Провокираха ни пред МОЧА многократно под закрилата на милицията, днес се правят на жертви

Една снимка от протест пред МОЧА с мой плакат се появява тези дни в мрежата, вкл. в сайт, където името ми е забранено да бъде споменавано (като автор на лозунга, негов бивш собственик, на названието МОЧА и изобщо).

 

 

 

 

 

Това ме провокира да припомня някои от фашизоидните нападения срещу нас, протестиращите с искане за демонтиране на МОЧА. Нито едно от тях не се превърна в медийно събитие, както стана с воплите на обитателите на “палатковия лагер”, населен от неколцина спящи пред съветската реликва фанатични нейни пазители миналата седмица.

Първо да кажа, че лозунгът, който подарих на протестиращите студенти през 2013 г., беше използван от тях практически еднократно преди да бъде откраднат. Направих всичко по силите си да го намеря нейде в сградата на Софийския университет, забелязвайки, че изчезна от редиците на студентите. Никой не можа да ми отговори какво е станало с него след протеста. Цареше пълна конспирация около кражбата и вероятното унищожение на лозунга с надписа “СВОБОДА ИЛИ СССР”.

Година по-късно на наша демонстрация пред МОЧА провокатор се промъкна сред нас, изтръгна ми лозунга със същия надпис от ръцете и го счупи с краката си. Полицията услужливо го изведе, за да не яде бой. Без белезници, както винаги правеше с наши съмишленици, заловени със спрей на МОЧА.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Същият провокатор явно е някакъв фактор сред рашистката пета колона. Още година по-късно беше начело на шествие в подкрепа па путлеристката агресия срещу Украйна. Нима полицията не познава този изявен екстремист (крайният вляво)?

Негови подобия, вече като част от организираната престъпна група на въZраждане, похитиха и откраднаха безвъзвратно пред очите на полицията наше 6 метрово знаме на Украйна на легитимно заявен митинг пред МОЧА през май миналата година. Възстанових го на следващия ден като го умножих по две. Едната част подарих ( този път в сигурни ръце) на протестиращи срещу рашиzзма), другата опънах по цялата му дължина от близо 6 метра на балкона си. Там е и сега-за ужас на някои възмутени съседи.

Има и още за припомняне – например как ме заплашваха с разправа подобни екстремисти, скрити в храсталаците около МОЧА в очакване да се появя на една предварително заявена демонстрация, провалена поради проливния дъжд. Въпреки това отидох. Оказах се сам, но дебнещите ме, които после се похвалиха във Фейсбук как са ме причаквали, по някаква причина са се отказали от намерението си да ме нападнат. Излъгаха, че съм се бил изплашил и не съм се появил.

КОЛАЖ НА ПОБОЙНИЦИТЕ във Фейсбук, в който призоваха Иво Инджев и Манол Глишев да бъдат бити във всяко село и паланка

 

 

 

 

 

Ето с такива отрепки се борим от години, но при първи и единствен по рода си опит да бъдат настъпени по платките, се разпищяха какъв фашизъм бил настанал изведнъж.

Отгоре на всичко, доколкото знам и мога да преценя от разстояние, тъй като пиша тези редове далеч от София, незаконният палатков лагер продължава да си стои пред МОЧА в нарушение на закона. Но не нарушителите, а възмутените от този факт биват наричани хулигани, фашисти, еничари и дегенерати от самия фюрэр, оглавил най-екстремната форма на рашиzма у нас ( вече в конкуренция с преzидента Румэн Радэв).

Наглостта е главна отличителна черта на нацистите и болшевиките. Тя ги прави близки повече от идеологическите им характеристики, по някои от които те се отличават ( едните са за интернационален терор, другите пледират за същото по националистически причини). Ако не беше наглостта им нито едните, нито другите щяха да властват с известните катастрофални последици от това. Позволили са им това нормалните гнусливи хора, много от които не са могли да повярват, че човешки същества са способни на зверствата, с чиято помощ болшевиките и нацистите се налагат в политиката най-напред като малцинство, докато се докопат до пълната власт.

