Руzката пропаганда с огледални обвинения

Руските пропагандони не само изпълняват заповедта “ нито крачка назад”, но дори и встрани не им е позволено да стъпят. Пеят в хора не само по конкретни тези(си), но и  рецитират дума по дума написаните от началниците им опорни точки.

Скабеева, една от няколкото най-високопоставени в структурата на низката телевизионна пропаганда,  чете от устройството на екрана пред нея текст относно лошите западни медии, които “дори не променят думите”, обвинявайки вкупом Пулер за убийството на Пригожин. 

Обвинява западните медии, че лансират хипотезата за вината на Путлер за убийството на Пригожин. 

Друг колега на Скабеева ( наричана “ Сукабеева” в Украйна, т.е. “кучкабеева”) по държавна тв пропагандна тв Росия 1, повтаря дума по дума казаното от нея. Без промяна в нито една буква от написаното изречение, което трябва да прочете от екрана на Росия 1. 

11 мнения за “Руzката пропаганда с огледални обвинения”

 1. Да съобщиш ,че Пригожин е убит е достатъчна пропаганда.
  Аз пък не вярвам и няма сила , която да ме накара да повярвам на тези инсценировки.Нито съм вярвал в преврата му,нито вярвам,че е убит…
  Смятам, че е спасен от руските служби,за да не го убият нечии други …
  Разбира се това е само предположение изградено именно на подобно представяне на новини…

 2. Към
  Рейгън/Тачър
  28.08.2023 в 21:36:
  Така е, Пригожинь беше тръгнал на похоТь срещу Шойгу и Герасимов, а не срещу неговият сводникь Хуйло!
  Той даже казваше , че тъкмо Шойгу и Герасимов са подвели Хуйло, и даже са го излъгали да започне войната в Украйна! Макар че и двамата са такива дИбильи , че едва ли са разбрали, че лъжат альфа-сАбаката им! И самите Шойгу и Герасимов дори са се самозалъгвали повече и от Хуйло !
  Така че Пригожинь не искаше да свали Хуйло, и затова и Хуйло НЯМА никакви причини да го убива Малко, и е по-вероятно всичко да е инсценировка със парашутисти от десантните части, скочил от самолета на Пригожинь, след като са излезли от мАсква! Не случайно са го издигнали на голяма височина, а и не беше взривен на малки части!

 3. Аз пък мисля, че руските служби са го спасили за да си го убият те а не някой друг!

 4. Към RICOшетниковь
  С риск да прозвуча като пълна невежа,но какво е алъфа-сАбаката ?И преди съм виждал този термин използван от вас във вашите коментари?Опитвах се да го разгадая,но не успях.Алфа беше май някакво подразделение на КГБ,но дали това имате в предвид ?

 5. Пригожин съобщи на целия свят, че всички приказки за денацификация, демилитаризация, спасяване на рускоговорящите и т.н. са абсолютни глупости и целта на руската инвазия в Украйна е да се краде и да се убива.
  Само този факт е предостатъчен, Путлер да го ликвидира…

 6. Към
  Рейгън/Тачър
  29.08.2023 в 09:31:
  Разбира се – Хуйло, така беше представен от американската посланичка в Уикилийкс, разкрити от техният полезен идиот и агент Асанж.
  Търсете в Укилийкс.

 7. Искате руска пропаганда ли?Ето ви- https://www.pcp.pt/en/sandra-pereira-peoples-summit Това е сайт на португалската комунистическа партия,която е над стогодишна-102 ако трябва да сме точни.Сайтът им е със същата пропаганда като на проруските медии и проруската партия БСП в България-любов към Русия,отказ от съдействие към враговете на Русия-например Зеленски в Украйна,”за” подкрепа на Палестина,”против ограбването чрез приватизация на предприятията и заводите,които са на народа”-все едно приказки от България.Тази проруска партия има 6 човека в Европейския парламент.Ето друг сайт с информация как Sandra Pereira pcp (Portugal communist party) отказва на Зеленски видеовръзка с португалския парламент и е против санкциите срещу Русия: https://www.portugalresident.com/portugals-pcp-explain-zelenskyy-veto/ .Ето и цитат,който може да си преведете сами: “The role of the Republican Assembly (Portuguese parliament) should be one of peace, not contributing to the escalation of war, confrontation, conflict and the race for armaments”.

