Евродепутатстващият близнак на фюрэра се опита да пробута информационна мърша

Интервю на евродепутата Иво Христов по Евронюз България тази сутрин припомни на (може би) забравилите какъв е генезисът на путлеризма в днешната българска политика, чието главно лице в парламента е фюрэра. 

СНИМКА ОТ ЕКРАНА

 

 

 

 

 

А в европейския парламент? Там фюрэра на практика също е представен и без да е печелил евроизбори, както се видя от интервюто.

Трасето за блицкрига и рашисткото проникване в Народното събрание със значим резултат на фюрэра беше подготвяно от говорители на Путлер в България, като Иво Христов.

Същият не използва същите изразни средства, като фюрэра, но защитава абсолютно същите основни пропагандни тези  от позицията на “миролюбец” срещу военната помощ за Украйна. Против е дори украински медици да бъдат бъдат обучавани в България. Това щяло да ни доближи до войната. Допусна, че можем да бъдем нападнати, понеже сме близо. Нищо, че сме в НАТО, както му припомни водещата Диана Радева. 

Рашист допуска, че Русия може да ни нападне заради обучаването на украински лекари в България! Достойно е за заглавие, каквото, уви, едва ли ще видим в нашите медии, които Христов наклевети в интервюто като вкупом “слугински” ( по подразбиране спрямо “краварите”, както рашистите наричат по форумите американците).

Бившият журналист непрекъснато се опитваше да интервюира водещата и дори се опита да я уязви лично относно качеството й на журналист. Настоя няколко пъти тя да се съгласи с него и стана язвителен, когато тя отказа. Принуди я да му припомни, че изкривява думите й, казани миг по-рано.

И по този показател Христов се изяви като имита(р)тор на фюрэра, който обича да напада журналисти, но получи отпор от нападнатата Диана Радева (на снимката).

 

 

 

 

Войнственото поведение на “миролюбеца” изглеждаше като рашистка атака с високонеточни пропагандни ракети. Той говори за доплували до българския бряг крави ( с внушението за някаква украинска или западна вина), а тя уточнява, че това не е вярно. Той се съгласява, но вмъква в твърдението си, че са доплували “само” мини- от него да мине.

“Кравешката” фалшива връзка с войната ( натрапена на Украйна от московията, все пак) отдавна е опровергана. И през 2019 г. морето у нас е изхвърляло трупове на крави-повече, при това в онзи случай преди войната. Но това не пречи на евроговорителя на Путлер и фюрэра с български паспорт да се опитва да пробутва информационна мърша в телевизионния ефир на България. Рядък случай е, че Радева постави на мястото му един рашистки лъжец и го принуди да си признае с половин уста, че е излъгал.

 

 

 

Връх на извратеното “миролюбие” от негова страна беше да внушава, че войната пълзи на Запад, давайки за пример разполагането на ядрено оръжие в Беларус-сякаш не Путлер, а Западът е допълзял с тях на беларуска земя. 

Бившият началник на кабинета на президента Румен Радев, който от тази позиция беше номиниран и избран с червени гласове за евродепутат, се похвали, че никога не гласува за предоставяне на военна помощ за Украйна. Гласуването за такава военна помощ щяло да вкара в Европарламента на изборите много крайнодесни ( заради обедняването на европейците, късащи от залъка си заради Украйна), което ще блокира формирането на нова Европейска комисия. Самопокани се в същото студио да триумфира с успеха на прогнозата си догодина.

Христов прогнозира (за пореден път) вероятен предстоящ разпад на ЕС -този път заради социалните проблеми във Франция и Германия. Твърди го фона на достоверния факт, че ЕС никога не е бил по единен-именно благодарение на необходимостта от  самозащита срещу путлеризма, сплотена пред лицето на неговия енергиен, ядрен и военен шантаж изобщо!

Аз пък си спомням, че Христов беше главен герой в антибългарския филм на Даря Асламова от “Комсомолская газета”, наречен повече от враждебно “България умира тихо”. Заснет е в България през 2013 г. Прожектиран е по рашистките телевизии в края на годината с цел да послужи като пример колко лошо се живее в страна от ЕС.

В онова позорно “журналистическо” творение журналистът Христов беше водеща оплаквачка на “гроба” на европейска България. Поверена му беше солова ария на клеветата в хора с участието Кънчо Стойчев, Валерий Найденов, Андрей Райчев, Румен Овчаров и други другари от първите редици на московската пета колона у нас. Всеки път, когато Христов запяваше своята клевета, край физиономията му се появява(ше) надпис “България я няма вече”.

