Полицейската Империя на Zлото, в която затварят за миролюбие и толерират нацизма

За онези, които се интересуват (от истината) какво представлява днес московията, ето малко актуална информация към днешна дата без никаква претенция за изчерпателност.

Русия е наистина все така номер едно по територия и природни изкопаеми, но печалбите от тях пълнят джобовете на царедворците. По брой на милиардерите и концентрацията на националното богатство в ръцете на шепа богаташи, измерена в долари, е водеща сред значимите държави в света.

Разходите за милитаризацията при този режим достигнаха космически размери, докато изоставането на държавата в космическата надпревара се илюстрира от факта, че едва вчера тя си позволи да изстреля сонда до луната след 50 годишно прекъсване. 

В началото на своето управление Путлер обещаваше, че поверената му страна няма никога да стане полицейска държава. 

 

 

 

 

 

Днес тя е световен лидер по броя на полицаите на глава от населението. На 100 000 души там се падат 643 служители на министерството на вътрешните работи. За сравнение: в Китай са 120, в Индия са 128, а в САЩ-265.

Главна грижа на режима е да си гарантира сигурността. Трудно е да се каже колко точно са на хранилката охранителите на властта от многобройните служби за сигурност, но за жандармерията, призвана да бие демонстранти, се знае, че наброява 430 хиляди души. По-голяма е по своя личен състав от сухопътната армия.

Тези пазители на реда, налаган по правилата на диктатурата, бият избирателно демонстранти. Онези, които се изявяват като откровени нацисти, нямат проблем да дефилират с лозунги срещу “еврейския фашизъм”. Но това не пречи на пропагандата и лично на царя да тръбят, че целта на специалната им военна излагация в Украйна била нейната денацификация.

 

 

 

 

 

 

Какво ли би казал Брежнев (например) ако можеше да се събуди и да види какво се случва с днешното поколение потомци, подложени на арести, съд и колония (каторга) заради призивите им за мир? Мъжът с този плакат получи година и половина затвор.

Свободата на словото буквално яде бой.

 

 

 

 

Старият виц от времето на комунизма “ние ги лъжем, че им работим, те ни лъжат, че ни плащат” оживява във варианта от карикатурата, според която “ние знаем, че лъжат и те знаят, че ние знаем”.

 

 

 

 

Държавата е наследник на съветската традиция на борбата срещу “загниващия Запад”, чиято кончина непрекъснато вещае като неминуема в най-скоро време, но фактите показват обратното. Рублата гони исторически рекорд по обезценяване спрямо долара и еврото-курсът й към тези две валути е спаднал от началото на годината с 40 на сто.

Жива е старата традиция да бъде “погребван” доларът.

 

 

 

 

 

 

 

Капитализмът й, копиран от Запада, не издържа никакво сравнение с оригинала. Ако преди 4 години сте инвестирали в “Tesla” 100 $ ( може би най-бързо развиващата се западна корпорация в областта на автомобилостроенето като базисен ориентир за индустриално ниво), днес ще получите от акциите си 3700 $. Ако сте вложили преди 15 години 100 $ в Google днес бихте спечелили от вложението си 14 000 $.

 

Инвестицията ви в гиганта “Газпром” от 100 $ през 2008 г.  днес ще ви донесе…14 $.

Наследницата на Империята на злото, както я нарече Рейгън, днес е царство на лъжата. От сутрин до вечер от нейните пропагандни канали се леят лъжи, озвучавани лично от царя: че няма да напада Украйна, няма да повишава възрастта за пенсия, че няма да има мобилизация, или че 8 години лошите украинци бомбардират неспирно Донбас (т.е. собствената си международно призната територия, вероломно завладяна от сили, подкрепяни от московията). В същото време фотографии и видеоматериали не показват там нищо подобно на разрушенията, причинени от рашистките обстрели срещу сринати до основи украински градове. Нещо повече, от рашистките медии няма да чуете факта, че за 8 години Съветът за сигурност 11 пъти (единайсет пъти) обсъжда предложения за въвеждане на миротворци в Донбас, но ВСЕКИ ПЪТ те бяха отхвърляни с вето от московията.

Там и миналото не е пощадено. Вкарват го в калъпите на днешната рашистка доктрина. И не се свенят да излагат пълни лъжи на публично място, като например твърдението, че Русия била спечелила Кримската война ( 1853-1856 г.)

 

 

 

 

 

Има още много от същото и няма изгледи за промяна, докато царува императорът на Империята на Zлото.

