Вкараха МОЧА в кошарата най-после

Арестуваха най-после МОЧА.

Това са първите снимки от мястото на неговото изолиране с ограда, направени от Валя Маринова( на снимката), създателката на групата във Фейсбук, която по-късно прерасна в нашата неправителствената организация Гражданската инициатива за демонтиране на ПСА.

Гледката на арестувания зам оградата МОЧА е невиждана от 1993 г., когато съветското посолство оказа натиск върху правителството на мафията на Любен Беров и то се отказа от демонтирането след като вече бе изградено скеле.

 

 

 

 

 

Слава на Украйна, днес вероятността да се случи същото не е голяма. България е в ЕС и НАТО, а МОЧА е на път да отпътува от центъра на София.

28 мнения за “Вкараха МОЧА в кошарата най-после”

 1. Оградихаха го! Сега се надяваме през уикенда да го разфасоват и от понеделник вече да го няма.

 2. Евала. Най после.Нека стискаме палци че няма да се спре само с това ами продължим до самото физическо махане.

 3. РашиZтката паплач ако не беше толкова нагла, щеше да е благодарна на нас, които великодушно искаме само да им преместим годзилата, а не да я взривим. Разбирам, че шепата потомци на ЦК на БКП/ДС душа дават за всичко, което е осигурило привилегирован живот на семействата им в соца, но България върви напред и е дошло време камънаците ИМ да отидат в музея, вместо да бодат очите на всички в центъра на София. Според мен по-подходящо е рашиZтите да си направят на някоя поляна гробище за мочи и альоши, да ходят там да им се кланят и носят китки. Ho най-вече: да ги охраняват и поддържат със собствени средства.

  Човекът, който трябва да поеме лично отговорността за незабавния демонтаж на моча, е Фандъкова. След като цели 14 години се правеше на ударена по въпроса, сега го дължи на синя София, за да бъде запомнено кметуването й и с нещо положително, а не само с “ремонти на ремонтите”.

 4. Песимист съм. Докато Атанасов и Бойкикев стоят плътно зад Държавна сигурност Терзиев за кмет на София….. МОЧА няма да падне! Огради, архитектурни конкурси, проекти и обжалвания ще са десетилетие.
  Днешното ограждане има за цел да спроти русофилите. Те ще слагат постери по оградата, ще имат повод за митинги, ще се надъхват за избора на ДС Терзиев.
  подпис: Русия е проказата на планетата Земя, а РРадев е нейния бацил в България!

 5. висок:

  Интересно, ако все пак го демонтират…За какво пак ще се виновни най-големите врагове “Атанасов и Бойкикев”.

 6. Ако го демонтират ще ви изпратя каса бира! Сериозен съм.

 7. Към висок:

  Друго искам да кажа. “Атанасов и Бойкикев” правят “нещо” по въпроса (далеч повече от всички останали управляващи през последните 3 десетилетия), но събират обвинения и подозрения. Не са ли враговете други, все пак? Да не ги изброявам. Защото “Атанасов и Бойкикев” са най-големите врагове за фюрэра,Радэв, Нинова. Воюващите с “Атанасов и Бойкикев” попадат в тяхната компания по тази линия.

 8. Честито лично на вас,господин Инджев!
  Защото точно Вие назовахте това позорище МОЧА !
  Точно Вие неуморно напомняхте ,опаковахте,организирахте,правехте акции и митинги срещу капището!Будехте!
  Още веднъж –
  Честито!

 9. Айде хаирлия да е!

  Гласувах в анкетата, резултатът до момента е наистина впечатляващ!

 10. Висок, ако стане,пък и да не стане, бъди честен и кажи кой е този Бойкикевев? И още нещо — Всичко ли измерваш с бира?

 11. Копейкин отишъл да брани МОЧА от феновете на Левски.Иска да се направи на герой.Зад три реда кордон от полицаи, предварително знаейки,че левскарите няма да бъдат допуснати до там.
  Жалка история.
  Бих искал да знам колко излиза този масраф, защото това са нашите пари.
  Колко е разхода за охрана на МОЧА само за този ден?Каква е цифрата ?
  Трябваше още когато се събаряше мавзолея да се демонтира Моча,това са ненужни разходи.Левски може да отстрани Айнтрахт и пак да напълни стадиона.На всеки мач ли ще има толкова полиция да пази тази грозотия?Колко средства бяха отделяни години наред за петоъгълния шестохуйник пред НДК.Това са пари , които можеше да отидат за нещо друго, много по полезно.
  И само да съм чул ,че левскарите са вандали и са виновни.Та този паметник е гавра с жертвите на 9ти и след това,както и техните близки.Тези убийци са окупирали България и до 1950г им изплащаме репарации.Нима малко пари са взели тогава,та да продължава този паметник да гълта средства и днес?
  Вижте за какво става въпрос,
  МОЧА след МАЧА:
  https://www.vbox7.com/play:cdeb4e29d2