Това дори не беше прогноза, а констатация, в която, както знаем, няма нищо вярно. Напротив, за този период БВП на страната ни се повиши драматично неочаквано за злобните рашисти, а по темповете на нарастване на индустриалното производство и износ България в момента е сред водещите държави в ЕС. За ужас на Христов и подобията му тук се формира парламентарно мнозинство, което възражда ( каква дума само!) надеждите да се доближим до еврейския стандарт на живот чрез присъединяване към еврозоната и Шенген. 

Какво общо има тази фактология с Христовите страдания по “умрялата “ през 2013 г. България?

    Христов е учил и живял на Запад покрай “дипломатическата” служба на тейко си във Франция. Това може да го прави познавач на тази страна и дори на “колективния Запад”, както е прието днес да се оправдава на своя новоговор пропагандата им заради провала на рашистката инвазия на бойното, дипломатическото и икономическото поле срещу Украйна и западните съюзници. Само че получателят на огромна заплата в евро по нищо не се различава от копейкаджиите у нас, които също си държат пачките в еврови банкови сметки и се борят срещу опасността България да продължи по своя европейски път, опитвайки се да я препънат.

Само поражението на московията в Украйна може да им затвори лъжливите усти. Треперят от вероятността да претърпят такава лична катастрофа. Обявяват руzкото поражение за невъзможно заради ядрения потенциал на Путлеристан. Това им е вече последната надежда. Сякаш ядрената сила СССР не претърпя поражение в Афганистан, а ядрената Франция- в Алжир. 

И САЩ се изтеглиха от Виетнам и Афганистан, оставяйки на дългогодишните си фронтови врагове властта, но не посегнаха към ядрения боздуган дори и без да бяха заплашени от автоматичен бумерангов отговор откъдето и да било срещу тях, какъвто е случаят днес с путлеристките ядрени заплахи. Но само за днешната московия в главите на нейния обслужващ персонал военното поражение на една ядрена изглежда невъзможно и недопустимо.

Слава Украине!

 

10 мнения за “Евродепутатстващият близнак на фюрэра се опита да пробута информационна мърша”

 1. Само едно може да затвори устата на московските продажници в България. Публикуване на всички документи в българските секции на Лубянка и Гризодубовой.
  И после – съд, съд, съд… Всички слуги на московитите на съд за измяна!

 2. Кирил Петков: Баба ми е лежала в Белене, отказала да е сътрудник на ДС: Много съм горд с нея!

  Повечето хора знаят, че баба ми Райна Петкова и дядо ми Кирил Петков са били в лагери по време на комунистическия режим,
  написа в личния си фейсбук профил съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

  Поводът са думите на Методи Андреев, който публично описа връзките на фамилията на кандидата за кмет на София на ПП-ДБ Васил Терзиев с ДС.

  “Нещо повече – баба ми е единственият човек, отказал да бъде сътрудник на Държавна сигурност от ИСУЛ,
  където е била операционна сестра, въпреки риска от влизане в затвор.
  Една от постъпките, от които най-много се гордееше до края на живота си.

  Аз съм горд от моята баба за това, че е имала смелостта да откаже на двамата от “шесто”,
  които са я притискали 6 месеца преди да разберат, че нямат шанс да я направят сътрудник.
  Тя винаги казваше “страхът е най-лошият съветник.”

  Ето какво написа Кирил Петков:

  “Аз съм много горд от моята баба, затова че е отказала да бъде принудена да бъде част от Държавна сигурност,
  но нейната смелост не ме дефинира.
  Няма да е честно да си припиша нейната смелост незаслужено.
  Всеки трябва да дефинира себе си през собствените си действия, защото само те наистина показват що за човек си.

  И точно поради тази причина подкрепям Васил Терзиев на 100%.
  Той също не послуша страховете на онези, които му казваха “не го прави”.
  Васил е един от най-успешните млади хора, който повиши репутацията на България по света с успеха на Телерик,
  направи академията, в която вложи лични средства, движен от мотивацията да помогне на хиляди българи.

  Защо му трябваше да влиза в политиката?

  Отговорът е прост:
  от чувство за отговорност и защото има куража да променя!

  Мислите ли, че той не осъзнаваше, че срещу него ще има атаки и че те не бяха предвидими?
  Бяха.
  На всички нас обаче ни беше ясно, че Продължаваме промяната, Демократична България, Спаси София
  трябваше да се обединим около един човек,
  който е можещ, надпартиен, неподкупен, който е управлявал хиляди хора и знае как да постига успех.
  Повярвайте ми, с тези характеристики няма много хора, които да искат да влязат в тази кална битка
  с едно единственото чувство – чувството за дълг.