   

 

 

 

9 мнения за “Полицейската Империя на Zлото, в която затварят за миролюбие и толерират нацизма”

 1. Русия все повече се доближава до това да бъде пълна “екранизация” на творчеството на Оруел!

 2. От Соца–
  Стои един пред един Шевролет и гласно се изказва, „хубав Москвич!„
  един до него казва, това е американски Шевролет, БЕ,…
  първият го поглежда и си тръгва по пътя, и след като вече не е заобиколен от хора, тихичко си казва, „ Знам какво е, ама не знам кой е до мен!„…
  Относно бройката на крепителите на тези режими неги знаехме (такъв имахме, и се опитват пак да ни го наложат), но знаехме, че бяха многобройни, а и методиката ни беше позната. Сега научаваме и за бройките, но …
  Московията е непроменима, тя почти не е спирала репресийте, от самото си създаване.
  Познаваме и нейната завоевателност. Направи го на два пъти с нас и за рдост не успя да ни унищожи. Въпреки лакеите, които намери и винаги намира между нас. И забележителното е, че тях ги намира и подбира всред българските простаци и некадърници.
  Явно е, че от отрицателни примери не можем да се оплачем, те са всекидневие, което постоянно ни влеча в бедност и безличие.
  Спасението за нас е, ако множеството най–после осъзнае, че това бедствие идва единствено от Русия (както и тя да се е наричала във времената) и нашите политици трябва да ги избираме, след като точно сме запознати с биографията и действията им. Там те трябва продължително дълго да са показали, че няма никакъво съмнение за връзки, зависимости, или предпоитания към тази „Импреия на злото“, както сполучливо я назова Роналд Реган.
  И ако имам някакви „ЗАБЕЛЕЖКИ“ към господин Инджв е, че той не иска да се заеме с политиката, която и без това теоритично успешно я владее и непрекъснато ни демонстрира.
  Той не е единственият и поради това (за наше щастие) няма да е сам, но трява вече да заповаме истинска офанзива.
  Кой беше казал, че „Мохамед трябва да отиде при планината“, а не обратното!
  Иначе, дълго ще си говорим за истините, но няма да можем дори да ги докоснем.
  И не ме упреквайте в черногледство, защото показателите на общото ни образователно ниво са ужасяващи.
  Ще дойде времето, когато и такива искри(ци) ще изгаснат!

 3. Не само Украйна, навсякъде Московията блокира и унищожава ООН! Заедно с китайските комунистически капиталисти! Още от войните при разпада на бившия СССРь и бивша Югославия. Тогава деРмократь Ельцин, благодетеля и патрон на хунтараторь Хуйло, въведе собствени “миротворци” в Молдова, Грузия и Карабах, и в другите азиатски колонии. Това създаде постоянни конфликти, както в бившите колонии на Московията, така и в бившите колонии на балканските империалисти на Милошевич. Така Московията контролираше и блокираше независимостта на бившите савецки РАБьспублики, и югославските! Също Московията и Китай блокираха ООН , за да позволят незаконното въоръжаване на тяхната падруга Саддамь с ядрено оръжие и друго оръжие за масово унищожение. Те не позволиха оръжейните инспекции на ООН и унищожиха контролните функции ООН, което принуди Буш да търси друг начин да спре забраненото въоръжавана на иракския тирань. Също както блокираха и позволиха другата им падруга Милошевич да извършва етнически геноциди и заграбване на чужди територии в бивша Югославия.
  Така че Путлер продължава да заема НЕзаконно мястото на постоянен член в Съвета за сигурност на ООН, и да го унищожава , както предшествениците му Ельцин и савецките генсеци. И китайските ИМПЕРнационалсоциалисти – също. След Кисинджър позволи изгонването на Тайван от ООН и го замести с Мао.
  Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, идите на хуйло си!

 4. Заради мърморещи пишман-революционери, които сега кършат ръце и прочувствено реват “Един паметник не могат да махнат, та сериозни реформи ли ще правят?!”, но не дойдоха на нито един протест с искане за махане на МОЧА през годините, си стоят още на мястото и МОЧА, и Альоша, и останалите злотворни руски маркери, пръснати из родината ни!

  Някога на Априлското въстание нали знаете колцина дойдоха? Вдигнаха се малцина за да бъдат изклани после, а вие, от мнозинството на мърморещите сеирджии, в това време стояхте скрити зад яките дувари и се кръстехте, че не сте отишли на въстанието и сте си запазили презрения животец!

  А истината ето каква е: един огромен масов митинг с искане за махането на МОЧА и Альошките из цялата страна, от който ще се разтреперат от страх и ще се скрият из мишите дупки всички робофило-комунизмофило-копейкаджии, е напълно достатъчен за да бъде махнат и МОЧА, а след него и всичките проклети Альошовци, които тровят живота ни вече 80 години, а и преди това!!!

