Вили Лилков се завърна сред нас с искане за демонтиране на МОЧА по ПОЛИТИЧЕСКИ причини

 Вили Лилков спря да говори за демонтирането на МОЧА по политически причини в годините, когато се доближи до ГЕРБ. 

Сега  се завърна на терена на истината с настояване този позор да бъде премахнат по политически причини. 

Без ирония: добре завърнал се!

Както вече съм отбелязвал многократно, МОЧА е критерий, лакмус.

 

 

12 мнения за “Вили Лилков се завърна сред нас с искане за демонтиране на МОЧА по ПОЛИТИЧЕСКИ причини”

 1. Преди избори е като по Коледа – стават чудеса. Но вили докато 14 години се възторгваше от данчэто, нямаше мисъл за МОЧА, сега се сетил да си вади седесарлъка от нафталина. Аман от ментарджии.

 2. Аз искам да попитам. Завръщането му как трябва да бъде? С хляб и сол или по друг начин?

 3. А вярно ли е, че отлагат преместването му за догодина, тъй като липсвали документи и инженери не знаели как да го демонтират?

 4. Отлагат демонтирането или преместването с надеждата да бъде избран един кандидат, който не просто има роднини в ДС, не – той няма роднини извън ДС.
  Не, че това ще помогне, де…

 5. П олитически причине? Не мога да разтадая какви са политическите причини на професор Лилков.

 6. МОЧА верно е лакмус и байхуй поиска да се махне(24 февр2023):”…Внесете същото предложение (като на ДБ) или се обединете за премахването…” – пропусна да обедини и копейките, но не е късно
  – от Уикипедия:“… Мара Георгиева Нанева е българска скулпторка… Семейство: Партньор Васка Емануилова… Заедно с Васка Емануилова е съавтор на централната група на МОЧА… Васка Емануилова Игова е известна българска скулпторка… Емануилова се занимава и с изпълнението на монументални творби като увенчаващата композиция на МОЧА… Живяла е на семейни начала с Мара Георгиева…“
  – “Костадин Костадинов, September 6, 2022 : Току що прочетох следната новина – омбудсманът се омъжи. Ако не знаех, че става въпрос за жена, а не за мъж, щях да реша, че сме разрешили хомосексуалните бракове без да разберем… Гиди гьостерица неокастрена… За всичко това ще се погрижим когато Възраждане започне да управлява България…( първо за МОЧА и после за традиционнитеценности или обратно и после обратните … за Съединението изобщо не се споменава- то не е в празничния календар на жената мъж митрофан)
  – вилилилков: Монументът на Съветската армия се подиграва с достойнството на българските граждани. Кандидатирах се за кмет на София и защото видях липсата на такава решителност в посланията на останалите кандидати – премахнете този унизителен символ СЕГА… (от Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси) – та, този път вилилилков има шанс да победи и кандидата на копейките , не само този на бсп (но данчетоф ще му липсва) …

 7. Много, не само Лилков, нямаха мисъл за МОЧА, но сега явно той поне е единственият появил се с ясни, еднозначни думи по този въпрос!
  Да видим, какво ще направи, освен това, той ни е и единствената възможност за избор. Или имаме друга?
  Ако по време на соца, семейството му е било репресирано от ченгетата, което мисля, че съм чул, може би няма вероятност да се огъне.
  Преди това, в общината, беше в подчинение на фъндъците на руската учителка и щеше да рускува работното си място, ако не се съглсяваше и не изпълняваше заповедите й.
  Под тези зависимости, не правят ли същото и повечето журналя сега?
  Това е положението, според мен, не трябва да затриваме и малката възможност, ако тя реално съществува, докато се намерят и съответните политици, които да подпомагат блокажа на ченгесарските предпочитания.

 8. Да, МОЧА е критерий, лакмус. Писал съм много пъти, МОЧА и тотемите на окупаторите ни трябва да се премахнат. И пак питам: Ако Държавна сигурност спечели кметските избори в София….. вярвате ли, че ще бъде премахнат МОЧА?
  подпис: Русия е проказата на планетата Земя!

 9. И от мен “добре завърнал се” – ама с ирония.

  “Счупиха” го още при др. солаков, после стана номенклатурен зет, зер трябва да се оцелее някак. Знам, не е лесно да останеш принципен, докато те млатят със сапове в милицията. Ма и люшкането насам-натам не ми е по вкуса. За щастие, не съм “политик”, вили да му мисли…

 10. Васил Терзиев: ПСА е съветска пропаганда, няма място в центъра на София
  Колкото и палаткови лагери в негова защита да бъдат организирани отпред, истината е една и тя трябва да се знае от всички български граждани – този паметник символизира една историческа неистина, заяви кандидатът за кмет на столицата

 11. Само не разбрах към КОЙ или към КОИ се обръща Лилков?
  ППДБ нямат нито законодателната, нито изпълнителната, а най-малкото сУдебната власть или “медийната” власть . А и областните – също.
  Та се “чудя” какво въобще е изтипосал с тези неопределени писания Лилков?
  Ако не “може” повече, нека поне не продължава да става резил с безсмислените си словоблудства и словоизлияния!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.