Каква следа остави застреляният днес Трактор

Убиха от трети опит Алексей Петров.

 

 

 

Няма да остроумнича по този трагичен за него и близките му повод. Позволявам си да отбележа само, че използвам прякора му Трактора с негово задочно одобрение.  

Ще припомня някои от текстовете си, които съм посветил през годините на Трактора-при това без да посочвам връзки към всичките си статии.  

Откроявам собственото си разкритие, че е бил достатъчно важен за президента Георги Първанов, за да го включи в състава на своя визита в Швеция през 2007 г. и да се опита да отрече този факт, доказан от мен 3 години по-късно чрез публикуване на предоставен от шведската страна списък на българската делегация.

Трактора ли е тартора?

Аууу, Алексей Петров!

https://ivo.bg/2013/04/29/на-първанов-краката-са-къси-като-памет/

https://www.mediapool.bg/aleksei-petrov-vse-pak-e-bil-v-delegatsiya-na-parvanov-news173771.html

https://ivo.bg/2015/10/30/грешката-на-трактора-е-вярна/

“Грешката” на Трактора е вярна

12 мнения за “Каква следа остави застреляният днес Трактор”

 1. ako imashe prokuratura i sadebna sistema shteshe da e ziv na toplo i po sigurno miasto ama taka e kogato mafiata razdava pravosadie-za umrelite ili hubavo ili nishto–ot men nishto

 2. Вижда се,че охраната не помага,само усложнява задачата по поръчката,ако беше в затвора също можеше да му се случи.Беше в един кюп с белите чорапки и братята,така че не е изненада…

 3. – колкото пъти и когато Трактора иска лично участие – го стрелят …
  Alexey Petrov(17юли,facebook):”… реформата в МВР трябва да стартира от професионалното ръководство, което да не се влияе от политическата конюнктура. Рисковете и заплахите, произтичащи от войната в Украйна, налагат коренно нова стратегия за национална сигурност. Това изисква незабавна реакция както на политиците, така и на службите..Като експерт алармирах, че поредното бездействие на отговорните институции може да предизвика сериозни последици за националната сигурност.”
  👇
  https://bnr.bg/horizont/post/101852098/aleksei-petrov

 4. Започнаха и да се самоизбиват!
  Някой ще рече (заблудено или повлияно), отново идва времето на мафиотските борби.
  Не, мафиотите са в паника! В паника е и Кремъл (защото това беше негово влияние) и сега пак се чуди как да противодейства.
  Отстрелват тези, които не са им нужни повече, но искат да провоцират същите страхове, които тогава провоцираха със силоваците. Те също им бяха ненужни, защото трябваше да ги изхраннват. А който не е способен да се самоизхранва с труд и умения, го прави криминално.
  Хубавата новина е тази, че САЩ са решили да подпомогнат действено България и това ще го направят както с финансова, така и с военна подкрепа.
  Явно пак ще „имаме“ подкрепа от вън, но „користта“ този път ще е в наша (българска) полза!

 5. Съболезнования, “господин” бивш “президент ” Гоце Първанов.
  Не забравяйте, да отидете на погребението. Все пак сте участвали на раждането. Може пък да изкрънкате “индулгейшън”. Всички ние, ще следим.

 6. Отново!!!
  Да не забравяме, че МОЧА има своя “вселена”. От нас зависи, дали ще я обърнем в истинска или, ще продължим да зяпаме…?

 7. извадено от коментарите под статията “Грешката” на Трактора е вярна
  30.10.2015 от Иво Инджев

  “Живко боев
  30.10.2015 в 20:24
  Не знам колко живота има коментираната селскостопанска машина, но мисля, че това е последното предупреждение към нея и следващия път ще и сложат парцал в ауспуха”

  Пророчески изстрел от преди осем години-право в десетката!

 8. Здравейте г-н Инджев!
  Бог да прости Алексей Петров.
  Каквото и да е миналото му става дума за човек и
  тези тоталитарни методи на саморазправа,характерни за държави , където няма върховенство на правото са ми изключително противни.
  В препратката, която сте дал , където е одобрението на Алексей Петров за прякорът “Трактора”,има изказване на Алексей Петров,че е бил назначен от Иван Костов и Атанасов за служител в службите за сигурност.
  Истина ли е това?
  Доколкото си спомням правителството на Иван Костов отказа да даде лиценз на застрахователните фирми на Алексей Петров .Дали поради тази причина Алексей Петров не е искал просто да си отмъсти като опетни реномето на Костов и Атанасов ?Интересувам се , защото вторият е все още действащ политик и то такъв на когото вярвах и ако това се окаже вярно , мисля ,че е редно да си подаде оставката като лидер на ДБ .За мен и за моите приятели от демократичната общност, към която принадлежим това е твърде неприемливо .

 9. ….има пряка връзка между залавянето на шпионите в Англия и убийството на трактора…

 10. … а дали няма връзка с разместването на пешките в главна прокурватура?… Откакто на знаещите всичко за всички взе да им пáри под краката, насилствените смърти в някои среди зачестиха…

 11. Убийството на А.Петров засенчи напълно медийното пространство и шпионския скандал беше заметен и смачкан под килима..Уверен съм,че при следващи шпионски разкрития касаещи българи ,отново ще има я застрелян”бизнесмен”,я катастрофа с няколко загинали…просто ни работят в медиите и няма желание да се очистим от манипулаторите..

 12. Е все пак много “българско” име са избрали за Трактора – Алексей, с което да сменят рожденото му мюсюлманско име!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.