 12. Добро начало! Пожелавам си и на всички нас българите бързо премахване на грозното рашистко капище. Също така и скорошно почистване на България от всички останали символи на припикана от руските мародери територия, включително альоши, царе “освободители”, “не нам” и останалите!

 13. Може би по принцип, но бившите генерали ми навяват известно съмнение.
  Може би се лъжа при А. Атанасов, но тази изцепка с предложението за кандидаткмет на София, ме се вижда доста странна.
  Разбира се, не съм присътвал на “уговориките“ им, но намирам за възможно, посоченият бивш генерал, да е дал някакво „мнение“ на младоците, да изберат „доказал“ се „бизнесмен“.
  Методи Андреев, според негово изказване,е на същото мнение.
  Аман от генерали, още повече, бивши!

 14. този път ако не го преместят НИЕ от комитета срещу МОЧИТЕ ще му видим сметката и не няма да го слагаме в музей, а ще го разградим до атоми, най-после да се освободим от рашисткото робство и иго

 15. До “Р1”: Г-жо/Г-не, пиша Ви във връзка с Вашия пост от 09.07.2023г. Към него сте приложили три файла – снимки с колажи: на мястото на МОЧА- виенско колело. Снимките са великолепни! Понеже темата ме интересува, бихте ли ми изпратили тел. си номер, за да Ви споделя по-подробна информация по нея. Мисля, че тя ще заинтригува и Вас.
  С уважение: Георги Чунчуков, тел. 0889512863

 16. Boris

  “Може би по принцип, но …” Атанас Атанасов е юрист, специализирал в Държавния департамент на САЩ “Борба с международния тероризъм” и НЕ e бивш генерал и ”тази изцепка с предложението за кандидаткмет на София” е обединяваща за ПП, коалицията ДБ и “Спаси София” и е избор 🎯 за кмет на една претендираща за европейска столица – а методиандреев е фен на учителката по руски като вилилилков и октомври 2015 по БНР наистина се изцепи: “Йорданка Фандъкова КАТЕГОРИЧНО ЗАСЛУЖИ подкрепата на столичани” , т.е. с нейните кражби, ремонти и … обилно осветено руското оМОЧАне на българската столица – та, добре е софиянци да следят https://www.facebook.com/VassilTerzievZaSofia/
  … и повече хора да чуят това

 17. Да се надяваме, че това е началото на края на позорището МОЧА, “деликатно” наричано от НЕбългарската журналистика – “Паметник на съветската армия”. Неведнъж Иво отбелязва съвсем правилно исторически, че по онова време тази разбойническа армия се е наричала “червена”! Онзи ден кметицата Йорданка също се “прояви”, като окачестви “набезите” към МОЧА като “ПИар” на партиите във връзка с наближаващите местни избори…Нищо не спомена обаче за незаконно опънатите шатрички на левеещите рашистки поклонници! Естествено нищо друго не можем да очакваме от тази персона, след като ТРИ мандата не направи НИЩО за премахването на този позорен за нацията ни монумент! Е, ще я запомним с ремонти на вече ремонтирани обекти в София и със заклинанията за налагане на санкции на фирмите, избрани не без нейно участие!
  Представям си ако на нейния стол се разположи “подкрепаджийката” Ваня Григорова, която скоро заяви, че премахването на “ПСА” е политически въпрос и тя не смята, че това би могло да е някакъв приоритет! Добрата перспектива е, че електората на “столетницата” бързо се топи и тя ще замине в историята със спомена за големите злини, които е причинила на България! Но да не се радваме много – присъствието на копейкаджиите става все по – осезателно! Да внимаваме, “петата колона” не спи!

 18. Оказва се, че МОЧА няма нито разрешително за строеж, нито акт 17. МОЧА е също така незаконна постройка, както и къщите, които разрушават в циганските квартали!

