Рашисткият номер “ни лук ял, ни ЛУКОЙЛ мирисал” най-после получи отпор

Доживях да видя и да чуя караница на българския политически връх кой е инициатор и най-заслужил за внезапно появилото се след десетилетия слепота и глухота на държавата  намерение да бъде отнета концесията на ЛУКОЙЛ на пристанище “Росенец”. Не си спомням по-симпатичен политически спор в най-новата ни история.

Сред колосите на проглеждането няма място за мои лични дивиденти, но не мога да не изразя удовлетворение от това днешно прозрение. Писал съм по темата още през 2011 г., както и в книгата “Течна дружба”, но до днес отзвукът в държавата от тази лична камбана беше нулев.

И изведнъж-о, чудо!  

Слава на Украйна! 

 

 

 

 

 

Ако не беше нейната саможертва да застане на пътя на рашисткото zло с цената на своите разрушени селища, убитите, ранените, изнасилените и прогонените милиони свои граждани, днес нямаше да можем да се поздравим с новата стъпка в трудния процес на националното освобождение от същото това zло. Не случайно рашистите у нас се изприщват от злоба при всяко споменаване на Украйна. Чувстват се персонално и колективно заплашени от украинското свободолюбие, което доведе в крайна сметка до напълно невъзможното преди рашистката агресия от миналата година единодействие на антагонистични български партии и коалиции. 

Грозничко е, разбира се, онези, които толкова години се правиха на ни лук ял ни ЛУКОЙЛ мирисал, сега да се опитват да надвикат собственото си гузно минало. Но кой казва, че политиката е красавица! Който се е оженил за нея, ще трябва да я понесе такава, каквато е.

На очакваните поредни изстрели в приятелската война по темата колко е зле да се съюзиш с довчерашния си главен политически враг мога да предложа само китайски разсъждения по темата дали е важно котката да е черна или бяла, при положение, че лови руzки плъхове в нашия пренаселен с такива гризачи национален хамбар.

Иначе наблюдавам с интерес как именно вбесените рашисти изобразяват най-голяма загриженост за “измамените избиратели” на своите врагове. Рашистката коалиция между Радев, Нинова и фюрэра реве гръмогласно на чуждите гробища на чуждите избиратели. А те, ако се вярва на няколкото социологически проучвания, изглежда не споделят мъката на неканените си оплаквач(к)и. 

И така: първо ГЕРБ ( респективно и ДПС почти в тандем) започнаха да се борят за първото място като защитници на Украйна в България. След това се присламчиха към искането за премахването на МОЧА. Сега държат да са номер едно във възстановяването на българския сувернитет в руzкия анклав край Бургас. 

Ако са последователни, трябва да предприемат и следващата стъпка в същата посока, като напъдят от устието на Камчия най-голямата бърлога на руския шпионаж в чужбина ( определяна като най-голямата база за разпространяване на влияние в света от Лавров). Ще бъде доста неприятно за тогавашния ни премиер и днешен председател на външната комисия в НС, който лично преряза лентата на руzкаата собственост заедно с мафиота Лужков. Но както се убеждаваме, украинската пералня му върши работа и няма да се учудя, ако тя заработи и на камчийски обороти. 

12 мнения за “Рашисткият номер “ни лук ял, ни ЛУКОЙЛ мирисал” най-после получи отпор”

 1. Дали отпора е истински отпор или само връткане на ветропоказателя и снишаване пред бурята? Няма как да ни приемат в шенген с тази огромна дупка на сигурноста.
  Кога ще сменят българския посланик в москва? А защо направо не го отзоват за консултации? Кога ще върнат посланика ни в Киев? Кога ще изравнят броя на персонала в руското посолство с този в на българското в москва?
  Денков заяви, че ще се бори с наркотрафика. Ами можеше вместо да го заявява да смени шефовете на митниците и да поиска западна помощ за разкриване на тоновете дрога, които минават от там.

 2. Мда-а, щипя си ухото не сънувам ли и се питам при толкоз много супер-евро-атлантици в Задунайския ни Милиционеристан днес как стана реален руZкия маймунарник. Ма сигур не ги разбирам нещата твърде. Успех на ПП-ДБ, чакаме действия по Камчия и 500,000-те постоянно пребиваващи блатни “инвеститори”.

