Лъжци и клеветници оглавяват “Нагаждане”

Фюрэра е осъден за клевета.

 

 

 

 

Цяло чудо е, че му се случва за първи път. 

Хващал съм го в лъжа многократно, както и неговия щурмбанфюрэр Доносчо Ганев, който си измисли, че съм вървял след американския посланик на влизане в сградата на Народния театър на концерта на Лили Иванова на 20 май т.г., макар въпросният посланик изобщо да не присъстваше там.

 

Тези двамата, както и щурмоваците им от парламентарната група  ( хванати да агитират лицемерно срещу ваксинирането по време на китайската пандемия след като са се ваксинирали и да си държат спестяванията в евро въпреки крясъците им срещу въвеждането му в България), са изпечени лъжци. 

Ако имаше справедливост, партията им трябваше да се нарича “Нагаждане” ( към рашистките изисквания да се лъже непрекъснато).  

17 лъжи е изрекъл по време на предизборната кампания за вота на 2 април Костадин Костадинов от партия ”Възраждане”. Редом до него с 11 неверни твърдения се нареждат съпартиецът му Цончо Ганев, както и Делян Добрев от ГЕРБ, показва справка на платформата ”Лъжеш ли?””.

Тандемът от водещи лъжци начело на фашизоидната банда прерасна в триумвират откакто издигна Деян Николов за кмет на София. Това а същият, който надъхваше тълпата да замеря с червена боя сградата на ЕС в центъра на столицата. Не е известно онези, които се правят, че разследват “инцидента”, да се предприели стъпки срещу него като очевиден подбудител.

Малките стъпки, като осъждането на фюрэра за клевета, могат да допринесат много за разобличаването на тези лъжци и клеветници. “Просто” всеки път, когато им дават думата в медиите, където са безспорни шампиони по злоупотреби с публичното говорене ( но реват, че медиите слугували другиму) трябва да бъде припомняно: “осъжданият за клевета е в студиото”.

За съжаление се оказа, че в законодателната, в изпълнителната и дори в затлачената от зависимости от проруското статукво съдебна система е възможен напредък в противопоставянето на рашизма, но  медиите ( без да обобщавам, но важи за достатъчно голяма част от тях) се оказват последния му “рубеж”. А който разгласява тази истина бива заклеймяван или отстраняван от медийни участия.

Наскоро за клевета беше осъден и собственикът на т.н. агенция ПИК Недялко Недялков, водещ специалист ( в състезание с неговото подобие П.Блъсков) в поръчкови очернящи медийни кампании срещу подбрани жертви сред политиците, журналистите и пр. публични лица, омразни на клеветника и неговите наемници.

Очевидно чистото съдебно минало не струва нищо на полето на морала, на което доказаните клеветници се упражняват безнаказано и арогантно в ролята на обвинители. 

 

 

12 мнения за “Лъжци и клеветници оглавяват “Нагаждане””

 1. Ако трябва да се употреби културно звучаща дума описваща шайката възроди на копейкин, предлагам безраждане, продаждане, предаждане, майкопродаждане или всички накуп.

 2. Какво възраждаш бе Ка Ка?
  Пропадналата партия АТАКА…

 3. Снимката с мечока и пояснителния надпис е направо “трепач”.

  И с позволение 1 off-topic, от пиленце изпод стряхата на един билдинг в UK, наричан в гилдията “Зикуратът”:

  руZкият шурей, наш славний рЭзидент рундю казачока при скорошния си визит в ЮАР се пекъл не за параклиса, ни за ик. сътрудничество с държава с над 70% инфлация. Бил “фасилитейтър” на един 35,000т бълкер-контейнеровоз, чартиран в Либерия. Апр. 2023 в Бургас бълкерът товари боеприпаси стандарт Варшавски договор мейд ин РъБъ, от РъБъ оръж. търговец и медиен магнат, c купувач частна фирма в ЮАР. B Кейптаун е дотоварен с кюмюр за камуфлаж, и поема за Фарьорски о-ви. Собствеността на товара, без кюмюра, е прехвърлена на офшорката “Groom Technical, Inc”, регистрирана в Channel Islands. В открито море собственикът е сменен, съдът е пребоядисан и прекръстен (пълна фатмашка тъпота, при наличие на нуклеарно маркиране. Двойна фатмашка тъпота – да караш оръжие за раZия през ЮАР и офшорки в Channel Islands). Крайната дестинация на бълкера става АРХАНГЕЛСК, раZия. Фарьорите нямат армия, ни оръж. с-ми по ГОСТ/Варш. договор. Товарът е заряди за РПГ-9, БМ-21 “Град”, мини 82мм/120мм и снаряди 120мм, 122мм и 152мм. Същите, дето служебният рЭзидентский министер на отбраната митя стаянавич се кле, че не може ни да произведем, ни да дадем/продадем, щото ни трябват на нас, а и дефицит голям. Същите, що критично не стигат на Украйна за контраофанзивата.

