Новина е ако българи шпионират в Русия в полза на България

“Българи са арестувани за шпионаж в полза на Русия

Само заглавието е достатъчно за отказ от коментар.

Руски шпиони да работят за империята на Zлото не е новина.

Но български граждани, каквито са по паспорт българите, да шпионират за московията? 

Нямат ли си патриотична шпионска мисия? 

И какво мислят патрэотите у нас по въпроса?

За голямо съжаление това е истината за България, московски шпионин, внедрен с благоволението на Кремъл в ЕС и НАТО, за да бъде рашистки троянски кон. 

Чудя се дали ще доживея да прочета, че българи са шпионирали в московията в полза на България и нейните съюзници, които гарантират сигурността ни срещу доказано най-голямата заплаха за националните ни интереси.

Ако е вярно, че ни управляват в момента евроатлантици, каквато е заявката им с обещанието да помагаме на Украйна и да се освободим от наглата съветска окупационна символика,  трябва да изискваме от тях да се освободим първо на наш терен от остатъците от съветската окупация, които вървят по петите ни.

 

16 мнения за “Новина е ако българи шпионират в Русия в полза на България”

 1. Все пак да си припомним и за други другите рублоядски предатели на Московията още от времето на Драган Цанков, Радко Димитриев , Паница , и всички други предатели от руско-османската война до преврата на болшевиките в Московията. А след това към тях се присъединяват бившите русофоби – “дядото” , гошо Тарабата, васил коларов и другите комИМПЕРновски слуги , до генераль Маринов извършил преврата на 9 септември 1944г..
  Сегашните балхарски агенти на Московията , хванати в Англия следват точно гошо Тарабата, който шпионира за сводниците си в Кремль и Сталинь в Третия райх , в чужда държава, където е арестуван и съден . И след това освободен под натиска на Сталинь върху Третия райх.
  Така че шпионирането в полза на Кремль в чужда държава от балхарски предатели не от днес , нито от вчера, Те предават не само собствената си родина, както другите преди тях, но имат доверието на кремълските и кагебистките си сводници за шпионират не само “национално” , но и “инернационално”. Да бъдат не само “национални” предатели , но и “интернационални” предатели, като гошо Тарабата.
  Одите на Сталинь, одите на Путлер, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

  П.П. Г-н Инджев, новият Кулбарсь в чекистка женска униформа ви следва неотлъчно, не само в залата , но и на улицата. Явно няма голямо доверие в собствените си платени “партийни”
  рублоядски слуги от иZZраждане, и е дошла да ви подслушва собственоръчно навсякъде ???

 2. не разбирам каква нагла гадна измет трябва да си в личен план за да се продаваш на държава призната от световната общност, че има терористично управление и нейният т.нар. президент се издирва от съда в Хага за военни престъпления…..

 3. Съгласен съм напълно с вас г-н Инджев. Не ни стига да слушаме изрази от типа на ама ако. Втръсва ми вече от тая пропаганда. На тоя светъл христиански празник да гледам продавачи на всякакви сувенири с ултра руско присъствие. Все едно бомбата в катедралата в Одеса е една безобидна заря. Бомбите в Лвов и Луцk са е така за “добър ден мили ни хора”. Не тази неспособна да чувства сбирщина хора в Московията и нейните помагачи трябва да поемат пълна отговорност за всяко свое дело до сега срещу човечеството .

 4. – но и българин е разкрил руската бъг-тройка в Англия – тези купени българи не само работят за русия, но изработват и изборните победи на слави и копейкин ”за” подмяната в България след протестите и едва ли са само те , като се съди по %-тите за итн-арите и копейките в чужбина – след обръщане на вота в Румъния с вота от чужбина , са се активирали за бълг. избори – това в Англия се знае , но не само там има отлив на гласуващи българи … да си припомним, че последния герберски мандат НС беше проруско и след протестите целта на изборната въртележка да се сведат до санитарен минимум гласовете на ПП и ДБ и целенасочено се подклажда “приятелския” огън и колко от тях няма да се откажат …

 5. Имам обосновано съмнение, че сериозната помощ от оръжия и боеприпаси ще потегли за Украина, след като приключи войната. По същото време, най-вероятно, ще получим и договорените Ф 16…

 6. Г-н Инджев,
  Малко в страни от темата, но обмисляли ли сте създаването и поддържането на YouTube канал?

 7. Българска следа и гръцки учен в контрабандна мрежа с доставки на военни технологии за ФСБ – https://bird.bg/serniya-smuggling-network/
  BIRD са засекли 4 фирми на острова и 2 фирми у нас, свързани с обвинените във Великобритания за шпионаж в полза на Русия българи.
  Руско-българските шпиони Бисер Максимов Джамбазов Катрин Николаева Иванова са хора на Атака според анализа на Стефан Манов, бивш член на обществения съвет при ЦИК ТУК https://www.facebook.com/birdreporting/?locale=bg_BG
  Според Foresight News процесът срещу тримата ще е януари 2024-та.

 8. Ами раZия и нейните бълхарские помагачи (подлоги де) винаги успешно са ползвали UK демокрацията за своите терористични нужди. Още от 30-те г., от времето на “кеймбриджката петорка”.

  Иначе, малко не ми се връзват официално оповестените данни. Повече ми мязат на грубо активно мероприятие против влизането ни в Шенген. Остава да видим кой го води, UK или раZия. Макар че почеркът да е отявлено блатен…

 9. Към Йойо:

  Това е друг тип ангажимент, който изисква друг тип организация на всекидневието ми.Не се стремя самоцелно към повече “популярност”,поради което не съм прибягнал до такъв вариант. Но ако има бъдеще пред мен може и да стане някой ден.

 10. Добре е че поне на острова почнаха по-сериозно да се борят с КГБ. Явно си взеха поука от случаите с Литвиненко и Скрипал. За съжаление все още не е така с останалата част от Европа. За България да не говорим.

 11. Васил Терзиев обяви кандидатите за районни кметове на ПП-ДБ и ”Спаси София”
  На първо четене:
  Ивайло КУКУРИН – район “Младост”
  Зарко КЛИНКОВ – район “Витоша” и т.н 🙂

 12. Определено е новина.., направо сензация-нещо като “човек ухапа куче” или както пееше Боби Турбото-“Преглед на печата:Жена изнасили мъж и му разби устата”

 13. @Павел Тинков,Ф 16 ще получим тогава,когато Руския Резидент и шпионското котило около него се махне от резидентството,иначе все едно сме ги дали на руснаците…

 14. Този “паметник”, ще бъде премахнат. Това е факт. След премахването, ще има сълзи, сополи, късане на ризи… и т.н. Предлагам, да продължим с изкореняването на идиотизма и нанесените щети от неговите “строители”, “поддръжници” и бъдещи МОЧОвци – народени, за съжаление вече.

 15. При наличието на 143,4 милиона души собствено (в буквалния смисъл на думата) и поне още толкова пръснато по света население, путлэр ползва чужденци да му шпионират. СРАМ за тях! Ако радэв е български президент би трябвало да им отнеме българските паспорти на тези майцепродавци.

 16. Докогато не бъдат избити от главите на руснаците следните “картинки” оправия няма да има.
  Затова руснаците и Русия бой по главите докато “омекнат”!
  https://t.me/ButusovPlus/4272

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.