  И, Стопанино, да не обиждаме плъховете, доста умни и сладки гадинки. В Камбоджа един приятел ги беше обучил да откриват мини. Докато блатния руZки павиан и за чеп на каца не става…

  А на Украйна и героите слава!

 3. https://www.marica.bg/balgariq/vlast/radev-v-kontraataka-koy-dade-na-koncesiq-pristanishteto-rosenec
  – след “борбата с космическите цени на горивата” реZилдентот е на тържествена научна сесия за Илинденското въстание – с тия руски знамена точно на Рожен, едва ли е чел написаното от Митрополит Методий или за Нотата на русия за неучастие на България в предстоящото въстание:”Само при тези условия България може да разчита напълно на мощната подкрепа на Русия. В противен случай, а именно при най-малък опит България да окаже помощ на въстаниците, Русия ще бъде принудена да свали от себе си, всяка отговорност за тежките последствия, няма да вземе никакво участие в безразсъдно предизвиканата борба със законната турска власт.”
  https://news.bg/bulgaria/kompleksat-kamchiya-dalzhi-seriozni-sumi-za-danatsi-i-taksi.html
  … какви данъци какви 5 ст – борисов , радев и една ПКП за цвят, прокопаха България за хуйло и тръбопровод за техния общ приятел вучич … че как да въвеждат санкции срещу москва и руска собственост…
  – а 2016 депутат на хуйло ни уведоми, че са купили половин България , та за какъв се бори борецът от реZилденството …

 4. Люта борба се завихри – кой е по-по-най, кой пръв е поставил въпроса за пристанището Росенец – Кирил Петков ли или Бойко Борисов, или още по-преди – Христо Иванов, акостирайки на плажа Доганов. Кой искал пристанището с тръбите и кой без тях, кой – с яхтите, лодките и платноходките? Тежък, основополагащ казус …
  И взех та се сетих, че май в състава на витиеватите десни обединения и коалиции членуваше и някаква „еко-меко-зелено розова” партийка, дето се борела не за власт, а за природа. Чудя се как пък някой патриот-природозащитник не се сети да надигне глас, да постави ребром въпроса и да поведе инициативата ДА СИ ВЪРНЕМ РАЙСКИЯ КЪТ КАМЧИЯ /понастоящем – хабитат за руски натрапници и шпиони, и потенциален плацдарм на зелени човечета/!

 5. Гледайки при др.Ризова /БТВ/един гологлав лъжец започнах да оправдавам слагането на рога.На въпроса за Росенец,конкурента по лъжи на Нинова ни разправя за парламента,Украйна,боеприпасите и българската армия,такова килифарско увъртане….ясно ми е защо е парясан.Той ще лъже дори когато парамедиците го питат какво е взел,но Ризова,Ризова защо кани тези комунистически майцепродавци!!!

 6. В краен случай СОК “Камчия” може да се изкупи от държаватапо данъчната му оценка, която е символична, като се удържат и всички неплатени данъци и такси през годините. Но жална ни майка, ако не отпадне статутът “постоянно пребиваващ” (с право да кандидатстват след 5-тата година и за българско гражданство) за собствениците на “недвижимость” в България! Туристическата виза е достатъчна като възможност да посетят имотите си у нас. Ако не им харесва новото положение, да си продадат “недвижимостта”, а не да я дават под наем без да плащат данъци върху печалбата от нелегалната си туристическа дейност. Да не са си купували имот в България, ако ще продължават да не спазват законите на страната ни! В Турция е по-топло и по-евтино. Да си купуват имоти там, където няма опасност да застрашат националната сигурност на една голяма и силна държава!
  “Курица Болхария” вече е за шенгенска граница!

