Въпроси, които не задават на фюрэра

Пак ще припомня един виц на абсурда от времето на абсурдната действителност в несвободния ни свят. Едно стихче с неочакван край се споделяше, когато почина Людмила Живкова.

“В нашата Родина мила

спомина се Людмила.

Няма да е лошо 

да умре и…Рейгън”

Да, нямаше да е лошо и у нас, както в Гърция, партията на откровените неонацисти да се спомине. Южните ни съседи забраниха “Златна зора”, еквивалент на грозното нашистко явление със също така красивото име “Възраждане”( направо плагиат от гръцки).

В момента в Атина разследват една п(р)оникнала на най-новите парламентарни избори с малко над 4 процента от гласовете отровна двойна гърба на “Златна зора”, използвала заобиколен път чрез подставено лице. Нищо чудно и нея да забранят. 

Както често обичат да ни припомнят всеки път рашистите, когато им изнася, тук не е Гърция-не протестираме толкова радикално, колкото гърците. А им се искаше на рашистите много да поникне и тук лява мухоморка като СИРИЗА, която дори успя да вземе властта в Гърция.

Волгин се скъса да агитира в апогея на крайнолевите съседи от държавния микрофон тук да бъде създаден гръцки двойник на СИРИЗА. Днес нещо е повехнал на тази тема заедно с все по-жалкия изборен резултат на Ципрас, който дори си подаде оставката от върха на собствената партия ( СИРИЗА без Ципрас е като ГЕРБ без Борисов).  

Това, което е валидно за Гърция, наистина не винаги е приложимо на родна почва, наторена и напоена с русофилство и рашизъм до степен, че на моменти е подгизнала от тях като блато. В него може и да затъне каруцата на “съдия изпълнителя”, решавайки да остави в нея Андрешко (а не обратното).

Склонен съм да се съглася, че тук трябва да се действа различно срещу онези, които си разиграват рашисткия троянски кон в това блато както си искат. Може да изненадам някого, но съм за това да зачестят още повече поканите на медиите към рашисткия фюрэр с парламентарния имунитет. Бойкотът е ефективен и възможен само при пълното му спазване, какво няма как да бъде наложено на частните медии без погазване на защитните механизма на демокрацията, от които фюрэра се възползва с ловкостта на изпечен лицемер. 

Но при едно условие.

Трябва домакините му да се запознаят с репертоара му и да (му) припомнят какво е плещил и какво в крайна сметка се е получило. А не да му спестяват дори въпроса какво мисли по водещата световна новина за похода на Пригожин докато той е в разгара си, а фюрэра безнаказано да води хорото в студиото на БНТ, получавайки златен шанс да се измъкне от неудобното положение да вземе страна в рашистката крамола на 24 юни ( както и направи след като Путлер проговори и даде указания на слугите си в страната и по света как да оправдават небивалия му позор).  

Във всяко негово интервю трябва да изискват от него да коментира възмущението на украинските българи от него. Всеки цитат от техния демарш включващ кметове на български села, лично срещу фюрэра в качеството му на отговорник за българите в чужбина, е като зелев сок след препиването му с патриотарство-менте.

Във всяко негово интервю трябва да припомнят лъжите, според които на българите в Украйна забранявали да ползват майчиния си език. Пълно е с опровержения в публичното пространство.

Във всяко негово интервю трябва да отговаря на въпросите за очевидното му забогатяване в днешно време. Както и това на най-близкия му щурмбанфюрэр, лъжливия Цончо, чието синче се сдобива преди пълнолетие с купено от него на кредит скъп апартамент в София. Да го (ги) питат защо си държат пачките на еврови банкови сметки.

Във всяко негово интервю трябва бъде питан да посочи поне една държава от десетките, която помага с оръжие на Украйна и поради това да е била вкарана във войната.

Във всяко негово интервю трябва да му бъде съобщавана актуалната информация за загиналите в защита украинската държава от рашистките окупатори етнически българи.

Ако партията му не е проруска, защо беше откроен от руzката посланичка Митрофанова като неин фаворит в българската политика и  беше награден със снимка с нея в самото посолство?