  Ето защо като внук на хора, които са били в лагер, заставам зад Васил Терзиев,
  защото неговите успехи се дължат само на неговите действия,
  защото смелостта да скочи в тази мръсна битка, въпреки сегашния си хубав живот,
  е завидна
  и най-вече заставам зад него, защото вярвам, че има качествата да превърне София в наистина хубав град за хората.

  Отборът на промяната се увеличи и София ще бъде различна след следващите избори!”

  Припомняме, че Кирил Петков разказа още през 2021 година, че баба му лежала в Белене.

  Това провокира много платени ПОМИЯРИ,
  между които и чукче писателят Христо Стоянов да напише:

  “Киро от Харвард в Стара Загора заявил, че баба му е била политзатворник в Белене.
  По бих повярвал, ако първо бе казал, че баба му е мъжка.

  Защото в Белене няма жени лагерници(чки).
  Имало е на остров „Щурчето“, но не и в Белене, където лагерът е мъжки…

  ///”В Белене няма жени лагерници!!!”.
  “където лагерът е мъжки”!!!
  Този оксиморон може да го напише само много пиян човек!///

  Ама защо пък да не му повярваме – то и в Харвард няма икономика.
  И Канадското му гражданство още си стои на трупчета.
  Язовирите му непрекъснато изтичат, пък се оказва после, че били пълни, ама за това друг път.

  Също така реши да си купи партия,
  за да влезе в Парламента, защото няма време за регистрация.
  Ами ако партията е комунистическа…
  Важното е да работи…
  Да е в движение, дето се вика.
  После ще му мисли за идеологията…

  И само като си помисля, че хората му вярват на усмивката и някои биха гласували и за него…”

  И само като си помисля, че хората вярват на някой си чукче писател Христо Стоянов…

  Всеки сам може да си направи справка, че концлагерът Щурчето не е бил на Луната, нито в Кърджалийско.
  Концлагерът на остров Щурчето е женското отделение на съседния концлагер на остров Белене.

  Нали никой не си представя,
  че дори при цялата извратеност на комунистите,
  ще настанят мъже и жени концлагеристи да спат заедно.

  Иначе труповете и на мъжете и на жените,
  са изхвърляни на остров Персин.
  Където са изяждани от прасетата…

  УИКИПЕДИЯ: “ТВО „Белене“ е името на концлагер в България, функционирал на територията на остров Персин (Беленски остров),
  в периода 1949 – 1989 година (с няколко много големи прекъсвания),
  като жените са били на остров Щурчето.”

  МОЧА ке падне!

  Бъдещият кмет на София
  Васил Терзиев гарантира това!

 3. – безсрамието на ивохристовци и копейки е от заразата на уникалното руско безсрамие на световните “освободители” с безаналоговия лозунг: “ДОЛУ СРАМА” на многохилядните голи шествия 1924/25 г. – все традиционни ценности за говнояди напичкани с поредните актуализирани руски опорки …
  https://www.reddit.com/r/PropagandaPosters/comments/3116n8/comment/cpxv9n3/?utm_source=embedv2&utm_medium=comment_embed&utm_content=action_bar&embed_host_url=https://publish.reddit.com/embed?utm_source=embedv2&utm_medium=comment_embed&utm_content=footer&embed_host_url=https://publish.reddit.com/embed

 4. Извън темата, но преди малко по БТВ проф. Георги Фотев изрече в края на интервюто истините, за които говорим непрекъснато!!!

 5. Да си поговорим за статуквото. Защото очевидно някой хора продължават да се фиксират в персони и губят цялата картина.
  Има един проблем, който стои на трупчета от мноого време. И повярвайте ми той ще си остане на трупчета, защото той е основен лост на статуквото – така нареченото самоуправление и децентрализация.
  По закон за да участвате на избори за общински съветници имате два варианта – единия е стандартен – политическа партия издига листа с кандидати и печели Х места и втория е злополучния Бонев – без партия спечелил 1 място.
  Е, сега да видим какво пише в закона за политическите партии?
  За да има политическа партия са нужни 5 000 подписа. Проверени от ЦИК.
  И сега отиваме в община Бяла с население от 3 000. Тук въпроса е – може ли местното население да се самоорганизира и да си самоизбере общинските съветници без да опре до някоя партия?
  Може да си самоизбере но ако е послушно и се договори с някоя партия.
  От цялата работа какво излиза? Че демокрацията в България е едно недоносче. И моля ви покажете ми поне една партия, която иска да загуби тази си привилегия – да определя напълно законно какво трябва да избираме.

