Общото между Вежди Рашидов и Путлер? Обиждат на “к.рви” жените, които ги дразнят, че си търсят правата

Да, знам, че да се сравнява Вежди Рашидов с Путлер е немислимо по многобройни причини, но все пак има една една обща сюжетна линия между тях.

Днес е 12 август. На тази дата през 2000 година потъна гордостта на руския (подводен) флот “Курск”. Загинаха 118 моряци. 

И как реагира Путлер, току-що избран за президент през март?

Ядоса се на потъналите в скръб съпруги на потъналите моряци, че вдигат шум по медиите и ги нарече “десет доларови к.рви”. И за да не си помисли някой, че е изрекъл гадост случайно, демонстрира цинизма си отново в интервю за CNN. На въпрос на водещия Лари Кинг какво стана с подводницата “Курск”, отвърна с ехидна усмивка (на стоп кадъра)“тя потъна”. Маргарет Тачър заяви, гледайки тази физиономия, че не намира нищо човешко в нея.

 

 

 

 

“Величините” може да се различни, но цинизмът е същият.

 

Какво ли би казала Тачър по аналогия, ако изобщо би регистрирала приликата на Рашидов с Путлер?

 

6 мнения за “Общото между Вежди Рашидов и Путлер? Обиждат на “к.рви” жените, които ги дразнят, че си търсят правата”

 1. Според мен точно след потъването на Курск започна промяната с обратен знак в Русия. Римляните са казали: ”като не можеш да победиш някого – присъедини се към него”. Путин обърна тази максима в ”като не можеш да присъединиш към някого – води война с него.”
  Целия абсурд в тази ситуация в която сам се вкара, а със себе си и цял един народ е че голяма част от т. нар. елит и една също немалка част от народа се присъедини физически като избяга през руската ”берлинска стена”.
  Където е КГБ, там са и новите ”берлински стени” – Берлин 1961-1989, Русия 2022-?.

 2. – открийте приликите/разликите с калема на братушковия мачизъм
  https://blitz.bg/obshtestvo/kultura/vezhdi-rashidov-nasmete-protestrkata-bubnova-za-golyamoto-plyuskane-v-natsionalnata-galeriya-tya-se-opravdava-s-nerazbrano-poslanie-snimki_news642155.html
  https://epicenter.bg/article/Vezhdi-Rashidov–Nadyavam-se-moyata-maychitsa-da-e-gorda-s-men/172207/2/0 ( мисля си какъв щеше да е веждичката, ако се беше родил преди да ни освободят руснаците и беше син на х.Маринка Асенова – майка на х.Димитър и на още 2 дъщери и 6-има сина, които е бранила като лъвица)
  … и безусловното “ОНИ У МЕНЯ САМЫЕ ЛУЧШИЕ В МИРЕ…” ТУК

 3. Ето едно наистина общо нещо между двамата. да наричаш така всяко нещо или някого с обидни думи си е класика та дори спорт по нашите ширини. Има го и по другите страни, но там това вече не се промушва просто под завесите и ей така отминава. Сега се сетих за една кампания от Норвегия от преди няколко години. Да Норвежци с главно “Н”, хората откриват проблема и не го замитат под килима ,който след време се връща по-голям и с повече сила… Онези които “крадат” децата, заради това ,че били “стерилни” или “извратени изверги” и го правят, за да ни е гадно ,или бла бла там подобни… Казвам го и потвърждавам това от първо лице.
  Ето линк:

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.