 7. Разбира се банкянския геЙополитикь и гнусен мутро-милЮЮЮционерски нагъл циник – агенть БудаХари , не може да излъже ниКОЙ за мутробаджанашките си връзки с Лукойль.
  Защото през последните 20 години бокоТИКВАТА е в най-тежък конфликт на интереси и още по-голяма злоупотреба с власт и далавери с путлерастката рафинерия в Бургас, тъй като той получава десетки милиони годишно за “охраната” от Лукойль, чрез най-първата си регистрирана “охранителна” фирма, основната фирма и основния му “охранилен” “бизнес” !
  И заради мутренската си фирма в рафинерията , и заради играта на белот със сътрапезника му бай му валЮ златевскиЙ , бокоТИКВАТА подари на Лукойль пристанището Росенец за жълти копейки, не постави контролни измервателни уреди на тръбите на входа , и на изхода , на рафинетията , нито входа и изхода на подарените от бокоТИКВАТА МОНОполни акцизни складове на Лукойль!
  Ето това е геЙрберастката шайка – геЙрбЬ ((пропа)ГАНДОНИ за евроПЕЕВСКО РУБЛОаZZийство на БУДь)!
  И след всичко това няма как донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ ,да иска махането на концесията на бандитският МОНОполь на Лукойль, който открадна само от “дерогацията” на путлеристкия нефт през последната година над 3 милиарда, досега! Без да броим милиардите от скритите данъци и още толков милиарди от МОНОпола в търговията на едро и дребно на петролни горива , и още толкова от контрабандата на нерегистриран внесен петрол, и изнесени горива , заради липсата на контролни уреди, 15 години след обещанията на Танов, и след аферата на бокоТИКВАТА с Мишо Бирата !
  Ето такъв “борец” срещу Лукойль е мутробаджанака бокоТИКВАТА, който “охранява” рафинерията!
  И разбира се далаверите в Лукойль не могат да минат и без (съ)участието на “преуспелият” млад бизмесмемь и кандидат начальник на ОПГь-ДанСь дИбильян прасееФскиЙ, който освен фалитите на КТБь и Булгартабакь , е изнесъл всичкото дизелово гориво на Лукойль за Украйна, и е спечелил милиарди от паразитните си МОНОполни спекулации с горивата за нападнатата държава от альфа-ТЪПькачЪТ му хунтараторь Хуйло! Оди на хуйло ви!
  Ето такива са крокодилските сълзи на бокоТИКВАТА и ортака му дИбильян прасееФскиЙ за концесията на пристанище Росенец! Докато в същото време печелят стотици милиони и милиарди от “охраната” на Лукойль, и от монополния износ на горива за Украйна! Одите на хуйло ви !
  А сега в рушветите от милиардите от петролната контрабанда срещу петролното ембарго на Путлер се включи и рублоядската им бандитска падруга – зИльоната гнусна ПРЕСТЪПНА фатмашка превратаджийска ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 8. Владислав Панев е сигнализирал много пъти за източването на язовир Камчия от ВЕЦа на Тадаръков, солташ@ка на Доган, и за всички последици от това за района

  СОК Камчия може да не плаща данъци, но развива бурна дейност в съучастие с министерството на туризма на байхуй (https://www.economic.bg/bg/a/view/v-kamchiya-ochakvat-dvojno-poveche-turisti-72052) и под патронажа на вицето на Плевнелиев(https://www.mediapool.bg/vitseto-popova-vleze-v-otkrita-konfrontatsiya-s-plevneliev-news220235.htm)

  – ДБ вече обявиха , че държавата трябва да си отвоюва руската база в Камчия, а за това от януари 2020 г. непрекъснато алармира и Соломон Паси (marica/solomon-pasi-moskva-iska-da-aneksira-kurorta-kamchiq-kakto-krim; dir/solomon-pasi-istinski-stresnat-sam-che-ruskoto-posolstvo-mozhe-da-se-zagrizhi-za-pravoviya-red-v-balgariya; offnews/opasiavam-se-che-sledvashta-agresia-na-putin-shte-bade-adresirana-kam- )
  – в този контекст съвсем не случайна, но тогава още невъзможна беше и мисията на Паси и Плевнелиев ноември 2022 г. – https://blitz.bg/politika/solomon-pasi-alarmira-tova-e-akhilesovata-peta-na-blgariya-zaradi-koyato-putin-mozhe-da-ni-atakuva_news918654.html
  – затова не е случайно, че му спретнаха по стар руски обичай антисемитския колаж
  https://offnews.bg/politika/pp-db-s-ostra-deklaratcia-sreshtu-vazrazhdane-sled-kolazha-sas-solomon-805001.html
  … а за сараите на Доган в Росенец , всъщност първи би камбаната ген.Атанас Атанасов в комисията за борба с корупцията в 40-тото НС и още ставаше дума за разрешаване на строежа, но и тогава , както и сега антикорупционните гласове в комисиите и изобщо в парламента ни , съвсем не случайно, са малцинство, защото тъкмо корупцията под мочите и альошите тук, е свещената крава на руската ни зависимост …