Такива са и наглеците, на които е позволено у нас днес да се правят на жертви и да газят закона с мълчаливо крещящия довод “да не провокираме сблъсъци” ( чувал съм го от полицаи, които на практика защитават нападателите от нас, законно демонстриращите).

Главният секретар на МВР Петър Тодоров, чиято оставка се иска от правителството днес- и това е водеща новина в България, най-вероятно отразява рашистките нагласи на своя ментор Радэв. Отстраняването му трябва да е първата стъпка към преодоляването на рашистката милиционерщина в редиците на полицията. 

Пред очите ми е образът на един униформен шкембелия на възраст около пенсионната, с огромни мустаци ( вероятно е известен на всички кадровици в системата заради екзотичния му външен му вид). Беше част от полицейския кордон, осигуряващ комфорта на моторизираните руски “Нощни вълци”, срещу които се бяхме събрали да протестираме пред МОЧА, бидейки обградени като стадо от “кучетата на властта”. Снимаха ни в упор, човек по човек-явно за някаква картотека на “престъпниците”, протестиращи срещу дефилето на путлеризма у нас снимката е от въпросния протест).

 

 

 

 

Полицията отново играеше ролята на възпиращ, респектиращ фактор срещу нас. Въпросният ми даваше да разбера с изразителен поглед от метър разстояние какво би ми сторил, ако му падна. Дълго и яростно ме “респектира” с изразителна гримаса като индийски актьор, изобразяващ без думи жажда за разправа. А зад гърба му полудели от самодоволство туземни рускини се кълчеха в екстаз срещу нас, припяваха на гърмящите съветските маршове и ни показваха среден пръст…

“Такова беше времето”, както гласи прословутото оправдание за престъпленията на комунизма от страна на негови “реформирани” вождове веднага след преврата от 10 ноември 1989 г.

Днес времето е друго. Слава на Украйна! 

НА СНИМКАТА: Този плакат ми крадоха и чупиха, но го възстанових заради неговата продължаваща актуалност.

 

 

24 мнения за “Провокираха ни пред МОЧА многократно под закрилата на милицията, днес се правят на жертви”

 1. На днешния ден да призовем за издигането на един паметник на големия приятел на Съветския съюз Райхсмаршал Херман Гьоринг и неговата съветска любовница Надя Горячева за която Кремъл създаде специална смазка за да може тя да задоволява по-добре райхсмаршала в Съветския град Липецк. Да се въздигне също така и паметник на другия голям приятел на Съветския съюз – Хайнц Гудериан който марширува заедно с генерал Кривошеев на съвместния съветско нацистки парад в Брест през 1939 година. И най-вече да се възникне паметник на Ледоразбивача на световната революция и неговия създател чичко Джугашвили – пладнешкия обирджия от Тифлис. И на Адолф Путлер издирван от съда в Хага за отвличане на деца.

 2. Разкъсаният плакат с МОЧА го показва в желаното от нас състояние на грозната стърчилка – на парчета! Достатъчно е само надписът “Свобода или СССР” пак да се добави.

 3. Ето как бокоТИКВАТА и неговата руска учительница фандъковНаЯ не искат дори да премахнат палатките на рублиядските четирихилядници около маноловНаЯ!
  – първо Трайков им казва да махнат парцали пред МОЧА:
  https://www.actualno.com/sofia/trajcho-trajkov-poiska-ot-obshtinata-da-premahne-palatkite-na-maja-manolova-pred-mocha-news_2035541.html

  А ето и “реакцията” на бокоТИКВАТА и геЙрберастката му шайка в СОС и пионката фандъковНаЯ:

  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/palatkite-pred-psa-sa-nezakonni-no-nyama-da-gi-mahat

  И още :

  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/stolichna-obshtina-ne-iska-da-se-premahne-nezakonniyat-lager-pred-psa

