Маймуна с граната вече не е метафора, видно е от руzката пропаганда

Опитите да бъде дискредитирана каузата на свободата, за която се сражава и жертва Украйна  срещу рашизма, издава отчаяние. Достатъчно е абсурдно да твърдят, че “няма война”, че “Украйна сама си е виновна”, че “Америка, а не Украйна воюва срещу Русия”. Твърдяха също, че украинците сами си бомбардират градовете ( за да има за какво да бъде обвиняван “невинният” Путин) или сами си взривяват язовирни стени и застрашават за години напред земеделието си-отново, за да “набедят” миролюбивите си “освободители”.

Тези дни някои от тези абсурди бяха надградени с актуални открития на рашистката пропаганда. Тя се задъхва от възторг колко зле му се получило на Зеленски на срещата на върха на НАТО на Вилнюс. Не само му отказали покана за членство, но и едва ли не изпаднал в изолация.

Зеленски е повече от желан гост в десетки столици на демократични държави и домакин на истинско поклонение на президенти, премиери, външни министри – все почитатели на свободата от групата държави, която надхвърля почти двойно броя на страните от НАТО. Направо има опашка от посетители на Киев на държавни глави и ръководители.

Една снимка от Вилнюс, в която украинският президент по голямо изключение не е прегърнат от световен лидер, не се ръкува с такъв или не се целува с дами от ранга на Урсула фон дер Лайен, превъзбуди нараненото от бликащата западна любов към Зеленски въображение.

 

Миг и крачка назад на Зеленски бяха достатъчни, за да се задавят в московията и другаде тълкувателите на необичайния кадър. Нищо, че в снимковия обмен в световното информационно пространство гъмжи от фотографии, които говорят за обратното на изолация.

По същия начин се хванаха отчаяните пропагандисти и за изказването на британския външен министър Бен Уолис, в което той призова Украйна да бъде благодарна за помощта (на което Зеленски отвърна, че е готов лично всяка сутрин да му благодари по телефона).

Като репей за скала се вкопчи в това кратко пререкание и нашият президент Румен Радев. Зададе пред телевизионните камери на Рожен въпроса дали трябва още някой друг, освен британския външен министър, да каже нещо такова, за да станело ясно…

Е, днес стана ясно, че Бен Уолес е обявил предстоящо подаване на оставката си след като направи учудващото си изявление.

Трябва ли да го сравняваме с Румен Радев, за да стане ясно…Или е ясно и без това? 

Отчаяните опити да бъде дискредитиран Зеленски, а чрез него и каузата на съпротивата срещу руzкото зло, на която той е лице в очите на всички свободолюбиви хора по света, дискредитират самите отчаяни войнолюбци, маскирани като “борци за мир”. Всъщност стрелят с калашниците на пропагандата си безогледно и по този начин издават колко са безпомощни да уязвят Истината.

Изразът “маймуна с граната” вече не е метафора.

23 мнения за “Маймуна с граната вече не е метафора, видно е от руzката пропаганда”

 1. Очудващ за мен е факта, че все още не са се намерили журналисти, а само „журналя“, които при толкова поводи за изяви, като роженският( като последен) не зададът на изявяващият се „миролюбец“ един единствен въпрос, като изискат и отговор.
  Защо се бави и не е дал публично на руската стана приятелският съвет за мир, Русия да се оттегли напълно от Украйна?
  Това може да го направи чрез Митрофанова, ако не му е възможно да се свърже пряко с Путин.
  Освен това, за повечето хора е ясно, че Украйна е напълно независима и самостоятелна стана, която е в правото си, да избира начини на политика, собствените си лидери (последният Зеленски дори най–демократично и убедително избран), както и съюзниците си.
  Дори тъпата простащина, която някога Радев избълва, че Крим бил руски с това той би могъл да поразсее. Освен това, при изработването на условията при предаването на ядрените заряди от Украйна на руска територия, говори за пренос от една държава в друга. Иначе, защо е нужно такова споразумение, в което като гаранти участват и други велики сили!
  Вес пак трябва да е ясно, че щом агресията от 24. Февруари бъде приведена в начален вид, чрез оттегляне, военните действия в Украйна автоматично спират!
  Прекалено–Румен(е), това трябва да проумее всеки един българин, да не говорим за президент имащ и съветници!?

