Отказът от позиция срещу фашизоидността на вътрешния фронт у нас не се отличава от поощряването на Путлер чрез призиви за неутралитет

За всички е ясно, че касапинът от Стара Загора ( на снимката) е типичен представител на най-агресивната част от мутрите, чийто профил твърде много подхожда на фюрэрската партия у нас.

 

 

 

 

Така че (беш)е ясно  също защо фюрэра не го осъжда. Мълча няколко дни, докато най-накрая се произнесе.

Чудех се какво може да измисли по толкова ясен казус, че да се разграничи от огромната вълна от възмущение, която се надигна в страната ни след престъплението с обезобразяването на 18 годишното момиче. Хем не може и не иска да заклейми садиста с татуировката “Свобода или смърт” на ръката си, хем пък не може да се прави, че не забелязва масовите протести.

Оказва се, че е публикувал във Фейсбук “позиция” в стил “ а вие защо биете негрите”. Възмущава се, че друго престъпление не е предизвикало същите протести. И е убеден, че във вълната от съпричастност изразяват гнева си именно омразните му симпатизанти на ПП и ДБ (което е косвен комплимент за двете партии, макар да е очевидно, че става дума за граждански, а не за партийни демонстрации). 

Нарича ги за пореден път фашисти. И това го казва фюрэра, който току що се подмаза на сборище на “Алтернатива за Германия” с припомнянето, че България е била съюзник на Хитлер!

Фюрэра обяви в Германия, че е е лидер на “водеща партия” в България и направи заявка за важна роля в обединение на подобни формации в Европа. Мегаломанският му апетит расте, но най-много би му прилягало да оглави “Нахалство без граници”, ако имаше такава международна организация.

Дали има друга партийна банда от такъв тип в чужбина, която да практикува неофашизъм и да обвинява във фашизъм демократичните си противници? Едва ли. Чак такъв абсурд в Европа не вирее. Тук обаче той покълна, а фюрэра кълне на фашисти от своята фашистка позиция.

Пак да попитам: къде са онези, които дълго си измисляха съществуването на фашизъм у нас след катастрофата на комунизма, за да имат призрак, с който да се борят: няма ли най-сетне поне да се разграничат от фюрэра и неговите чернокостюмари?

Абдикирали са “антифашистите” от тази своя измислена роля, защото се родеят по рашизъм с фюрэра. Отнася се за самата БСП и за генетично свързания с нея президент Румен Радев. Уж са в лоши отношения помежду си, но (крива) дума за фашизоидите в парламента и техните изстъпления извън него не обелват.

Дори и самообявилият се за “най-голям евроатлантик” на нашето време у нас пази “неутралитет”, с което дава рамо на рашисткия екстремизъм, отгледан от него през годините на дългото му властване. Оказва се, че беше в състояние да изостави любимото си “балансиране” между Изтока и Запада, но нещо го спира да направи същата крачка и по отношение фашизоидния екстремизъм на вътрешния фронт.  

Какво ли е това “нещо”?

Ето този въпрос трябва да му бъде задаван. Парламентът в момента си почива, но медиите не са в отпуск и могат да го питат. Ако пак откаже да вземе страна, значи подстрекава фашизоидния произвол да продължава. Същото е като с отношението към нападнатата Украйна: призивите за неутралитет пред лицето на рашистката агресия е форма на подкрепа за Путлер. Отказът да се изправиш срещу вътрешната агресия на фюрэра и бандата му по нищо не се отличава от пропутлеристката “борба за мир”. 

 

 

 

13 мнения за “Отказът от позиция срещу фашизоидността на вътрешния фронт у нас не се отличава от поощряването на Путлер чрез призиви за неутралитет”

 1. Рано или късно нашия “Фюрер” ще направи и фекално шествие по кафяви гащи в центъра на столицата. Такива винаги се насират публично!

 2. Волгин да не се прави на “дръж ми шапката”,а незабавно да покани лицето(в предаването си) за да снеме “другата гледна точка”!
  Вероятно татуирания криминал би разказал от първо лице, как девойката го е връхлетяла с макетен нож в собствения му дом.В опит за самозащита,обаче лицето отнема ножа,но за беля го изпуска 400пъти върху нападателката си.
  И тъй като е обвинен несправедливо, резко се намесва путлерофилска съдийка, която след освобождаване на въпросното лице от ареста му връчва грамота за особени мутро-патриотични заслуги.

 3. ”Патриотизмът им татуиран, ножовете им макетни, свободата им – смърт” (Георги Господинов).

