирония на съдбата в мрежата беше разпростанено видео от публична изява на сенатора Джо Байдън. В него той преразказва свой разговор с лидера на руските комунисти Зюганов, който през 1997 г. му заявил, че не харесва разширяването на НАТО и ако то продължи, Русия може да се поинтересува от Китай.

 

 

 

 

 

“Не можах да се стърпя да не използвам популярния в моя щат израз “ желая ви успех, когато пораснете”. На фона на смеха сред аудиторията Байдън добавя, че накрая казал на Зюганов: “ Ако не ви се получи, пробвайте с Иран”.  

Днес неговата шега звучи като осъществен съвет. Путлер пробва с Китай и не му се получи. Но с иранските братя по самодържие и мракобесие е все повече на ти. Вероятно това е и една от причините Путлер да включи в най-новите си коментари реверанс с благодарност към “ братята мюсюлмански”, които рамо до рамо с руснаците отблъснали метежниците на Пригожин.

 

 

9 мнения за “Ще помагат ли иранските другари на рашистите да бият мирни демонстранти в московията?”

 1. Московията вече се превръща в северен иран. Ако не се разпадне след катастрофата в Украйна може да оцелее само ако стане московка корея.
  Но моето скромно мнение е, че ще се разпадне. Процесите са започнали.
  Видях например как Кадиров се закани да бие Пригожин но не му стигната 2 дена за да мине 90 километра и да се срещне с него.
  Видяхме как 400 000 национална гвардия се скри по мазетата до развръзката.
  Виждаме и десетките частни военни компании в различните региони.
  Всички чакат момента в който да бият колчетата и да режат от месото на умрялата империя.

 2. Ле-е-кинко се съмнявам в дълбочината на аятолашко-путлеристката бойна дружба, щото тъжният катър лавров само преди 2-3 години плещеше в ООН нещо за “фундаменталисткия бандитизъм”, а онея помнят дълго и не прощават подобни изцепки.

  Ето и малко оф-топик веселба – рундю казачока при визитата в Австрия “по грешка” му блокирали кортежа екоактивисти, пише Letzte Generation Österreich. Имало и малко гнили домати. На снимките рундю, наш настаяшчий натовский гЭнерал с руZка закваска, гледа кат прясно напълнил памперса. Смях се до сълзи!

 3. predi da zapochne voiinata v Velika UKRAIINA putler beshe na pochit v sveta a sega ce naredi sled iran zimbabve tanzania i dr.. velik putler ako ne beshe toi niamashe da e tova koeto e I Bce pak blagodarnosti za putler edva li ima v prosia(cvinarnika) da e postignal tova koeto postigna toii—–gracias putler za nachaloto na razpada……a Zelencki zasluzava uvazenie VELIK PREZIDENT NA VELIKA NACIA slava na UKRAIINA malko ostana

 4. А защо няколко британски университета (11 доколкото разбрах) са се “пробвали с Иран” и са участвали в разработката на Шахид???
  Тъжно е да разбереш, че светът не разбира, колко опасен път на развитие следва от векове.
  Преди 6 века унгарски инженер с име подобно на днешния им президент, помогна на Султана да влезе в Европа. Поблазниха го парите. След това, Султана прегази родината му и стигна до Виена.
  Днес виждаме, че всичко си е по-старому. Руският султан чука на вратата на Европа и стреля по Киев (украинския Константинопол) с европейски и американски чипове и технологии. Докога разумния свят, ще бъде толкова глупав???
  Разработката на мощни оръжия винаги се обръща в посока на създателя им. Ще го разберем ли някога, преди да е станало прекалено късно за претоварената ни планета?
  И сега още веднъж, да си спомним Божиите думи от Матей 26,52 “Повърни ножа си на мястото му, защото всички, които се залавят за нож от нож ще загинат.”
  Тези думи, казани по повод Божието учение, което не може да бъде налагано със меч, важат и за всички, които отварят разума си за война и оръжия. Създадохме ядреното оръжие а сега треперим в чии ръце ще попадне. Създаваме всякакви чудовища а земята става все по-малка и по-малка. Ще обърне ли човека ума си към добродетелите в сърцето си, докато не е прекалено късно??

 5. Г-н Инджев току що гледах последната реч на Путин в който си призна в прав текст Вагнер са били изцяло на държавна издръжка. Това е директно признаване на военни престъпления от които доскоро се разграничаваха на теория под предтекста, че Вагнер са частна компания.
  Това за момента никой не го повдига като въпрос.