 2. Аз за една Наша Маймуна да спомена. Същата, която се хвалеше с два пръста на V, че чела и “двата тома” на Винету. Тази, която пращаше с назидателен тон нашите програмисти да пасат Овците на червените Барони а днес е шеф на Парламентарната комисия по Външна политика на РБ.
  Та да припомня нещо на Герберския Орангутан. Помниш ли Бойко, как скачаше срещу Мигрантите ( младежи бягащи от войната). Срещу тях скачаше и плашеше с тях бабите а пък 80% от внуците и внучките на същите баби са Мигранти , спасявайки се от Бандата Крадци вилнееща в Родината им!!! Такава Маймуна като теб, рядко се среща. Машаллах!!

 3. https://www.reuters.com/world/europe/uk-defence-minister-likens-russian-military-chiefs-laurel-hardy-comedy-duo-2023-07-12/
  – facebook.com/benwallaceofficial/posts/”There has been a lot of interest in my comments about how best to support Ukraine, and some misreporting.
  … не беше коментар за правителствата, а повече за гражданите и депутатите в международната общност, че е важно да полагаме усилия да достигнем до другите граждани, които все още се нуждаят от убеждаване.Аз лично ще продължа да подкрепям Украйна докрай, толкова дълго, колкото е необходимо, но националните парламенти често имат конкуриращи се нужди и Украйна и Обединеното кралство трябва да продължат да насърчават тази силна подкрепа чрез използване на факти и приятелство…”
  https://home.treasury.gov/news/press-releases/jy1617
  Secretary of the Treasury Janet L. Yellen at Press Conference in Gandhinagar, India,July 16
  “My visit to Kyiv earlier this year still deeply moves me to this day. Seeing the bravery and resilience of the Ukrainian people up close impacted me personally.
  Let me be clear:our coalition’s support for Ukraine is unequivocal…
  … основен приоритет е да удвоим подкрепата си за Украйна. Съединените щати ще подкрепят Украйна толкова дълго, колкото е необходимо. И знам, че съюзниците и партньорите в нашата коалиция също ще го направят… ние даваме на Украйна подкрепата, от която се нуждае, за да може да се бори за свобода и своя суверенитет…”
  https://www.liga.net/images/general/2023/07/12/thumbnail-tw-20230712193220-3661.jpg?v=1689179541?v=1689179541
  https://daniivanov.blogspot.com/2023/07/47.html

