Оставка за мултака Вежди Рашидов, който нарича “к.ви” жените, осмелили се да се оплачат от домашно насилие

Мултакът Вежди Рашидов си е простак във всички негови инкарнации през годините на публичното му присъствие. Днес нарича “к.рви” жените, които се оплакват от домашно насилие.

 

Време е това недоразумение в българската политика да бъда пратено да къса билетчета в музея, който еднолично (пре)кръсти като министър на културата, наричайки го на “социалистическото изкуство”, който трябваше да се казва Музей на тоталитарното изкуство.

Ако и сега не му бъде поискана оставката и да бъде изпратен да си консумира милионите, които с връзки спаси от фалиралата КТБ, този парламент няма да става и за “чеп за зеле” ( според една от “мъдростите на Рашидов).

Псуваше на майка в кулоарите на НС журналисти. Пушеше предизвикателно в министерството си по време на репортаж по случай рождения му ден след като пушенето вече бе забранено за “простосмъртните” на публични места. Лъжеше откровено, че в Лувъра били изложили негови творби и не се разкая дори и след официалното опровержението на директора на музея. 

Защо да може хора да бъдат уволнявани за морално укорими подмятания срещу жертви на домашното насилие, а вече и длъжности лица да бъдат принуждавани да напускат заради несправяне с работата по случаи с този вид насилие, а Рашидов да бъде третиран като свещен бик, вечно недосегаем за заслужено възмездие за системните му просташки изяви?

Оставка! Незабавно!  

18 мнения за “Оставка за мултака Вежди Рашидов, който нарича “к.ви” жените, осмелили се да се оплачат от домашно насилие”

 1. “Мултакът Вежди Рашидов си е простак във всички негови инкарнации през годините на публичното му присъствие.”

  И преди годините на публичното му присъствие си беше такъв!

 2. Вероятно става въпрос за себеоценка, която проектира върху други човешки същества. Но кой ли гледа сериозно на това политическо недоразумение? Думите му предизвикват смях, досада, насмешка, възмущение, погнуса или отвращение, но никога размисъл или дискусия.

 3. Наистина, завинаги е доказано, че бай ви веждЮ МУТРИгрупьскиЙ не става и за чИпь за зеле!
  То цялата геЙрберастка шайка не става за чИпь за зеле , защото не може да си смени чЕпът, както искаше да направи Кобургь- рЕкетоносителЯТ на геЙберасткият им вождь – бокоТИКВАТА! Ето това е наистина “евроатлантическата” фасада на най-голямата ПОПУЛИСТката пирамида в задунайския колониален Бандитустань, за всичкото време на прИходь!
  Там няма жени , има – ПКП, както говори вождь им – бай ви агенть БУДьХари!
  Така че веждЮ просто следва “евроатлантипеският” манталитет и “интелекть” на сводника си – донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ! Одите на хуйло ви!
  Той си има “лични” “нужди” за задоволяване, НАЛИ! И даже си търси всякакви МараХари , за да ги “задоволяват”! И в Бояна и Барцелона…..и навсякъде!
  Това е “евроатлантическото” “разбиране” за равенството на половете от Брюксел, на туземните мурто-милюционерски пожарогаССительи от геЙрберастката шайка!
  А колко са изобщо “задоволителките”, които ще се сетят, че са “задоволили” личните нужди на ТЪПькача му бокоТИКВАТА , а?????
  Може би от това сега се бои бай ви веждЮ- мулташкият чИпь за зеле на менталният закононарушител на смъртоносно превишената разрешена скорост -бокоТИКВАТА, който всички ги “такова” с 200………
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БУДь, одите на хуйло ви!
  ОСТАВКА!
  Начело със “скоростния” рецидивисть и закононарушитель на максимално разрешената скорост за безопасност- донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ! ВЪН!
  А след него и на главният му мултак на задунайския вилает!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. Лъсна цялата духовна нищета и перверзна нечистоплътност на чалгаскулптора на Мултигруп. Само че мога да предположа, че и това няма да е достатъчно за оставката му…такива като него – дал Господ, с лопата да ги ринеш!

 5. И за късач на билетчета не става, щото вече е кьорав като къртица, от домашната пърцуца като настаяшчии патрЭот.

  А касапинът от Лозен, дето застреля приятел и момиче, настаяшчий патрЭотин, поне по татуировки, искал да иде в раZия да се бие за “свободата на Донбас”. Обезумяването е в пълен ход, ще сърбаме с десетилетия последиците от “културата” на агент Димитър и на слави учиндолски. Дето е думата, горд съм с простотията на народа си!

  Поне мара хаджидимовната най-сетне е направила МВнР-демарш против безобразната, неслучвала се досега по света наглост на руZкия флот в изключителната ни черноморска зона.

 6. Относно поредната простотия на мултимутрокултурягата – крадецът вика “дръжте крадеца”.

 7. Вежди Рашидов е достоен лидер с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи с чашката – изпива над литър уиски на ден. Редовно постига делириум. Като цяло по въпроса за насилието трябва да се търси мнението на световнопризнати експерти – муджтахиди, худжат ал ислам, аятоласи и т.н.

