Специално посещение на Москва с украински дрон

Съдейки по видеото, съвсем не става дума за останки от свален (украински) дрон над Москва. Чуват се гласове на наблюдатели на бомбардировката преди взрива. 

 

 

 

 

 

Вече никой не брои за кой път столицата на “освободителите” има подобни посещения. Но този път наистина е било впечатляващо. Ударен е бизнес центърът на града, наричан Сити от борците срещу “англосаксонците”.

Възмездието е далеч, далеч, далеч от мащаба на разрушенията, които рашистите предизвикват с масираните си обстрели на украински градове. Но на символично ниво става все по-очевидно за затворените рашистки очи, че тяхната нечовешка специална военна излагация в Украйна не е и все по-малко ще бъде безнаказана.

Така се започна и британският отговор на нацистките бомбардировки над Лондон, Ковънтри и пр. 

И американците бомбардираха Токио доста символично в началото, когато отчаяни глави (направо американски камикадзе) пуснаха бомби над японската столица, рискувайки да не могат да кацнат обратно в базите си поради липса на гориво и разчитайки на късмета си да се приземят в Китай извън окупираната от японците територия.

Украински коментатори отбелязват, че ударът е извършен в 4.30 сутринта с явната цел да не бъдат дадени човешки жертви. Така Киев показва отношение, чуждо на рашистките масови убийци. В същото време стои въпросът кога московчани ще усетят ужаса на воя на сирените при въздушна тревога, в условията на която жителите на Киев и много други украински градове са принудени да живеят в постоянен страх вече близо година и половина. 

В едно интервю наскоро командващият Въоръжените сили на Украйна генерал Залужни заяви, че никой не може да нарежда на Украйна да се въздържа от пренасянето на войната на територията на агресорите. Беше послание към съюзниците, но и към путлеристите, чиито страхлив лидер трепери над живота си както обикновено правят садистите, когато бъдат контраатакувани.

 

 

https://t.me/rusbrief/140987

7 мнения за “Специално посещение на Москва с украински дрон”

 1. Московското сити – витрината на руZия е аут. От Хремъл мълчат.

 2. Баз държа че 50% от московчани се кискат зловещо. Не виждам нужда да страдат като украинците. Очаквам пътлер да бъде погълнат от любимия си народ

 3. Ако по времето на геноцида в Чечня, западните държави бяха застанали зад чеченците, а не зад Путлер, и бяха организирали ленд-лийз за тях , то тогава нямаше да има нападение от нищожни дронове , като украинските днес, а щяха да се взривяват цели самальоти и тирове-камикадзета от чеченците в сърцето на Кремль!
  Дори кагебистките взривове на блокове през 1999г. , преди Втората чеченска война, щяха да са като фойерверки, ако чеченците имаха външна помощ. Също както и липсата на помощ на сирийците срещу путлеристкия васал Асадь.
  Дори сега помощта за Украйна е сравнително недостатъчна , за да си получи по-бързо възмездието “арийският” кагебистки бащица хунтараторь Хуйло!
  Даже сега кагебисткият “мачо” е скрил черноморските си пиратски “корита” в български крайбрежни води , от страх пред потопяването им от украинците!!! Ето това е големият “мъжага” с ботоксови токчета! Скрил е лодките си от страх в български води, защото знае , че тук си има предателски главнокомандваНь- зИльоната фатмашка превратаджийска ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень, монтиран за туземен шпионин от водещият си афицерь Решетниковь в явочната квартира на ДРОНЬдуковь2, заедно ченгесарските бандити от канцеларията му!
  Одите на хуйло си!
  Ето затова гнусния “маZZонски” фатмакь иска “мир” ,но иска само путлерастки “мирЬ”, а не помощ за Украйна, докато крие пиратския “флот” на ТЪПькачите си от Кремль в български води , докато изстрелват ракети срещу украинските градове! Но не дава и един патрон на украинците да ги потопят, ето такъв путлерастки войноЛЮБЕЦ на путлерасткият “мирЬ” пази путлерастките корита в нашите води в Черно море!

 4. Путлериотите ще се възпалят на тема лошите украинци и цивилните руzzkи ватенки,които много се радват на това да бомбят Украйна. И прословутото “А нас за что?”

 5. Потвърдено! Чонгарският мост е извън строя. Пояснение: когато има проблеми с Керченския, това е следващата сухопътна връзка. Следващият маршрут, през Армянск, удължава пътя със над 100 км.
  Операцията край Бахмут продължава.

 6. Всички забравихме да зададем съвсем елементарните въпрос към Хуйло и военните му подлоги от втараЯ “армия” мира, защо няма дронове в Киев, а има дронове над Кремъл?
  А когато Украйна получи и ракети, по-добре Хуйло и военните му бандити въобще да не излизат от подземията на Кремль! Но и там няма да са на “сигурно” място, защото вече има и противобункерни оръжия, които могат да взривят Всички видове бункери и кагебистки дупки!
  Оди на хуйло си, Хуйло!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.