 4. frognews /spored-vili-lilkov-vasil-terziev-bil-podhodiasht-kandidat-kmet-bsр(!?)
  – сменя се табелата “герб ни пази от бсп” с лицемерното ”пазим ви от ДС” и пробутват зад вИЛИЛИлков за алтернатива(!?) на досегашното управление на столицата
  – още 2015-та въпросът:”кого ще убеди Вили Лилков, че е алтернатива ‘’ е риторичен – https://webcafe.bg/vlast/1642782685-mitat-za-bitkata-za-sofiya.html
  – 2019 г., Вили Лилков подкрепи кандидатурата на Фандъкова за 3-ти мандат:
  ”От Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси” – не каза, обаче кои са тези решени големи въпроси – сега може да ги отметне от предизборните си обещания
  *коментар от архива(ivo.bg/шъът-обичайте-ме-по-тихо-): Асен ‘’… Научих с абсолютна сигурност,че за купуването на гласве в един столичен предимо цигански квартал БСП е отпуснала 40000 лева.Знаех кой е отговорник и името на циганският му помощник. Когато се опитах да споделя с Вили Лилков, тогава някакъв отговорник в опозицията,той не пожела да ме изслуша,защото съм му досаждал…”- Ъ…!?
  – 2021 г. Вили Лилков е в инициативния комитет на кандидата на борисов Анастас Герджиков, защото щял да бъде ”диалогичен обединител на нацията’’ , а сега не само на В.Л. и на хората, които го издигат явно не им до някакво си обединение – важно им е кандидатът да не е от ДС – какво като е бил дете по татово време, какво като лилков е смокинов лист на гарда на тато, какво като лилков още от 2005-та работи за София, а напр.Минко Герджиков от екипа на фандъкова е щатен служител, старши разузнавач на 1-во главно управление, II отдел на ДС и даже 2005 беше издигнат от СДС(Н.Нейнски, Петър Стоянов) за кмет на София – тогава нямаха проблем , че ЛИЧНО е работил в ДС – тогава този разговора за кадрите на ДС навсякъде в държавата – след прецакания закон за лустрацията на ОДС се юрнаха да стават царедворци на премиера-цар, окопаваха се на службички , после по двама-трима или солово почнаха да загерббват …
  – та, Вили Лилков си е ачик поредната подмяна под новата табела ”пазим ви от ДС”, защото им е важно да задържат столицата в отработените корупционни схеми и себе си на местенцата им в тях – https://inews.bg/pictures/1567675_375_282_4x3.jpg
  – Вили Лилков със същия успех може да допише ”Бившите хора” с покъртителната история на репресирания заради дядо си борисов и несбъдната му мечта за ”престижния факултет на ДС” и как му се налага да търси начини да попадне в полезрението на службите, да го вербуват и будисват…може да се кооперират с бойковиста АнтонТод – направо ще му скрият шайББата , ще му накривят/скроят/прекроят шапката …
  … въпросът е ‘’каква столица искаме ‘’ и сега му е времето
  https://gdb.rferl.org/01000000-0aff-0242-3823-08db7d140e39_cx0_cy5_cw0_w408_r1.jpg
  Христо Иванов от 26:40 до 28-ата минута преди “най-важната” новина под пилона

 5. Чудех се преди 9 години как един украинец-Янукович може да предава Родината си.Сега вече виждам,че имаме и български Янукович-само че от хасковско село и с комунистически партиен билет в джоба.И си задавам въпроса-финансови или морално-етични зависимости са приложени .Или и двете?Дайте съвет.

 6. И в НРБ стрелят,но не с калашниците на пропагандата,а действителни патрони посредством кандидатурата на Вили Лилкоов за кмет. В тази връзка може ли някой да съобщи Вили Лилков сега чланува ли в някоя партия и коя е тя?

 7. @Симеон Спасов/Красноселски/
  Янукович го бяха хванали за топките – синовете му бяха прибрани в московията за по-сигурно. Който се е хванал с московитите не е прокопсал. Ако съм на деса поетеса отдавна щях да съм избягала далеч в името на личната си безопасност. Но явно и е толкова акъла на женицата.

  @よ
  Христо Иванов е уникален български политик – говори благо и на пръв поглед смислено, но на второ четене става ясно, че е тотално неадекватен и няма никаква представа къде се намира и какво трябва да се прави.
  Колко трябва да си глуав, че да позволиш борисов да те изработи няколко пъти по един и същи начин. И то в момент, в който борисов е слаб и можеш да го работиш както си искаш.

  И понеже имам вече някой преки и лични наблюдения върху политиката /начина на работа и действия при поставяне на проблем/ на новото правителство, мога спокойно да заявя, че тя не се различава съществено от политиката на което и да е герберско правителство.
  На глупаците с надеждата, че идва промяна мога да кажа само едно – трай коньо за зелена трева. Единствената радост, която ще получим е знаменития 3% дефицит. А подкрепата за Украйна има за цел не толкова да не се срамуваме ние като европейски граждани, а за това нЕкой другари да бъдат приемливи на европейската трапеза.