 8. Господин Инджев,

  Този път, не мога да се съглася с написаното. :-))

  Защо веднага да къса билетчета ? Тежко се изказвате за “ограбения човечец”. Той, не е спирал да се труди и работи в полза на… Да му дадем шанс да скулптурира сам билетите, като например:

  1. Със сърп, чук и длето – “рехаво аплодиране от публиката”
  2. С длето, но без чук – “аплодисменти – публиката се подготвя…”
  3. С чук, но без сърп – “публиката пита, а длето…? – отговора идва след известно време. Размазан и неясен – насочващ към 4
  4. С всички материали…, отпуснати от “изложби”.
  5. Публиката пита, но как успяхте…?!! – “Ами имаше едни к..ви, преди много години и сега си спомних, че аз не съм от тях, но ще ви науча, как да се справяте… няма, ко да се мотаме”.

  Простак е този и така, ще си отиде. Да се погрижим, да не завлича още други след себе си.

 9. – веждирашидов на въпроса дали трябва да се присъединим към държавите, които гонят руски дипломати заради Скрипал:
  “Да не сме пудели, които лаят в глутницата? Ние нямаме проблем с Русия.Проблемът е между две големи държави .А ние сме демократична държава – каквото каже народът, видяхте и за Истанбулската конвенция как стана. Дебатът за Истанбулската конвенция приключи, повече не се възбуждайте …”
  . . .,
  – за главната трагедия на Украина 1:1 като главната трагедия на България

 10. Не знам дали веждичката става и за музея на тоталитаризъма, защото от години дава симптоми на старческо слабоумие. Типичен пример за ниското качество на герберасткия мат`рял.

 11. Какъв музей, какви пет лева! Древните гърци са го дефинирали като “свят /място/ на музите”. Съобразно съвременното звучене музеят е банка, съхраняваща предмети, представляващи особена историческа ценност за човешката култура.. Получава се като с абревиатурата СССР. В случая в три думи – три лъжи. Нито музей, нито социализъм, нито изкуство. По мое мнение подходящо наименование би било “Място /поле, парк/ на позора”.
  Там трябва да бъдат съхранени и малките пластики на Рашидов, начело със “Златния пъпеш”.

 12. Това кой е Вежди Рашидов е ДЪРЖАВНА ТАЙНА!

 13. Нинова, която го лансира за председател на предишното 48 Народно събрание се скри в храстите. Мълчат копейките, волгите и Румен Радев. Само Момчилова /ръгай чушки в боба/, назначена от Радев в СЕМ, се оплака от акад. Денков.

 14. – веждито го отнесе за безадресното му, даже безполово ”к*рви”, а онова ”ПКП” за ЕКСтра личната на байхуй п-ка на НС-то, го минахме в графата ‘бил се е бил понапил’ … та, байхуй е глава по заслуги на комисията по външна политика и в сегашното НС за мачовското: ”на*бал съм ги с 200 едни чужденци, премиери …” и КОЙ кого там е галил и целувал по главата … (https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ4VD5Ysqe-ia2BzBzhMSeZv87rdq8uFnHXXOU9rhhW-nEvDFpuIGuEA86yUS3BqyAZLGo&usqp=CAU)
  – два простака и единият ни е в повече …
  https://ivo.bg/2009/10/18/срамнителен-анализ/

 15. към симпатизант/ка на ДСБ,
  по повод на слабоумията, понеже доста време мина, откакто ме квалифицирахте, че съм „сънувал“ относно примерът с Карадочева, бих желал, поради участието Ви тук, сега да отговоря.
  Да, доста отдавна беше и за някои може да е (о)станало като сън. Поводът (тогава) беше основаването на вестник ДЕМОКРАЦИЯ, което се честваше, не знам защо, но (и) във Франкфурт. Спомням си още, че на тържестворо взе участие и Тодор Колев със цигански скеч придружен музикално с цигулка. Дори там Той ни „предупреди„, че някои от нас са си оставили на паркинга безгрижно чистачките на колите, и било възможно като си тръгнем, да не ги намерим (вероятно е имал пак нещо пред вид)!
  От тогава имам екземпляр от първото издание на вестника, което съм получил или безплатно, като участник на тържеството, или като участбик в наддаването за една икона на Св. Св. Кирил и Методий, която спечелих срещу половин Хилядарка в Дойче Марка!
  Иконата все още краси моята стена и подържа спомените ми относно събитието, за което поне отнасящо се към Вашата абревиатура, би било полезно да знаете!
  Относно Т. Колев е късно, но Карадочева бихте могли да попитате за случая, разбира се ако имате тази възможност да се доближите до нея, или ако тя може да си спомни за това (или поне за нейното тогавашно участие във Франкфурт.
  С тези редове, не се противопоставям на старческото слабоумие, което преписвате на Мултака, защото това той постоянно и доказано показва!

 16. Бившата министърка на МВнР на Австрия,Кнайсл, не просто е танцувала с Путин.Тя го покани на сватбата си,барабар с казашки ансамбъл.След година и нещо се разведе,но паричките от плешивия убиец си е прибрала,та чак и беше в някакъв борд на Газпром няколко месеца,абе продажни душици,сър…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.