 4. А бе тоя кУпейкинь е толкова проZZт(итуиращ)ь многоджендърен дИбиль, че даже не осъзнава, че той не е най-големият тарикат , и че щом той нарушава дейността и правата на всички НПО-та, журналя, соросоиди, джендъри, еврогейове, либерасти и кравари , те също могат да му отговорят по същия начин, докато скопените КРИВОсУдни паразити си правят оглушки , и само търсят 13, 14, 15 , 20 заРплати, и премиите към тях за ОПГь-народната милиция, ОПГь-прокурВатурата, ОПГь-ДанСь, ОПГь-УБОь, ОПГь-ДАТОь, заедно със сУда им!
  Щом като вадиш меч срещу другите, които с нищо не те засягат, и си правиш политическа гавра и ПОПУЛИСТка пропаГАДность със тях , то трябва да очакваш още повече от тях, защото те се борят за защита на правата на другите , дори за кУпейкинь и фашистите му , а той прави точно обратното- иска да ОГРАНИЧАВА и отнема граждански, политически и човешки ПРАВА! Само за да има кремълски рубли в оффшорките си , вместо да си изкарва честно хляба, дори и като защитник на човешки свободи в някое НПО, че дори и в матушката му – Кремль!
  Още повече, че кУпейкинь се захранва и от “вражеските” краварски НПО-та , които обира чрез жена му, която също , като него е на доживотно паразитиране от грантаджийските хранилки на НПО-тата, които кУпейкинь иска да закрие! Вместо да оставят тези грантове на истинските фондации и сдружения за защита на човешките права и свободи, които кУпейкинь иска да отнеме, и в същото време паразитира на тези грантове , които ги защитават!
  Такъв гнусен и долен фашизоиден паразитизъм едва ли има другаде, дори и в матушката му – Московията !
  И да, ниКОЙ няма да “подкрепи” фашизоидни путлерастки путлериоти, които искат да отнемат всички човешки и всички други права и свободи, така че кУпейкинь не трябва лицемерно и безграмотно да се “възмущава” от това, защото даже не схваща за какво става въпрос, защото никога не е защитавал нищо за другите, а само е рецитирал назубрените опорки на путлерастката (фа)шизофренична пропаГАДность, дори без да ги разбира, за да получи деньги срещу това! Също като войноЛЮБИВИЯ мирьлюбец – зИльоната гнусна фатмашка предателска неграмотна “маZZонска” ТИКВА и путлерастки путлериоть – реZZиЛдентът лумПен гадень, назубрил всички колониални устави на краZZная армия! Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 5. ”Патриотизмът им татуиран, ножовете им макетни, свободата им – смърт” (Георги Господинов).

  В десетката!

 6. Всъщност има такава партия в света, практикуваща неофашизъм, която нарича всички опоненти на вътрешно и на международно ниво фашисти и тя се казва Единна Россия.
  Та Копейкин си има пример и едновременно спонсор в тази насока.

 7. П.П. Само добавям един многоЗНАЧИТЕЛЕН факт за “евроаткантизЪма” на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, който има много “почитателки” , които “задоволяват” човешките му “нужди”, и Мата Хари включително, и барцелонската- също! И ПКП -същото!
  Ето такъв “титан” на мутро-мачовизма и чалга-евроатлантизма няма как да е против платената си (фа)шизофренична шлюха кУпейкинь и герберастката прокси-партията – иZZраждане !
  Така че, припомням на всички, че агенть БудаХари подкрепи своят джендърски мужишки колега – кУрвела ниновНаЯ, и КОЙалиционните му партньори в Путлериотичният фронть, преди повече от 5 години , да отхвърлят Истанбулската конвенция, и етномулташките му ортаци от ДПСь- тоже!
  И бокоТИКВАТА и герберастката му шайка не само ОТХВЪРЛИХА
  Истанбулската конвенция, но и я ЗАБРАНИХА , ЗАВИНАГИ , чрез
  ” конституционният” сУдь и манипулации на конституцията !
  Ето така бокоТИКВАТА, чрез своя братиньо в “конституционният” сУдь се “борят” за човешки свободи и срещу насилието ! ЕДИНСТВЕНИ в целиЯТ свят ЗАБРАНИХА Истанбулската конвенция!
  Оставям на всеки да си направи изводите относно “евроатлантизма” и защитата на човешките права, и срещу насилието от бокоТИКВАТА и геЙберастката му шайка . Нека питат и братиньото му за Истанбулската конвенция!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло ви!

 8. Радио „Свобода“: Възможен ли е украински сценарий за Балканите?

