Един на(х)акан политик мобилизира себеподобните си – уж го бранят, а го закопават повече

Един доказано прост депутат с кръчмарски речник, поведение и начин на мислене взриви себеподобните си, предизвиквайки сред тях вълна от съчувствие. Позволих си да го прогнозирам, но чак се учудвам колко съм бил прав без да подозирам мащаба на предозирането.

Все си мислех, че е най-малкото срамно да се солидаризираш с пехливанското поведение на емблематично на(х)акан политик и че това могат да направят предимно единици, отделни негови съратници по простотия. Но жалейката по непрежалимия за тях вулгарен бивш министър на културата (!) не стихва и взема все по-уродливи форми.

Ако не сте ги проследили, мога да помогна с няколко примера за илюстрация.

Обичайните основателно заподозрени от “Труд” и ПИК ( “агенцията”, за която Рашидов беше скандален министър) вече бранят своя събрат по манталитет от собствената му партия. Била го предала. Той – целият в бяло, съвсем малко сгрешил, а и казал онова за к.рвите не по адрес на българските, а на…американските. Щото имал предвид един американски режисьор, набеден (макар и легално осъден) за насилник. Подсказват му тази версия, за която не се беше сетил сам и той с радост се съгласява с нея.

НА СНИМКАТА ОТ ПИК (през 2015 г.):

 

 

 

 

А сега, внимавайте: микрофонът нарочно не му бил изключен, удобно му нашепват от споменатите “адвокатски кантори”. Той и с това се съгласява, раздавайки интервюта на опечалените. Не било случайно, че работел микрофонът, откривателства вече уж разкаялият се словоблудстващ бивш политик. 

Излиза, че е било напълно предвидимо що за простащина ще извърши. Преценили са го злодеите правилно и са го “сготвили”, оставяйки го да се самоубие политически.  Ето това на практика ни казват оплаквачките. Както се казва, с такива “спасители” удавникът няма нужда да гълта още горчилка, за да потъне окончателно.

Разбира се, че не става дума за неговата личност, както и да се опитват да представят по този начин битката си “спасителите”, които са се вкопчили в тази шамандура.

Другаде ги сърби, докато си чешат езиците.

Истината е, че масовият взрив на възмущението от домашното насилие завари неподготвени и направо уплаши спекулантите на фронта на победоносната им война срещу  митичното чудовище “джендър”. Измислиха си го, отгледаха си го и го насъскаха срещу “традиционните български ценности”, сред които се “оказа”, че царува правото да малтретираш жените от позицията на “силния пол”.

Твърде самонадеяно решиха, че са смазали напълно европейското в българите и че рашистката по своята идеологическа близост с путлеризма са постигнали победа на “традиционните ценности”, подобна на окончателната победа на пролетариата над буржоазията. Много неприятно се изненадаха да установят, че са сгрешили. Не знаят с какво да компенсират и залагат на обичайните си малоумни обиди на “джендър”. 

Изкарват на(х)акания политик жертва на някакъв “либерален” заговор, в който обаче участват по улиците и площадите на България хиляди мъже и жени. Прекалено много са, както са много и местата където хората протестират срещу домашното насилие, за да бъдат заплюти обобщаващо като “жълтопаветници” и партийни агитатори.

Всъщност точно това правят. Заплюват ги, но проявяват същата логика, както с “преднамерено изключения микрофон”, която предполага един парламентарно представен простак да е бил подведен от предвидимата му простотия. Защото излиза, че никак не са малко хората у нас, които са готови да си нарушат личното спокойствие, за да застанат на страната на справедливостта, обявена от “оплаквачките” за някакво либерално извращение. С други думи, либералите ( за ужас на “консерваторите”) се оказват непоносимо много и виреят дори в малки населени места.

В крайна сметка на(х)аканият политик свърши полезна работа. Вижда се от воя на тълпата негови защитници. Постигна това като с включения микрофон-без да иска.

 

10 мнения за “Един на(х)акан политик мобилизира себеподобните си – уж го бранят, а го закопават повече”

 1. Стана безпощадно ясно, че активното мероприятие по затъпяването и опростачваннето на плебса, стартирало още в 1944-та и допълнително развихрило се след 1990-та, бележи /уви/ грандиозни успехи! И вежди е само един /макар и емблематичен/ от многото примери.
  Това е на-страшната рана, която нанесе на обществото ни съветизацията!

