Клеветникът Недялков ме предизвиква ( и аз) да го осъдя

Едно не мога да отрека на моите клеветници: добре са ме преценили, че съм гнуслив и ценя твърде много времето си, за да се занимавам с тях в съда – при това очи в очи с безочливите лъжци. 

Недялко Недялков е сред тях. За пореден път път ме е наклеветил, че “трупам пачки от Сорос”, за отстоявам позицията си. Това е абсолютна клевета, заради която без проблем мога да го осъдя.

Обида е, че ме оприличава на Явор Дачков, тъй като нямало разлика между това да славиш Путин като него и да казваш “Слава на Украйна”. Недялков слага знак на равенство между каузата на националното освобождение, каквато е украинската, от една страна и рашиzма, от друга. Мизантропът не може да ме обиди-всяка негова квалификация означава обратното. Комплимент е да те наплюе такъв екземпляр. Клеветата е друго нещо. Тя е подсъдна защото претендира да съобщава някаква “истина”, чрез която да те дискредитира.

Откроява ме поименно като част от “видиотената агитка” ( на страната на Украйна) в заглавие на гнусния си порнографски сайт. Болният му мозък отказва да разпознае милионите “идиоти” в демократичния свят, за които “Слава на украйна” е въпрос на чест като израз на солидарност с жертвите на руzкто зло, срещу което Недялков се присламчва напоследък с маниакалната нарцистична претенцията да е някаква самостоятелна “величина” по средата в падението си да приравнява борбата за свобода с агресията срещу нея. 

Съди по себе си този специалист по калташките кампании, сред които и чисто порнографски ( спомнете си порнографията, с която се гордееше в обслужването на ГЕРБ да бъде отсранен един конкурент за кметския пост в София). Набеждава ме, че позицията ми е платена. Какво друго да си представи мизерникът, който трепери за мангизите си! Предлагаше ми жълти стотинки да пиша за неговия в. “Ретро” и когато му отказах, станах “много лош”. 

И други автори, които са си извоювали име през годините, постъпиха така, а мнозина от онези, които все пак му пристанаха, периодично и тихомълком напускат деспотичната му опека на работодател от робовладелски тип. Намират се на тяхно място винаги други наемници, за да му вършат мръсната работа. 

Как успява да “смълчи” напъдените или избягалите от него, остава някаква тайна на тяхната омерта. Някои журналисти го осъдиха за клевета.

Не му обещавам, че може вечно да разчита на гнусливостта ми. Няма шанс пред съда с клеветата, че Сорос ми плаща. Осъдил съм досега всичките си клеветници ( все крайно бесни като него), които са ме довлекли пред съдиите. И той няма как да докаже нещо, което не съществува.

Клеветникът заслужава презрение, но то явно не е достатъчно, за да бъде спрян да (ме) клевети.

Публикувал ми клеветникът снимка от стоп кадър от телевизионно предаване със затворени очи. Какво да прави, нямам снимки с политически мутри, като него, каквито той обслужва.

На снимката: Самодоволният Недялков зад гърба на Методиевич по време угоднически уреден турнир по тенис с негово участие ( познайте кой спечели!), когато клеветникът играеше в гербаджийския отбор преди да се преквалифицира на самоназначил се борец срещу …всичко и всички, с изключение на злополучния бивш гл.прокурор Иван Гешев.

 

12 мнения за “Клеветникът Недялков ме предизвиква ( и аз) да го осъдя”

 1. В България всеки може да твърди всичко и да му се размине,но това е много зле (за България)!Защото се създава какафония в която Истината се дави в океана от Лъжа.Хората махат с отчаяние с ръка и престават да слушат,оглушават(за Истината)!Още се чудя (и съм леко ядосан)защо ,преди време,Иван Костов остави хилядите лъжи по негов адрес ненаказани!?Разбирам,че го е гнус ,че няма време да се занимава,но ако се възложи тази дейност на адвокат ,без той да се ангажира лично…?Дали средата ,за такива като Блъсков,не би била по-неприветлива за тях,отколкото е сега….?