 8. Великобритания е нормална демокрация и за това съвсем естествено военният министър е подал оставка след скандално изказване по отношение на Украйна.
  Англичаните никога не са си затваряли очите за истината. Дори Фараж призна, че Брекзит от икономическа гледна точка се оказа изключително вреден за Великобритания, въпреки, че беше лидер на партия, създадена за излизане на Обединеното кралство от ЕС.
  В България рашистът Радев направи изключително скандални изказвания по отношение на Украйна и въобще няма намерение да подава оставка, окуражен от благоприятната за него медийна среда и лабави политици, уж демократи.

 9. Полезните идиоти нямат край. Ето защо контранастъплението на ВСУ е бавно!

 10. Либералец,

  всъщност това, че смислени, борбени хора като Христо Иванов решиха да са в българската политика е уникална възможност държавата ни да излезе от задния двор на московия и не с това той е уникален, а още по-малко, че говори “благо” :)) … но който има “уши – чува” и има правителство, въпреки засилката на реZилдента да надскочи парламента
  https://frognews.bg/images2/Alexander/pilon_radev_rojen.jpg

 11. За Христо Иванов – не си спомням прокуратура или друга институция да го е “тормозила”. А това донякъде е лакмуса за това колко опасен за мафията се счита един политик или общественик. Припомнете си Лозан Панов, Георги Георгиев от БОЕЦ, кметицата от Младост, съдия Мирослава Тодорова.. сигурно има и други примери за които в момента не се сещам. Най-гениалният му ход бе Росенец. Прибра се в София като герой освободител, хората искаха да се ръкуват с него по улиците. Интересното бе че дори по времето на Росенец той поддържаше телефонна връзка с Борисов (има го на видео). Но в този си апогей той прояви сдържаност, отдръпна се и позволи едно внедрено отровно трио да изземе инициативата (не се сещам за инстуционален тормоз към нито един от триото също). А бяхме толкова близо в онзи момент, усещането за победа над мафията бе във въздуха.
  В днешно време Христо Иванов е безидеен. Сигурен съм че днес го е срам да излезе сред хора на улицата. Тези които едно време искаха да му стиснат ръка сега сигурно искат да го критикуват. В крайна сметка не знам какво да мисля за него, противоречива фигура.

  Може би вече е станал твърде “европейски” политик стана ясно от записите където по негова идея се говори за създаване на комисии които да разглеждат “проточено” Барселонагейт. Не знам дали той или приближените му четат форумите тук но нека се замислят защо той бе герой след Росенец. Как мислите ще се почувства обикновеният българин ако Борисов, Доган, Пеевски бъдат осъдени за корупция в особено големи размери и влезат в затвора за някоя и друга година? Въпроса е и към вас дами и господа от ДБ. Мислите ли че помоща ви за Украйна, работещото ви правителство, бюджет или каквито там други поводи си измислите за да си стиснете ръцете с мафията могат да донесът по-голямо удовлетворение или повишено настроение у обикновеният българин? Обикновеният българин е смачкан (психически, финансово и т.н.) от тази липса на правосъдие и безнаказаност за тези по върховете. Борбата с корупцията по върховете трябва да е основният приоритет на всеки общественик в България днес. Останалото е прах в очите.

 12. То може и на Зеленски да му е дошло в повече от постоянните срещи и сериозни разговори, а да се шегува и празнува не може!
  Чудно защо рублоядските пропаГАДнони не се интересуват къде и какво прави альфа-сАбаката им Путлер, и с КОЙ се “среща” въобще?
  Дори падругите му от ЮАР не го искат за срещата в БРИКС, а скоро и в самия БРИКС!
  Може би Зеленски трябва да се подиграва на Путлер, като отиде до срещата на БРИКС, свободен, за да си поговори с лидерите на БРИКС, където Путлер не може да отиде!
  А колкото туземната му “маZZонска” шлюха- зИльоната гнусна превратаджийска престъпна ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень, той никога нищо не е давал , а само е получавал от “държавата” ясла, “безплатно”! На всекиму според потребностите , а не според “възможностите” му , както го “(на)учеше неговата партия-матушка БКПь! КелепирЪТ е основната му житейска “стратегия” на номенклатурен синекурен паразить! И затова няма да даде нищо на ниКОЙ , НИКАГДА, още повече от родната му свещенаЯ краZZноармейскаЯ БНА , дори вече и да не става дори за сакрален савецкиЙ скрапь! Оди на пасоль-маZZонь геЙрговь, оди на пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, одите на хуйло ви!
  За примитивният “геЙнераль-фатмакопитекь” е важно да си пази
  фатмашките бетеерЬ-чета, танкЬ-чета, самальотЬ-чета, автоматЬ-чета и всички други инфантилни савецки игрушки в музейните прашасали фатмашки складове на БНА , вместо да купи нова техника съвместима с НАТО!