  Както се казва – одите на хуйло ви!
  И след като синекурната учителница , която открадна 50 милиарда от софийския бюджет и еврофондовете за далаверите на банкянския си сводник, каза че няма “проблем” всеки да си опъва палатките , където си иска! То тогава ВСЕКИ може да си опъне палатката в нейния кабинет на “московска”! А и в леговището на геЙрберастката шайка! То нали и партийната “централа” е НЕзаконна, и геЙрберастката шайка е откраднала дори наемите , които е трябвало да плати десетки милиони на министъра на културата! Но фандъковНаЯ прикрива и съучаства дори в това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
  Също така да припомним на синекурВената учителница и политкомисарска калинка на геЙрбь(пропаГАНДОНИ за евроПЕЕВСКО РУБЛОаZZийство на БУДь) , че тя позволи да се проведе “похотЬ за руZZкий мирЬ” , когато кУпейкинь и иZZраждане оскверниха сградата на ЕС , който й дава милиардите от еврофондовете , която тя и банкянсйия й сводник крадат!
  А и още много други рублоядски и питлерастки сборища и похоТи, които тя разреши да се проведат през последните 15 години в София, и даже ги “охранява” за сметка на бюджета, и отделно охранява НЕзаконно МОЧИ-те за сметка на данъците на софиянци! Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙберасткиЙ, оди на агенть БУДь, оди на хуйло ти!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло им!

 4. Спомням си, как на мълчаливия ни протест /бяхме около 240 човека/ червена агитка от креслива измет от около двадесетина човека, предвождана от ал симович, вдигаше невъобразим шум с тъпани и свирки и разпенена крещеше срещу ни: ” фошистки пу..и”и куп други гадости,а две патрулки и десетина милиционера наблюдаваха безучастно.

 5. Освен критични репортажи, на които свалям шапка, според мен вече е станало необходимо до болка, да се овладеят и позициите на политическата ни върхушка.
  НЕОБХОДИМА Е ДОРИ И СЪВСЕМ НОВА ПАРТИЯ, там където да застанат подходящите лидери!
  Преди известно време в предаването на Люба Кулезич, не за първи път, беше интервюиран експертът в сферата на енергетиката Стефан Гамизов.
  Господин Гамизов ме впечатли, не само с неговата изключителна експертност, но с едно изречение излязло в интервюто просто от душата му.
  Не мога да го предам дословно, защото не ми е присъщо да събирам цитати, но прекрасни изяви и мисли които истински ме впечатляват, оставят в съзнанието ми следи от задоволство и почит.
  И така, говореше господин Гамизов за небрежността и порочната крадливост и наглост на енергетиците „строели“ или по–скоро ползватели на Павец–Чаира. В един момент спомена и не по–малкото хищничесво на политиците ни, които „вероятно“ взимат дял от кражбите. Така всички те се оказаха под общ знаменател.
  Беше попитан какво ТОЙ може да направисрещу това?
  Това което ме разтърси от изненада е, четой просто каза (по смисъл)– Ако нищо друго не мога да направя, ще „се отрека“ сегашната си професия и ЩЕ СТАНА ПОЛИТИК!
  Тук пак бях изненадан, този път от госпожа Кулезич, която явно прие този вариянт за неподходящ, защото някак си му се противопостави. Вероятно, защото тя смята, че той е по–подходящ в професията си (предполагам)!
  Защо бе джанъм (използвам турцизма, защото тук не е само уважаваната от мен госпожа Кулезич, а са и ред други журналисти и анализатори на ниво) които за съжаление не използват тези редки изблици на чесните и способни българи, за да ги насърчат в нещо което наистина ни липсва и което би се оказало много, много по–ефективно за общото ни спасение?
  След като „виждаме“, че няма кой, или – само измъчени опити, които не допринасят много, ето го човека!
  Човека, който е искащ и вероятно можещ!
  Който е доказал моженето си в чужбина и сега го доказва У НАС.
  След като ТОЙ напук на всичко многократно се завръща, пак и пак е в България, въпреки добре осъзнатите рискове и трудности, които ТУК без симнения, неимоверно му се представят!
  Необходима вероятно е и лампата на Диогенес…

 6. Честит Ден на Украйнското знаме!
  Утре е Денят на Независимостта на Украйна! Слава на храбрите украйнци!

 7. Вън НАТО от Европа е най-нелепият лозунг, който някога съм виждал.
  Това са пълни олигофрени.
  Очеизвадната липса на какъвто и да било интелектуален потенциал сред редиците им е плашеща.Страшно е човек да падне толкова ниско.