 2. Позовавайки се на правото на свобода на словото с която редовно злоупотребява ухиления субект с наднормено тегло зад Тиквата и с лека заемка от безсмъртния Радой Ралин: Ненаялко Недодялков

 3. И какво токова “лошо” е да получиш “грант” от Сорос, който освен това е “гаден” евреин , още по-лошо е и “еврейски капиталист”!
  Това е нацистката пропаГАДность на доживотната вечноплатена проZZт(итуиращ)а шлюха на платежостособните му ТЪПькачи от задкулисието , мафията и властть- нИдялко ПИДЯЛковь, да ви напомня за нещо подобно преди 90 години в Третия райх?????
  Тоя Сорос е такъв въздесъщ “злодей” , че винаги плаща на разни либерасти, джендъри и другите демократични “грантаджии” , които развалят “спокойствието” на сводниците на всички журналиститутки , като шлюхата нИдялко ПИДЯЛковь и сие от сбжЬ!
  Така че нИдялко ПИДЯЛковь няма никаква пряка материална вреда и полза от Сорос , а неговите бандитски и властови ТЪПькачи са заинтересованите, те плащат на пропаГАДните си шлюхи , като нИдялко ПИДЯЛковь, за да плюят и срещу Сорос и срещу грантаджиите му! Макар Сорос да не поставя никакви лични условия за своите грантове срещу сводниците на нИдялко-вците по света , а само за борбата за правата на хората нарушени от тях! Така че, нИдялко-вците всъщност помагат на своите ТЪПькачи да нарушават всички права на хората по целият свят , и особено альфа-сАбаката на диктаторите – хунтараторь Хуйло!
  Да сте видели и чули нИдялко да пише нещо срещу хунтараторь Хуйло, или другите диктатори, като бай ви ОрбанЮ рублоядскиЙ, личен “врагь” на Сорос и соросоидите по света? Не ! Няма и да чуете! Същото е и в обслужването на властта в задунайския колониален Бандитустань от нИдялко и падругите му журналиститутки! Където властта плаща , първи там е нИдялко
  ПИДЯЛковь, ако трябва и срещу себе си и родителите ще пропише!
  Да сте чували нИдялко ПИДЯЛковь да се поинтересува някога за четирихилядниците на Путлер и пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ в задунайския колониален Бандитустань?
  А и онези синекурни ченгесарски милиционери от ОПГь-ДанСь са написали поне , че имало многохилядници в НРБь, нека ги публикуват , за да се види , че поне са свършили нещо свестно, вместо само да слугуват на началниците им във властта, и да се занимават с преврати и подслушване от НЕзаконния им началник , спуснат от НЕзаконната зИльона гнусна превратаджийска престъпна ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Нека публикуват докладитв за многохилядниците , които са написали, и да не ги крият по заповед от путлерасткият агент на Решетников от ДРОНЬдуковь2 и неговата шлюха начело на ОПГь-ДанСь! Да видим , какво ще каже за това нИдялко ПИДЯЛковь и платените журналиститутки, като него , в задунайския колониален Бандитустань?
  И ППДБ да не се ослушват а да поискат НЕзабавно обнародване на доклада от ОПГь-ДанСь за многохилядниците , които обслужват сводика си Путлер и пасоль-губернатора му мУтрофановНаЯ ! И да изхвърлят НЕзабавно шпионският путлераст назначен начело на ОПГь-ДанСь! Веднага!
  Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 4. В България това са новините. Кой катастрофирал, кой се удавил/наводнил, кой го набили, кой с кого се скарал. Няма други теми за журналистите. Слунинажна журналистика. За квото им платят това пишат. Името Сорос пък се превърна в най-раздъфканата дъфка за рашистките Курvи. Същата история като със Хаймарсите, как русия взривила три пъти повече хаймарса, отколкото Украйна е получила. Абе Негодяйко, грам фантазия нямаш! Дай нещо по-свежо!!! Само едно и също и като няма кво друго, Хоп … една манекенка по без гащи за мезе, за идиотите/милиционерите дето те четат.
  Голем си брат. Най-голема милиционерска хлебарка на джурналистиката!!!
  Няма да се учудя ако и дипломата си взел със секс услуги.

