Морфейният резонанс на нашите рашиzоиди след унижението на матушката им от Ердоган

Има(м) повод да припомня интересен факт: нашите рашиzоидни “патриоти” бяха адски гръмогласна на страната на матушката си срещу Турция през 2015 г., когато на натовската държава й писна от руzките въздушни провокации на границата със Сирия. Бяха системни и продължителни. Анкара не веднъж предупреждаваше да бъдат прекратени. Накрая свали един Су 24, демонстрирайки кой е въздушният господар в този спор- не само на регионално, но и на военно-техническо ниво. 

Кавгата, настъпила по този повод между евразийските конкуренти ( вкл. за контрол над българите в исторически план), превъзбуди толкова петата колона на московията у нас, че самият “евроатлантик номер едно” ( според неговите подмазвачи) Доган се разкри като най-видния предводител на този вековно формирана проруска прослойка в България. Подгони и прогони от върха на партията си Лютви Местан заради дързостта му да застане срещу Русия в този конфликт.

Ето  някои акценти от речта му пред партийния елит в навечерието на 2016 .  Превъзбуден от любов към матушката, от “разочарование” от ЕС и убеденост колко неправилен е “еднополюсния модел” ( любима дъвка на кремълската пропаганда), а също от възхода на Китай и “разбира се, Русия”, той сведе до знанието на партийния елит на ДПС следното:

“Еднополюсният модел на света не може да остане в този си вид с категоричната доминация на САЩ. Китай се развива много сериозно и агресивно. И разбира се, Русия. И това се случва на фона на пасивната политика на ЕС… Утвърждаването на Русия е необратим процес, който искам да наблюдавате. Русия ще направи всичко възможно тази линия да продължи и, ако е необходимо, дори силово. От тази гледна точка бихме задали въпроса за НАТО – адекватна система за отбрана ли е? Аз само ви съветвам – не приемайте нещата инерциално, като блуждаещи политически клишета в нашия динамичен свят”. 

“В етнологията има един интересен термин – морфичен резонанс, който отчита именно вътрешната пулсация на общността. Ето аз просто ви усещам, убеден съм – вие също ме усещате, дори без да говорим. Морфичният резонанс означава без да говориш да предаваш телепатична информация на подсъзнателно ниво. Мога да твърдя, че имам отворен портал за тази информация, затова не се ебавам”.

Какво ме кара да се връщам към “морфичния резонанс” на Доган в тон с вътрешната пулсация на обществото ни? 

Причината е липсата на такава пулсация на рашиzоидните ни “патриоти” днес срещу лошата Турция, унижаваща добрата Русия. 

А как само пулсираха атакистите заедно с догановистите: пълен синхрон имаха по темата. От “Атака” спретнаха митинг в центъра на София, недалеч от който по случайност минавах и получих няколко заплахи да бъде пребит на място. Навикваха ме на “ибрикчия”, тъй като съм заявил в телевизионно предаване, че натовска Турция има право да се защитава  във връзка със сваления Су-24. 

Патриотарите в московията взеха по онова време да бойкотират турските домати. Получиха забрана от царя да посещават турските курорти. Антитурска вълна се надигна в проруските среди и у нас. Имаше пълен синхрон, направо “морфичен резонанс”, между тамошния и тукашния гняв по адрес на Турция.

Днес наблюдаваме пълен отказ от подобен “морфичен резонанс” сред нашите рашиzоиди. Наблюдават безмълвно как Турция се гаври демонстративно с тяхната матушка. Сякаш патриотарите ни са заспали, потънали са в царството на Морфей.

Жестът на Ердоган не само да покани и да приеме Зеленски, но и да изпроводи заедно с него най-известните командири от легендарния украински полк “Азов”, изпратени в изгнание в Турция от руzките окупатори, буквално взриви рашисткото патриотарство. Мрежата му прегря от закани и предложения как московията да си го върне на Турция за унижението да върне на Украйна най-мразените от рашистите украински врагове без дори да уведоми москва за това нарушение на споразумението с Анкара украинските командири да останат в Турция до края на специалната военна излагация на Путлер.

