Фюрэра Копойкин се подмазва в Германия на свои подобия с припомняне на съюза ни с Хитлер

Фюрэра Копойкин е скъп гост на сборище на Алтернатива за Германия в гр. Магдебург в източната провинция на страната с най-силно влияние на неонацизма в родината на нацизма. 

Изгледах речта му, любезно поместена като видео и текст в рашисткия “Труд” на др. Блъсков. Отблъскващо!

Подмазва се без свян на своите (щедри) германски домакини. Величае ги като хората, от които зависи едва ли не бъдещето на Европа-такова, каквото харесва на тези съзаклятници срещу установения след Втората световна война демократичен ред в Германия и дори в България 45 години по-късно. 

Той ги гъделичка по кафявия спомен и им вещае славни победи, а те му ръкопляскат. На крака.

И на ръце ще го понесат, ако продължава да хвали нацисткото минало и да пророкува светлото бъдеще на алтернативата на европейската демокрация. Като повод за общи действия с крайно дясната германска “алтернатива” фюрэра Копойкин споменава акценти от историята на двете държави и не спестява радостната си констатация, че България е била съюзник на нацистка Германия. Ако не вярвате, намерете си видеото. Не е трудно.

Иначе фюрэра напоследък много обича да обижда на фашисти. Пълно е с такива и в парламента ни, по негово мнение. Но когато попадне между себеподобни в самата Германия се опитва да ги умили с нещо, което уж се смята за срамно петно в историята ни. С него той не парадира тук. Неее, той ругае на фашисти околните!

Интересно, другарите му от БСП в парламента ще се активират ли най-после да го заклеймят, след като от десетилетия се борят да докажат, че България е била фашистка държава. Ето, митингуващият с тях др. Копойкин едно към едно обяви на всеослушание в Магдебург, че да си бил съюзник на Фюрера е нещо, което в днешно време заслужава аплодисментите на неофашистите в центъра на Европа.

Алооо, антифашистите, знам че общият ви с него рашизъм ви е по-мил, но поне малко няма ли да се засрамите от своя другар с черната риза ?

 

 

 

15 мнения за “Фюрэра Копойкин се подмазва в Германия на свои подобия с припомняне на съюза ни с Хитлер”

 1. Това момче Костя Копейкин е особен екземпляр. По никакъв начин той не може да бъде окачествен като крайно десен, защото не е такъв. Той е крайно ляв политик. Костя не поставя на първо място личността, а колектива. Частната инициатива за него е вредна за България. Той се обявява за пълна национализация на всичко, що мърда. Копейкин е водач на най-бедната и не успяла част от българите. Ядрото на партията му “Иzраждане” са лумпените на М. Минчев, В. Сидеров, Бареков и на Б. Расате.

  В същото време “Алтернатива за Германия” е крайно дясна и екстремистка организация. Тя се зароди и все още се поддържа от националния капитал на Германия, а не от безработни и наркомани. Партията е с влияние в цяла Германия и представянето й като източно-германска регионална сила е грешно и неправилно.
  Някои от крилата на тази партия се конкурират на местно ниво в Бавария с ХСС и отнемат доста гласове от тази партия. Не случайно се поставя въпросът ХСС да излезе от Бавария като един от начините Алтернативата да падне до 10% в общогерманско измерение.

  Руската връзка при Алтернативата е коренно различна от тази на Копейкин. Тя се основава на факта, че в Русия се установи един крайно десен национал-социализъм на базата на олигархична структура, подобна на онази в Третия Райх. В Германия националистите виждат реална перспектива в обединението на велика Германия с велика Русия за владичество над останалия свят. Нашият Копейкин сигурно се взема на подбив на конгреса на АзГ в Магдебург. Предполагам, че водачите на партията са добре запознати с малкия му политическия багаж и липсата на икономическа основа под партията му, за да бъде техен дълготраен партньор …

 2. “Засега не всички в България го осъзнават, но скоро някои истини в подножието на пилона ще лъснат. И себеразголването ще е пълно.(Тони Николов,kultura/пилонът-на-радев)
  https://scontent.fsof10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/363942470_762040225928422_1723854645876534569_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=pWFefsOOy5sAX85gDnh&_nc_ht=scontent.fsof10-1.fna&oh=00_AfCwExEGjwG4wntFE9eTc9ov4CfEu3Pdp9JEyQbk3qx8JQ&oe=64CBCEBE
  – Не е фейк. Истина е! – д-р Владимир Сотиров, психиатър
  … и проф. Веселин Методиев – струва си да се чуе