 2. Проблемът е в в цялата платена шайка на Путлер и туземните му проZZтитутки. Те са ментално и материално свързани със мужишките хиперхеройски ПИЧове и мъжаги. Направо “арийци” , чистокръвно свързани казионни слуги на хунтараторь Хуйло и неговата “нашистка” пропаГАДность. Залага на най-примитивните страсти на неграмотните зарибени лумпени , като ги дели на запалянковски отбори от “арийски” нашистки хиперхерои, които са вечните “мъжкарски” пАбедители от РАБьZZийският им свят срещу “слабаците” и либерастки унтерменшени и разни соросоидни “джендъри” и рептили от Истанбулската им конвенция!
  А и околните туземни балкански държави само го потвърждават с още по-красноречиви “мъжкарски” путлерастки насилници и убийци! Само преди месец имаше още по-краен пример с масови десетки убийства в Сърбия. И отново самите сърби протестират десетки пъти срещу “конZZерVVативните” милошевички нашисти заграбили властта в Белград, благодарение на тотална пропаГАДность на туземната(“традиционна”) балканска чалгарска халтура останала още от времето на Тито, залагаща на “мъжествен” селяшки путлериотизъм , подкрепена и с днешната нашистка путлерастка пропаГАДность на Кремль и Хуйло.
  Така че балканските рублоядски лумпени следват челния насилнически опит на матушката им, а бай ви веждЮ МУТРИгрупьскиЙ не изостава от нашизма им.
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙберасткиЙ, оди на хуйло ти!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. – не само ПИК и труд и разбира се, че не става дума за веждичката:
  ” Както жабата се сварява при постепенното загряване на водата, така и демокрацията в България бе сварена малко по малко.” пише маститият хибридчик валеринайденв в
  “В България се проведе експеримент по масова психоза”(24chasa) :
  “… на едни народни лидери щяха да им дърпат ушите там, където ги викат, за да им дърпат ушите. Но населението бавно и полека започва да усеща, че се помпа огромен балон от неправителствените власти. Целта на изкуствената масова психоза бе очевидна
  … голямата цел бе да се ратифицира Истанбулската конвенция, но уви – пречат две решения на Конституционния съд.
  Само по себе си напомпването на фалшива психоза с политическа цел е от същия жанр като запалването на Райхстага през 1933 г. Вярно, мащабите са несравними, но кръвната група е същата… да сътвориш нарочно извънредно положение в държавата, е 100 пъти по-сериозно престъпление… превратите могат да се пробутат на парче, малко по малко.
  … закон за “интимната връзка” например е компромисна отстъпка заради минипреврат.
  Принудителната коалиционна сглобка – също.
  Принудителните промени на конституцията – също.
  В оня запис Киро си казва с какво държи ГЕРБ, а това също е минипреврат срещу волята на суверена.
  … отказа от референдум – това също е преврат, и то не толкова малък. А референдума за мажоритарния вот? Все едно суверенът нищо не е казал. В политическия речник самата дума “референдум” вече стана нещо неприлично и грозно.
  Прави се специален закон, уволнява се главният прокурор и веднага законът се отменя, защото вече си е свършил работата.Това не е ли малък преврат
  100 “общественици” искат да се забрани третата партия в България? Зиг-хайл!
  … виден политолог се оплаква, че ги свикали в посолството и там един мастит негов колега от школата на научния комунизъм налагал “само една гледна точка”. Само Вежди, който май е бягал от час по научен комунизъм, се обади невъзпитано: не го ли прекаляваме? Успокойте малко топката! И най-непростимата му грешка е, че употреби думата с “к”, все едно е още в ХХ век. Преди година биха му простили, но сега е като игла, допряна до балона. За тази дума могат да те обесят. Така че даже леко се отърва. Засега. ”
  – та, подмяната вече не разчита на ефекта “счупен телефон”, а на огледалната пропаганда
  с малките и големи криви огледала в бг медиите и ефекта на ”счупеното огледало”

 4. С микрофон или без, простащината просто бликаше от неговите изпълнения. Ясно си проличава отношението му към вече не стихващото недоволство от тоя пуст ориенталско, съветски, просташки, тарикатско, мутренско, връзкарски филм …
  Тоя хубостник знаели какво е причинена болка. Физическа, емоционална, психическа травми, все заради клейма, който тези жени понасят само заради това, че искат и те едно човешко отношение и разбиране. Чуй гласовете им. Как се молят, плачат, пищят заради действията на насилника.
  Само като ми минава тая картинка пред очите и надтръхвам от ужас. На какво е способен “ голем човек”.

 5. Към

  10.08.2023 в 19:19:
  На такива доживотни казионни номенклатурни шлюхи , като найденовичЬ, може само да им се даде начална скорост, и чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань! Нека “усетят” на свой гръб “конZZерVVативната” “свобода на словото” , “свобода на религията”, “свобода на движението, капитал и собствеността”!
  Може да се пробва и при другите “конZZерVVативни” ТЪПькачи от КНДРь, (т)ИРАНь, Сирия, Венецуела, Китай, Куба….
  Ето там е заровена генетичната “свобода на словото “, и другите “свободи” на номенклатурно ментално и интелектуално скопените шлюхи от соца ,като найденовичЬ , които имат само едно единствено желание да са на казионна “държавна” копаня за пропаГАДен цвик. Няма значение ,щом като единствената “свобода” , която цени е на разрешената и одобрена от властовите му конZZерVVативни казионни ТЪПькачи – казионна конZZерVVативна пропаГАДность!
  Така че , нека найденовичЬ отиде в казионния му конZZерVVативен тоталитарен рай(Хь) в Московията, и да защити гледната точка на “чуждите агенти” пред кремълските си сводници, тогава ще разбере , какво всъщност означава СВОБОДАТА на словото, а не да се прикрива зад номенклатурните си платени манипулации и зазубрена конZZерVVативна пропаГАДность спусната от кремълските му ТЪПькачи и туземните му шлюхи и “колеги”!
  Или нека сам се опита да представи либералната “гледна точка” или всяка друга “гледна точка” пред сводниците си в Московията, КНДРь, (т)ИРАНь, Сирия, Китай ….