НА СНИМКАТА: Командирите на “Азов” със Зеленски в неговия президенски самолет

 

 

 

 

 

Този бяс напомня за императора им Алекандър III.  Когато научил за Съединението на българите в нарушение на Берлинския конгрес той се опитал да подбуди Турция да реокупира полагащата му се по договора Източна Румелия, докато Русия направи същото с Княжество България. Подялбата на Полша с уж вражеската нацистка Германия, както се вижда, има прецедент в руско-съветската история -макар и като намерение, останало неосъществено. Проваля го единодушната европейска позиция на страната на Съединена България и най-вече категоричната заплаха на Англия да се намеси военно срещу подобно руско намерение.

И как реагирал Александър Трети? Със скърцане на зъби наредил да бъдат оттеглени тръгналите към българските брегове военни кораби, но в делириума си обмислял да нахлуе в Индия, за да накаже Англия. 

Руzките патриотари сега предлагат за отмъщение Турция да бъде наказана с изпращане на оръжие на групировки в региона, враждебни на Анкара. Ще посмее ли Путлер?

Очевидно няма да се осмели. Твърде зависим е от Ердоган, който, отгоре на всичко, подкрепи членството на Украйна в НАТО и публично поздрави украинците за храброто отстояване на своята свобода и независимост. Преди нахлуването на рашистите в Украйна московията се хвалеше като “втората армия в света”, макар още тогава да беше известно, че Турция е абсолютен военен хегемон в Черно море. Днес отслабеният режим в Кремъл съвсем го е закъсал като сравнение на военния потенциал на двете евразийски държави. Посяга към допотопни военни резерви от времето на Втората световна война, какво остава да снабдява с оръжие свои протежета в чужбина и да предизвиква Турция на бой.

За какво ни говори мълчанието на нашите рашиzоидни патриоти, които защитаваха с всички сили московската гледна точка в спора й с Турция през 2015-та и не пропускаха да подхвърлят съчки в огъня на на спомена за турските поробители. Забравиха ли за тях? 

Загадка. Не е за вярване, че са се отказали да бранят правото ни да се чувстваме наследници на роби с цел да сме вечно благодарни на чуждите освободители. Може би просто са толкова заети да воюват с “посолството” и опитите на Европа да ни пороби с еврото си, че не им остават време и сили да размахат меч срещу ятагана на Ердогана.

 

22 мнения за “Морфейният резонанс на нашите рашиzоиди след унижението на матушката им от Ердоган”

 1. Достойно поведение на един достоен лидер и главнокомандващ, който първо се грижи за хората си.

  За разлика от наш рундю казачока, който днес в ефира на 3-те големи нац. ТВ за 5 минути излъга 4 пъти:
  1 лъжа/ – не бил уведомен за посещението на Зеленски (ми нали комуникациите между МС и рЭзидентството са записани, бе);
  2 лъжа/ – визитата не била съгласувана с него и бил нарушен протокола (чети протокола, бе, рундю, и съгласуване не се прави, щото сме парламентарна република, колкото и да ти е “мыка”);
  3 лъжа/ – били сме давали “военно-временния запас” на Украйна (думата е за излишъци с изтичаща годност, но матряла не прави разлики между “военно-временен запас”, “неприкосновен резерв”, “мобилизационен резерв” или “резерв на Генералния щаб”, та рундю лъже та се къса);
  4 лъжа/ – светкавично сме искали да дадем беленските реактори (продадем, не дадем, и не светканично, а още от 2013 водим преговори за тях, Украйна засега е единствена интерсуваща се).

  Рекорди постави векерейския доносник и руZки шурей, може би трябва да му викаме вече рундю Лъжеца?