 3. !? … странно … но разговорът с г-н Методиев в СТЪЛБИЩЕТО на ДАРИК си струва още един опит

 4. Към Zhenen,

  искам само да добавя, че както в Израждане, така и в AfD, ръководния персонал се състои предимно от номади-кариеристи, неуспяли да получат високи позиции в другите партии, в които са се подвизавали. В източна Германия гръбнака на тази откровенна руска креатура, са точно носталгиците на немско-руската “заварка” по времето на ГДР, предимно в Саксония и Тюрингия, а в западната част бяха привлечени като членове и симпатизанти почти два милиона “Руски немци”, което им осигури твърд потенциал от избиратели, както при българското ДПС.

 5. В същото време Костя Копейкин е гост на Петър Георгиев (Волгин) в БНР. Представен именно като човек, който се е изказвал на конгреса на АЗГ. И започнаха с обиди към хората, които са се подписали под искането на интелектуалци за забрана на @израждане… Започнаха и двамата, а не само Копейкин. И Копейкин успя да нападне “Шалом”, да “защити” Виолета Якова, но и да се покаже едва ли не като борец с антисемитизма, което е странно за човек, използващ думата “подчовеци” в своите изказвания…

 6. Два евроцента и от мен – зам.-председателката на AfD е лесбийка, с официална приятелка. Наш фюрЭрчо снова се е наZZрал, обичайното му състояние. Вече май ни той, ни шайкатка му се тревожат от това…

 7. Към Zhenen

  Бихте ли обяснили разликата, между крайно леви и крайно десни ? Не за друго, а защото е малко неясно в коментара. Признавам, че съм глуповат, но как иначе да разбера… ? Или пък написаното е просто ей така, от бързане.

  С уважение,

 8. То има ли “разлика” между НАЦИоналсоциализма и интерНАЦИналсоциализма? Защото и двете са с краZZноцветни байраци , имат си “арийски” комсомолци и пионери, още от детската люлка. Така че няма нищо чудно, че още ИМПЕРнационалсоциалистите от болшевишката “арийска” класа и нацистката “арийска” класа подписаха пакта Моллотовь-Рибентроп, и началото на Втората световна война! И няма как терористичната большевишка колониална банда БКПь да има нещо против своите геноССета от иZZраждане и многоджендърният полИтикь кУпейкинь!
  Всички са на директен рублопотокь от пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ и Кремль. Рублоядският слугинаж няма цвят , нито е лево-десен. Цветовете и посоките ги определят гасударите, там им пишат ролите и им суфлират пропаГАДността, защото нямат право дори на това. И нищо друго , освен като шлюхи на сводниците им.
  Сигурно и кУпейкинь е получил поканата от германските си таварищи по оффшорната си сметка от пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, която “преференциално” си го “избра” още на предишните избори!
  Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 9. Към Иво Колев
  Разликата съм я показал по-горе. Крайно леви са болшевиките в Русия. Погледнете какво искаха и какво направиха те. Погледнете какво иска Копейкин – болшевишка организация на икономиката и обществото. Крайно левите са и крайни комунисти. Те не харесват десните идеи за личността над всичко, за ценността на човешкия живот, за личната инициатива, за капитала като движеща сила в икономиката.

  Крайно десните са винаги отявлени анти комунисти. Костя Копейкин е най-близо, плътно до партията на българските комунисти БСП. Костя иска национализация, иска връщане на колективното начало в обществения живот, иска забрана за външно(западно) влияние у нас. Костя е против либералните идеи в общественото устройство. Той е за силна еднолична(президентска) власт тип Ким Ир Сен.

 10. Към Zhenen

  Благодаря за отговора,

  Сега ми светна !!! Обърнах внимание, че съм глуповат… Ако правилно съм разбрал, крайно десните са отявлени антикомунисти. Ехаааа, страхотно !!!
  И пак не схванах напълно, а крайно левите ? Уф… сега започнах да го осмислям. Крайно левите, се борят срещу крайно десните и обратно. Сгреших ли… ? Или пък, крайно левите и крайно десните са едно и също ??? Някой да подскаже .

 11. Между крайно кафявите и крайно червендалите има “разлика” един тон – ЧЕРНО .

 12. Водещите нации по отношение на икономика и демокрация залагат на прагматизъм, а не на мъгляви идеологии. Нима има някакво значение дали копейкиновата логорея мъти главите на наивниците от крайно леви, крайно десни, или от каквито и да били други “идейни” позиции?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.