 

 

 

 

Може също да го попитат да актуализира заканите относно Белене ( каквито отправя срещу враговете си в Народното събрание, по свидетелство на някои от тях). Ще въвежда ли газови камери по нацистки образец или само ще избива концлагеристите с непосилен труд, бой и глад, след което ще храни с труповете им прасетата по рецептата, приложена вече в Белене от фюрэроподобните “надчовеци”, качени на власт от Червената армия.

Трябва да бъде питан за повече конкретика, когато лъже на едро. Кои са точно българските злодеи ( “измет”, по неговите думи), които се били зарадвали на похода на Пригожин? Може би общува с такива и знае нещо от тях, което ние не знаем?

Трябва да му поискат американските контакти, за да може всяка медия да се осведомява какво точно става в американското посолство, за чиято дейност фюрэра се произнася с претенция за осведоменост като самият той да спи там.

Трябва да бъде “помолен” да разшифрова друго свое идиотско обобщение, според което “подчовеците” у нас задължително били срещу всичко българско, а не да го оставят да вади  като пример пред скоби иронизирането на “леденото хоро” и пилона на Рожен. Какво “друго” мразят “антибългарите”?

Водещите с българско самосъзнание трябва да му напомнят, че също са българи и не са съгласни той да говори от името на “българите”. Евентуално трябва да му напомнят, че говори само от името на българите с рашистко самосъзнание.

Трябва да бъде питан какво общо има днешната руска символика, която неговите “надчовеци” веят на Шипка, със знамето на империята от онова време. 

Има и по-сложни въпроси. Например: известно ли му е що за нацизъм (на снимката) вирее в московията (на тази тема ще посветя отделен урок, с извинение).

 

 

 

 

 

 

Лесна работа е, както виждате. Само трябва да поискат питащите!

 

 

16 мнения за “Въпроси, които не задават на фюрэра”

 1. Здравейте, г-н Инджев и всички, които ни се занимава с рус-трол-надзор….

  „ВСЯКО ТЪРЖЕСТВО ЗА БЪЛГАРИТЕ Е СМЪРТ ЗА РУСИЯ !
  БАЛКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ НИЩО СВОЕ.
  ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИТЕЖАНИЕ НА
  РУСИТЕ ИЛИ,ПО-ЯСНО КАЗАНО, ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОГЪЛНАТИ ОТ РУСИТЕ! ”

  ИВАН АКСАКОВ – РУСКИ ПУБЛИЦИСТ ,
  В.,, РУСЬ ” 1885 г.:

  РУСИЯ ПРИЗНАВА КАПИТУЛАЦИЯТА СИ ПРЕД БЪЛГАРИЯ
  НА 3-ТИ МАРТ 1918г. се ПОДПИСВА БРЕСТ-ЛИТОВКСИЯ МИРЕН ДОГОВОР, С КОЙТО ЮЖНА ДОБРУДЖА ИЗВОЮВАНА В БОЙ С РУСИЯ И РУМЪНИЯ СТАВА ОТНОВО БЪЛГАРСКА

  Ям яко минуси за тези два исторически факта в “български” форуми 🙂 Подозирам Вгъзраждане са се еманципирали яко 🙂 едва ли са истински руснанци 🙂

 2. Аз много не бих се притеснявал за идиоти като Коцето. Фашизма не може да вирее на българска почва.
  Ако другите парламентарни партии не го ползваха, както навремето Византия е ползвала османски войни да и решават проблемите, влиянието му щеше да е слабо.
  Основния проблем е в глупостта на много сънародници да припознават Русия като спасител от мизерията в която живеят. А за тази мизерия са виновни най-много родните ни “евро” политици, които имитират някаква политическа дейност а зад гърба ни, раздават “порции”/бизнеси.
  Щастлив човек трудно ще го направиш фашист но не е така с бедния и онеправдания. Той е на дъното и би хванал всяка пръчка, която му се подава с обещание за спасение.
  Това прави фюрерчето. Представя се за спасител, обаче самият той е просто един тарикат, който се мъчи да яхне подплашеното народно магаре и да го присвои или поне поязди, докато му е полезно.

 3. В Молдова Конституционния съд забрани проруската партия”ШОР” и ги извади от парламента.