 2. За “морфическия резонанс” между рубладжиите по Черноморието ни и “миротворците” -путинисти, начело с пРезидента, които вчера организираха два (!) марша за “мир и суверенитет”, само дето не уточниха за ЧИЙ мир и ЧИЙ суверенитет се борят?
  А на градските пилони в самия център на Несебър, върху ОБЩИНСКИЯ тротоар точно срещу пощата, вече липсва българският национален трибагреник, но затова пък до знамето на ЕС и ЮНЕСКО гордо се вее руSSкият окупационен парцал, сякаш градът е русски. “Какъв да е, след като над него се вее русско знаме?” 🙂

  https://i.ibb.co/wKwDk3j/znamena2.jpg

 3. Добрата новина днес е, че голия врат на фатмака вече гори в червено. Първо беше положен деликатно но публично от Зеленски а вчера е бил положен брутално но тайно от мутрофанката.
  И така хубаво вие нагло от болка днес по медиите…
  Свиквай баьо, свиквай! Който се е хванал на мечия казачок има само един път на излизане – с краката напред.

 4. Турция помага военно на Украйна .Произвеждат по турска технология и специалисти дроновете ”Байрактар”,а освен това дават/или продават/ БТР за пехотата.Да не забравяме и позицията на Турция по Крим-не признават окупацията.

 5. Няма смисъл да сраМняваме двамата хунтаратори – единият е кагебисть, а “другият” ислямистки османист. И двамата са “правоВЕРНИ” ИМПЕРьнациналсоциалисти!
  И двамата са били “кметски” бюрокраДи , по едно и също време, единия в Истанбул, а “другия” в Санкть Ленинградь!
  След това по едновременно са монтирани в централната власть!
  И двамата бяха против военната операция на САЩ и съюзниците против тяхната падруга Саддамь, даже бай султанЮ ЕрдоганЮ не даде на съюзниците им от САЩ да използват логистика през Турция, с което Буш щеше да успее да завърши операцията с много по-малко жертви и много по-бързо. Буквално за дни. Само давам сраМнението със сегашната война на Путлер в Украйна, когато неговият сОюзник Лумпеншенко даде всякаква помощ на ТЪПькача си Путлер, така Украйна беше нападната от три страни , докато преди 20 години Буш можеше да използва само една страна от южната граница откъм Персийския залив , но не можа да използва поне и втора посока от турската граница, заради “съюзника” бай султанЮ ЕрдоганЮ!
  И както се видя дори от една посока Буш успя да свали тирана Саддамь, макар и за пи-дълго време, докато хунтараторь Путлерь не можа да вземе “Киев за три дни” , макар да нападна Украйна от три посоки , и то от собствената си територия, докато Буш разчиташе повече на военноморските сили , без сухоземна територия, която да използва като база за подготовка на операцията.
  Също и сега САЩ не използват много “услугите” на османският селяндурски ислямистки ПОПУЛИСТ за операцията срещу ИДИЛь в Сирия!
  Също така по време на Арабската пролет бай султанЮ ЕрдоганЮ искаше да монтира “братски” ислямистки режими в Либия, Сирия , Египет и даже и в другите държави , в които се смениха диктаторските режими, вместо да помогне за демокрстизирането им!
  Да не продължаваме и с контрабандара със сирийски петрол от ИДИЛь и диктатора Асадь, за личните оффшорки на деРмокраДа бай султанЮ ЕрдоганЮ! И за помощта му за ИДИЛь срещу сирийските кюрди, които единствени се съпротивляваха срещу ИДИЛь, и бяха подпомогнати от Обема!
  Е, видя се през 30-годишнато тиранско царуване на бай султанЮ ЕрдоганЮ , че той прави далавери само с диктаторските и ислямистките си падруги- хунтараторь Путлерь, тирана Асадь, Мао Дзинпинь, ИДИЛь и другите тирани навсякъде по света!
  Случайният инцидент в Сирия преди 8 години беше заради подлага наглост на падругата му Путлерь, който бомбардираше съплеменниците на ЕрдоганЮ- туркмените в Сирия, и даже нарушаваше турската граница! Ето това е “конфликта” между двамата хунтараъори в Сирия! И спасение на бай султанЮ ЕрдоганЮ дойде пак от НАТО, които го защитиха тогава! Въпреки че бай султанЮ ЕрдоганЮ не изпълни много съюзнически задължения към НАТО още от времето на Буш, за да си прави “политическите” далавери с другите подобни тирани, и да се прави на “независим” полюс в многополюсният свят(“мирь”) на альфа-сАбаката му Путлерь!
  Оди на хуйло ти!
  Същото разкрачено положение на бай султанЮ ЕрдоганЮ е и спрямо войната на падругата му Путлерь в Украйна, като продължава контрабандата с него и му дава десетки милиарди за войната!
  Също така бай султанЮ ЕрдоганЮ получава евтино украинско зърно с голяма отстъпка, и после го препродава на бедните африкански държави с печалба, двойна печалба и от воюваща Украйна и от бедните африканци!
  Така че, туземният етномултакь бай ДоГанЮ ДръндарьскиЙ, всъщност е в морфичен резонанс с османският тиран ЕрдоганЮ и альфа-сАбаката им хунтараторь Хуйло!
  Е сега падругата му Путлерь реши да прекрати зърнената далавера на бай султанЮ ЕрдоганЮ с евтиното украинско зърно, и затова той реши да му напомни за това , като даде украинските пленници на Зеленски!
  Така че, бай султанЮ ЕрдоганЮ винаги е гонил келепира лично за него и за другите му ислямистки съселяни в Турция !
  Одите на хуйло ви!

