Ауу, червена лисица, възкликна бракониерът Димитър Манолов, който си я носи на рамото от години

Ваня Григорова, издигната от червените за активен борец против капитализма за кмет на София от позицията на синдикалист от уж антикомунистическата “Подкрепа”, е диагноза за тумора на измамата на “прехода”.

Отбелязах тази очевидност още при първите симптоми на признанието за заболяването на синдиката ( за да не кажа червениката), заразен с явлението Ваня Григорова в КТ ( Конфедерацията на труда) “Подкрепа”. 

КТ е Константин Тренчев, нали знаете. Дори и основаването на КТ беше приравнено към неговата рождена дата.

Сега и наследникът на измамника по антикомунистическа линия на КТ Димитър Манолов се накуми да се разграничи от кандидатурата на тяхната Ваня. Мисли ДМ няколко месеца и  реши да се разграничи.  

Ще се извини ли спряганата за червен софийски кмет Ваня Григорова за политическия си произход като представител на антикомунистическата “Подкрепа”

“В скоро време чисто ще се разделим с Ваня Григорова, Тя ще престане да бъде наш сътрудник. Тръгваме по различни пътища, тя отива в политиката, ние си продължаваме по нашия път, ние оставаме синдикалисти”, съобщи президентът на КТ “Подкрепа” Димитър Манолов пред БНТ.

4 мнения за “Ауу, червена лисица, възкликна бракониерът Димитър Манолов, който си я носи на рамото от години”

 1. Да. Така е. Писах веднъж, с леко загатване, какво представлява КТ. За ДМ, не искам да си хабя клавиатурата. За кандидата им, долюбвана или не, също. Има една поговорка: “отказала се свиня от л..на, прескочила плет и лапнала …”.

 2. Коалиция “Неутрална България” подкрепя Ваня Григорова за кмет на София
  (Валентин Григоров, съпредседател на коалицията и главсек на партия „русофили за възраждане на Отечеството“/ЗЕМЯ,5 септ./ – останалите участници в коалицията са Българската комунистическа партия, Комунистическата партия на България, Партия на българските комунисти и партия „Нова сила“.
  Николай Малинов(предс.на международното движение на русофилите и на наци движението „русофили“, и почетен предс. на партия „русофили за възраждане на Отечеството“):
  ”всички комунистически партии ще подкрепят кандидатурата на БСП за кмет на столицата и са дадени указания да се обединяват с леви партии и в страната
  – на 16 септ. тук ще е 18-тия наци и I-я Международен събор на ”приятели” на русия от 20 държави в „Паниците“ край Калофер – мутрофановна е развързала кесията предизборно – възможност за международна изява на реZилдента и поредния реZил за България
  – a Дим Манолов дали изобщо се куми да се разграничава или кумува
  https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/izpepeliavashtata-liubov-kapitalista-vasil-sindikalistkata-vania.html

 3. Преди 4-5 г Ваня Григорова направи няколко публични изказвания на тема ЧПФ. Точно и ясно обясни как това кражба и бъдещите пенсионери ще получат за “втора пенсия” стотинки от УПФ. Учудих се как е допусната публичност на тези факти, казах си браво на синдиката ….. скоро след това тя напълно забрави темата и явно се насочи към тучната ливада на властта. Номинацията от БСП ме изненада, но обясни пируетите в публичните ѝ изяви.

 4. Номенклатурните калинки винаги са си червени, дори когато си сменят “кожата”!
  григоровНаЯ не става за нищо друго , освен за паразитна шлюха и пропаГАДен надзиратель на началните ските си сводници!
  Същото е и с казионните ПОПУЛИСТки “синдикати” , които са си още на “държавната” хранилка – КазиоНСБь и КазионТ “подкрепЬ”!
  Одите на хуйло ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.