 4. ! гълъбарника – рекордьор по изпратено оръжие за Украина + РРеZидента – миролюбец = посредници с 20 до 40% от цената, които НЕ влизат в хазната + хиляди зомбита в редиците на копейкин

 5. Иво, забравил си точния текст на гатанката :

  Людмила почина лошо.
  Време е и на … Рейгън.

 6. Стиховете за Людмила имат и друг прочит, а именно:
  Земьо мила,
  прибрала Людмила.
  Няма да е лошо,
  да прибереш и бай Рейгън.

 7. Вече милиони пъти сме писали и говорили, че кУпейкинь е поредната фалшификация на параZZитният ТОТАЛитарЕНь(АБСОЛЮТень) ПОПУЛИЗЪМ , “религията” на лумпените и дИбилите , чийто “нов” “меSSия” е кУпейкинь!
  И на запад има много такива “пар(т)ии ” , а целият путлерастки рай(Хь) е световният символ на това , наред с другите болшевишки колонии от Куба и Венецуела, до Виетнам , КНДРь и Китай. Същото е и с иSSлямистките ПОПУЛИСТи от (т)ИРАНь!
  А и в задунайския
  колониален Бандитустань са цели поколение ска поредица от ОКЗНИ, Ж. Ганчев, бокоТИКВАТА, Кобурга, ()ОЛЕН ()ИДЕРовь, МВРО, бардакоФФь, МаноловНаЯ и сега е кУпейкинь, всички на заРплата от пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ!
  Одите на хуйло ви!
  И над всички тях са вековните терористи БКПь, предшественик на всичките!

 8. Копейкин е инструмент на статуквото.
  Ако някой си мисли, че преборвайки или борейки се с копейкин се бори и със статуквото, то може да го разочаровам. Смисълът на копейкин е точно в това – да се борим с него за да забравим и пропуснем съществените неща, които се случваха и се случват и в момента.
  Някой ми разказва, че е време да затворим страницата с мафията наречена ДС?
  Някой ми разказва, че децата на ДС не трябва да отговарят за деянията на родителите си?
  Нека децата на ДС да предадат всичко, което са натворили бащите им и дядовците на България. Досиета, деяния, пари, имоти и т.н. Нека е ясно какво са правили. И тогава да кажат – аз нямам нищо общо и искам да ви водя към светлото бъдеще.
  Защото и днес ДС е жива. И днес ни продава най-скъпите стоки в ЕС. И днес ни облага с непосилни данъци за всеки малък бизнесмен или самонает. И днес има инстутционален произвол против гражданите, които не са част от ДС. И днес милицията защитава мутрите, които заплашват и тормозят неравните.
  Копейкин е ясен, съвсем скоро наследника на мутрофанката ще пусне водата и ще го прати в канала откъдето е изпълзял. Като употребен гандон. Московията не обича свидетелите и ги черпи с чайче или им дава да дишат свеж въздух от десетия етаж.
  Искаме да сваляме МОЧА? А на морето с нисколетящ хеликоптер ни хвърлят портрети на правешкия тарикат. Кой притежава хеликоптерите в България? Статуквото.
  То ни се надсмива и ни се подиграва. И защо го прави? Защото ние се ядем за това, че някой не приемал да гласува за детето на ДС-то.

 9. Една поправка от статията:
  Нова Зора е една тукашна маргинална крайно-лява националистическа партия и част от листите на БСП. Беше ръководена от Минчо Минчев. Бяха доста кресливи по едно време. Гръцката партия е Златна Зора и в момента гръцките власти гонят партиите създадени след забраната ѝ.