  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 6. Малко мистика и езотерика…
  Украински вражалец нарича з.чорап с истинските му имена-“Ватник”,”Кумуняк”и “яростен враг на Украйна” -“психически ненормален ,който утежнява кармата на своята страна”(от 3м.02сек.).
  Видеогаданието(на карти) е посветено на кармическата цена която ще заплатят държавите подкрепящи империята на злото.
  Нали никой от форума няма съмнение за държавата под №1 в този списък?

 7. Към P1 от 09.07.2023: Господине/Госпожо, очаквах реакцията Ви относно темата за МОЧА: Какво да се построи на негово място след демонтирането му? Направили сте чудесен колаж с виенското колело. По-добър не би могъл да бъде! Понеже съм автор на идеята, бих искал да споделя с Вас подробности по нея.
  Георги Чунчуков

 8. Иван Христанов. Дете на ДС родител, много успешен бизнесмен, продал компанията си на Париба, всичко е проверено и чисто.
  https://agroplovdiv.bg/79492/%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d0%b5-%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%be%d1%81-%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b8-%d1%81%d0%b0-%d0%bf/
  Харесан от ПП
  Основал нова партия Единение. Ще ни единява и ще ни развива.
  https://www.youtube.com/watch?v=qtZhE4BZpJg
  Всичко е точно!

 9. За “морфейния резонанс” между рубладжиите по Черноморието ни и “миротворците” -путинисти, начело с пРезидента, които вчера организираха два (!) марша за “мир и суверенитет”, само дето не уточниха за ЧИЙ мир и ЧИЙ суверенитет се борят?
  А на градските пилони в самия център на Несебър, върху ОБЩИНСКИЯ тротоар точно срещу пощата, вече липсва българският национален трибагреник, но затова пък до знамето на ЕС и ЮНЕСКО гордо се вее руSSкият окупационен парцал, сякаш градът е русски. “Какъв да е, след като над него се вее русско знаме?” 🙂

  https://i.ibb.co/wKwDk3j/znamena2.jpg

 10. @SMS
  Руските топоними са навсякъде из черноморието ни. Това е една от причините да избягвам да почивам на него. Има надписи на руски, а липсва на български, в нарушение на търговския закон. И още, и още…

 11. Виенско колело на мястото на Моча- превъзходно. Мисля,че ЕС с радост ще разгледа искането на диктатора Ердоган за сделка Швеция-НАТО/ Турция-ЕС. Особено след ВG-опита. Турците ще се интегрират. Много жалко за демократичните избиратели в момента.

