Районният кмет Трайчо Трайков потвърди: МОЧА се охранява приоритетно от полицията

Левски атакува тази нощ защитниците на съветската окупация и техния фетиш МОЧА. Така може да се резюмира нощната атака на привърженици на “Левски”, наречени от полицията хулигани, както съобщи Нова телевизия.

СНИМКА ( от тази сутрин): личен архив

Неблагодарни за съветската окупация българи счупиха с чук плочата на МОЧА с надписа, изразяващ признателност към окупаторите. Защитниците на символа на съветския колониализъм, които също се представят за българи, но се опитват да окупират с палатков лагер подстъпите към пазителя на съветското влияние в българската столица, не успяха да спрат непризнателните за окупацията българи.   

Имам честта да съм кръстникът на МОЧА с това негово адекватно на истината название и от години призовавам властите ни да си “признаят” защо и как толкова приоритетно се охранява този тумор на преклонението пред чуждата окупация в центъра на София. Това най-сетне се случи тази сутрин.

Кметът на столичния район “Сердика” Трайчо Трайков потвърди в интервю за Нова телевизия информацията, която многократно съм споделял, включително от мегафона на митинги пред самия МОЧА: този “болен зъб” (както го нарече той) е в центъра на полицейското внимание в София. Само двама служители на Столичната община следят 420 камери в града, но най-големият монитор е именно онзи, на който ексклузивно наблюдават МОЧА. Мониторът заема ЕДНА ТРЕТА от площта на екрана спрямо всички останали камери, уточни той.

Това е метафора за продължаващото съветско влияние в България. Уж гоним руски шпиони, уж сме съгласни да се помага с оръжие на Украйна, а всъщност в сърцето на държавата все така се е загнездил рашизмът. 

Един полицай призна веднъж пред арестувани на МОЧА съмишленици от нашата инициатива за демонтирането му, че “заслугата” МОЧА да има привилегията да бъде следен денонощно и да се реагира мълниеносно на всяко посегателство срещу него е на руското посолство (същото, което снабди шпиониращите българите полицаи с нови камери с висока разделителна способност за разпознаване на “хулиганите”) .

ПОСОЛСТВОТО! Става ли най-сетне ясно кое е ПОСОЛСТВОТО, което наистина се разпорежда като у дома си тук!?

 

18 мнения за “Районният кмет Трайчо Трайков потвърди: МОЧА се охранява приоритетно от полицията”

 1. Специалната Демонтираща Операция (СДО) на МОЧА започна! 🤣

 2. Посолството сега е друго… дразня ги колкото мога с … дори да е така що не ревахте когато пасоля беше всесилен и се разпореждаше 🙂

 3. преди седмица пасолЬство напомПи по повод решението за изчистване от МОЧА-та им :
  “…за пореден(!) път да напомним, че този паметник е обект на обща история на русия и България…Обръщаме внимание на необходимостта(!) Българската Страна да спазва задълженията си в съответствие с разпоредбите за приятелски(!?) отношения и сътрудничество в областта на културата(!?), образованието(!!) … не само задължение, но и морален(?) дълг на цивилизована държава …”
  … и от коментарите под публикацията на пасолЬство
  – Каква обща история има тоя паметник, бе, ватници? Взимайте си посолството и бегоня към мацква!
  – Ама ние сме неприятелска държава според Вас !!! Какъв договор за приятелство ви гони ? Мадараша е приятел само на Беларус и няколко държави в Африка, всички други са неприятели ! Тъй че …….. не знам що се пънете
  – Смешно е, когато вие говорите за спазване на споразумения. 😂
  – Забравихте ли че СССР обяви война на България малко преди да влезе в нея със сила? Забравихте ли че Българската войска се би заедно със Съветската армия срещу Германците и така пое част от жертвите които СССР щеше да даде? Къде е паметника на Българският войн насред Москва който да отдаде почит на тази саможертва?
  – този паметник обезличава Българския войн. Ако най-отгоре беше Български войник, а в основата Българските войни сражавали се в Югославия и Унгария, никой нямаше да ги пребоядисва всяка година
  – Фалшив паметник създаден с цел да покаже, че сме под вашият червен ботуш…е, свърши вече този филм!
  – Вие още сте на външни кенефи, не давайте наклон на Европейска България!!!
  – Е как така хем сме вражеска държава, хем пък трябвало да спазваме договори за приятелство. Нещо сте шизофреници в това посолство. Паметника ще си ходи.
  – Нещо много бързо забравяте, че вие с Германия подпалихте Втората световна война, че си поделихте европа с пакта Молотов-Рибентпоп и започнахте с окупацията на Полша. И дори си направихте там общ парад на победата. А после Червено-кафявата ви армия окупира страната ни. Като ви е мил тоя уродлив кютук, си го вземете в Се Се Сере.
  – за всичко , което се случва в България и за всичко онова , което би трябвало да се случи в България, за да се интегрираме по бързо в ЕС и армията ни да стане по натовски образец , вина носят ватенките и техните проксита …Какво сложно има да се разбере този основополагащ за всички беди в България факт? … ако искаме все повече Европа в България , трябва да се отървем от съветско/путинската зависимост по най бързия начин, като основно това се свежда до – да озаптим съветско путинските проксита…
  – Бутай!