 10. dw/Веселин Стойнев, Има две Българии. Едната е на Путин
  ” … кремълската пропаганда – тя работи отдавна, издълбоко, мощно и ефективно. Разчита на официални медии, журналисти и общественици, както и на тролове и хибридни платформи… и тяхната парадигма за “всички гледни точки” … съвсем не случайни позиции и говорители … Тези хора са обърнати към миналото … във всякакви “ние” идентификации на съпротива срещу “тях”, които им налагат джендъра, зеления сертификат, а сега и оръжие за Украйна… Страната ни е с огромно социално разслоение (първенци сме в ЕС по коефициента на Джини), с 900 000 души, които нито учат, нито работят, с тежка демографска криза, с неравномерно териториално развитие (“Северозападнала” България) – една такава страна може да произведе хиляди андрешковци, които не само ще оставят държавната каруца в калта, но дори нямат рефлекс да надигнат глава отвъд калта… трябва веднага да се заемем със задачата да няма две Българии.”
  – важно е, че кандидатът на ПП-ДБ за кмет на столицата ни говори точно за това:
  “Тежи ми, че сме много разделено общество. Това е, което на мен най-много ми тежи. И това съм го споделял и преди да се захвана с този трънлив път на евентуален бъдещ политик , тъй като политик се става когато вече си избран, не когато си тръгнал. Та, това което ми тежи е колко сме разединени, едно и колко не успяваме да намерим това, което ни събира, това което ни прави едно общество. А ако не сме обединени за следващата малка стъпка пред нас, умението да погледнем по-напред … .. ”
  (следва – от 56:16 мин. до 57:47мин)
  https://www.youtube.com/watch?v=y60HPC-357M

 11. Либералец
  02.07.2023 в 09:27

  Spot on!


 12. 02.07.2023 в 11:29

  При липса на каквато и да е лустрация в България, при липса на търсене на каквато и да е отговорност от комунистичеста партия и дейците и за стореното срещу хиляди ми идва малко в повече наследник от ДС род да говори за болки и да ни пришпорва към светло бъдеще, обединени и прегърнати..

 13. Георги Харизанов 💙💛,

  пришпорва към разговор в обществото , защото след след 9-то септ. подмяна обслужваща ссср-то, над 10 години ни заливат с опорките на пропагандата на хуйло , която подменя и това в което се е вярвало и по времето на дядото от ДС – преди 1989г няма русофили и въпросът е:”филмът хубав ли е или съветски?” и е престижно да си с нещо ‘корекомско’ – русолюбието тръгна от ежевечерното славидоганшоу и налагането на “традиционни ценности” , като се започне от майсторските изпълнения на чалга версиите на възрожденски и народни песни – 2008г вече беше завършено изобретяването на на “вековната традиция” на Калоферското хоро – цяла България гледа късането на снимката на “плевньо” и обявяването му за полит. труп , заради въпросите на сценаристите за референдума , а речта му в Страсбург, за която на крака го аплодира целия ЕП беше заметена под килима – точно шоуто промотира “родолюбието” на копейкин и самия него … … най-голямата лъжа на тази проруска кампания е опорката за “дълбоките корени” на българското русофилие – на този въпроса dw/ot-kakvo-se-hranat-vzrazdane-i-kostadinov- авторът отговаря : “Голямата пасивна маса българи са тихи и невъзмутими русофили. Те никога няма да заклеймят категорично Русия, дори когато тя е брутален агресор ” , но обяснението не е в “дълбоките корени”, защото нямаше бълг армия да бие руската като маче у дерек или тайно да правят преврат на 9-ти , нито тато пак тайно да се пъне да ни прави 16-та губерния … сега коментират че полоеин милион са подписали за референдума на копейките , а причините са страховете насаждани от пропагандата – имаме си Д(ж)ип – КОПЕЙКА в телевизора и на всеки мислещ човек му идва в повече … и не ми казвайте, че решението е да омаскарим един смислен човек, който е бил на 10-тина години 1989 -та , а може би и децата му и децата на децата му (добре са ни порусначили за 45г)… колко са такива като него, колко предпочитат да работят просто за себе си и децата си, за да им спестят това и колко губи България, че не избира хора за работа, а се жалва , че е все на дъното във всички класация за нормалност
  – трябва ни нов борисов и с друг дядо, ако единия не ви харесва … и бие на избори, а цецките и деситата му ни въртят НС в парламентарната ни демокрация

 14. Кой да зададе тези въпроси на фюрэра, г-н Инджев??

  То не се намери една нашенска Овсяникова, която да извика в пряк ефир “Спрете войната на Путин срещу Украйна!”…Та да задават въпроси на фюрэра (си)?
  Нали на секундата в слушалките им ще им издърпат ушите начальниците?

 15. И Георги Харизанов долетя като лешояд на мърша. Ех, приказ,приказ от Който1

 16. Следете внимателно днес свободните ни медии как представят, с какво благоговение кандидатурата на възродите за кмет на София….и откривайте разликите!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.