  Showing “all solidarity with the victims of the war in Ukraine, which began eight years ago and never should have started”, the PCP is also against the application of sanctions, she added, as these too “do not contribute towards peace”. They are a contribution to the escalation of war”… which is “not the way”. ” – защита на Русия и руските интереси-това са “комунистите”-след 1917та Русия става СССР и започва да създава свои агенти в чужди държави-досега не е спряла.

 8. Сред “намерените останки” след т.н. инцидент, няма такива от товариш Пригожин, НО никой няма да си направи труда да прави ДНК тестове за да докаже този факт.

  ЗАЩОТО..

  Товариш Пригожин е вярно куче на господаря си товариш Путин.

  Товариш Пригожин Е ЖИВ и е скрит в нЕкой от дворците на господаря му товариш Путин!

  ЗАЩОТО.

  Всичко дето “се е случило” е било само една театрална постановка, режисурата на която се приписва на товариш Путин.

  ЗАЩОТО.

  Товариш Пригожин ИГРА ГЛАВНА РОЛЯ В ТАЗИ ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА и дори направи “опит за преврат”, който всъщност беше САМО за парлама.

  И сега ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ ЗА НАГЛОСТТА.

  ДЕ ФАКТО.

  Целите на тази театрална постановка са ОЧЕИЗВАДНИ:

  1. СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА направи демонстрация пред целокупния руски народ, който следва да си направи изводи, да си наляга парцалите и изобщо да не си помисля да се бунтува………….

  2. Всеки който дори си помисли да се бунтува срещу режима на СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА следва да знае, че е обречен на неуспех т.е. на смърт……….

  3. Всеки, който се прави на по-голям “мъжки мъж” от товариш Путин ще бъде убит за назидание на всички останали крепостни селяни на Московията ……….

  А “Лошия Запад” да си прави сметката………….

 9. Поддържам версията на ”Рейган/Тачър”Защо?Защото Пригожин го търсят украинците,Хага,а и Путин го обяви за предател,така че с една инсценировка ще се скрие някъде по Африка,докато направят /за свое успокоение/ДНК анализ,той си е духнал на петите.Никак случайна не е последната му обиколка по африканските леговища-прехвърляне на фирми,авоари,касетки,поставяне на определени лица да се разпореждат с активите и пр.Не бих се учудил и на вариант при който депозира някъде компрометиращи документи и информира заплашващия го за това.От атентата срещу фон Папен в Истанбул и признанието на Судоплатов бяха необходими 50 години.

 10. Има руски коментари твърдящи, че Пригожин е жив.
  Това все пак не е от значение защото кагебейските инсценировки винаги трябва да завършват безпроблемно, когато задачата е прилкючена, за да няма изцепки.
  Как беше казал „другарят“ Сталин, има човек– има проблем, няма човек– няма проблеми „шат“ на патката главата!
  Ами те и нашите бандюги каратисти, щангисти и не знам какво още, така завършваха. Какво се чудим още?
  Божков напусна Дубай защото там се загнезди руската връзка, покрай новият съюз, който щели да противопоставят на западният.
  Е, там сега ще става официално, ама у нас неофициално този „Съюз нерушими“ още го има. Свидетели сме, че едим МОЧ(а), не можем да бутнем и триста зора измисляме и , все нови и нови аргументи търсим.Така, че само Украйна ни е спасението!

 11. Към
  Рейгън/Тачър
  Alpha dog е водача на глутницата!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.