Ре(д)акционната политика на “неутралитет” спрямо украинските жертви е подкрепа за рашисткия канибалиzъм

 

 

 

 

 

Специалистите по калташки кампании от една нашэнска “агенция” се възмутиха от военния министър Тодор Тагарев, че в неговия профил във Фейсбук се вее украинско знаме. Подканват читателите си отговорят на коя държава служи той.

 

 

 

 

 

Не съм упълномощен да отговарям от негово име, но от свое мога да кажа, че да се служи на каузата справедливостта е въпрос на чест и съпричастност- в частност с жертвите на рашиската агресия срещу Украйна. Нормалните хора по света правят това от първия ден на вероломното руzко нападение.

Не искам да обидя никого с квалификацията “провинциална реакция”, но е факт, че в ре(д)акционната медийна провинция се държат като паднали от Марс, а по-точно и като служители на култа към руzкия еквивалент на бог Марс. Претенцията за неутралитет спрямо нападнатите украинци обслужва имперския нацизъм на съвременната московия, която си е присвоила (не за пръв път) правото да налага с военна сила канибалските си вкусове на по-малките си съседи (интересно, защото не опита с Китай и САЩ, с които също граничи и има вековни гранични спорове ?!).

Питащите кому служи българин, демонстриращ солидарност с Украйна с нейната символика, са жалки човечета на фона на огромната вълна на емпатия в демократичния свят с държавата и нейния народ, многомилионна част от който е прогонена от домовете си от руzкото нашествие.

Отговорът кому служат държавните служители на държавите, почитащи украинските цветове, може да бъде видян и в София. В двора на резиденцията на британския посланик, например. Той също ли “служи” на чужда държава?

Кому “служат” холивудските звезди с тяхното предпочитание към жълтото и синьото в наши дни? Нямат ли си американски знамена, предатели ниедни!

 

 

 

 

 

 

 

Примитивизма на провинциализма в мисленето е срамен, но само за хора, които са в състояние да се засрамят от своята липса на чувствителност към хилядите жертви на вероломно атакуваните украинци. Давал съм примери за обратното в държави, които, както се знае, държат на себе си и на патриотичните си традиции, но премениха градовете и институциите си в жълто и синьо без това ни най-малко да накърнява идентичността им.

Като споменах Великобритания ( прословута с гордостта от себе си), да добавя, че там дори и полицията декорира в украинските цветове автомобилите си. 

 

 

 

 

 

 

 

Кому служи британската полиция ли? Служи на човечността, немили-недраги нашэнски патриотари от рашистки тип! А вие обслужвате обратното-лакомията на един самозабравил се човекоядец.

6 мнения за “Ре(д)акционната политика на “неутралитет” спрямо украинските жертви е подкрепа за рашисткия канибалиzъм”

 1. А, какво друго? Другото е … зае… и , ела сега да… Това е, така наречената провинция. Но все пак не бъдете сигурни…
  Това бе шега… А дали е така?

 2. ”НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ НАШЕТО ЗНАМЕ … ”
  – снимка на бесарабски българи от откриването на Роженския събора беше премахната от страницата на събора точно заради украинското знаме на нея
  https://boulevardbulgaria.bg/system/editor_pictures/35723/l_украинско_знаме_Рожен.jpg
  “Топ снимка! 🇺🇦 🇧🇬
  Само една снимка, тази снимка, от Рожен – събор на народното творчество и животновъдство , на три колектива от Болград, Украйна, станаха заплаха за организаторите. Само за няколко часа я сложихте и я прибрахте от официалната си страница. Не се страхувайте от снимки, от нас и нашето знаме, ние сме тук с културна програма.
  Ние ще се приберем с гордо вдигната глава, с любов към родината 🇺🇦 и прародината 🇧🇬.
  Имаме достатъчно сили, воля и търпение за да оцелеем и в тази “война”.
  Да живее Украйна! 🇺🇦
  Да живее България! 🇧🇬
  Zhanna Suslina е в компанията на Maria Fartunova и 35 други”

  – а край 111-метров пилон на реZилдента се събираха подписи срещу ”джендър идеологията“, но точно инициаторите са ”ни риба, ни рак” руски еничери
  https://offnews.bg/sviat/ruskite-okupatori-ubiha-dvama-bratia-balgari-v-ukrajna-808198.html

 3. Именно рашистите са тези, които служат на чужда държава.Тодор Тагарев не си е слагал украинското знаме преди Русия да нахлуе,а след това.
  Да изразиш съпричастност с болката на другия е едно ,а да искаш някой да влезе и да унищожи друг народ съвсем друго.
  Тези хора, чиито домове са под водата,тези чиито домове са бомбардирани, които са се сгушили с децата си в бомбоубежищата,те имат нужда някой да им вдъхне надежда и кураж ,че не са сами,че някой мисли за тях и прави всичко възможно този ад да свърши.Не знам тези , които подкрепят руската агресия и развяват руски знамена по Шипка и Бузлуджа в такъв момент дали изобщо си дават сметка какво им причиняват.Представяте ли си как седите с детето в апартамента си и не знаете дали ще оцелеете до утре, защото ви бомбардират и същевременно да видите по телевизията някой идиот да подкрепя всичко това.Не фашизъм,не садизъм,това е сатанизъм и омраза към човека.Крайна при това .
  Васко Кръпката се разплака като отиде в Буча .Дори и той, който знае какво зло е Русия,не предполагаше ,че чак такива зверства са възможни.

 4. Само един допълнителен пример (подсетих се от снимката на полицейската кола) може би ще кажете дребен, а може би не чак толкова. Едва ли има някой запознат – да не знае какво е за британските привърженици верността към цветовете на техния футболен отбор. Мнозина знаят също, че милиардери – босове на такива клубове са си тръгвали позорно само защото са си позволили ребрандиране на емблеми, или промяна на цветове на екипи, което се приема като арогантност или предателство към клуба и традициите.
  Впечатлен бях как на трибуните привърженици и на двата отбора в поредица от мачове още в първата седмица на март 2022 г. вече носеха саморъчно направени плакатчета за подкрепа и солидарност с Украйна. Обаче през пролетта на 2022 г. видях английски тимове да излизат нарочно с направени за целта жълто-сини екипи при гостуване, за да покажат солидарност и заради това получаваха аплодисменти дори от привържениците на домакините. Обратно на всякакви дълголетни традиции, вместо както си е обичай да се предизвикват преди мача с разни напеви…
  Затова, БРАВО на Тагарев! Ето това ме кара да се гордея, че съм българин.
  И голяма благодарност на автора, че научихме за това.

 5. Удивителна е простотията на РъБъ путлерастите, направо да се гордее човек! Само не мога да разбера – не вдяват ли, че колкото и да се стараят, “гасударите” им няма да ги направят групови отговорници на Задунайката, ако, пази Боже, дойдат тук. Най-много да им дадат по една кофа с моп да мият клозетите. …

 6. Чудно, путлерастите обявяват всички за “предатели”, и Тагарев включително?!?
  Доскоро не казваха чий агент е . Сега вече “разбрахме” , Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь най-накрая се “сети”, че Тагарев е украински “агент”!
  А преди това путлерастите го хулеха, че е всякакъв агент – от краварски, натовски , даже – демократичен “агент”-соросоид, до -марсианец и извънземен……..
  Само накрая да не го изкарат , че е путлерастки “агенть” , като тях!
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.