Снимка на Гагарин от събитие в московията илюстрира нивото на рашистката ко(с)мическа програма

В списваната на руски мрежа се появи снимка от събитие, посветено на съветско-руската космическа история, организирано от държавния концерн Роскосмос-същият, който буквално катастрофира вчера на луната.

Публикувам снимката без коментар.

Не обичам да “изпитвам” читателите, но в случая все пак питам дали е достатъчно ясно какво не е наред на тази фотография.

Подсказвам: не е само гълъбчето като внушение за “миролюбието” на мотивираната от  милитаризма на рашизма днешна ко(с)мическа програма  на путлеристкия режим.

 

Познайте, като съм тръгнал да правя “викторина”, на кое място в централната информационна емисия на руската държавна телевизия показа новината за космическата катастрофа на сондата, изпратена с идеята да кацне на луната.

Онези от вас, който ще хвърлят зар, няма да познаят. На заровете няма осмица.

 

18 мнения за “Снимка на Гагарин от събитие в московията илюстрира нивото на рашистката ко(с)мическа програма”

 1. Комунизмът е идеология, която трябва да убеди гражданина, че трябва да живее в лишения и недоимък в името на общността… Надпреварата в Космоса и военните технологии изтощи СССР и е основна причина за краха му. В момента също положението не е особено розово – почти всички руснаци са милионери – 2 000 000 млн рубли са си едни 39 000 лева. Значи всеки, който има 20 000 лева в България, има над 1 000 000 рубли. Ама инфлацията било хубаво нещо за износа, казват. Хубаво е, когато има къде да изнасяш. Газпром гори добит газ ежедневно, защото няма пазар за него. За да добие композицията рамка, припомням изказването на руски военен – “Никой не може да търпи страдания като нас.” Само дето изконният стремеж на човека е да бъде щастлив и това обрича на гибел такъв строй. За сравнение, една парамедичка от ВСУ каза, че я държи жива идеята за почивка с Netflix и junk food. Щастливият човек изстрелва (успешно) ракети, измисля и кара електромобили, постига ядрен синтез, в наши дни, респективно ядрен разпад, при Опенхаймер. Тъжният човек краде технологията на САЩ със семейство шпиони. Поне шпиони имат, вероятно и лидерът им се отъждествява с Дейниъл Крейг в 007. Абе, бъдете щастливи и чакайте края на империята на Тъгата.

 2. Куроедовците вече страдат и от неграмотност. Не знаят дори малкото име на “героя” си.

 3. Алексей??? 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺
  А сега за обяснението, което РосКомикс даде като причина за неуспеха. Двигателят е работил 127 секунди, вместо 84. Някой да сметне грешката.

 4. На 8-мо място в рамките на фантастичните 26 секунди.😃
  И от мен викторина. Адресирана само към Гадев, Корни, Костя Копейкин и вся остальная сволочь. Показваам числото 55. Джокер. Няма нищо общо с агресията в Украина.

 5. Пиарите на роZкосмоZ май са прекалили с боярищника. Набеденият за пръв космонавт “ва всьом мире” се казва Юрий Алексеевич Гагарин. Това ми спомня как Буда Рапоня с мерак да се подмаже на воия руZки пасол анатолий макаров му се провикна в ефир, “О, Юра”

 6. Алексей,Юрий,кино,вино все едно,лъжец,снимал се в парашутна екипировка като пръв космонавт,а снималите го колхозници на 12 април,когато земята е още яко замръзнала,а пък те са излезнали на полето с фотоапарат!!!!

 7. Според злите езици ракетата се разбила, защото въглищарят не бил изтрезнял.

