Измамният “плурализъм” на БТВ

 

 

 

 

 

Писах по този въпрос на 7 юли, когато от БТВ ме поканиха, за да не …мога да говоря. Сега гледам, че същият номер прилагат и на Илиян Василев.

Слагам БТВ в черния си списък

 

Много добре си давам сметка какво общо ще видят между нас злобарите, но ще изтъкна друго: двамата с Илиян Василев сме изявени противници на рашизма много преди той да бъде нарече рашизъм в резултат на агресията му в Украйна. Специално Илиян е съвсем специален: преди Христо Грозев да бъде взет на мушката от руските власти, бившият ни посланик в Москва беше откроен като единственият българин в черния списък на Кремъл за влизане в Русия. Почетен беше с този почетен сертификат за демократичност и евроатлантизъм заради системната му критика срещу режима на Путлер.

Въпрос на чест е да те извадят пред скоби по този начин, но е безчестие да се опитват да заблудят публиката от БТВ, че “дава думата”, на такива като нас. Просто не е вярно.

Този номер ми го правеха от в. “24 часа” преди повече от 20 години. Поръчваха ми статии в първите години докато бях на екрана на БТВ като водещ на предаването “В десетката”. Имаха договорни отношения с телевизията да популяризират нейни “знакови” лица. Само че статиите ми, в които изобличавах президента Първанов, да речем за ролята на оглавяваната от него БСП по времето, когато партията беше намесена по данни на доклад на ООН в корупционна схема с режима Саддам Хюсейн, започнаха да се появяват във “видоизменен” вид, който да щади реномето на големия им вожд от “Дондуков”.Спрях да им пиша.

Защо им беше нужно изобщо да ми поръчват текстове? Не беше само заради дружбата с БТВ. Демонстрираха “плурализъм”. На (примерно) 20 заяждания със “сините” и прочее врагове, пускаха по нещичко, подписано от един от тях (нали бях спряган за “син кинжал” от в. “Дума”).

Хем са плитки тези номерца, хем пък не всеки е запознат с методите на това подличко хитруване. Припомням го, за да се знае, все пак.

 

 

 

bTV предпочита Костадинов пред Илиян Василев

14 мнения за “Измамният “плурализъм” на БТВ”

 1. Цветанка/или менторите и/плонжираха пред Копейкин.Можеше например да го попита дали Андрей Луканов има въобще българско гражданство,с какъв документ и от коя дата?Почти същото се отнася и до Сергей Станишев,става български гражданин 1996 г.но има ли
  документ с който се отказва от съветското или руско гражданство?В БТВ си имаме работа с един женски Волгин.

 2. БТВ,която имитира първата “американска”=прозападна медия в България е проруска,мимикрираща като “прозападна”.Това се знае от самото и създаване,но не и от обикновените хора.Сега ще ви напиша и нещо друго,много е важно:има български сайт-dnevnik.bg.Този сайт е част от Икономедия и в него има форум,където читалище ли коментират.Сайтът/медията има проруски коментатори,които (в огромната си част) поддържат коментари в полза на Русия и руските интереси.Интересното е,че същите проруски коментатори хулят и обвиняват политиците на ПП/ДБ български партии,че са проамерикански или проруски (зависи от коментаторите за тези мнения),но задължително са “национални предатели.Ето лакмус,който показва,че политиците от пп/дб най-малкото не са проруски слуги.

 3. Цени, умножени по 10: Как се ремонтира Националната галерия ?

  (Така става, когато назначиш РУСКИНЯ (Ярослава Бубнова) за директор на Националната ни галерия под “шапката” на най-бедното ни Министерство на културата.)
  Кой министър я назначи тая и кой министър ще я уволни ?

  https://frognews.bg/novini/news_279690.html

 4. битиви отдавна е ясна, заедно с Ц, Ризова…и останалите. А кажете коя телевизия да гледаме? Има 4-500 хиляди души у нас с категоричен проевропейски вот, защо тези хора са оставени без своя телевизия? ЗАЩО? Коя зловеща костелива ръка го подреди така?

 5. До Българин:
  Според мен, правилно поставен, въпросът звучи така:
  Кой /и/, кога и защо остави въпросния половин милион демократи, проевропейци /убеден съм, че са повече/, без медии?!
  :Мистериите на прехода.

