Нямало руzка следа по случаите с Ал Петров и Ел Чапо, заяви главата на рашистката намеса у нас Митрофанова

Понеже съм дългогодишно заподозрян в някаква антируска фиксация, макар да се оказах прав да алармирам за необходимостта от национално освобождение ( справка: МОЧА, Росенец, прогонването на многолюдна тълпа руzки шпиони, отвързването от руzката газова примка и официализирането на военната помощ за Украйна) реших първоначално да не се изказвам за руzката връзка с Ал Петров и Ел Чапо.   Казах си-нека други джигити да се изкажат, както казал джигитът, обяснявайки защо минава на червен и спира на зелен светофар.

Обаче…

Дипломатушката Митрофанова не ми остави шанс. Взе, че се изказа с акцент върху твърденията за руzка следа в убийството на Ал Петров и връзка със завръщането на Ел Чапо в поверената й наша Родина.

Излишно е да обяснявам, че дипломатушката не би си направила труда да се занимава от пиедестала на своето упълномощено “величие” да опровергава публицистични намеци по повод някакви криминално обвинявани българчета. Щом го прави, значи работата е дебела като откраднатите от България архиви, които Кремъл все така дебелашки отказва да ни върне.

Тук ще отворя малка скоба: не сме единствените ощетени от съветско-руския отказ да осигури достъп до историческата истина, макар в случая да става дума за откраднатите БЪЛГАРСКИ архиви. Московията е единствената държава в света, която поддържа 100 годишна забрана назад във времето върху прочита на нейните архиви. Много добре знае, че оповестяването на фактите за мръсните тайни на империята във всичките и проявления ще я направи още по-изолирана и мразена по света.

Версията, лансирана от дипломатушката, е, че с обвинения за руска връзка се целяло да се наложи негативен образ нейната държава, пък тя била невинна както за Ал Петров, чийто руски прякор Деревянны беше издаден наскоро от негов бивш шеф, така и за Ел Чапо, за когото разследващите твърдят сега, че си е писал с Пригожин.

За Ал Петров, вече покойник, да не споменаваме с лошо-понеже да си имал вземане-даване с господстващото руско статукво десетилетия наред в България и да си преуспявал в такава среда наистина никак не е похвално в очите на нормалните българи. Но да кажеш, че за Ел Чапо е било дискредитиращо да си пише с Пригожин е все едно да обвиниш косвено цар Путлер, че е бил храненик на Готвача в най-буквалния смисъл на думата. 

Храненикът в крайна сметка обяви готвача си за предател. Евентуална връзка на Ел Чапо с него би трябвало да настрои балалайката на дипломатушката на противоположен тон, припявайки нещо от рода на “ приятелите на нашите предатели са наши врагове”. 

Хипотезата, че дипломатушката изобразява възмущение от “набеждаването” на винаги невинната й държава може да бъде разбирана и като един вид опит за дистанциране от дестабилизиращия България случай с убийството на Ал Петров и от внезапното завръщане на Ел Чапо ( в самоубийствения стил “Навални”, но явно в несъпоставим контекст у нас). 

Звучи гузно и в оправдателен режим. Могат да повярват само онези, които вярват, че окупацията на България от червената армия е освобождение, че вероломната война на рашиzма срещу Украйна не е война, че през март 2014 година не руски специални части, подкрпяни от кораби и авиация, а “любезни хора” нападнаха и превзеха Крим и че Киев не беше превзет “за три дни” само защото така е било планирано от добродушния чичко на рашисткия трон.

Плува ли корабче“(не е колаж)?

 

 

 

 

 

 

 

Да бе мирно мълчало, не би се толкова издало!

