Чуйте кой мълчи за просташката изява на Вежди Рашидов

Липсата на реакция спрямо върховната просташка изява на Вежди Рашидов, който обяви за “ку.ви” жените, дръзнали да се оплачат насилието срещу тях, е демонстративно солидаризиране с изречената колективна обида. Важи с особена сила за иначе страшно обидчивия фюрэр.

Как да се възмути от своя събрат по манталитет? 

Спомняте ли си реакцията му, когато депутатът Манол Пейков му каза, че пише с къси букви? Голям вой нададе. Задъхваше се фалцетно да кълне на “простак” и да заплашва, как щял да го изхвърли. 

Припомням:

“Няма как някакви сбъркани хора да ме уязвят. Не бива да допускате простащината на “Доносническа България” да надделява. Просташки изказвания от един простак, от един типичен доносник.

“Когато видите представители на утайката на българската политика, “Доносническа България”, да се опитват да задават просташки тон, направете необходимото да изхвърлите тази утайка от парламента, защото иначе ще изхвърлим утайката ние. И няма въобще да се колебаем следващия път. Разбрахте ли ме?”

Очевидно е, че за фюрэра и останалите смълчани по казуса обитатели на законодателния храм не е важно какво е казано, а кой го е казал. Щом е излязло от устата на набедения за мъдрец Рашидов, значи всичко е наред. Те си го избраха с бурни аплодисменти не толкова отдавна и за началник на парламента.

И диплома за главен мултак си има.

НА СТОП КАДЪРА: Рашидов е ръкоположен за “главен мултак” от всесилния по онова време бос на проруската корпорация Мултигруп Илия Павлов.

 

 

 

 

От ГЕРБ най-сетне “прогледнаха” за негативите, които им носи “най-културният” между тях. Със задачата да се разграничи от него беше натоварена Десислава Атанасова. Не му се обърна езика на собственика на партията да се скара на най-големия си ласкател. 

Да си го носи на рамо, както се казва. Заслужил си го е още от годините, когато го нае, за да си има български турчин в свитата като контрапункт на ДПС във времето, когато Рашидов беше скаран с Доган. Е, сега успя да го “скара” и с женската половина от България, която толкова обича да очарова телесно. 

 

16 мнения за “Чуйте кой мълчи за просташката изява на Вежди Рашидов”

 1. Че той, продъни ушите на всички с мълчание !

  От сърце, му пожелавам, нови трудови успехи на фронта : Продънване на ушите на всички с мълчание !!! Е, малко идиот си пада, но…, такъв и ще остане. Ако не го настигне “балтията”, с която възпитава…

  P.S. Моля за извинение ?! Забравих, че се е размножил…

 2. https://i49.vbox7.com/i/32f/32fb6e99da6.jpg (https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYIgfvpQdRZ_ciX0K670pw_UTcklxNu82gHQ&usqp=CAU )
  – от facebook/IlianVassilev: ”…Медиите произвеждат сензации, възбуда, временна активност, но не произвеждат информираност и активно знание и потребност за действие. … Оправете първо медиите, след това другите системи ще се реформират. На първо място – обществените и регулаторите. … Не случайно във всички споменати случаи на насилие, става дума за симпатизиращи на Русия индивиди … Насилникът от Стара Загора, убиец на двамата души от Лозен , юнакът с байрака в Гърция, всички тези имат своите корени във възхвалата на путиновия мачизъм, апотеоза на бруталната сила, презрението към слабия. За това “русофобията” е логичен и естествен продукт на информираността на всеки …Казусът с пишман патриота, който свалил гръцкия флаг и вдигнал българския, подозрително напомня на операции на руските специални служби през съответната им агентура, които правят в Северна Македония /с анти българските прояви/, в Швеция и Дания /с горенето на Корана/. Този акт няма нищо общо с интереса на българския народ да поддържа отворени граници и добросъседски отношения с Гърция. Южните ни съседки са сред активните привърженици на влизането ни в Шенген, изобщо всичко на шест и точно в този момент някакъв “националист” се опитва да възбуди гръцките националисти … ”
  – комент./К.Димитров : ”Очевидна цел – провал на разговорите за концесии на пристанищата в Александруполис и Кавала… Впрочем в сряда кошлуков ще се включи с филм за превземането на Кавала от четата на Пейо Яворов и Чернопеев (само по себе си героичен епизод от нашата история), но сега ли е момента да бъде излъчен от БНТ?!”
  – всъщност е перфидно избран момент . . . Медиите , глупаци . . .
  https://7dnibulgaria.bg/wp-content/uploads/2019/07/емил-кошлуков.jpg