 6. Не съм журналист и нямам причина да браня гилдията, но винаги съм смятал, че добрият водещ може (и трябва) да задава и въпроси, на които знае отговора, както и да споменава твърдения, с които не е съгласен, за да даде възможност на итервюирания да изложи подробно правилната теза.
  Случаят с хубавелката не беше такъв, като се има предвид апломба, с който казваше “Ама много хора не са съгласни с това”, “Не е ли по-добре да инвестираме в нашата си армия?”, “Няма ли да свърши ресурсът на Украйна?”. На нейния фон колегат ѝ се открои с разумните въпроси “Изпълнява ли правителството ангажимента към избирателите да помага на Украйна?” и “”Русия не се ли държи така, защото се чувства безнаказана?” (цитирам по памет), ама завалията много не можа да вземе думата.
  Явно БНТ се стреми към плурализъм не само при гостите, но и при водещите…(шегувам се). Няма дя су учудя, ако и мисирката е на правилните позиции, ама се правеше на интересна и преиграваше… но това е без значение… впечатлението, които остави, е ужасно.
  Тагарев беше безупречен! Всеки месец трябва да го канят в “Панорама”…

 7. @ よ
  То, ако се отървем само с кражбата на средства, предназначени за българската култура от българския бюджет и европейските фондове, е “малкият” дявол, това са само съпътстващи “бонуси” за ченгеджийската лакейска глутница, гравитираща около тов. Бубнова, но се страхувам, че тази руSSка крадла с протекциите, полагащи се на дъщеря на член на ЦК на КПСС, е инсталирана на директорското място със съвсем друга цел: чрез умишлено разделение и отчуждение (отчаяние) в културната ни общност и с помощта на регистрирания й частен “Институт за съвременно изкуство” да бъдат подменени, изкупени на безценица, продадени в чужбина или “изгубени”, унищожени при пожар, наводнение или друго бедствие безценни творби на най- известните ни, знакови български художници. В случая с назначението на руSSкинята за директор на Българската националана галерия тогаващният министър Боил Банов е нарушил Закона за запазване и развитие на културата като е допуснал КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ: Бубнова едновременно е директор на Националната галерия и на частния си Институт за съвременно изкуство!
  И никакви други “добри дела” не могат да оправдаят грубото закононарушение на (надявам се!) този бъдещ подсъдим !
  Но по-важното, разбира се, е КОЙ е министърът на културата, който ще събере достатъчно кураж и родолюбие, за да уволни този руSSки кърлеж, впил се в крехкото тяло на българската култура и който ЦЕЛЕНАСОЧЕНО я компрометира по света ?!

 8. Рейгън, може ли да пооправиш бозата дето си написал та да може да се пие?!

 9. С неудоволстве бии повторил думите на 0816 иса следващия пост на Рейган.

 10. よ, 15.09.2023 в 08:16:

  Разбира се, че Е ЗАВИСЕЛО от министъра, да не би от арменския поп? Той за какво е министър? Прочее, бобунова, дори да изключим произхода й (прякa потомка на сталинския касапин миша бобунов) дори по соц;. законите няма право да пребивава в НРБ, защото никога не е имала сключен брак с номенклатурния помияр, който я донася в куфар тук през 1986. Нещо като онзи РъБъ магистрат, дето е с руZко гражданство от 30 г. Де са печените служби на рундю рЭзидента?

  И сегашният министър на културата може да я напъди, заради конфликт на интереси. Ама де cojohes?

 11. До Павел Тинков 💙💛
  15.09.2023 в 07:33


  Споделям напълно и вашето виждане за поставяне на въпроса.

 12. sms 💙💛, vic_kaminsky💙💛,

  в правителство на байхуй министър оцелява, ако не му пречи на основната му задача да циментира руската ни зависимост,, с която беше инсталиран във властта и в случая с руския културтрегер бубнова министърът на културата имаше толкова шанс, колкото Трайков срещу вальозлатния, но успя да реализира по удобен за байхуй начин знакова акция , която българите още не могат да оценят , защото за разлика от тогавашните българи, днешните все още не оценят решаващата роля на княз Александър да се случи Съединението без помощта и въпреки русия …
  – байхуй си пази и този коз за “родолюбива” ръка

 13. Все пак неграмотната журналиститутка геЙкимянЬ е шефЬ на журналиститутките в бокоТВ, още неговият ТЪПькачь бокоТИКВАТА го монтира за личен доносник и надзирател в бокоТВ. Същият НЕграмотен и НЕзаконен “колега” на геЙкимянЬ е и куРВшлуковь ,който е същият шутналист и надзиратель на бокоТИКВАТА и шайката му, но в БНТь! Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло ви!
  А преди тях в бокоТВ, същата журналуститутка беше и пловдивският дудук, който мереше мускулите на бокоТИКВАТА! Оди на хуйло ти!
  И докато геЙкимянЬ е в бокоТВ едва ли ще има някаква “журналистика” в бокоТВ, най-много някакви клюкини и платена пропаГАДность за реклама на путлерастите, като кУпейкинь!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.