 9. П.П. Само припомням на гнусната зИльона фатмашка предателска неграмотна и некадърна номенклатурна парашутистка ТИКВА- “маZZонскиЯТ” муZZорь – реZZиЛдентът лумПен гадень , че според него целият германски народ и от бившата ГДР и ФРГ са “безРОДници” , след като признаха ПРЕСТЪПЛЕНИЯТАсрещу човечеството и ВОЕННИТЕ престъпления на своят БЕЗроден “ариец” и НАЦИст – Хитлер и лайката му от Третият райх, и ги ОСЪДИХА! Защото голяма част от тези престъпления бяха и срещу самите негови сънаРОДници – германците!
  Така че гнусният фатмакь, който цял живот е лизал задниците на краZZноармейските си колониални ТЪПькачи от савецката армия и е бил само техен колаборационистки безРОДник и техен имперски колонист в туземният задунайски краZZноармейски клон БНАь , няма никакво “право” да говори за “предателство” и безРОДие нито на кандидат-кмета Терзиев, нито на всички българи които искат България да се интегрира изцяло в европейските правила и ценности!
  Той е безРОДникь, който е продал родината си още когато е приел да слугува на савецката си матушка СССРь , и на днешният кагебистки рай(Хь)- РАБьZZия на неговият върховен ТЪПькач хунтараторь Хуйло! Както и на местните му “маZZонски” шайки на пасоль-свинаря геЙрговь и на пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ!
  Оди на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 10. До RICOшетниковь

  Често в безкрайните си коментари включвате гей-това, гей-онова в подчертано негативен контекст. Това показва ли вашето отношение към гей общността или е някаква правописна грешка без умисъл?

  Това с правописната грешка е само възможност да се измъкнете от ситуацията…

  Възползвайте се, RICOшетниковь, ако не искате да се наредите до онези, които така хаотично мразите.

 11. Към
  К.Ганев
  20.07.2023 в 20:11:
  Не , г-н Ганев, това е сарказъм лъм големите “мъжаги” и “мачовци” , които си правят всякакви антиджендърски, анти ЛГБТ , антисемитски “референдуми” и пропаГАДность, за да се представят за ПОПУЛИСТьки хиперхерои , пред лумпенизираният им, и от тях , електорат. Чрез балкански байганЮфски “патрЕархалень” , патрЕотичень” , патрЕотарски “арийски” “мачизъм” , чрез туземен фашизъм и нацизъм.
  Погледнете само КОЙ са премиерите и резидентите през последните 20 години- мутро-милЮЮЮционерския пожарникар бокоТИКВАТА, неговата милиционерска ляво-дясна ръка цвъкиУМНОТО, резидента също е униформен шапкар , главният прокурорин – тоже униформен милиционерски “мъжага” и хиперхерой , същият е и главатаря на следствието.
  Тук не останаха цивилни политици с “меки” китки, всички са милиционери и фатмаци със “железна” ръка, като альфа-сАбаката им хунтараторь Путлерь, тоже кагебист от ленинградската организирана престъпност. И той се правеше на мачо , с каубойски понита , със сафари с амурски тигри, на риболов в Сибирь и т.н. и т.н..
  Това е !

 12. путлер отново си простреля слепоочието , като излезе от зърнената сделка на ердоган !!! Сега Украйна свободно ще може да потапя танкери с руски нефт !!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.