 8. Г-н Инджев, да бяхте сложили пак савецкия шедьовър- “Апят двойка(ааашиБка)”!
  Поне да бяха “кръстили” Гагарин – карлЬ , фридрихЬ, владимИрЬ, йосифЬ, никита, леонидЬ , андроповЬ или черненко….. , а защо не и направо путлерЬ ????
  И без това альфа-сАбаката хунтараторь Хуйло е наредил на своите шлюхи да “пренапишат” истЕрията за 10 и 11 клас ! И въобще не трябва да се учудваме, че Гагарин не е Юрий ! Може да е с всякакво име , за тях и Хуйло им това няма абсолютно никакво значение! Както и МеждусОюзническата война между геноSSе Хитлер и таварищь ZZталинь са я пренаписали пак на “великаЯ” “АтечественаЯ” “вАйна”! Одите на хуйло ви!
  А Горбачов и Ельцин, които дадоха възможност на всякакви кагебистки отпадъци и муZZорь , като Хуйло, да имат възможност да се докопат до властта , Хуйло ги е представил като “предатели” , демек “чужие агенти”!
  Без тях Хуйло едва ли щеше да стане нещо повече от доноснически лакей към КПССь! Ама има една сентенция – пази боже Хуйло да прогледне! И още една – храни альфа-сАбака, да те лае!
  А пък и освен всичко друго да не забравяме, че името Альо-ша е характерно за савецките колониални Акупатори в Източна Европа, след Втората световна война!
  Не случайно дори “паметниците” са кръстени на Альо-ша! Така че , носени на пропаГАДната истЕрическа вълна
  поръчана от Хуйло няма нищо странно в това , че неговите подлоги са избрали
  подсъзнателно името Альо-ша Гагаринь, правейки аналогии с “великите” “арийски” савецки ИМПЕРнационалсоциалистически Акупатори от сталинската РККА
  “АсвАбАдили” Източна Европа и света от техния сОюзникь Хитлер! Още от Втората световна война е останало “наследството ” на “арийските” альо-ши окупирали света, които Хуйло иска да вампиряса! И тази снимка го потвърди!
  Оди на хуйло си, Хуйло!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло ви!

 9. раZZия катастрофира в космоса,много скоро и на зeмята!!
  руzzките сонди-най-бързо кацащите сонди в света!!!

 10. Не съм кой знае какъв фен на Русия, на САЩ, Великобритания и т.н. Фен съм на България, ама не наведената на съветското политбюро, нито на брюкселското, британското или това на САЩ. Щото всички политбюра имат една обща черта – не им пука за нас българите, нито за историята ни, нито за държавата ни. Те си имат техни интереси и платени политици, журналисти и т.н. да им ги прокарват. И най-често това са хора, готови да слугуват на всяко политбюро, било то съветско, брюкселско, американско, турско и т.н. Аз също не обичам да “изпитвам” хората, но питам чии деца можеха да учат (по време на силно развития социализъм, комунизъм или господ знае какво) в Москва, на кого службите (онези) слагаха псевдоними в онова време, и кои получават заплата от Брюксел, САЩ и т.н. Май ще се окаже, че са едни и същи хора. Що се отнася до разглежданото събитие (проверих в мрежата) – състояло се е в гр. Самара на 11-12 юни 2017г. и наистина малоумниците са сгрешили името на Гагарин. Това си е тяхна работа! Що се отнася до постиженията в космоса, ще ми се да мисля, че те не са на конкретна държава, а на човечеството и конкретната политическа конюнктура е без значение, иначе…… да пием по една бора и да се сбием, щото аз съм от “Левски”, пък ти си от ЦСКА и моят отбор е по-по-по от твоя.

 11. ”какво не е наред на тази фотография…” – каквото и в това видео на Пригожин:
  „… правим русия велика на всички континенти, а Африка – по-свободна – справедливост и щастие за африканските народи…”
  https://twitter.com/region776/status/1693692015391932453?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1693692015391932453%7Ctwgr%5E3e581af5f2f15cd99ccc7ea68a774c73096c6d55%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffrognews.bg%2Fnovini%2Fnasred-pusta-mestnost-oblechen-kamuflaj-prigojin-pravim-rusiia-velika-vsichki-kontinenti-afrika–svobodna.html

 12. към Nemo Alekseev:

  Преди да пишете – четете!

