Захарова захароса образа на Путлер с подмазвачески шербет с риск от ментален диабет

Състезанието по подмазвачество в обкръжението на Путлер навлиза в нова фаза след смълчаването на говорителите му по време на въоръжения бунт срещу него на 24 юни. Нов връх в леенето на шербет с риск от ментален диабет при захаросването на образа му постигна говорителката на руzката т.н. дипломация Захарова. 

Сама се смее на тъпоумието си да вменява на украинците мазохистична любов към техния мъчител, а дори и завист, че си нямат Путлер. Струвало й се, че така би определил Фройд нейните подозрения.

Фройд е казал много по отношение на секса(пила) с какъвто тази женица си въобразява, че заразява мъжкото въображение. Но специално за Захарова и всички нейния подобия, без оглед на пола, е казал следното:

“Първият признак на глупостта е пълното отсъствие на срам”.

Кратко и ясно казано като диагноза към снимките, които тя сама си разпространява.

6 мнения за “Захарова захароса образа на Путлер с подмазвачески шербет с риск от ментален диабет”

 1. Ако машка-какашка разпространява снимките си на хартиено издание, няма да е зле към него да върви пакет пликове за повръщане.

 2. Сватбата и беше в Ню-Йорк,да не помислите че е в Тамбов!!!И тя като Нинова-под път и над път говори против американците,но синето завърши висше образование и работи в САЩ.

 3. Сещам се за един нашенец, който бил казал на ТЖ, “Другарю Живков, никой не може да ми забрани да ви обичам”.

  Обаче реалността е различна. На вчерашната “оферта” на Путин за “безплатно зърно” днес Председателят на Африканския съюз е отговорил, че е необходимо прекратяване на огъня в Украйна.
  Започвам да мисля, че наистина в Русия си вярват на глупостите, които говорят.

 4. – Маша без бумажки говорит, так что. Всем бы ихним лидером мозгов столько иметь вместе взятым.

 5. Оголените инстинкти на Захарова, видни на нюйоркските и снимки, са показателни така, както и заплашителните изцепки на Медведев. От тях виждаме, с какво ще трябва да се справяме, когато Украйна победи.

  С победата на Украйна, проблемите ни с Русия няма да свършат, а ще започнат. Представете си само сутринта, след поражението.

  Представете си тълпата от въоръжени и навикнали да безчинстват тълпи, (сдържани до вчера само от армейската дисциплина и заградителни войски ) които ще тръгнат от фронта към Москва.

  Ако не сме готови да контролираме разпада, ни чака най-голямата хуманитарна катастрофа в съседство на България.

  Също, споделям възгледа на Валенса, че Русия трябва да бъде редуцирана до няколко държави.

  Та така, изправени сме или пред ядрено противопоставяне, или пред разпадаща се държава. Сега. Може би до края на годината. И Путин го знае.

  Никога повече не сме имали нужда от европейскост отколкото днес.
  Благодаря за термина, г-н Инджев 🙂

 6. Зверовете ,бедствията и Путлероподобните изчадия са двигателите на цивилизацията!Парадоксално,но факт….🥴

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.