Украйнска медия изрази презрението си към “ватника” Румен Радев

Ние си я знаем, но доскоро на украинците беше спестявана истината, че главнокомандващият на България е путинофил. Популярен украински сайт го нарича със също така популярната дума “вата”. Така в Украйна изразяват презрението си към “ватниците” заради примитивното им облекло, което все така наподобява памуклийките на Червената армия от времето на Втората световна война.

КОЛАЖ(И): Филип Коновски

ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ В КОЛАЖИТЕ НА ФИЛИП КОНОВСКИ

 

 

 

 

 

 

 

В статия, озаглавена “За помощта от България”, украинският сайт разказва за българската военна помощ, която е била изпреварена само от британската и е била от най-голямо значение за отбраната на нападнатата държава в началото на войната. Авторът отбелязва, че това се е случило въпреки опитите на проруските сили в България да попречат на доставките и че тази помощ не е секвала и след това, независимо от откровената съпротива на “ватника” Радев.

 

 

 

 

 

 

 

За сведение на безпомощните ватници у нас, които се опитват да отрекат тези факти и да припишат изнесените данни за тази българска помощ на въображението на германското списание “Шпигел”, украинският автор изобщо не се позовава на разгласената с година закъснение информация в Германия. На практика украинските източници я потвърждават от първо лице множествено число.

Авторът благодари ( също в множествено число) на българските власти, които помагат “страшно много” на Украйна и го правят “вероятно най-тихо от всички”.

 

 

4 мнения за “Украйнска медия изрази презрението си към “ватника” Румен Радев”

 1. КОЙ ДА ПРЕДИЗВИКА ИМПИЙЧМЪНТ???

 2. Малко за изтрезняване:
  https://www.youtube.com/watch?v=OtiagXuU5Ik
  От тези ли се възхищавате бе , ватници нашенски , възродители и патриоти? Заселихте ги с хиляди на Черното ни море и ни карате да говорим по руски в магазините? Щом това са крушите , представяте ли си какви са били дърветата! А те още стърчат ,с шмайзер в ръка, над София , Пловдивските тепета и къде ли не из Родината . Голяма любов, брей, към такива НАДчовеци (Übermenschen) …! Не се мръщете , гледайте и айде друм (путь) на североизток ! Те бягат от там, вървете вие!

 3. Де да беще произведението на Хуго Шмайзер.Те имаха ППШ и ППС.

 4. Това не е просто савецки “партиен” ватникь, това си е цел путлерастки “маZZонски” савецки решетников фатмашки ватникь!
  Още повече , че дори като фейк-военен параден льотчикь трябва да помни , че преди 30 години един друг диктатор- Милошевич беше един от първите нарушили следвоенните граници в Европа!
  И въпреки , че никой не въоръжаваше нито нападната Словения, нито нападнатата Хърватия, нито нападнатата Босна войниТЕ ,……. войниТЕ …..войниТЕ на Милошевич продължиха чак над 3 години, а последиците им продължават и до сега. Освен тях Милошевич нападна и Косово , но там войната му беше прекратена бързо с пряка военна операция от НАТО. Също и в Босна , след 3 години геноцид и етническо прочистване от Милошевич, и пак с военната операция от НАТО бяха подписани мирни договори!
  След военни операции на НАТО!
  В Хърватия войната пак свърши с военната помощ в техника и подкрепа от западни държави!
  ВойниТЕ на Милошевич засегнаха дори коминтерновските титовисти от БЮРМ, но и там имаше дипломатическа помощ от САЩ и НАТО, и военна помощ от Украйна и от България от парламента на ОДС и правителството на Костов!
  Така че, Милошевич беше спрян едва след военни операции и военна помощ и подкрепа от НАТО, Украйна и България. И то след почти 10 години!
  Тогава също “правителството” Беровь на МУТРИгрупь провеждаше контрабанда и нарушаване на югоембаргото , а и след него! Също както гнусната зИльона фатмашка предателска престъпна ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень със служебният му гълъбарник нарушават ембаргото срещу ТЪПькачът им Хуйло!
  Одите на хуйло ви!
  Подобен пример са и операции срещу тяхната падруга Саддамь!
  И точно обратното, нямаше военна помощ за Сирия и другите арабски държави, след арабската пролет 2011г., и там конфликтите продължават.
  Но примитивният фатмашки дИбиль, продължава да говори точно обратното на ФАКТИТЕ, които категорично го опровергават, когато се отнася за ТЪПькачите му в Кремъл!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.