Руският цар “царствено” се отказа да се излага на опасност от арест в ЮАР

Днес Кремъл потвърди, че цар Путлер няма да пътува до Южна Африка. Няма да участва в срещата на върха но организацията БРИКС ( Бразилия, Русия,Индия,Китай, Южна Африка). 

През последните 23 години образът на властващия Путлер беше обгрижван от лакеите му до степен, че постигнаха обратния ефект-поне пред онази част от човечеството, която може да мисли със собствената си глава.  

Изкарваха го (почти) великан със снимки върху пони, представяно за стандартен (по големина) кон. Направиха го нещо като мъжки еквивалент на Памела Андерсън по честотата, с която се снимаше гол до кръста. Организираха му паралелен полет с делтаплан покрай ято птици. Наснимаха го как приспива с пушка тигър и как се потапя с батискаф в морето. 

Изобщо…направиха го за смях с престараването си в изгражданите на представата за него като храбър мъжкар. 

Наложи му се обаче да се докаже като такъв пред реални заплахи за собствената кожа. Тя, без съмнение, е нещото, което цени повече от всичко ( поради което никой не вярва, че би предизвикал ответен ядрен удар като форма на самоубийство). 

От разкази на отделни личности и цели “трудови колективи” стана ясно, че и днес той се бои параноично от зарази. Избраните да се срещат с него биват карантинирани поне седмица, преди да бъдат допуснати близо до него, макар в страната и по света кризата с китайския вирус отдавна да е преминала.

Колкото и да се опитват да го представят като главнокомандващ, който не се бои да отиде на фронта при войските си в Украйна, за всички е ясно, че е много, много далеч от победата на информационния фронт в дуела със Зеленски. Дори да не са верни предположенията, че си има двойници за няколкото му появявания в окупираните украински територии, всеки обективен наблюдател вижда, че присъствието му в опасни зони е пълна измислица.

Отказът му от (почти)околосветското пътешествие, което щеше донякъде да онагледи пропагандната му теза, че разполага с международна подкрепа, демонстрира приоритета му да се пази от дебнещите го опасности, които сам провокира. Например от евентуален арест в ЮАР. Страната признава юрисдикцията на Международния съд по правата на човека, който издаде заповед за неговия арест като военнопрестъпник по обвинение за отвличане на огромен брой деца от Украйна.

Снимката от Йоханесбург, където на огромен билборд пише “арестувайте Путин”, няма нужда от коментар. Билбордът приканва властите да го арестуват от поне два месеца насам.

 

 

 

 

 

Някак си не е “уважително” и “гостоприемно” за един цар, който и преди се е натъквал на пренебрежение. През 2018 г. в Сингапур го накараха да премине лична проверка(на снимката) за оръжие в отговор на преднамереното му арогантно закъснение за официална среща с премиера Ли Сян Лун. 

 

 

 

 

Този път го предупредиха достатъчно рано, какво го чака- като обществена нагласа, ако не и като прокурорско намерение.

Схватлив се оказа. С лека ръка жертва живота на стотици хиляди хора, негови поданици и чужди граждани. Но за своя животец трепери. Изпари му се нещо “мъжествеността” напоследък.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

14 мнения за “Руският цар “царствено” се отказа да се излага на опасност от арест в ЮАР”

 1. Руският цар фашиста Путлер
  е най-обикновен дрисль@!

  На днешния 19-ти юли 1971-ва г.

  Роден е Виталий Кличко.

  Украински боксьор,
  който опули хвалипръцкото Кубрат Пулев!

  Понастояшем Виталий Кличко
  е кмет на Киев.
  Който фашиста Путлер
  уж щеше да превземе за три дни!

  Слава на украинците и на бесарабските българи!
  Те са плът от нашата плът!

  П.П.

  За фашиста Копейкин и за всички изрожденци!

  ШАЛОМ от МОСАД!

  Да си спомнят какво направи МОСАД с терористите,
  отвлекли и убили израелските спортисти
  на олимпиадата в Мюнхен!

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!