  Столетия минават, а ние сме си все същите: зяпачите, сеирджиите, нищо не правещите мърморковци, РОБИТЕ сред нас продължават да са си мнозинство! И затова нищо особено не става у нас, а ако става, става с огромна мъка, става с жертвите и страданията на демократичното малцинство, което не мърмори, а се бори с руско-комунистическата мафия у нас всеки Божий ден! Бори се и търпи оплюването всеки ден, ала не му стигат силите да я пребори ТЪКМО ЗАРАДИ ВАС, МЪРМОРЕЩИТЕ ВСЕЗНАЕЩИ НИЩО НЕ ПРАВЕЩИ ПИШМАН-РЕВОЛЮЦИОНЕРИ, ДЕТО СТЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ САМО НА ДУМИ!

  Толкова от мен. Моля, заповядайте да почвате да ме плюете! Приятни размисли ви желая и хубав ден!

  https://img-cdn.dnes.bg/d/images/photos/0579/0000579327-article2.jpg

 5. “… не мог в полной мере осознавать фактический характер и общественную опасность своих деяний и руководить ими …нуждается в принудительном наблюдении и лечении у психиатра…”
  с такава съдебно-психиатрична експертиза в матушката на хуйло пращат на лечение неподатливите на Zомбиране
  https://memopzk.org/figurant/bahtin-aleksandr-sergeevich/
  https://www.facebook.com/PavelPeacemaker/posts/1463727167782421?ref=embed_post
  – а не то люди начнут думать, что вообще творится какой-то пиздец …

  *https://blitz.bg/article/4796 – това излиза 1 ден преди гоцепърванов да призове:
  да се “инвестира” в „човешкия капитал” – това по случай ”братята”

 6. През последните дни руските високоговорители пуснаха една голяма лъжа – че Русия била имала най-голям БВП в Европа. И тук големият въпрос е: защо им трябваше да говорят тези невероятни глупости и всички да обясняват, че БВП на Русия е 2,25 трилиона долара за 2022г. Отговорът е съвсем прост: изричате една огромна лъжа, всички започват да ви се смеят, вследствие на което без проблем минава по-малката лъжа. В случая лъжата е, че БВП на Русия е 2,25 трилиона долара. Всъщност той вероятно е около 0,8-1 трилион.
  Не съм икономист, но сметката е проста.
  Как се определя БВП?
  БВП = потребление + инвестиции + държавни разходи (с изключение на трансферите) + нетен износ.
  Потреблението се измерва в рубли, инвестициите – предимно в рубли, държавните разходи – в рубли, нетния износ – в палитра от валути. Накрая всичкото се преизчислява в долари.
  О-паа! По какъв курс? По официалния? (80-90-100 RUB/$). А той достоверен ли е? В Русия има черна борса на долари и там те струват по 300-400 руб/$. На черни пазари на валута у нас се нагледахме и знаем много добре, че черният пазар е меродавен, а официалният курс е за парлама.
  И в такъв случай БВП на Русия отива от 2,24 трилиона долара някъде много ниско. Така е, когато Путин притиска банките да държат изкуствено завишен курс на рублата.
  Между другото, същото беше и при социализма у нас. Тогава официалният курс на долара беше 0,78 лв. Левът беше много по-скъп от долара! А точно тогава на черния пазар доларът се търгуваше по 7 лв. И социалистическа България по документи беше една доста богата и процъфтяваща държава. Дотолкова, че другарете още викат “Ура!”. Ама ние помним и няма да простим.

 7. “…докато царува императорът на Империята на Zлото.”

  От моя гледна точка, кой е императора е без значение – важното е Империята на Zлото да изчезне веднъж за винаги! Само тогава може да има мир на тази планета!

 8. @Angel Grancharov,
  от мен получавате вдигната дясна ръка с пръсти наподобавящи Viktoria!
  Отлично, и и мисля, че е дошло времето да спрем САМО да говорим, точно като Вие Ни укорявате, и да потърсим (между нас) истинските политици, по всяка вероятност и да назовем новата партия, която дори трябва тепърва да бъде създадена, за да се получат и осъществят желанията на повечето българи.
  И за това е много важно, с тази задача да се заемат хора с опит и непомрачено съзнание.
  Имане ги, само те трябва да се обединят, за съжаление не по български като до сега, със завист или желание за обогатяване.
  За да не стане късно е Чадо, няме я България.!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.