  Пилето рече, че тая фатмашка наглост на руZкия агентин рундю (по Държ. депт. на САЩ), плюс влизането с бутонки в темата Македония, Росенец и договора с БОТАШ (който е с ГАЗПРОМ де факто) яко вбесило едни наши съюзници. Тъй яко, че ако казачока се отървял само с пожизнен курорт под стража в някоя ЮАР-ска вила да преподава ведрина на нимфетки по шорти, и с конфискация на офшорните комисионни, трябвало да си хвърля фуражката и да черпи с бояришник кого завърне. Ха дано, и хаирлия!

 4. Три от четирите стълба на които се крепи всяко демократично общество са пропити от езика на омразата в България
  – законодателна власт – назидателен пример – Възраждане
  – съдебна власт – назидателен пример – И. Гешев
  – медийна власт – назидателен пример – ПИК
  Заради такива (но и не само!) се радикализират потенциални престъпници като насилника от Стара Загора. Затова оттам трябва да се започне, закони за наказанип за езика на омразата има достатъчно – просто трябва някога да се започне да се прилагат.

 5. Абсолютно доказан национален предател.
  Но за задунайская република нищо ново. 1990 по време на войната между Ирак и Иран на пристанище Варна изток Кинтекс изнасяне оръжие и за двете воюващи страни.
  Двата кораба бяха застанали на борд с преграда от (CANVAS) – това е голямо брезентово покривало между тях.
  Товареше се едновременно и на единия и на другия кораби.
  Лично видяно и споделено от тогавашния механик на УБК-421 – стария преоборудван морски тралчик.

 6. До кога ще търпим този хасковски Янукович,депутатите да не се ослушват а да организират искане за импичмънт!!!

 7. – apr.2023 осъдиха чешкия копейкин за лъжата: “чешкото правителство иска да атакува русия с ядрени глави от изтребители”
  https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/soud-podmineny-trest-vrabel-poplasne-zpravy.A230803_095549_domaci_itimp/foto/PEC66d9_Vrabelovovarovani0.jpg
  – на 31 юли парламентът в Молдова гласува създаването на стратегически център за противодействие на дезинформацията
  https://radiomoldova.md/p/18464/партия-возрождение-организовала-акцию-протеста-обвинив-правительство-в-введении-цензуры-реакция-pas
  молдовските возрожденци са по-стари от туземните, но една матушка ги е нацвъкала по евразийския вектор: за традиционните ценности в Молдова, за молдовската идентичност и въвеждане на предмета „История на Молдова“ в училищата.
  На 2 авг. молдовският НАЦ са влезнали в централата на “Възраждане” по дело за корупция и пране на пари.
  – днес: Хаирлия да е!
  ДАНИ ИВАНОВ/Таралеж: Ако всеки оклеветен от Копейкин си потърси правата, няма да му стигне къщата на езерото, барабар с новия парцел, за обезщетения.

 8. ….и от кого да се прилагат тези наши закони; от съдията-путлерист Гьонова ли или от другите подобни на нея гьон-сурати “съдии”, “медицински експерти”, “прокурори” и “полицаи”?

 9. Самото общество трябва да натиска всички по веригата докато им запуши под опашката. Иначе няма да стане. Съжалявам че трябва да го кажа но половината от българите все още, (въпреки всичко случило се до сега!) не са убедени какво трябва да правят. Вземете примера с историята с МОЧА: имам чувството че много институции в БГ все още не са сигурни трябва ли да го махат или напротив – още един като него да строят ако Русия спечели тази война. И това е само заради липсата на силно гражданско общество което ясно и силно да им каже да си свършат работата.

 10. – правителството Петков се оказва неслучаен възможност за България срещу включването й в плана за ссср2/’сев.корея2.0’/
  – да напомня, че ген. Атанас Атанасов е американски специализант по борба с тероризма и няма нищо случайно – https://offnews.bg/politika/poslanikat-na-sasht-i-atanas-atanasov-polozhiha-tcvetia-pred-pametnika-770087.html
  – разчитали са на блицкриг в Украина и ефекта на доминото за Балканите и точно затова бцп и итн ‘сговорчиво’влезнаха в правителството, но им се наложи спешно да свалят картите, за да го свалят – мислеха, че са вързали гащите с хартиената коалиция, но украинските успехи при Харков и измазулчването на орките от Херсон много обърка много очаквания – https://pik.bg/мълния-в-пик-новият-посланик-на-сащ-на-крака-при-христо-иванов-и-ген-атанасов-на-кърниград-news1183687.html
  ! https://i.pik.bg/s/news/o/1183/6b63fc4d7d0e1633417007bf2cf2fc92.jpeg
  – та, имаме шанс и с правителството Денков – https://frognews.bg/novini/otgovor-db-radev-rosenets-prezidentat-pak-zashtitava-interesi-razlichni-balgarskite.html
  … реZилдентут безсрамотно се пъне да се обяви за !‘противоконституционно’(!?) точно спирането на концесията за Росенец – такива са актуализираните руски инструкции по света и нас след провала на ‘Киев за 3 дня’ – почна се още с коледните заплахи на копейките и 100летницата да сезират КС-то ни за военната помощ за Украина и то ! ако рр не наложи вето : падат пердета и Zа-дръжки

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.