 13. Към
  Георги Харизанов 💙💛
  17.07.2023 в 11:38:
  Точно това е причината за всичко, и няма разлика между “десните”, етномултаците, хлЕбералите, и другите популистки поклонници и верващи, всичкиТЕ чакате суперхероят , мегахероят, хиперхероят …….да ви “оправи” , още от времето на правешкият каскетен суперхерой, през преходните суперхерои- ганЮчев, агенть Гоцье, виденовЬ, ()ОЛЕН ()ИДЕРовь, бардакоФФ, ………и всичко това хипертрофира в хиперхероите , като 800-дневният Кобургь, после в Санта БУДь, кУпейкинь и разбира се зИльоната гнусна фатмашка превратаджийска предателска ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Сега е ред и на същото със заместника на суперхеройката фандъковНаЯ!

 14. @よ
  Христо Иванов си има много характерен стил на благо говорене. А това, че се стигна да прави компромис с байх за да не остане резидента на власт си е изцяло негова заслуга. Те го подкрепюха и на първите и на вторите избори. Не ми се изброяват и малоумните им грешки покрай ковида, когато напълниха резервоара на копейката на макс.
  За това за мен е неоспорим факт, че този човек не става за политик и колкото по-скоро се създаде една истинска нова дясна партия, която да поеме гласовете на демократично мислещите, толкова по-добре.
  Казвам НОВА партия, защото очевидно, че ДБ си е партия на кръжеца капитал, а Терзиев си е близък с него. Последното обяснява защо е толкова силно желан от ръководството. Защото ръководството формално е ХИ а реално е някъде съвсем другаде.

 15. Либералец

  та си “дойдохте на думата” …
  – както написа Илиян Василев:”… започна да ми писва от двуличие. Та, казвате, Терзиев бил човекът с който ДС и продължителите му играят в тези избори. Да видим.
  Ченгенджийницата бе пусната на макс през публикацията на Блъсковия Труд /няма друг по изявен вестник на задкулисието/, в което съобщаваше с ампломб, че ДБ щели да оттеглят кандидатурата на Терзиев. Това бе класическо активно мероприятие….” целия текст във фейсбукстрн на И.В.
  … и както както Блъсковия Труд писа: “… Кирил Петков и Асен Василев също се коментира, че са креатури на Прокопиев и получават задачите си от него. Разградският бизнесмен не е спирал с политическите си амбиции, като участва индиректно във формирането и дейността на всеки политически субект в десния сектор, от някогашното ДСБ, до „Да, България“ и „ДБ“. „Капитал“ спускат опорките за политическото говорене на своите креатури и лъскат до блясък и със завидно усърдие имиджа на политици като Радан Кънев, Христо Иванов и Ивайло Мирчев. Казано накратко Прокопиев в пълна степен отговаря на описанието на съвременен български олигарх … И не вечният виновен Делян Пеевски, а именно Прокопиев е човекът, който е необходимо да бъде разобличен като шапка на политическото задкулисие в страната. И няма никакво значение дали подкрепяте ГЕРБ, БСП, ДПС или „Има такъв народ“, или която и да е друга политическа формация, защото машината за дискредитиране на хора работи ефективно, а нейна мишена може да бъде всеки един в зависимост от моментната конюнктура и интересите на Прокопиев. Като Делян Пеевски, който бе отстрелян от тази машина за дискредитиране, след като години наред бе жертва на нейните манипулации…”
  – точно както Хуйло нарече взрива на Кримския мост “терористична атака”