 5. От спестявах от закуски до спестявахме от заплати…
  Колко скучно и без фантазия се правят нещата. Но какво да се прави, негативната селекция ражда подобни неща!

 6. “Отворено Общество”, първата лястовица на свободния свят, ако помня добре, беше партньорска на държавата ни фондация. В нея, колкото пари даде Сорос, толкова пари дава и българското правителство.

  Ако не бъркам, от наша страна, договорът беше подписан от Луканов; освен това, под договора са подписите на двама прочути поети и дисиденти, Борето Христов и Блага Димитрова.

  Така че, мислите ли, че поети от калибъра на Борис Христов и Блага Димитрова, открити противници на режима отпреди преврата, биха участвали в някаква тъпа схема?!
  Имайте уважение към тези, които бяха в боя, на първа линия.

 7. Статуквото вече стана русофобско….
  Докато премине бурята и спрем да мислим за далаверките.

 8. Аз друго искам да попитам Рашистките Курvи. Нали нямаше По-голям от Хляба !!!???
  Айде сега да обясните Вашия лидер Джуджето от кремал що пали житото????
  Моля за отговор??? Курvето от Дондуков , РуменР “големия патреотин” и от него искам коментар. Одобрява ли паленето на жито. Курнелийка има ли нещо да каже по този въпрос?!

 9. П.П. Трябва да зададем въпроси на нИдялко ПИДЯЛковь , какво стана с журналиститутките награбили се със “заеми” за десетки и стотици милиони от фалираната КТБ, като бай му петЮ СопольскиЙ, и дали и той лично не е “усвоил” милиони “грантови” “заеми” от там, а ? Все пак все няКОЙ го е “спонсорирал” да открие пропаГАДната агентЬция- МОЧь, нали!
  А и въпроси към него и за самата КТБ, чиито “фалит” беше “разследван” от милиционерската му падруга от симеоновската школа- геЙшевь, назначен от сводниците на нИдялко ПИДЯЛковь и сбжЬ за генерален прокурорин на задунайския колониален Бандитустань?
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙберасткиЙ, оди на бай ти геЙшевь симеоновскиЙ, оди на хуйло ти!

 10. ringup,

  “В България всеки може да твърди всичко и да му се размине…”