 12. Светът в момента е една многоъгълна черно-бяла шахматна дъска. Съвременници сме на историческата фраза “Няма вечни приятели, има вечни интереси”. Изпитвам дълбоко уважение към всички, застанали на светлата страна на историята или пък независими хора, ангажирани с процесите – държавни глави, дипломати, стратези, военнокомандващи, анализатори, свободни журналисти (като Иво Инджев и тези, които не се оплакват, че са работили осем часа в ефир в неделя, докато ние, простите зрители, сме си почивали). Невероятно предизвикателство, животоопределящо, което изисква остър ум, комбинатовност, липса на импулсивност, исторически познания и такива за и ако е възможно – живо преживяни световни събития през последните поне 40 години, анализаторски способности и оттам – предвидимост на събитията, мисъл за бъдещите поколения и най-вече – осъзнаване на собствената си значимост.

 13. П.П. Вчера забравих да допълня, че Путлер също свали турски разузнавателен самолет Ф-4 “Фантом” , със двама души екипаж. Така че не само бай султанЮ ЕрдоганЮ свали путлерастките летящи бандити в Су-24, които убиваха невъоръжени сирийци.
  А и друга причина за поведението на бай султанЮ ЕрдоганЮ , точно по време и след Арабската пролет беше и , че се страхуваше да не го свалят от властта, като другите “колеги” дикта(р)тори !
  И затова смаза всички протести , особено 2013г. и в съдебната власт , която го разследваше за корупция , тогава.
  Също и военния “преврат” 2016г., който използва за продължаване на диктаторската си хунта , по подобие на хунтараторь Путлерь, което доведе и до еднаквата продължителност на ПОПУЛИСТките им хунтараторски режими!
  Одите на хуйло ви!

 14. @Стефанов
  ЕС нито бърза да приема Ердоган, нито Швеция се притеснява от липсата на членство в НАТО.
  За това Ердоган ще си приказва на електората колко е велик. За да преглъщат по-лесно икономическите проблеми.

 15. Джуджето е на път да превърне държавата си от военен Гигант с ракети в смърдящо Джудже с ракети, което скоро може да го удари и на просия. Вече имат по-малко танкове от Украйна. Голяма част подариха в акт на добра воля, когато бягаха храбро от Харков. Друга част жалко стои паркирана без Башня на площадите в Киев, изпълнили заветната цел на Кремълските старци да стигнат за 3 дни до столицата.
  Потъна и Крайцера мАсква, заедно с моряците си и сега радва рибешкото царство с каютите си.
  Време е нашичките комисионери, да се преориентират към по-богати батковци, докато не са потънали и те на дъното на Историята, която един ден със сигурност ще ги опише подобаващо, като мнооого големи патреоте, кацнали на върха на вълната/вибрацията на резонанса на нечий Голем батко.

 16. HVoltageWForce
  11.07.2023 в 09:47

  “Време е нашичките комисионери, да се преориентират към по-богати батковци,”
  Този процес си върви. За момента не го правят само най-гламавите

 17. На техеранската конференция през ноември 1943г. /точно три месеца преди убийството на цар Борис Трети/, сталин иска Турция да се включи във войната и заедно с Турция да нападне България.
  Отново пример за “братската” политика на раша към България.
  Ето затова всеки русофил е национален предател!

 18. Съгласен съм с Toni. И особено,че житейският и политическият опит на лидерите нямат алтернатива. Задължително е, обаче на младини да са правилно ориентирани, да са били за свободата.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.