 19. Ало кукичката на прочутата въдица!
  Постингът Ви показва единствено, че работата пак е завладяна.
  Ченгесарския кандидат няма аргументи, освен, че ще бори (както Радев с юмурука) корупцията. Но не забелязвате, че до сега не се е занимавал с общинските дела, а е правил „друг, ама сполучлив “ бизнес, който (вече знайно и как–но да се правим, че не забелязваме, защото сам признавал лошият произход, но не бил виновен че е бил роден там) му е донесъл милиони. Сега изведнаж де изтъпанчва между групичката от „спасителите на София и получава ЕДИНСТВЕНА „масова“ подкрепа от тях (голтаците).
  Щяли да бранят корупцията, като се съюзили, правилнио, с баш с най–богатият измежду тях.
  И това не „мерише„ на пачки и обещания „всички заедно“ ОБЕДИНЕНО под мъдрото ръководство на ДС, че ще е сигурна работа да си получат бонуса.
  Ами то е ясно, кой друг измежду тях може да се разплати обилно, както му е редът, я чрез офшорки, я в кеш, въобще по принципи познати и изпитани, за да не бъдат хванати на тясно.
  И пишете Методи Андреев с малки букви за „назидание“, защото някога, когато всички честни хора (като нас и него) от немай къде, избираха и се присъединяваха към партии и движения които ОБЕЩАВАХА промени, но после не ги изпълниха.
  Спомнете си за царчето, как беше посрешната месията на Орлов мост и неговите обещания за 800 дни „да (ни) оправи“. И тогава не можеше да се разминеш от овции и приветствия.
  Да, оправи (си бакиите) и тихо се измете, но внедри истинските ОПРАВЯЧИ.
  А дребничкият Атанасов, защо ми е останал в спомените като генерал? Това, че ходил в Щатите не е новина на новините. Бойко и Гешев също са ходили там, дори не един път, и дори на сериозни срещи с видни хора, а резултатите пак ги знаем!
  Сега гладните спасители на София, пак препознават из между тях, кой може да ГИ оправи, той единственият доказано притежава сухото за разплати.
  Сигурна работа, хващайте се на кукичката балъци!

 20. Тодор Тодоров 💙💛,

  едва ли и и алкашката на пловдивското тепе има разрешително – само по този параграф могат да се рушнат нацвъканите руски паметници, които са си руски – наложена от русия ”национална” памет за българско раболепие – https://www.librev.com/index.php/2013-03-30-08-56-39/discussion/bulgaria/4153-parvite-ruski-pametnitzi-v-balgariya-svarzani-s-rusko-otomanskata-voina
  – след 1989 -та много обществени сгради из страната се оказаха без документация , да не говорим за помпозните партийни централи … и колко законен партийния дом в центъра на столицата ни – https://www.svobodnaevropa.bg/a/30161155.html
  https://m.facebook.com/historicalroutes/posts/739065536558202/?locale2=es_LA

 21. Към
  Boris
  27.08.2023 в 10:08:
  Г-не, Айрес без инфантилни дИбильизми!
  Този кандидат е компромис между много партии и движение, НПО-та!
  И да ВСИЧКИ сме грешни и правим ГРЕШКИ! Дори “светите” божества “антиКОМУНИСТИ” , като вас, а и “свети” Методи Андреев!
  Само си припомнете , че той беше дУпетат на бокоТИКВАТА, агенть БУДь на всичките булгаро-руски милиции и мутрите, предложен от агент бриго аспаруховичЬ за генсекь на милицията, с подкрепата на агенть Сава и агенть Гоцье! За милионите платени от мутренските ченгесарски ГРУпировки , за да го монтират в милицията- също!
  Да ви припомня ли че и Георги Марков беше “номенклатурен” кадър от котилото на тато-ди-тути-каскети, но той имаше огромна интелектуална и човешка същност, за да се противопостави на правешкият си “благодетель” и затова той го уби, за “отмъщение” за “предателството” му към него!
  Така че и Терзиев можеше да си даде даренията не на ППДБ, а “партиите” на мутрите, милЮЮЮционерите, фатмаците и на ченгесарските им кукловоди, като геЙрбь, ДПСь, БКПь, иZZраждане , АБВь и т.н.!
  Но той е избрал това, и затова нека ги оставим да продължат,и да направят нещо ново за сАфия!

 22. @Boris

  Методи Андреев от честност, наивност, или по друга причина се озова в ГЕРБ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.