  Политическите „номера“ на Пьотр Толстой отразяват общия стремеж на Кремъл да използва всяка възможност да разбалансира политическите структури в региона

  Генадий Габриелян, радио “Свобода”

  Геополитическият дебат в специално издание на телевизия “Россия-1” получи неочакван обрат: обсъждаше се въпросът какво да се прави с Турция и нейните съседи.
  “С Турция няма да воюваме, с Турция ние още от времето на доматите успяваме да се разберем, а България и Румъния са просто бази на НАТО. Това не са държави, с които има смисъл от нежности! Цялото крайбрежие на България е с наши граждани! В този смисъл няма никакви проблеми” , разгорещено се провикна заместник-председателят на Държавната дума Пьотр Толстой.
  “Просто ще ги треснем?”, попита водещата.
  “Оля, ще ги треснем, но първо трябва да свършим в Украйна. А след това спокойно ще треснем и Босфора, и Дарданелите! Контролът над Черно море трябва да бъде в ръцете на руската армия и флот!”, отговори депутатът.
  Това прозвуча прекалено даже по днешните мерки.
  Един от важните руски политици открито признава, че

  Украйна не е последният обект на военна агресия

  от страна на Русия и, че войната може да се разпространи и на Балканите.
  Заместник-председателят на парламента специално посочи България и Румъния като възможни обекти на бъдеща руска експанзия – така реагираха на изказването на Толстой българските наблюдатели.
  Толстой иска да каже, че в България цялото крайбрежие е заето от руски граждани, които чакат знак, за да започнат да се бунтуват, така ли, попитаха се българите.
  Чуха се и предложения към прокуратурата, да започне да прилага наказателния кодекс в частта за държавната измяна, против българи, обслужващи руските интереси в своята страна.

  Взривоопасната страна: България си остава цел за диверсиите на Кремъл

  Симпатизиращият на Кремъл президент Румен Радев повече не може да бъде главнокомандващ на българските въоръжени сили, заяви Атлантическият съвет в България.
  Управляващата коалиция ППДБ поиска ДАНС и останалите спецслужби да дадат категоричен отговор на Народното събрание има ли основания руската диаспора по българското крайбрежие да бъде възприемана като „заплаха за гражданския мир в страната“ и ако да – да бъдат взети мерки за контрол за осигуряване на безопасността на българските граждани.
  За справка: В единния национален регистър БУЛСТАТ фигурират 84 хиляди жилищни обекта принадлежащи на руснаци, това е предимно сезонна недвижимост, използвана в летния период. (Дали е така? 🙂
  Страстите се постара да успокои новият премиер Николай Денков:
  “Пьотр Толстой не за първи път излиза с провокации против България и ние бихме ги пропуснали покрай ушите си, ако той не беше депутат. Не трябва да се плашим (?) Няма никаква опасност за България и причината е в това, че ние сме членове на НАТО, а Русия няма да се осмели да нападне страна от НАТО, защото знае каква ще бъде реакцията (?)
  „Що се отнася до руснаците, не трябва да се поддаваме не провокации.(?) Към руските граждани трябва да се отнасяме както и към останалите граждани, живеещи в България“(?) каза премиерът.
  А заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов добави, че „в България е добре дошъл всеки, който спазва закона“ (?)

  А президентът Радев?

  “Като българин аз отхвърлям и стила на подобния изявления, и съдържащите се в тях инсинуации. Те не спомагат за добрите взаимоотношения между две суверенни държави и са опит за намеса в политиката на съюз, на който Русия не е член“. Тези думи държавният глава на България написа във Фейсбук преди почти 7 години, през септември 2016 година, по повод първото скандално изказване на Толстой за това, че руснаците са изкупили българското крайбрежие и сега Русия е готова да купи цяла България.
  Но този път президентът „по необясним начин отказва да заеме каквато и да било позиция и неговото мълчане е още един признак за зависимост от путинския режим“.

  Путин не е цяла Русия: Емигрантите убеждават Европа да помогнат на свободата Руският опозиционен политик Генадий Гудков е намерил убежище в България в момент, когато в Русия го заплашваше арест. Сега той ръководи регистрираната в София организация „За свободна Русия“.
  В интервю за българското радио Гудков отбеляза, че изказването на Толстой е отмъщение на путинския режим за това, че тя е член на НАТО, който се противопоставя на руската агресия в Украйна. В последно време особено активно: парламентът взе решение да предостави на Киев тежко въоръжение.

  По думите на опозиционера, в последно време рязко се е увеличил броят на руснаците, които се укриват от путинския режим в България: “Това е новата политическа емиграция, на противниците на Путин, на противниците на войната. Сега и в самата България се случва сериозно разделение, а ние получаваме все повече подкрепа от живеещите тук руски граждани“ (???? в тефтерчето на Левски)

