Блъсковият “Труд” издайнически обединява чисто сини с мръсно червени срещу общия им “розов” враг

Грешен съм по биография и не ми е дадено да критикувам праведните биографично.

Единият е Сула, праведен по биография, вероятно. Десен е та чак е бесен на гадовете от зоната на лявото и розовото, които издигнаха ужасяващия виновник за биографията на дядо му, чичо му и татко му, какъвто е кандидатът на ПП и ДБ Васил Терзиев.

Другият е Петър Волгин. Няма нужда  от представяне за приставането му на Путлер.

Сула е в инициативния комитет на най-синия кандидат за кмет на София Вили Лилков. 

Волгин е също в пряка схватка с неговите най-големи врагове от ПП и ДБ, които са абсолютен приоритет на биографично праведните чисто сини във войната им срещу тях от чисто десни позиции.

Волгин воюва открито на този фронт, рамо до рамо с фюрэра копойкин. Заедно е с  Радэв и другарката Нинова.

Друго общо между Сула и Волгин, които са “консерватори” та дрънкат (глупости) в дните, когато се надигна наистина спонтанна  вълна от протести против насилието срещу жените у нас?

Любими автори са на Блъсковия флагман на рашизма “Труд”.  

Тъпо, др. Блъсков, издавате четата!

НА СНИМКАТА: Блъсков по средата, обединителен образ.

 

 

5 мнения за “Блъсковият “Труд” издайнически обединява чисто сини с мръсно червени срещу общия им “розов” враг”

 1. Изненадващо е , защо Сула сам не се цани за кмет на “десните” конZZерVVатори, а е отишъл да прави пропаГАДность за един вече провален през 2015г. кандидат-кмет на “десните”, като Лилков, а и след това при заиграването му с герберастката пионка фандъковНаЯ????
  Нека се “пробва”, и да разбере по трудния начин, колко са “съмишлениците” му в “десна” сАфия , които ще гласуват за него!!!
  ДБ вече са пробвали , и с Лилков, включително!
  Колкото до “лявата” конZZерVVативна журналиститутка и шлюха волгинЬ , той дори няма някаква самостоятелна свобода на действие и идеология, като “колегата-консерватор” Сула!
  волгинЬ е продал дори фамилията си на казионните му ТЪПькачи от властта и Кремль, още от монтирането му , като дежурния пропаГАДен натегач и наемник на туземната колониална власть и на кремълските им сводници! Няма дори самостоятелна “мисъл” всичко е генетично зазубрена пропаГАДность още от времето на членуването му в комсомола и преди това! Изобщо “активен борець” на казионната пропаГАДность и на вечна паразитна казиона заРплата! Оди на хуйло ви!
  Същия казионен , но вече “частен” пропаГАНДОНь , като волгинЬ , е бай ви петЮ СопольскиЙ, вечна конZZерVVативна шлюха на ченгесарското задкулисие и кремълските им ТЪПькачи, кредитен милионер, опоскал десетки милиони от КТБ , “подарени” му от властта, дИбильян прасееФскиЙ и бокоТИКВАТА за “обслужването” им от него! Оди на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 2. По същество Сула-та и Костята Копейкин и Пецата Вольгин са на едно мнение по темата (с маааалки леки нюанси)!

  Правете си изводите!

 3. Рига гони първите 5000-6000 руснаци, които не проявяват интерес към изпита по латвийски

  Литва обяви 254 руснаци и 910 белоруси за заплаха за националната сигурност

  https://clubz.bg/139857

 4. “На 6 август, както обикновено, ще ни бъде припомнен жестокият факт с атомната бомба над Хирошима … ” – https://ivo.bg/2016/08/04/за-хирошима-хирохито-и-хитруването-на/
  + коментарите под написаното от г-н Инджев си струват четенето в “деня на милосърдието”
  https://www-asahi-com.translate.goog/articles/ASR85532JR85PTIL003.html?_x_tr_sl=ja&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc
  – на Световната конференция срещу атомните и водородните бомби в Хирошима тази година, 91 годишната хибакуша Сецуко Търлоу критикува позицията на японския премиер Кишида, “за ядрено възпиране” на срещата на G7 през май, заради руските ядрени заплахи след нахлуването в Украйна:
  Г-н Кишида казва: ”Няма друг избор, освен да разчитаме на ядрени оръжия, защото средата на сигурност е тежка” , а само 9 държави от 193-те държави-членки на ООН действително притежават ядрени оръжия.120, 130 държави се освобождават от инерцията за създаване на денуклеаризирана зона в света и договор за забрана на ядрените оръжия… Мисля, че това, което наистина липсва, е не средата за сигурност, а волята за решаване на проблема и смелостта да се предприемат действия…“
  – няколко секунди с г-жа Сецуко и цунамито от коментари “под ядрен чадър” ТУК

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.