 16. Либералец, много ще ми е интересно да обясниш, как се създават тези партии. Никнат от нищото като диви джанки или Някой ги сади!?!
  Иначе, доста червени Барони са замесени в политиката и сред левите и десните, защото имат много пари и бизнес интереси. Със сигурност, каквато и Партия да се появи, ще има нужда от мъни, освен ако не се намери някой прероден Апостол на Свободата и Демокрацията, Някой Караджа, да извика Свобода или Смърт и да събуди лъва в българите, което в нашия модерен , атеистичен и комерсиален свят ще е с вероятност 1 на милиард.

 17. @”Георги Харизанов” ака “Либералец”

  Защо не основеш една “истинска нова дясна партия” като усещаш липса на такава? Хем ще престанеш да мърмориш, хем ще престанеш да досаждаш.

 18. Либералец,

  Уважавам и споделям много от мненията ви но мисля че понякога е по-лесно отколкото ни се струва от недоволни по един или друг казус да се превърнем в мрънкачи по всякакви казуси. Говоря и от личен опит. Дневник и Капитал са глътка свеж въздух в българският медиен пазар, едни от малкото професионалисти според мен. И да, както мистичният “よ” е споменал, Прокопиев е този който Пеевски и сие винят за всичко. Христо Иванов е нормало да е подкрепян от издания като Дневник и Капитал. Но мисля тези издания не могат да направят много за него след събитията от последните месеци и това ще стане ясно на кметските избори в столицата. И мисля сте прав, Христо Иванов ще е по-добре ако отстъпи вече.. имаме нужда от нова дясна партия.. партия основана на принципи а не поредната лидерска партия. Мисля че когато в България се появи точно такава партия ще можем да кажем че наистина се променяме и ще заслужим написаното над входа на Народното Събрание. Засега това което се вижда е битка на еготата..

 19. симпатизант/ка на ДСБ
  18.07.2023 в 09:52

  Не се справихте като следовател, желая ви повече успех като избирател.
  Тук съм писал само под две имена – предимно с истинското си име Георги Харизанов.
  Имам няколко поста като “демократ”, не бих се впуснал да обяснявам защо.
  Кога ще имаме честа да узнаем истинското ви име?

 20. Все тая дали сте един или двама. Не по врат, а по шия. Благодаря за бързата реакция. Може ли ти или съмишленикът ти да доразвиете следния цитат с малко конкретика (не се заяждам, а любопитствам):

  “И понеже имам вече някой преки и лични наблюдения върху политиката /начина на работа и действия при поставяне на проблем/ на новото правителство, мога спокойно да заявя, че тя не се различава съществено от политиката на което и да е герберско правителство.”

  Името ми си е моя работа. Които трябва да го знаят, го знаят.