 8. Off-topic – РуZнаци атакуват нов пазар за имоти по престижното атлантическо крайбрежие в Кейптаун. Това съобщава пред Cape TV News24 някой си Рос Левин, лицензиран брокер недвижимости Atlantic Seaboard & City Bowl. Само за последните 3 месеца блатните павиани похарчил над 70 милиона ранда (3,6 млн. USD) за имоти по склоновете на Сигнал Хил. Също така са регистрирани запитвания от руснаци в ценовия диапазон от 10 до 20 милиона ранда (500 000 до 1 млн. USD) в предградията Camps Bay, Fresnay и Waterfront“, коментира брокерът.

  Мирише на пърлено и плъшоците почват да се изнасят, май? Дали наш рундю вече си е запазал хасиенда с басейнче, дето да преподава ведрина, като го погнат?

 9. “…незаконният палатков лагер продължава да си стои пред МОЧА в нарушение на закона.”

  В нарушение на закона е и кметицата Фандъкова:
  “Фандъкова няма да маха палатките пред ПСА, не пречели на демонтажа

  https://www.actualno.com/sofia/fandykova-njama-da-maha-palatkite-pred-psa-ne-precheli-na-demontaja-news_2040669.html

 10. Слава Украiнi!💛💙
  23.08.2023 в 16:42

  ГЕРОЯМ СЛАВА!!! 💛💙

 11. Днес в ранния следобед таман отворих едно студено розе по повод Chandrayaan 3, и сега трябва да отварям второ..

 12. A…”Готвача” го сготвиха, и то на висока температура! Руската ПВО има богат опит в сваляне на граждански самолети.

 13. Сатан да прости пригожин!
  Дето казва ЖОРЖ : “Един по един – до един!” Амин!

 14. Альошата СЛЕДВАЩ… не знам колко сте запознати, но е цял ансамбъл от “шмайзера” до “братската могила”… онова и то трябва да бъде сравнено и заровено…

 15. И да добавя лична альошка история…пловдивчани обичаме да се разхождаме там… преди около 7-8 години със синът ми горе… признавам леко провокативен “екскурзовод” го изиграх … ерго по висок тон да ме чуят… синът ми ме пита “к’во е тва”… беше на около 8-9… аз обясних за окпуацията и т.н. и че ще се наложи да го махнем някой ден… изядох много злобни погледи… но бай Иван е195 санта и 120 кила още с мускули въпреки възрастта ми – нямаше никой да ме нарече джендър и соросоид, или да влезне с мен в дискусия по въпроса, само злобни погледи и шушу-мушу… Н.Б. не се хваля с физиката си – генетика и тренировки е 🙂

 16. към Рейгън/Тачър:

  Съвършено сте прав!

  “Вън НАТО от Европа” на практика означава всички европейски армии, включително и българската да напуснат територията на Европа! Тъпня на квадрат!

 17. Самолета е свален над село Куженкино,само на 11 км от селото се намира/югоизточно/голямо военно летище с над 40 изтребителя/Холкино/а между Холкино и Куженкинио са разположени огромни военни складове,по всяка вероятност с боеприпаси,тъй като от склад до склад има около 50 м.Не изключвам възможността да е бил взет за вражески дрон и свален от ПВО.Имами вариант-тип Мартин Борман,който не беше намерен дефинитивно.Така няма да бъде търсен нито от Путин,нито от украинците,нито от Хага..

 18. Изгледах клипа с момчето ТИ ДА ВИДИШ ексБолен СКАТ… абсолютна неадекватноста на полицията… момчето си седеше на място… дори му налетяха на бой… кво да говрим… ай дано малко да им е останало…

 19. Защо никой не казва, че в 10 ч. има събитие: демонтаж на моча?

 20. Аз толкова милиция около тая тъпа моча не бях виждал. Те не просто са оградили моча, а целия парк. Голямо разочарование

 21. Към Rol и Р 1:
  Прави сте! Защо през това време дремят и се ослушват ППДБ, Министърът на ВР, Премиерът, Кметицата?! Не е ли тази полицейска изцепка достатъчно основание Гл. секретар на МВР да бъде изритан незабавно – без искане на оставка и други лигавщини?!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.