13 мнения за “Нямало руzка следа по случаите с Ал Петров и Ел Чапо, заяви главата на рашистката намеса у нас Митрофанова”

 1. За огромно мое съжаление научавам от интернет,че е починал Николай Колев Босия.Бог да го прости.Беше смел човек, който воюваше срещу злото във всичките му форми,в името на човека.
  Зная ,че в блога имаше човек със същото име ,предполагах,че е той, но не бях и все още не съм сигурен.
  В последнето си интервю Босия твърди,че Алексей Петров е убит от сърби,а поръчката идва от Русия.
  Ще ни липсва, особено предвид факта,че ни предстоят още много битки в името на човечеството,а хора като него са рядкост…

 2. Иво, в последните два месеца си заминаха последните двама истински български дисиденти- Янко Янков и Николай Колев – Босия. Заминаха си тихо и в забвение, за разлика от огромната шумотевица, интервюта и поклонения по повод смъртта на копоя на ДС и КГБ Алексей Петров, разплакал не една майка. Би ли написал няколко реда за тях ? . В много отношения те имаха сходни убеждения с теб, а и съдбата им в последните 15 години не беше много по-различна от твоята.

 3. Умрели са!
  Вижте и чуйте истерията “плавно” ескалираща в паника на кремльовският пропагандон №1 салавьов по повод първата масовка миналата нощ на украински дронове къде ли не в опиканата Педерация. Много мина, мъничко остана. ШАЛТЕРА!

 4. Кой , КОЙ въобще “верва” на фейк-пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ?!?
  Самите алЬ-трактор и алЬ-череп не крият своите “друзя” от Хуйлостань, а пък мУтрофановНаЯ говоритЬ от тяхното име?!?
  Нека върнат архивите, след като сме “братски” народи и империи!
  А и всичките чекистки досиета на туземните им рублояди и многохилядници, но ……НО от 1944г. , до днес – 2023г!
  А като “жесть доброй воли” да дадат и всичките досиета от Азиатския департамент от 19 век , защото са изминали повече от 100 години , и не трябва повече да ги крият , и то според техните чекистки “изисквания”!
  И за периода 1878-1944г.- тоже!!!!
  Оди и одите на бай ви Хуйло кагебисткиЙ , одите на хуйло ви!

  ДОЛУ колониалните МОЧИ и имперската МОЧА – 3 марть, одите на хуйло ви!

 5. Руски следи има навсякъде у нас!
  Пламен Асенов в Фактор също много убедително анализира, че Алексей беше предходната жертва хвърлена в защита на Русия. Като следваща такава, фиксира Божков, а поради това, че нещата загрубяват и (на)личностите от този калибър започват да се изчерпват, като последна цитира Ахмед Доган.
  Следвайки логиката, наистина това са личности които трябва да са имали солидни подкрепи и протекции от много висок ранг. Освен КГБ–Москва, от другаде, такива едвали биха могли да бъдат промоцирани.
  Може би ще има и още един, Дебелян Пеевски, който обаче го гласят да спасеи съдения батак.
  Какво излиза сега, всьо на фронте, ама ако жертваш всичо, кой ще остане и ще продължи да им служи и най–вече да харчи милионите които е „заработил“, след като всички най–накрая, напипват дебелия край?
  Да, Митрофанова се хвърля нежно на амбразурата, ама тя е от по–специалната порода. Официоз е на империята и само разбутва нещата така, че да не проличава съвсем яно, кой командва от задкулисието.
  Дано се намери и това българско правителатво, което и на нея да духне под опашката!

 6. Към Рейгън/Тачър,но и към всички останали-тезата,която споделяте с автор Николай Колев Босия,че сърби са убили Алексей Петров с поръчка от Русия не е лишена от основание.Те са удобно оръжие на Русия а нека не забравяме и за наличието на над 100 000 (сто хиляди) руснаци в Сърбия (само от началото на войната между Русия и Украйна през 2022 година,колко руснаци са емигрирали по-рано никой не казва), ето и официална статия за това: https://www.dw.com/bg/zaso-srbite-vece-ne-iskat-rusnaci/a-64011973 Бих искал да ви обърна внимание и на този документ от междуправителствени спогодби между Сърбия и България: https://www.mfa.bg/bg/uslugi-patuvania/konsulski-uslugi/patuvane-bulgaria/sporazumenia-vizovi-oblekchenia .Сега да помислим-ако Сърбия допуска над 100 000 руснаци да се преместят в Сърбия след такава война между Русия и Украйна това не показва ли,че Сърбия е силно проруска държава?Колко ли лесно е за сръбското правителство да издаде сръбски биометрични паспорти на заселилите се там руснаци?Знаем,че ходенето в казарма е задължително в Русия-колко от тези руснаци са зрели мъже,преминали военно обучение в Русия?Колко от тези руснаци в Сърбия са агенти на ГРУ,ФСБ,СВР и други руски тайни служби?Колко руснаци живеят в България? Този сайт показва,че България е уязвима за руските служби: https://www.segabg.com/node/51619 А може и убийството да е от частно лице или български кръгове.Варианти много.