  Нашите приятели,
  могъщите САЩ и непобедимият НАТО
  са гарант за свободата ни

 2. Великият стратег путлер отново изпусна шанса си. А имаше брилянтен шанс да се измъкне от кашата, в която се е забъркал. За него Хага е по сигурно място отколкото Кремъл. В Кремъл неговите сигурно вече му вземат мярка за дървения балтон и му варят силен чай. Защото както и да го осъдят Хага, няма да го окачат на въжето. Ще го затварят, пък като мине време, ще го пуснат за добро поведение и по здравословни причини. А като го махнат от там, рефето може да излезе с лице от кашата, ще хвърлят вината на путлер, ще се изтеглят от Украйна ще разчитат с пазарлъци да минат някак метър. Но де толкова акъл.😜

 3. Ивайло Шотев стана заместник-министър на икономиката
  Негов баща е Валентин Шотев (който е бивш секретар на МВР до 1989 г., с дялове в десетки фирми, дългогодишен съдружник във фирма „Лева груп“ с бившата барета Алексей Петров).

  Прането на дс и комунистическите наследници продължава с пълна сила!

 4. Путин напоследък толкова много надхитрява всички (и себе дори), че няма да се учудя, ако това е блъф (за да не го причсква някое частно ПВО по пътя) и да цъфне ухилен в ЮАР. Почти съм сигурен, че местният президент ще измисли нещо, за да не го арестува…. Устав на ООН, имунитет на държавен глава и т.н.т. (това зе в Нюрнберг вече е “погазено” международното право не значи, че трябва да повторим…. а бе, баш това си значи, но това е друга тема).
  Както отбеляза Николай Христов, на Путлер пътят вече е начертан. На мен ми е по-гаиле главният му Резидент у нас. (не е истина, телефонът ми поправи резидент с главна буква… и той, завалията, разбира за какво иде реч).
  Не съм гласувал за Радев (дори на скандалния втори тур), но все повече започва да ми харесва… Много е упорит! Първо направи и невъзможното, за да избели Борисов. Сега се е заел да избели нашите, които инкасираха малко негативи в очите на талибанстващите си привърженици заради достлука с Борисов, но след срещата със Зеленски не вярвам да са много тези, които биха предпочели още Раднево управление, пред това черно предателство. (щях да напиша “не вярвам някой”, но като си знам стоката, реших да не съм толкова категоричен)
  А Радев, милият, продължава в същия дух, да не би някой до местните избори да забрави за Зеленски…
  А бе, сигурни ли сте, че в конституцията няма някоя залепена страница, на която да пише нещо за трети мандат?

 5. Джуджето ако поне малко беше смел мъж , никога нямаше да има война.
  Движи ги единствено страх, омраза и алчност. Украйна е по-малка, не много богата. Дъртаците от Кремъл, шойгу путин и герасимов мислеха, че лесно ще я прекосят с 10 те хиляди танка, които имат и сега просто си умират от ужас, че светът ще ги види унизени и победени. В пожара на дяволската им страст са готови да хвърлят милиони младежи но не и да отстъпят.
  Само да попитам румен Резидента. Мноо си смел, ама две думи не смееш да обелиш срещу Кремълското джудже. Един път не каза, че е ужасен. Един път не каза, путин прибери си орките обратно. Явно казармата ти се е отразила зле. Не само си като подчинен и като чакал пред вълк си в наведена поза, ами направо Пълен Дебил си станал.

 6. Връщам се към 01.07.23 и “Каузата срещу МОЧА и подобията му у нас може да обедини разединените заради ДС българи”. Виждам как темата за ППДБ- кандидатурата за софийски кмет много усилено се заглушава от т.н. правилни медии. Във въпросната статия уважаемия Либералец постави трудно оборими доводи, но дебатът в този блог не продължи.(?) Ето какво казва днес изключителният осветител по темата Методи Андреев при Горан Благоев – https://www.youtube.com/watch?v=n0H-UbRCpVc Странно, но Веселин Дремджиев ВЕЧЕ не кани г-н Андреев от Групата за натиск. Може би сега Розовата мъгла отново се появи? И се разраства? ” Прането на дс и комунистическите наследници продължава с пълна сила ” …

 7. Освен всичко друго, Путин е велик каратист и хокеист.
  Брус Лий и Уейн Грецки ряпа да ядат…

 8. Към Стефанов:

  И как точно е “изпран” Терзиев? Може би, ако бъде избран, ще бъде “изпран”, но желаещите това да не се случи имат вече персонален избор. Ще стане още по-голям, когато Методиевич се произнесе през септември.
  Или поддържането на междуособиците в прозападния лагер е по-важно от каузата срещу МОЧА и подобията, според Вас?