 6. Путлер вече унищожи “демонстрантите” в путлерасткият му рай(Хь) , като “чужие агентьи”.
  Сега хунтараторь Хуйло сам кани (т)ИРАНьските “чужие агентьи” да завладеят РАБьZZия , в нов златноноордовь похоть към мАсква и Кремль ! Машшшалллахь , ТЪПарищь Хуйло, Ашшшкулсунь , ……….Аффферимь, Так держать!
  Все пак фундаментално да подчертаем , че в ислямистки (т)ИРАНь има СМЕСВАНЕ на религията с ТОТАЛитарНА(АБСОЛЮТна) власть, докато в путлерасткият рай(Хь) е точно “обратноТО” – хунтараторь Путлерь е СМЕСИЛ ТОТАЛитарНАТА (АБСОЛЮТнаТА) си власть с религията! И едните са КРИВОверни (ФА)шиитски ислямисти , а “другите” с правоВЕРНИ КРИВОславни чекисти!
  Одите на (т)ИРАНь, одите Хунтараторь, одите на хуйло ви!
  Все пак да припомним , че при много месечните ПРОТЕСТИ в Техрань, хунтараторь Путлерь също изпрати чекистка помощь на “колегите” аятолахски хунтараторьи в “братски” (т)ИРАНь, нали!
  Сега е време (ФА)шиитските ислямисти да му се “отблагодарят” , и да върнат “помощта” , която получиха от него!
  Още повече хунтараторь Хуйло “помогна” и на “братските” ТИРАНИ и в Беларус, и в Казахстан, и другите средноазиатски диктатори, и на “украинският” Януковичь, и на алевитският сирийски “колега” аZZадь , също в Либия , в Судань, в Еритрея и цяла Африка! Да не забравяме и савецките тирански падруги в Куба, Венецуела и т.н. и т.н.!
  Но да се върнем пак към путинските ислямистки терористични падруги от (т)ИРАНь ! Те си “помагаха” и в Сирия, едните със “гвардейските” “стражари” от КОНТРАреволюционният ислямистки корпус , а Путлерь с “гвардейските” “частници” носещи “чисто” раZZийското име – Вагерь!
  И резИлтатът е тотална разруха и в Сирия, и в Либия, Ирак, Куба, Венецуела …..и Африка! Да припомним и за ислямистките аятоласки наркобарони във Венецуела и в други латиноамерикански държави, също както наркобаронската лошадь-лавров, който превозваше кокаин дори от Аржентина!
  Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 7. Отказът на Кирил Петков от депутатския му имунитет вече официално е в прокуратурата!

  Ще последва ли примерът му и Бойко Борисов?
  Или шайката му ОПГ-ГЕРБ
  ще продължават да държат за заложник България?

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!

  Нашите приятели,
  могъщите САЩ и непобедимият НАТО
  са гарант за свободата ни!

  Просперитетът ни зависи
  единствено от нас!

 8. Преди два дни руснаците удариха с дрон пицария в Крематорск. Както повелява добрата руска традиция, тяхното министерство на отбраната нарече пицарията “команден пункт на армейска единица”. Този път обаче сред загиналите са трима са колумбийци – писател, журналист и политик. Подозирам, че това ще е едно от безспорните доказателства за военни престъпления.

 9. 1/ за : oyla
  28.06.2023 в 20:15
  АДМИРАЦИИ! много мъдър пост!
  жалко, че положението е такова, каквото е…

  2/ за сверяване на мерника: / не важи за “историкът” тук, който стреля от хълбук /
  в УКРАЙНА има една твърде неординарна личност: ЕВГЕНИЙ МАРКУС. умник, симпатяга и смел пич. няма украинка, която тайно или явно да не се моли ветровете на войната да пощадят светлата му глава!
  в момента е популярно видео, в което МАРКУС говори след тежка, бойна нощ. по-изморен човек рядко сте виждали! видеото го вижда генерал ЗАЛУЖНИЙ в телеграм и заповядва на своя главен сержант: марш да се облечеш! – защото МАРКУС е свалил шлема и бронята си, а наоколо падат снаряди, буквално докато МАРКУС говори пред go pro камерата на шлема си. МАРКУС пише на генерала в телеграм: слушам!
  иначе, те, двамата, са приятели. като гледаме МАРКУС в самия пъкъл на боевете, си даваме сметка ,че всеки следващ миг може да го удари куршум или мина да се взриви в окопа му. животът на този човек, на тази наистина рядка личност, виси на косъм във всяка една секунда ТАМ, КЪДЕТО СЕ НАМИРА.
  войната отива към година и половина. много хиляди млади, опитни, безценни украински мъже и жени вече са мъртви. доброволци вече почти няма. има перманентна военна мобилизация, чрез която “нагребват” мъже от какви ли не възрасти / до 65 г./ и професии. всички знаем какво е това “мобики” в армията на орките. уви, вече и във ВСУ е пълно с такива, заради което нарастват украинските жертви на бойното поле и намалява ефективността на ВСУ. рашисткият агресор знае това и залага на ДЪЛГА ВОЙНА. с големия си ресурс от “месо”, педерацията може да заделя голям брой войници, които старателно да обучава в тила, докато в същото време разпилява по земята на УКРАЙНА още толкова “мобики”. в УКРАЙНА тази тактика почти не може да се приложи : виждаме как една шепа войници на ВСУ някъде да се съберат и прелитат рашистките тежки ракети. защото и ракетите, със “срамежливата помощ”на западните технологични компании, НЯМА ДА СВЪРШАТ, както и украинските предатели – наводчици, също нямат свършване / да, тези т.н понаехавшие диваци от севера, които заселиха украинските земи СЛЕД ГОЛОДОМОРА. от 2014 г, когато КРИМ беше анексиран, до момента, там ВЕЧЕ СА СЕ ЗАСЕЛИЛИ 1 200 000 “росияне”. отделно онези, които мигом напъплиха в КРИМ, след като сталин изсели и прати по дяволите кримските татари през ВСВ./
  това, което пиша няма да чуете от ура – патриотите на украинската кауза. затова го пиша. има европейски организиции, които се занимават със скрупульозно броене на жертвите но войната и за двете страни. те правят текущ профил на възрастта, образованието, професията на загиналите по доказуеме данни. точно те казват, че най-обучената рашистка армия е загинала през първите три месеца на войната. за съжаление, това вече се е случило и с украинската армия. НЕ БРОИМ украинските части, които се обучават в чужбина покрай една или друга нова техника.
  войната в УКРАЙНА се хронифицира. тази война е горящия фитил към една кратка, но ядрена ,трета световна война. никой не я иска, освен шепата болни мозъци в педерацията. те отдавна са като филмовите зомбита: всички бягат от тях, вместо да спрат, да извадят оръжията си и да унищожат зомбитата веднъж -завинаги! но за това се иска да имаш топки! и не да чакаш момента, когато дойдат и посегнат към тях!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.