  Но не трябва да се подценяват и промосковските сили в България. Известни са имената на политици, които се намират под путинското влияние. Има дори политически партии, които публично заявяват своята ориентация към кремълския режим.
  Това не може да не тревожи всички нормални българи и руснаци? Задачата на нашето движение е да обясним, че Путин и Русия не са едно и също“, казва руският политик. (?)
  Ние не приемаме опитите да бъдат поставени всички под един знаменател и в този смисъл предизвиква силно съжаление изявлението на бившия първи представител на България в НАТО генерал Съби Събев, който заяви, че са необходими „твърди действия“ спрямо руските граждани, „които се внедряват тук, за да се активизират в определен момент и да създадат напрежение“.
  Генералът по същество призова за дискриминация спрямо руснаците. Но това е именно ефектът желан от путинския режим – да насъска двата народа, (казва “бившият” шеф на руското разузнаване Гудков, емигрирал в България и създал тук русска емигрантска организация с членове точно русски собственици на имоти . С какво право този елитен русски шпионин дава оценки на изказванията на български генерал в България и се опитва да командори тук (?!)
  По думите му, в момента се изработват юридическите основания за предоставяне на политическо убежище в България на тези, които напускат Русия от политически, антивоенни подбуди.
  Така могат да бъдат създадени условия за това, “обновената” руска диаспора да работи за благото на България, на нейната икономика и позитивно политическо бъдеще, смята Гудков. (?) 🙂

  Какво е времето на Балканите

  Политическите „номера“ на Пьотр Толстой, независимо, че са прицелени преди всичко към вътрешната аудитория, но отразяват общия стремеж на Кремъл да използва всяка възможност да разбалансира политическите структури в Балканския регион.
  Заради действията на лидера на босненските сърби Милорад Додик Босна и Херцеговина се оказа на ръба на разпада. Додик и неговата партия премина към ликвидация, игнориране и блокиране на работата на държавните институции и офиса на Върховния представител за БиХ, което се превърна в най-радикалната стъпка към разпада на страната досега.
  “Има подозрения, че Додик активизира дейността си с подкрепата на руския президент Владимир Путин, чиито верен поддръжник е сръбският политик. Напоследък той два пъти се среща с Путин, въпреки че визитите бяха осъдени от западните партньори на Босна“.
  Съществуват и доказателства за това, че руски инструктори подготвят спецназа на Република Сръбска за водене на бойни действия в населени места. Паравоенните групировки на сръбските националисти са под контрола на Додик и се финансират от руските спецслужби.
  Както писа Исмет Чанчар, аналитик в The Royal United Services Institute, според един от сценариите, в случай на отделяне на Република Србъска от БиХ “Русия ще признае РС и ще и окаже всякаква подкрепа, в частност и с военизирани подразделения на ЧВК „Вагнер“, което може да провокира въоръжен конфликт в БиХ“.
  Както и по времето на агресията срещу Босна през 90-те години Сърбия ще служи като материално-техническа база за сръбските национални и проруските военизирани формирования.
  Големите количества руски противотанкови ракетни комплекси “Корнет”, закупени за сръбската армия, а също така и другите видове въоръжения, най-вероятно ще попаднат в ръцете на сръбските сепаратисти в БиХ.

  Времето на Додик. Как и защо Кремъл иска да унищожи Босна

  Доколко реални са непосредствените заплахи за балканските страни е видно от следното съобщение: тази седмица новият съвет НАТО – Украйна, осъждайки решението на Русия да излезе от зърнената сделка, отбеляза, че новата „предупредителна зона“ на Русия в черно море в пределите на икономическата зона на България създава нови рискове от ескалация.
  Съответно НАТО и съюзниците му засилват наблюдението и разузнаването в Черноморския регион, включително и с морски патрулни самолети и дронове.
  От миналата година в отговор на агресивната война на Русия против Украйна НАТО значително увеличи присъствието си в региона, включително със създаването на две нови многонационални бойни групи в България и Румъния.

 9. Тези които сега протестират за правосъдие за насилника трябва да имат предвид че психологическия профил на подкрепящите престъпника не е по-различен от този на подкрепящите Путин. Така че хубаво да се огледат и ако имат роднини, приятели или познати, които се възхищават на Путин, да имат едно наум защото и в двата случая става въпрос за садизъм, а от подкрепата за садисти до самия садизъм крачката не е голяма.

 10. П.Толстой е депутат от управляващата партия ”ЕдиннаРусия” и е зам.председател на Думата-т.е. на много високо ниво,значи изказаното от него е одобрено от най-високо ниво.Ето защо г-жа Габриел трябва да извика на килимчето Митрофанова.

 11. @ Alex-de
  Пишете “…психологическия профил на подкрепящите престъпника не е по-различен от този на подкрепящите Путин.”
  Категорично профилът е СЪЩИЯТ и е резултат от дългогодишните ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ “възпитателни” усилия на Чалгаря и просташката му маймунска шайка по обществената БНТ! Не случайно спонсор на стратегическата му развращаваща помия беше “Газпром”, чието лого задължжително се блещеше по време на предаването му!
  Ако бяме една нормална правова държава Чалгаря и ген.директорите на БНТ отдавна трябваше да бъдат зад решетките за умишлено нравствено опростачване на едно- две поколения българи!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.