 9. Прането винаги става чрез легитимиране.

  Когато поставиш хората пред избор боко или внукът на терориста какво се случва?
  Хората трябва да дадат легитимност на един от двамата. Отнемането на избор е част от тази легитимация.
  За МОЧА – Терзиев не каза, че ще го махне, а каза че това е работа на областната управа. А МОЧА е незаконен обект и кмета на София може с пълно право да го махне и да връчи сметката на г-н Василев.
  За досиетата на родителското тяло – Терзиев отказа да ги предостави и каза, че трябвало да има лустрация. Но кмета на София няма как да направи лустрация.
  Докато ние си говорим за МОЧА, други наследници на ДС и БКП се опитват да правят нов паметник за децата убити от фашистите между 23 и 44-та година. Ето това също е легитимация.

  Разединението на про-западните сили е неизбежно. Неизбежно, защото западните ценности са ЗА неприкосновеноста на частната собственост. Без значение дали си си я изработил с тежък труд или си я получил в куфарчета преди 20-30 години от някое външнотърговско дружество.
  От една страна всички искат да имат тази гаранция, но едни искат да останат безнаказани за престъпленията си.
  Следователно западните ценности не са под заплаха. А разцеплението е на друго място и се управлява много добре от статуквото, което управлява и до днес.

 10. С кандидатурата на Васил Терзиев избуяха множество антикомунисти и анти ДСари. Много от тях бяха тръгнали по други пътища и други идеи и дела ги бяха обсебели.
  Такъв е случаят с Методи Андреев.Сега той е много голям осветител за истината по комунизма и ДС.Разнася е по сайтове и телевизии. Това добре,но защо никой не го пита за неговите заигравания и трансформации. Никой не го пита бил ли е в парламента в групата на ГЕРБ т.е. на Бойко Борисов Гласувал ли е под диктовката на банкяннския началник? Осветител! А за неосветените тъмни неща защо подобните нему не говорят?

 11. Към г-н Инджев: Мисля, че тези гласове не целят междуособици сред прозападните, а да коригират техните мандатоносители. Може би разумът да тласка към компромиси ( ако са компромиси ), но накрая моралът би могъл да реши изборите. ( Говорехме за токсични герб и дпс, но те вече дефилират…)
  Господин Инджев, за мен беше чест.

 12. Към Стефанов:

  Някои не целят,но го постигат. Други точно това това се опитват да направят-с абсолютна сигурност.

  А как се “коригира” вече взето решение, без това да доведе до поражение?

  Бас хващам, колкото и да не (Ви) се харесва,че Терзиев вече води без конкуренция в първите проучвания на общественото мнение.

  Гласовете, които са силно против него (заради роднините му) на практика заглушават в публичното пространство мълчанието на онова мнозинство, което вече е решило да гласува за него.
  Ако загубя баса, имате право да ми го припомните.Но се съмнявам.

  Бих добавил, че в публичността е пълно с морално укоримо типове и продажници, които лично има за какво да се срамуват от делата си в наше време (а не в далечното минало на близките си) без да са наследници на ДС, но за тях презрението някак си не важи.

  Да дам ли примери или станах прекалено обстоятелствен вече?

 13. Браво, Южна Африка! Сега разбирам защо жълто-зеленият от хронична злоба румэн пэтков (“ние сме с руZZия, а другите да си е… м……”) вчера мънкаше като неподготвен петокласник на изпит, когато бай кольо го конфронтира с новината, че путлэр няма да се яви на срещата на БРИКС. Нещо не му се получава на кремълския плъх работата да стане лидер на т.нар. Трети свят. Но да свиква, това е само началото на бъдещето му.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.