 4. А тези граждани, които с чукове разрушаваха Берлинската стена, на кадрите, от преди 33 години, и те ли са Хулигани????? Трябва юридическа помощ на четиримата задържани. А наш’те от ДБ къде са?

 5. След като си свършиха работата на стадиона “с Левски до края”, btw, родният клуб е автор на уникално постижение достойно за Гинес, в последните 6 евро мача “отборът на народа” е вкарал гол в добавеното след 90 мин. време гол в пет от тях, нормално дойде ред и на МОЧА. Сред феновете на клуба битува максимата: “Ние винаги побеждаваме и на стадиона и извън него”. Ерго- МОЧА ке падне.
  Сред многобройните сини знамена на Герена винаги се открояват И десетките флагове на свободна Русия-бяло, синьо, бяло.
  Съвпадение? -Не бих казал.

 6. Корнелия Нинова и Мая Манолова си позволяват да говорят лъжи ,че тези хулигани дето са нападнали паметника са вербувани от политици.
  Напротив.Мая Манолова отиде при феновете на ЦСКА и по иска от тях да охраняват паметника.Това им стига на привържениците на Левски.Но историята не е на един ден.Самото ЦСКА е създадено по съветски образец.Не случайно ЦСКАта има само в България и Русия.Някога имаше и ЦСКА Киев.След разпада на СССР украинците намериха за срамно да има отбор ЦСКА и смениха името му на Арсенал Киев.
  Не съм за агресия и омраза,но е редно да проследим откъде идва и кой я започва.
  Няма друг клуб с света, който 5 години след като е създаден ,да се превърне в тотален хегемон и да бъде 9 пъти подред шампион както става ЦСКА от 1953 до 1962г.Това е отборът на новата тогавашна власт.Отборът на Левски е набеден за фашистки и му е отнето игрището.На негово място е построен националния стадион,а Левски е изгонен.На мястото на стадион Герена в Подуене е имало сметище, като тогава това е било извън София .На доброволни начала с труда на привържениците е създадено ново игрище.
  Обратното.В Борисовата градина е спортната база на АС 23.Това е било офицерски клуб.Комунистите са избили тези офицери като кучета след 9ти . Отнета е базата на АС 23, самият клуб разбит и на негово място изкуствено е създаден ЦСКА.Днес се опитват да пренапишат историята като твърдят,че ЦСКА е някакво продължение на АС 23 .
  В Интернет имаше видео с последните двама живи футболисти на АС 23, които категорично отхвърлиха това и казаха истината как АС 23 е бил унищожен.
  Мога много да продължавам да пиша.
  Как през 1968 левскари са изселвани и пращани по лагерите заради викове “Левски, Дубчек,Свобода” и подкрепа към пражката пролет.
  https://dragoi2010.wordpress.com/2013/10/30/%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82/

 7. МОЧА
  Метастазите на този тумор, са ужасяващи ! За съжаление, не е само той. Колко промит мозък е нужен, за да спи в палатки ? Или… той не промит, а връща услугата от осигуреното до сега и обещано занапред благоденствие ??? Как ще достигне обещаното на тези хорица, предстои да видим. “Не Ви трябват глупаци Сър, защото те могат да се променят. Нужни са идиоти”. Май имаше подобен виц, ако не съм го измислил сега, без да искам.

 8. Аз се чудя на сАфиянците, след като генетично рублоядската учителница фандъковНаЯ и геЙрберастката проZZт(итуращ)а шайка в СОС , които по заповед на мутро-милицинерският си вождь – агенть БудаХари , откраднаха над 50 милиарда от сАфийския бюджет през последните 20 години , защо не отидат да търсят поне 1/3 от парите за сАфия от колониалния им пасоль-губернаторь Кулбарсь мУтрофановНаЯ, а ги крадат от сАфиянците, след като само камерата пред МОЧА заема 1/3 от екрана за всичките камери в сАфия ?????
  След като ги гледат на 1/3 от екрана , да търсят 1/3 от бюджета на сАфия от истинските си ТЪПькачи в путлерасткото пасольство! Оди на хуйло ти , агенть БУДь, оди на хуйло ти! Заедно с цялата ти геЙрберастка шайка , и в сАфия, и в Банкя, и в целият задунайски колониален Бандитустань, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 9. Не мога да си обясня, защо трябва да има посолство на вражеската страна русия в България? Посолството трябва да бъде закрито, а посланничката изгонена!