 21. А, либералец и събеседници, дойдохте на моето мнение, че е необходима нова партия!
  Този път ИСТИНСКИ ДЕСНА , а може да сменим и думата десна с ПРОЕВРОПЕЙСКА.
  И не трябва нито Либералец, нито Симпатизантите на ДСБ, нитио някой друг тук, да я основават!
  Трябва да я основат политици, които от много време с делата си са прокарвали тези и само тези идеи, които лежът в основите на такава партия!
  На мен на първо време ми идват на ум Методи Андреев и съпартиецът или съдружникът му Славов (мисля се казваше), които си позволяваха и продължително критикуваха постъпките на съпартийци, управляващи и олигархия.
  Не искам да изброявам много имена, първо защото мога да забравя някого, дори и по–лошото, ако се лъжа в някого, като съм пропуснал изцепките му. А за да бъдат изключени последните, ще е необходим гремиум съставляващ една оценяваща част, в който всеки един член, трбва също така дълго да е показвал способностите си. Тук бих посочол пак една личност, господин Инджев, който дори и да се дърпа, това го прави от десетки години и то безпогрешно.
  След като е положена тази основа, да започне надграждането, при което трябва най–прозрачно участниците в мероприятието да дават обосновани предложения.
  С горните думи бих желал да отговоря и на тази част от блога, сега и тук репрезентирана от HVoltageWForce, за да покажа как най–лесно тази задача може да бъде разрешена и при това, без вечните грешки!
  И след като споменах „грешките“, които фактически са вечните кагебейски внедрявания, друг начин няма!
  Бих споменал тук и кандигатът за кмет на София, който с този бекгрунд (може би за съжаление), но е наложително да изгори както в поговорката, „Покрай сухото, гори и суровото…“!
  А, забравих да добавя, и това, което аз съм научил от западен опит. Всеки САМ, т,е. всички ние, по западен образец и разбирания, трябва да си свърши(м) работата.
  Това лесно се доказва, дори ако си припомним думите на Левски относно освобождението. Трябваше сами да го направим, но за съжаление „други“ ни освободиха. И пак както е казал Левски… ТЕ ни поробиха!
  Поуките са ясни, така че да заменим думата освобождение с думата моята или нашата работа. Това, за да не се окаже, че тази наша работа, пак я свършва Русия!

 22. Познавайки политическата му биография, не вярвам Методи Андреев отново да се навие да се обвърже с партия, но кой знае…
  Като споменахте за нова, истинска дЕсна партия, па и вече се събрахте трима съмишленици, кой знае защо се сетих за стария анекдот: “Един македонец = чета; двама македонци = чета с байрактар; трима македонци = чета с байрактар и предател”.
  Пардон… и честит старт на предизборната кампания!

 23. Наистина е въпрос Методи Андреев, или някой подобен да се „навие“, ама този някой трябва най–после наистина да е от най–добрите и подходящите!
  И понеже при последните дебати относно ДС–дядовците, –бщите и –вуйчовците чух нееднократни изказвания на Методи Андреев, които винаги се отличават с едно изключително фундирано мнение, което е давал прецизно и точно също и по други въпроси, аз го считам за много подходящ политик.
  Така забелязах, че той (Методи Андреев), в тандем и компанията на други партийни съмишленици отлично се справят със задачите си, но постоянно им се създават пречки. Така предполага, че им е писнало от тъпанарските тарикати в политиката и се оттеглят, но не напълно.
  Писнало, не от трудностите при изпълнението на политическите задачи, а от трудностите да си заедно с некадърници и бандити, т.е. да си пак във фалшивата партия. Фалжива, защото лидерите им са фалшивикатори на гтова, което говорят и това, което вършат по всички показатели! Пример давам с последното му включване в партията, която разочарован напусна. И разочарованият не беше не само той, а и много от нас, които поради абревиатурата на партията я избрахме.
  За нас е ясно, хванахме се като удавника за сламката, която ни я „подадоха ченгетата с надеждата най–после да сполучим.
  Докато за един честен политик, какъвто е Методи Андреев, това е въпрос на работа, която трябва да свърши, но му се пречи и му се отнема възможността за това.
  Фацит, сега е моменът, Той и неговите съмишленици, които със сигурност ги има около себе си, могат да се натоварят с тази задача. А това решение или „навивка“, след като обичат нацията си, искат да й служат и да я предпазят, е достатъчно основание за нов опит.
  Това забелязах е предпоставката за да избере и подходящият кмет на София, при което мисля, че няма да му е трудно да се хвърли и в една политическа битка при основаването на една нова и истинска прозападна партия, където да заеме едно от важните постове.
  Надявам се, не да прочете за моето послание, а да получи подобен съвет от много по–близки до него хора, защото се надявам да има достатъчно подобни оценители в обкръжението си.
  Относно нас, нека да започнем вече действено да показваме и избираме подходящите, защото това е аншпорн за ИСТИНСКИТЕ, за да поискат те да се съгласят!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.