 3. ВеждитУ е от МУЛТИмутриГРУпь, демек е от МУЛТИ мутренски групировкИ! Не е само от една, от мутренското ОФ – МУТРиГРУпь!
  Но в случая по-интересно е не поведението на бай веждЮ, нито на герберастката шайка.
  По-интересно е поведението на вожда му! А най-итересноТО е “реакцията” на “другите” “пар(т)ии” в парлаМЕНТА!
  Например ченсесарските чалгарски маймуни, и най-проZZт(итуиращ)ата чалгарска шлюха – тошкУ маймунарски, който вчера се мъжете да “блесне” с чалгарското си “остроумие” на дългогодишен чалгарски ТЪПоъгълник. Беше решил да се “подиграва” с определението за интимните връзки, но ако го попитат дали може да даде юридическо определение за това, няма да може да произнесе дори някакви нечленоразделни звуци, а не е сигурно дали ще може даже да произнесе и някакви нечленоразделни знаци по тази тема!!!!
  Същият “духовит” проZZт(итуиращ)ь дИбиль е и бившият им мултидУпетатски шпионски “юристь” руДиХари, който навсякъде вижда несъществуващи “500К” , които искат да го “покварят” , и несъществуващи “предатели” от партийните оперативки, които даже успешно проспива , защото отделя цялото си време за обслужването всичките си ченгесарски и сводници и ТЪПькачи. И който даже няма минималното чувство за срам и чест да си подаде шпионската оставка от сегашния и предишните парлаМЕНТИ, заради инфантилното си его на вечен казионен службогонец, който е абониран за вечен спор(т)ен министърь и неЗАВИСИМ дУпетат. И който никога няма да има повече “доверието” в него , като неЗАВИСИМ “юристь” , дори от някакъв заблуден клиент и на колеги юристи, защото всички в задунайския Бандитустань видяха, че е зависим изцяло от задкулисните си ТЪПькачи в последните 4 парлаМЕНТИ , и които ще обслужва винаги преди тях , и за сметка на тях. Както предаде всички партии и избиратели , които го приютиха в парламента , и които предаде , защото е подчинен само на своите сводници , а не на тях!
  Но, освен чалгарските маймуни от всички рангове е интересна реакцията в парламента и на циничният джендърски мужикь кУрвела ниновНаЯ и болшевишките й фашистки терористи от БКПь! Те в последния момент потвърдиха своята вечна предателска рабска зависимост от конZZерVVативните си кремълски сводници и кагебисткият си ТЪПькач хунтараторь Хуйло!
  И въведоха “уточнението” , че насилието е само между “арийските” интимни връзки, а унтерменшените от еднополовите и другите “джендърски” връзки няма да бъдат защитени от този “закон”!
  Също както преди 5 години “арийският” мужишки джендърь кУрвела ниновНаЯ въведе забраната на Истанбулската конвенция от коМУнституционният сУдь и така разреши “арийското” насилие и убийства , продължаващо и сега!
  Така че селяшката большевишка приватизаторка – бая ви кУрвела джендърскаЯ , въведе новият “арийски” путлерастки болшевишки фашизъм под стария нацистки лозУнгь – “Арийци” все странь – сОиденяйтесЬ!
  Все пак крушовишката селяндурка не пада по-далече от “арийските’ си матушови круши – хунтараторь Хуйло и туземните му подлоги – “арийския” сирищнишки ОКЗНИ-сть бай ви агенть Гоцье архарскиЙ и неговият “маZZонски” брать- реZZиЛдентският фатмакь лумПен гадень, монтиран от Решетниковьна ДРОНЬдуковь2!
  Също така е учудващо, какво мислят за думите ВеждитУ и другите му “мачовски” съмишленици от путлериотичният фронть – ()ОЛЕН ()ИДЕРовь, бай ви ванЮ каракачаньскиЙ, Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь и неговият популистки съгражданин маГарешки, и другите популистки “арийски” “мъжаги” проституиращи за Путлер и туземните му ченгесарски водещи афицери – “медийните” “арийци” – карбовичь, бардакОФФ, нИдялко ПИДЯЛковь, бай ви петЮ СопольскиЙ, баянь моллотовь…….и всички паразитни “арийски” ПОПУЛИСТки подлоги на Путлер в задунайския му колониален Бандитустань НРБь!
  А и съвсем не се вижда отношението на “евоПЕЕВСКИте” “атлантици” от (х)лЕбералните етномултаците на царското мутригрупско юпи – дИбильян прасееФскиЙ????!!!!!
  Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. Пускам за предварително обсъждане, от коментаторите и г-н Инджев, на една истЕрическа “статия” в защита на колониалните празДникь на една доказано над 4-хилядна пропаГАНДОНьска проZZт(итуиращ)а историческа путлерастка журналиститутка относно “спасението” на САЩ от царя-АсвАбАдитель по времето на Гражданската война:

  https://www.24chasa.bg/mneniya/article/15085716

  Нека всеки си даде мнението за този манипулатиен генетичен рублоядски истЕрик , който чете историческите факти , както болшевишките му сводници Евангелието!
  А освен този фейк, тоя истЕричен платен многохилядник е написал и други манипулации относно 24 май и други фалшификации, които нямам желание да чета.
  ДОЛУ 3 марть , долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 5. Спорът в НС трябваше да се въздигне на юридическо ниво, което естествено не стана. Така например на въпроса “Може ли да бъде изнасилена проститутка?” отговорът е положителен. На въпроса “Може ли съпруг да изнасили жена си?” също. Така че на въпроса може “к***а” да бъде обезобразена и с опасност за живота от кръвозагубата, причинена от български патриот-сутеньор, юридическият отговор е пределно ясен – да и това е насилие на полов принцип над жена. Ясен е и юридическият отговор на въпросите: “Може ли мъж да бъде изнасилен?” – не, няма къде, и – “Възможно ли е жена да изнасили?” – не, няма с какво. Политическият отговор на тези въпроси обаче е: мъж може да бъде изнасилен от кмета на Симитли, а фюрерът вероятно е изнасилен в пАсолството от посланичката. Това последното в отговор на въпроса на фюрера “Коя е тази бабичка на протеста пред ПСА?” – вероятно търси в (под)съзнанието си бабичката пазителка на МОЧА, овладявала го многократно напоследък тук и там, включително и по театри. А Рашидов да отива в ателието си да вае фалоси, като подаде оставка и като депутат. Амин.

 6. Шефът на украинското разузнаване Кирило Буданов беше в България на среща с Тодор Тагарев и шефа на военното ни разузнаване Венелин Венев – коментирали са оня списък на сайта Миротворец
  “Алтернатива за Германия” (AfD) е обявена за противоконституционна, та е ред на туземните копейки – ккопейкин се фалеше с участието на “възраждането” му на тяхното сборище и по- достатъчно основание за КС
  – та, дано това фашага да вика “дръжте фашагите” да е последно

 7. – оценката на председателят на Федералната служба за защита на конституцията след Европейската изборна асамблея на AfD:
  “ гаранцията за човешкото достойнство на Основния закон за определени групи от населението е поставена под въпрос“
  и че действия на АfD са насочени срещу свободния демократичен основен ред и че в партията има силни антиконституционни течения, чието влияние ще продължи да нараства. Федералната служба за защита на конституцията обработва AfD като т. нар. заподозрян случай на десен екстремизъм.

 8. Off-topic:
  Като всички уважаващи себе си хора в това време ваканцувам, както казваше един дебил, гуден ни за депутатин.

  На морето.

  Седя си на една пряка пътечка, която води пряко към пристанището в ниското и си зяпам. И гледам една руZка павиан-мамаша заедно с подрастващото си павианче как слизат. И как внезапно павианчето съзира група летовници, идещи отдолу. И как грабва камък и с крясък, “Мама, украинцъй” го запраща по тях. Да имаше 6-7 годинки подрастващото змийче-бъдещ освободител и денацификатор-путлерист. А възрастната павианица спокойно и малко нещо равнодушно го поправи, “Не, българи са”. Прозвуча като, “Все тая стока”.

  ГНУС!

  И се чудя великите ни умно-красиви “гарвардцъй” от ПП и сглобка имат ли си идея, че това не е изключение някакво, а поведенческа норма в блатния бантустан. И помнят ли, че ЕС забрани достъпа на блатните диваци на територията си. Без родния Задунайски Милиционеристан, разбира се. Що тъй бре, гарвардцъй дарагие?

 9. За съжаление като изключим просташката квалификация, Вежди е напълно прав. За това, което имаше в предвид. Движението metoo в САЩ придоби абсурдни размери. Дами с освободено поведение (и мъже в случая с Кевин Спейси) изведнъуж се сетиха, че преди 20 г. някой ги бил “опипал”. И искат големи пари естествено, вдигат шум до небесата, медиите подемат кресливо същия тон и машината се завърта. Случаят с Роналдо също е такъв. Кевин Спейси беше оправдан наскоро-за случки вкл. отпреди 19 г. Мисълта ми е, че трябва внимателно да се отделят конкретните случаи-ясно се вижда кой е садист и мястото му е в затвора, но и кой е умишлено набеден, за пари.