  Оди на хуйло ти, казионна номенклатурна журналиститутка, заедно с конZZерVVативните казионни рублояди и многохилядници, като теб!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 6. – цитати от топ новини mignews.info
  Екзекуцията на Вежди – първа точка от черния списък „Мария Габриел“за елиминиране на ключови политици от ГЕРБ, непринадлежащи към соросоидните кръгове до края на годината – саморазравата с именития скулптор е само началото. Следват екзекуции – на дневен ред е шефката на парламентарната група Десислава Атанасова.
  Деница Сачева признава: Обади ми се Галя от американското посолство да пита какво ще предприемем срещу Вежди… Справка показва, че две жени с името Галя са харесали статуса на Деница Сачева за Рашидов. Това са съпругата на Иво Прокопиев – Галя Прокопиева, и профил с името Галина Димитрова – въпросната Галя от посолството хем диктува на ГЕРБ според заглавието в mignews, хем е яка ачик препратка към кандидата на ПП-ДБ за кмет на София с подзаглавието “Галина Димитрова е наследник на кървавочервен сливенски комунистически род”
  https://www.segabg.com/touche/tush-08-08-2023
  – та, важният въпрос и за МИГнюZ си остава: ” Николай Денков подава оставка ?! ”
  щото 2 пъти правителството било на косъм и двата пъти е спасено от хитреца с двойното гражданство Киро – поне 2 месеца ще има пълно спокойствие и едва след местния вот. ГЕРБ евентуално ще има сили да клати кабинета …
  … има и 2-ра добра новина пак там
  https://mignews.info/sasht-obyavyavat-cherno-more-za-zona-na-strategicheskite-si-interesi/

 7. Провижда се координирана медийна атака по спуснати опорки и не просто срещу правителството, а за девалвиране на възможностоите на ПП-ДБ изобщо за законотворчество , камо ли за съдебна реформа или каквато й да е промяна в конституцията – и това е точно, защото правителството е тяхно и лесно се прескача факта за 60-те им депутата
  – поръчково е и ”макетното ножче” било за назидание и/или от влиятелен мераклия , но като по пор
  ъчка се форсираха медиите цял месец след изпълнението и под контрола на старозагорските братушки – платено униформено опълчение нечии опричници
  https://btvnovinite.bg/bulgaria/nacionalen-protest-v-podkrepa-na-momicheto-s-400-sheva-sled-napadenie-ot-mazh.html
  https://i49.vbox7.com/o/b89/b89e2b01f10.jpg
  https://bnr.bg/starazagora/post/101862367/v-stara-zagora-se-provejda-vtori-protest-sreshtu-nasilieto
  – резултатът е ”закон на коляно” и ‘’интимни’’ отношения за ловна стрлба в упор + дежурния шампионски т.нар. ”приятелски’’ огън … докато Христо Иванов се ”заседява в стаята с пурите”
  … сега КОЙ да забележи мутрофановна изотзадзе до шахматната дъска , когато ‘’Посолството’’ и Прокопиев си ‘’разиграват коня” и/или
  че в разбомбения от орките хотел в Запорожие е имало дневен детски лагер – ДЕТИ
  https://media-cldnry.s-nbcnews.com/image/upload/t_nbcnews-fp-1200-630,f_auto,q_auto:best/rockcms/2022-03/220330-mariupol-theater-al-0934-a3d4e0.jpg
  – превзетите медии или добре платени нечии опичници
  https://frognews.bg/novini/prof-georgi-lozanov-nai-strashni-tezi-koito-opravdavat-vsekidnevno-zloveshtoto-nasilieto-ukraina.html
  -време е за чемоданите на мутрофанова и еднопосочен билет
  https://frognews.bg/novini/ruski-taini-slujbi-zad-shantaji-sreshtu-shaha-balgariia-kupa-mitrofanova-vreme-smart.html

 8. Заглавието не трябва ли да е на(х)акан политик?

 9. Към ВЕЛИСЛАВ:

  Да, изял съм буквата от собствената си игра на думи. Имам лошия навик да не се връщам към собствени текстове (за проверка) освен ако някой или нещо не ми обърне внимание.

 10. @Павел Тинков 💙💛
  10.08.2023 в 17:04

  В десетката на десетката! Просто е удивително колко дълго главният простак на рЭспубликата се задържа в политиката.

  Иначе, днес “гарвардците” за пореден път страхливо и подличко предадоха всички, които им гласувахме доверие – за МОЧА е думата, отложено е бутането. Позор, ПП! За шефа на АЕЦ – добре, ами руZката маймуна андрей александрович красночаров, дето е в борда кога? А държачът на златната акция в ЛУКОЙЛ първанов, дето ни нахендри с 2-та самовара за €620,000,000? А тея с ДС-картончетата в МВнР на мара аджидимовната кога?!?!?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.