Кой още НЯМА да е кандидат на ГЕРБ за столичен кмет?

 

 

 

 

Трупат се като сняг посред късно лято новините за това кой няма е кандидат на Бойко Методиевич Борисов за кмет на София.

Започна се с Фандъкова.

После се спекулираше с името на Росен Желязков.

От клюкарската агенция за масово оплюване ПИК, обикновено запозната с тайните на дългогодишно обгрижваната от нея партия ГЕРБ, разпространиха днес новината, че и футболистът Стилиян Петров няма да е кандидатът.

В нарастващия списък попадна и големият консерватор Кристиян Шкварек (поради което поне се затвърдиха впечатленията за неговия “неутралитет” спрямо партията в качеството му на чест коментатор от телевизионния екран).

Още кой няма да е?

 

След “некоалицията” на управляващите имаме и “некандидат” на ГЕРБ.

Меркурий, граден като “аргумент”за феномена с “некандидта” на ГЕРБ досега, наистина е вече ретро. Отмина. Юпитер ли ще следим сега или възхода на едно юпи с рядко успешна бизнес кариера, открояващ се като главен претендент за кметския трон в столицата?

Все повече изпъква фактът, че издигнатата от ППДБ кандидатура на Васил Терзиев няма реална конкуренция, колкото и да е нападан за независещи от него роднински зависимости. 

Излиза, че човекът, от когото зависи всичко в партията му ГЕРБ, подпомага “детенцето на ДС”, въпреки че по собствените му фантасмагорични твърдения, самият той се е …борил с ДС едва ли не цял живот. 

Сега онези, които също така дълго приемаха за вярно, че ББ ни спасява от комунистите и са най-яростните противници на кандидата на ППДБ, ще трябва да предложат някакво обяснение на своята аудитория, която, ако са верни данните на текущата социология, гарантира 1 процент подкрепа на техния кандидат Вили Лилков в синя София ( както обича да я нарича съмишленикът им от Банкя).

4 мнения за “Кой още НЯМА да е кандидат на ГЕРБ за столичен кмет?”

 1. Към Рейгън/Тачър:

  Имам настоятелна молба да оставите на мира кокалите на Илиян Василев, както и да разбирате този мой призив. Хайде оставете на мира (на миналото му) единственият българин, който заслужи честта да бъде вкаран в черния списък на Путлер.
  Няма да приема дискусия по въпроса. Ако щете.

 2. Обикновено когато няма избор, фокусникът от Банкя вади в последния момент Цецка Цачева от ръкава си 🙁

 3. – по повод кметовете един цитат от последния facebook/пост на Илиян Василев:
  ‘’ Руското посолство координира всички действия по сваляне на това правителство и по предизвикване на крайни форми на дестабилизация в страната като използва да нажежи страстите около демонтажа на МОЧА. Формално отмяната на забраната на вноса на украинско зърно бе приета от Парламента, но … Борисов днес сам се разкри на издигането отново на “краля на корупцията” във Варна Портних за връзките си със зърнопроизводителите. “Меките” съвети, който отправи към Денков всъщност са опити да го вкара в неговата схема на купуване на недоволните чрез бюджета… ще издъним бюджета, а от там и стратегическата цел да влезем в еврозоната. За това, ако зърнарите успеят, а в плана на Митрофанова са поредица от масови протести …
  …това не е просто протест с икономически искания…Втвърдяването на тона – използването на сравнението с тероризъм за исканията на зърнопроизводителите е уместно и от тактическа и от стратегическа гледна точка… ”

  във връзка с коментара в AlternativataBG/youtube,21апр./:
  ”…посветен на превръщането на Черноморския регион в фокус на глобалната политика. Тези дни стана ясно, че в американския Конгрес e внесен законопроект озаглавен Закон за сигурността в Черно море, който се очертава да бъде крайъгълен камък в американската външна политика по отношение на региона… това е политика, която ще определя съществена част от рамката и на българската външна политика…”

  – всеки руски/съветски самодържец непрекъснатото и упорито следва Азовския завет на петър I и оставя на наследниците си планове за превръщане на Черно море в руско езеро( публично достояние са само 2 на петър 1-ви и 2 на екатерина 2-ра – останалите са засекретени) – хуйло 2000г става президент , 2001 е приета морската докрина , 2014 е референдума за Брекзит и окупацията на Крим , 2017 дугин носи благата вест на Ердоган, че му готвят преврат …
  … за антитерористичния американски закон за Черноморския регион

 4. Най-добре е самият геЙрберастки вождЬ да се кандидатира, отново!
  Няма смисъл да ни пробутва такива неустановени джендърски пишман-конZZерVVатори, като шкварековичЬ – селяшки провинциално-туземен нацисть , май от Полша или Чехия беше довтасал???
  Нека си ходи при примитивните селяшки шовнисти в Полша, които са окупирали властта, също като маджарския селяндурски нацисти бай ОрбанЮ рублоядскиЙ! Оди на хуйло ти!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.