 10. nito vezdito e prost nito kasopishkon i sie—prostite glasuvat za tiah,,,,,,moze da ima 3 vizshi i pak da e prost

 11. RICOшетниковь,

  пропуснал е дописника на ’24часа’ контекста на истЕрическия си панагерик на българофоба от статУята на коня
  – нищо не споманават за 200-та годишната руско индианска война и последните битки са точно 1855-58 година и когато руския”натовец” се пазари за Аляска , индианците насояват, че руските навлеци могат да се пазарят само за хълма с руската крепост, за която са тези последни битки…
  – дали руските крайцери са разколебали Великобритания не е ясно , защото същото шоу на руския флот на Босфора през Египетската криза спасява султана , но точно Великобритания го прекратява с решенията на Лондонската конвенция за Проливите 1841г., но междувременно руските емисари успяват да откъснат първото голямо парче българска земя за сърбите …
  – не споменават и че 1876-77 г. ”натовеца” александър II има лично участие в тайния Райхщадски пазарлък, с който България е разпаечотена, за да има царя”освободите” задунайски плацдарм към Проливите
  … та, “спасението” на САЩ е много съмнително, след като малките японци потапят и Тихоокеанския и Балтийския с флот на магучаята и всъщност американския президент Теодор Рузвелт с личното си посредничество при мирните преговори, за което получава Нобелова награда за мир, крепи остатъците от престиж на руската недоимперия и тогава и до днес

 12. До
  RICOшетниковь,

  Благодаря, за предложението да обсъдим и коментираме прикачения линк. Възпитанието ми, не позволява да коментирам психично болни хора. Защо го предложихте ?!

 13. Към

  09.08.2023 в 12:53:
  Към
  Иво Колев
  09.08.2023 в 13:23:

  Едва ли “психическото” е водещото в случая.
  По-скоро е пропаГАДното и рублевото.
  Въпросът е как царя-АсвАбАдитель се е “сетИл” , че след 90 години ще има НАТО, и не само това , че царя-АсвАбАдитель ще даже “таварищь” на НАТО! Разбрахте ли! Таварищь царя-АсвАбАдитель, е “евроатлантикЬ” от 19 век от миналото , и предшествениЬ на НАТО!
  Без значение на всички събития и войни , след Гражданската война до създаването на НАТО!
  И не само това , царя-АсвАбАдитель вече е “предпочел” НАТО, а не само САЩ, пред наследилия го на трона на Московията тирань Сталинь!!! Та излиза , че тоя цар-АсвАбАдитель е върховен предатель, защото обича “враговете” на СССРь от НАТО , а не Сталинь, заради който всъщност е създаден НАТО!
  Без болшевишкият вселенски империализъм на Сталинь едва ли щеше да има и НАТО, но той заплашва и окупира не само Източна Европа, но иска и Западна Европа, Гърция и Турция, да не споменаваме за Мао и Корея, Виетнам, по същото време, които са в Азия. Което е и основната причина за НАТО! И за разширението му , след разпадането на СССРь, заради заплахите от деРмократьите Ельцин и монтирания от него заместник – хунтараторь Хуйло!

  А колкото до самият цар-АсвАбАдитель , то едва ли неговия “флот” има минимален шанс срещу английския и френския , които само преди 7-8 години са унищожили Черноморския му “флот” в Севастопол.
  Освен това царя-АсвАбАдитель анексира Приморието над Владивосток и Сахалин, между 1 и 2 милиона квадратни километра от Китай , след Пекин ските “договори” от Опиумните войни! Това е още преди да продаде Аляска на САЩ, и 5 години след Кримската война !
  А Аляска я продава на САЩ, също както Наполеон продава ЛУИзиана и другите френски колонии в Северна Америка, защото знаят, че не могат да ги запазят от Англия , с която в определени моменти воюват.
  Ето такъв “натовски” “таварищь” е царя-АсвАбАдитель, представен от хибридните истЕрически безсмислици на тоя рублояден многохилядник и путлерастки пропаГАДен трол…………….

  ДОЛУ 3 марть, долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 14. Пълно е с просташки коментари-пълен унисон с човека, който даде повод.Товс е стила на нашите депутати, както се казва – хвани единия, та удари другия!

 15. RICOшетниковь,

  внушението , което прави заслужилия говноядец валеринайденов е, че САЩ дължи съществувнето си и вечна благодарност на руския царствен “натовец”, а и африканските роби – освобождението си и затова ни е спестил да спомене същото руско флот-шоу и на Босфора 1833-та – довело до точно същите посрещания и всенародни веселия в Цариград като в Ню Йорк и СанФранциско – защото драгият бълг. консуматор на говняните му писания може да се запита ”ЗАЩО РУСИЯ НЕ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1833Г.?”(sitebulgarizaedno) – но пък не е могъл да свърже благодарнпостта и на голямата НАТОвска Турция и на султан Ердо – поредното внушение да се снишаваме пред великаята и магучаята – тази перфидна пропаганда си е национално предателство, но валеринайденов е без морални и пр. задръжки и е над тия неща като отговорност на журналиста – той е на отчет пред поредния руски гасудар , без значение кой е

 16. Рашидов е типичен пиянка и простак, изобщо няма място в парламента. Кой знае той самия колко к**ви е забърсал, затва така говори. Убеден съм че е забърсвал яко, особено покрай юуттенските времена.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.