 10. Доколкото имам личен опит с работата на МВР-София, мога да изразя обосновано предположение, че в него главни роли играят:
  1) некадърното управление и
  2) некадърни оперативни работници.
  Каква е тежестта в проценти на 1) и 2) не се наемам да твърдя, но сумарно отиват към 100%. Отделно на това обосновано предполагам, че прищевкиTE на поZZолствоТО биват изпълнявани само след кратко обаждане по телефона от мутрафонова или от нейния “готвач”, “фризьор” или “масажист”. При изпълнението им престараването донякъде компенсира некадърността.

 11. Копнато от мрежата с последица порой от вдигнати палци.

  “Футболни фенове но “Левски” нападнаха палатковия лагер пред Паметника на съветската армия, счупиха плочата на монумента и замеряха с димки и други хората в лагера. Атаката стана около час след победата на “сините” над израелския “Апоел” (Беер Шева) с 2:1. Агитката издигна транспарант с надпис “Демонтаж”, а след като счупиха плочата, написаха със спрей “Искаме български паметник”. “Дойдоха около 20-30 човека от агитката на ‘Левски”, повечето с маски, извадиха спрейове, боксове, чук, с който започнаха да чупят надписа, започнаха да хвърлят запалителни елементи- димки, факли по нас… и аз не разбрах точно. Всичко стана за минута- две. Успях да снимам само края”, пише във фейсбук Геновева Кръстева, една от “пазещите” МОЧА, и прилага видео от атаката. В клипа се вижда и полиция. Засега не е ясно колко души са арестувани и дали има арести. За преместването на паметника, известен и като МОЧА – Монумент на Окупационната Червена Армия, има решение на държавата. Съответно, моментално леви проруски формации събраха каквито имат привърженции пред него с палатки – за да го бранят.”

 12. @Рейгън/Тачър
  18.08.2023 в 12:13

  Голямо благодаря за линка и цитираното от блога на Драгой. За съжаления с него бяхме само близки приятели по виртуална линия и то далеч не само кат левскари. Един ден, вярвам го, когато се намери смел и талантлив майстор на клавиатурата с отношение към футбола ще бъде написана историята футбола ни “през такова беше времето”. Дали ще го доживея си е мой проблем.
  Още веднъж-шапо!

 13. Нанофюрерът Костя Копейкин отваря война на левскарите. А, така. Сега вече си намери майстора. Каквото и дда означава това. Много мина, мъничко остана.
  https://sportal.bg/news-2023081814532309691_

 14. Отдавна за мислещите българи е ясно, че мерило за истинските цели на идващите и отиващи си правителства е отношението им към МОЧА. Страхът на сегашното правителство да разруши символът на болшевишката окупация и олицетворение на руското господство в България подсказва, че на никакво Продължаване на Промените не трябва да се надяваме. Промяната към добро започва с премахване на идолите на злото. Отлагането е сигнал към Путлер и към света, че и това правителство се чувства комфортно под руския хомот.

 15. с 20-30 момчета няма да се справим,необходимо е поне около 1000 души и МОЧА ще падне.А предателите на България трябва да запомним и както казват сърбите-памти,па врати.

 16. Май сте пропуснали хаштага #МОЧА в БСТВ.(по Асен Генов)

  Някой редактор е бил изритан за това.

 17. @Georgi Nikolov
  18.08.2023 в 12:06
  @Рейгън/Тачър
  18.08.2023 в 12:13
  Поздравявам и двама Ви с коментарите. Винаги съм отбелязал когато господин Николов пише по темата. Случвало се и още няколко съблогъри да го правят и, когато съм прочитал, винаги съм ги похвалвал. Защото, по скромното ми мнение, темата има доста по-голямо значение, отколкото е честотата, с която тя се коментира не само в блога, но и в публичното пространство. Соред мен, докато в Борисовата градина има стадион, който вместо име ползва съветска абревиатура и на който стадион посетителите ходят със съветски символи (освен нищо незначещата абревиатура и красноармейска петолъчка), моча все така ще си стърчи на същото място, и даже може да е пазен от същите, уж спортни, фенове, защото наистина ще съм в шок ако не 50, не 20, а дори само 10 фенове на съветската абревиатура се появят пред моча и заявят че са за неговото демонтиране. А колкото до история на българския футбол, написана “през такова беше времето”, Георги Марков в “Задочни репортажи за България” я е описал безпощадно точно, макар и кратко.

  Поздрав!

 18. Крайно време е да изградим нов Алюша с Бутилка спирт в ръка вместо Шпагина,защото единствените жертви са 42 СССР солдати ,в България геройски загинали през препиване с метилов алкохол в спиртоварна в Бургас

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.