  Оставям на Вас да се информирате, как “политбюро на САЩ” е спасило Европа с плана Маршал, и как лично Удроу Уилсън, подкрепен от “политбюро на САЩ”, е спасил България от руския план за ликвидация на родината ни, защото поставянето на знак за равенство между Европа, Русия, САЩ, Великобритания и т.н. е тъпа руска опорна точка, използвана само от руски троляци!

  “Що се отнася до постиженията в космоса, ще ми се да мисля, че те не са на конкретна държава, а на човечеството…”

  Как се отразяват на човечеството фактете, според Вас, че Гагарин никога не е летял с ракета, или че руската ракета се разби на луната? Човечеството има своите огромни постижения, но русия няма никакъв принос в това! Руснака може само да лъже, краде и убива …

 13. Смешен Плач ##### Не знам дали това е правилното място, където мога да се оплача от отношението, с което бях посрещнат при кандидатстването ми за позицията на редактор към веб сайта “Гласове”. Първо ми дадоха снимки на президент Путин, държавния секретар Лавров и още един с азиатски черти, когото не познавах. Трябваше да напиша възхвалителен постинг на техния авторитет, а след това и профашистки отговор, ужким, че има фашисти, срещу които се бори Русия. След това бях изпратен на изпит по френски при г-жа Лазарова, която обаче държеха под ключ в един офис без прозорци, защото се опитвала няколко пъти да избяга на Запад. Тя ми даде да преведа една статия от Фигаро и ми каза, че мъжът й бил навремето талантлив журналист, когато я прилъгал да тръгне с него, а той продължил да хойка с една бабичка. Сега, каза ми тя сме пропаднали дотам, че са ни зачислили на щат към фабриката за тролове и в паричната ведомост ни плащат не като журналисти, а като готвачи. Например за статия срещу Кирил Петков ни плащат като белене на лук, а за подкрепа на Путин, Радев и Костадинов – рязане на картофи. Най-малко ми дават за превод от френски на антиамерикански статии – това се води миене на чинии. Понякога се опитвала да пусне и нещо оригинално, като например статията за пигмеите, които откраднали картата на Ливингстон, с паралел към българигените, които свили паспорта на Кирил Петков. Статията била препечатана и в Гардиън, в раздела “Приключенията на британски субекти на Кралицата попаднали сред диви племена”. Затова била наказана, заключена в офис без АС, и глобена по ведомостта на Шаренкова, която се утвърждавала от Митрофанова, която един път седмично идвала в офиса им облечена в парадна униформа да им прави строеви преглед и ги предупредила, че ако продължават така ще ги прати в Бахмут. Сега пък се готвели да сторят панихида за отнемането на концесията на Росенец, за която били поканили лично полковник Гундяев, който искал пак да дойде да сбръчка своя подчинен Радев, задето е приел Зеленский по зелени чорапи.

 14. @ Fifi Peroto
  Браво! Доколкото си спомням тарифите от студентските бригади, излиза, че тов. Мутрофанова. плаща най-скъпо за словоблудстване срещу Кирил Петков. Помня, че навремето най-скъпо се плащаше надницата за белене на лук, най-непривлекателната работа, една истинска инквизиция за очите на белещия и за обонянието на околните. Обикновено разпределянето “за белене на лук” се възприемаше като наказание за “недисциплинираните” младежи, както и за отмъщение на “непокорните” момичета, подобно на “модното” днес насилствено стригане за назидание на слабия пол.

 15. Не чух Хуйло да “поздрави” индийските си “сОюзници” с техният УСПЕХ да кацнат на Луната, и то от първия път! А Хуйло не може и от 25-тия път!

  Оди на хуйло ти, Хуйло!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.