 6. Комунягите са много нагли и елементарни. Хем плюят ЕС, хем здраво се натискат, за да набутат свои депутати в Европейския парламент, за да получават тлъсти заплати.
  Имаше една партия Атака. Същото се отнася и за нея.
  През 2024г. ще има избори за Европейски парламент и копейките ще се втурнат със скоростта на диви африкански говеда за спечелване на депутатско място в него, за да ударят келепира.
  Храни куче да те лае се получава на практика.
  Волгата от БНР получава пари от българските данъкоплатци, за да демонстрира банална политическа коректност към руските фашисти.

 7. “Европол: Бумът на престъпността, свързана с наркотици, заплашва демокрациите в ЕС”
  След началото на войната основното трасе на дрогата е през България. Колко наркотици са хванати на влизане в България?
  Дрогата беше основен инструмент на КГБ и ДС да си набавят валута и да деморализират западните общества.
  След НРБ какво се случи? Групировките организирани от офицерите на ДС поеха трафика. И този трафик не само не е прекратен но е драстично увеличен през българската граница.
  Това е възможно единствено чрез протекции на службите и техните началници.
  Колко месеца трябва да минат за да видим, че новото правителство е започнало да действа против наркотърговците?
  Защо не се поканят експерти от ЕС за да контролират и разследват тези слаби места в българските митници?

 8. Иван Димитров,

  БЛАГОДАРЯ за линка и е точно по темата и ”моча” е точната дума, която я определя
  – примитивно маркирана имперска територия – МОЧА не е просто символ на окупация , а за назидание: Помнете”Своята”Армия – е кучето пазач
  – нагледно в Украйна – щеше да им се размине войната с 3 дена спец.операция за инсталиране на васално правителство и имперската армия щеше да ги пази …
  – тук след т.нар.освобождение имаме инсталиран от русия княз и армия на пряко подчинение на руския царя:” Княжеството бе създадено само върху 1/4 от териториите населявани от Българи и оставаше доброволно да се предаде в ръцете на своите покровители за решаването на Националния въпрос , какъвто беше смисъла на неговото конструиране( ДЪЛГИЯ ПЪТ ДО НЬОЙ)”
  – след Съединението русия ни наказва – обезглавява армията и княжеството – след съсичането на Стамболов налага протекторат с таен от света и народа – армията ни при война е на подчинение на русия и НЕ освобождаваме Македония на Илинден
  – в Балканската война при опита бълг. армия да изтласка сърбите и гърците от Македония:” Русия с императорът се разсърдиха… Императорът рече: „Ще се накажат. Каква по-голяма вина от това, че са българи, че не искат да станат гърци, сърби, румъни! Какво по-престъпно провинение от това, гдето те желаят да се присъединят към България”?…(МИТРОПОЛИТ МЕТОДИЙ)”
  -след Погрома1913 г., царя поема вината; младия цар не подписва нищо; българите правят пореден опит за обединение ПСВ – следва нахлуване на руската армия в Добруджа Московският славянски комитет излиза с апел :”Който и да излезе победител в тази война, бълг. царство няма да съществува. За Русия България вече не съществува.”
  – ВСВ обявяваме война на американците и с тях водим преговори за примирие – следва нахлуване на руската армия , окупация и налагане на руски тертип власт:”… по време на Османското„робство” българинът е бил далеч по-свободен и състоятелен от времето на „соца”, когато му е отнето, практически всичко, дори вярата му …народностна памет, традиции, знания – заличени са икономически, политически, културни, религиозни и исторически пластове в осъзнатата ни памет. Чрез пренаписване на историята се деформират знанията ни за себе си, губи се разбирането за историческия път, ЗА БЪЛГ.културен облик, народностни специфики, подменят се отношението към себе си и националното самочувствие… чрез ОКУПАЦИЯТА държавата ни се трансформира в сателит, обслужващ москва и народа се асимилира(ТЕЖКИЯТ УДАР ПО БЪЛГ. ИДЕНТИЧНОСТ И ИСТОРИЯ)”… и пращахме танкове СРЕЩУ братските соц.колонии в помощ на руската Армия
  – номинираният от ПП-ДБ за кмет на столицата ни прелага възможност да се говори по темата, защото ДС , всъщност, са създадени като филиал на руските служби, а те са си наследници на царските руски служби – да напомня че руските служби чрез консулите си в османската империя са работили против българските интереси; след последното априлско въстание, докато Англия свиква Цариградската конференция, в русия назначения за губернатор на Задунайка със службите съставят списъци на благонадежни и неблагонадежни българи, точно каквито са спуснати от москва след 9-ти септ. за чистиките тук , за нуждите на русофикацията
  …та, темата за омоченото ни минало 🎯 от 52:30 ДО 53:50 ТУК

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.