  и заради такива като Иван Костов , на такива като Блъсков средата е такава каквато е сега… и всичко започна с оня списък с 226 имена от доклад за корупци на ген.Атанас Атанасов и онова: “Иване кажи си” на Петър Стоянов… човекът който изведнъж смени курса, сякаш някой много от високо, от Москва или примерно от тогавашната тукашна москва наречена”Мултигруп”, го подпържи: “К’во чакате там…тоя И.К съвсем сериозно се е заел да ви стабилизира държавицата. ДЕЙСТВАЙТЕ!” – и бат’петьо натисна копчето…
  ЦИТАТИ от стенограмата на 64-то ИЗВЪНРЕДНО заседание на НС ,16 май 2000 г.
  (https://parliament.bg/bg/plenaryst/ns/6/ID/1395 – струва си четенето)
  “…ЛЮБЕН КОРНЕЗОВ (ДЛ):…Премиерът и управляващите се опитват като Пилат Понтийски да си измият ръцете със съдебната власт – видите ли, няма присъди. Ами, как ще има, като 10 години, включително и през последните три, вие разбихте съдебната власт и я докарахте до нейната агония… доведохте главния прокурор в тази зала вероятно, за да ви бъде адвокат. Обръщам се към господин Филчев: господин Филчев, арестувайте корумпираните и не се унижавайте да адвокатствате… Нима не са факт 280-те висши държавни служители с данни за корупция, за която беше уволнен ген.Радев? Нима не е факт, че бившият и най-популярен вътрешен министър Богомил Бонев изнася факти за личната Ви корупция и прикриването на корупцията, господин премиер?Факти за корупция има! Политически морал няма! В заключение ще цитирам казаните думи от президента относно корупцията в правителството. Г-н Петър Стоянов каза: “Иване, кажи си!”. Ние ви казваме: “Иване, ходи си!”…
  АЛЕКСАНДЪР КАРАКАЧАНОВ (независим):…Страната беше съсипана, г-н министър-председател. Вече е съсипана. И използвайки думите на президента, аз бих казал: “Иване, хората те разбраха.”. Те разбраха, че Вие водите държавата към една третостепенна нация, която ще се превърне в обслужваща на магистралите Европа – Близкия изток…
  АХМЕД ДОГАН (ОНС): …Разбира се, съществува и страхът от въпроса: “Ами, ти?” …
  За първи път от началото на демократизирането на страната в обществото се появи синдромът на страха…В този контекст се извая и образът на Командира … беше замислен като символ на силната ръка, но едновременно с това и като икона, която трябваше да излъчва безпогрешността и загрижеността на държавника-светец…
  ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ (ДЛ):…Г-н Костов очевидно няма намерение да откликне и на трогателния призив на президента да каже истината, просто защото той е свързващото звено и най-сетне заедно с председателя Соколов и други шефове на институции крепят политическия чадър над корумпираните управници…Иван Костов е идеологът на корупцията и на клиентелизма в България…
  РУМЕН ОВЧАРОВ(ДЛ):…Имате наглостта да дойдете тук и да се хвалите! Аз въобще имам чувството, че Вие разсъждавате за корупцията като за нещо отвлечено, нещо, което не касае вас. Българският народ има една поговорка: “Те го плюят, то се прави, че роса пада”. Не се правете на ударени…
  АРЛИН АНТОНОВ (ОНС): Звъннах на този генерал – става въпрос за генерал, не за полковник, помолих го за среща, за да му обясня за какво става дума. До днес се крие от мен, въпреки че съм член на Комисията по националната сигурност. Защо не иска да чуе истината този човек? Защо в нашата парламентарна група от 19 човека до онзи ден, имаме 5 обрани народни представители? Кой гарантира нашата сигурност? Кой гарантира нашата неприкосновеност, както пише в Конституцията? Питам кой е виновен за тая работа. Някой друг ли ни обра?… ”
  – няма 2-ри мандат, няма закон за лустрацията , няма осъдени за 2-та фалита на държавата, но пък “омаскаряването” работи по-ефективно и от съсичане насред София …
  – та, и сега спасителния лайномет е на макс , няма и разлика между бат’петьовото “приятелско:Иване, кажи си” и “полит. морал” на кандидатстващия за КМЕТ на СТОЛИЦАТА вилилилков по БНР: Моята кандидатура е отговор на възмущението срещу лидерите на десницата(!?)
  https://bnr.bg/post/101855191/vasil-terziev-zashto-prezidentat-ne-vidi-kakvo-sam-napravil-prez-godinite-kato-chovek-koito-predava-rodinata-si(струва си да се вслушаме)

  … защото НИКОЙ не посмя да каже какво всъщност започна и успя, въпреки всичко и само за 1 мандат правителството на Иван Костов и че подмяната, фалшификацията е точно за това какво направиха Костов и екипа му – това да се декларира от трибуната на НС – нещо като да си гласуваме оръжие за отвоюване на държавата

 11. Съдете го, със сигурностт ще го осъдите, и макар и само морално, ще си е як шамар по лойните руZки бузки. Има нужда …

  Иначе, нашето евро-дипломатическо “солнце” мара хаджидимовна и руZките агенти на влияние в повереното й МВнР, що ги хрантутим с данъците си, продължават да мълчат по изцепките на толстой и скабеева. Ни нота, ни привикване за обяснение, ни протест, не дай Боже, редуциране на павиан-“дипломатите” до брой, реципрочен на нашето посолство в маЦква. Що бре, другарке от “промяната”?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.