 7. Ибо Минджев е позор за всички нас. Миризлив еничарин, щедро спонсориран от краварите! През Соца беше пък на руска хранилка… Помияр, храни куче да те лай!

 8. Към Rex:

  С Босия отношенията ни през десетилетията преминаха на вълни: първо нагоре, после надолу и обратно.
  Бяхме заедно до момента, в който станах главен редактор на в. “Демокрация”. Тогава, а и малко преди това, когато станах главен редактор на в. “Експрес”, се появиха пукнатини между нас.

  Не искам да се връщам към конкретиката.

  Постепенно си възстановихме след това ръкостисканията. Накрая бяхме заедно на площада.

  С Янко Янков се познавахме от същия период. Виждахме се на улицата, на която живея в София и (по негова инициатива) разменяхме съвпадащи коментари за актуалната политика.
  Никога не сме се разминавали в оценките.
  Вечна им памет!

 9. Към Спас Грозев
  calmy54@abv.bg
  46.10.148.134:

  Толкова е типично това неграмотно извержение, че си заслужи правото да бъде видяно от публиката, която трябва да знае кой наистина лае.

 10. Към
  Спас Гроздев
  30.08.2023 в 20:25:
  ТЪПарищЬ путлерастки тролЬ, питай твоите кремълски ТЪПькачи, тях КОЙ ги храни, защото всичките сте само рублоядни паразити! Оди на ХУЙло ти, БЛЯДь!

 11. Към So young
  Аз споделям какво е казал Босия в последното си интервю,но не споделям мнението му по този въпрос.
  Босия твърди,че най-проруската държава на балканите е Сърбия и затова сърби са свършили мръсната работа с убийството на Алексей Петров.Аз съм на друго мнение.Смятам,че най про руската държава на Балканите е България .
  Знам ,че ще подскочите в блога,че не е така,но фактите говорят друго (като изключим периодите Стамболов и Костов).Във момента сръбската русофилия се основава предимно на омразата към САЩ и НАТО- който е враг на моя враг ми е приятел.При нас това се е отнасяло само по време на турското робство.След това русофилията , съветофилията и путинофилията са в такива мащаби,че достигат до идиотство както твърди Митрополит Методи Кусев.
  По времето на СССР Тито е имал не едно и две пререкания със съветските другари.Там ,в Югославия е имало и английско влияние, докато случващото се у нас по отношение на СССР е несравнимо с нито една държава в света.По скоро Русия се е отнасяла благосклонно към Сърбия, (както знаете за наша сметка )отколкото обратното.
  Лигавенето, обхождането с език между Брежнев и Тодор Живков е нещо невиждано в световен план .Това не можеше да стане с Тито никога.И ако днес сърбите трябваше да построят руски поток със сръбски пари щеше да има “пичку ви матерна” и “Иебем ти и Путин и Русия и све”.
  Така че мнението ми е ,че Алексей е убит от българи,да не кажа от българските служби.Кой и защо го е поръчал няма как да знам.Но четейки внимателно анализите на г-н Инджев, останах с впечатлението,че българските служби знаят къде има камери и къде не ,така че да не остават следи…

 12. Убийство на толкова високо ниво в престъпната йерархия в България не вярвам да е организирано и поръчано в страната. А коя е страната, в която чуждия човешки живот няма стойност и в която е неудобните се убиват(застрелват, тровят или падат от високо) без какка свян?

 13. * … Янко Янков не се е самоубил и никой не може да ме убеди в обратното – https://www.iustitia.bg/disident-nomer-edno-yanko-yankov/

  * …че нещо извънредно се е случило, е неопровержима истина. И някой ден това обстоятелство ще се разбере. В момента, в който ще се направи нов модел на държавата, а този ден не е далече… – последните думи от последното интервю на Николай Колев-Босия – https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15321143

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.