Северна Корея и Северната империя-заедно в нещастието да бъдат обект на международна изолация и презрение

Комунистическият диктатор Ким Чен Ун, който страда от по-всеобхватна международна изолация и от своето подобие Путлер, се заседя в Далечния Изток след срещата си с руzкия цар във Владивосток тази седмица. Прекарва си уикенда като баровец в Хабаровския край. Ваят му образа на добряк, нахлупил руска ушанка, който пийва по руски тостове с водка на екс и се радва като малко дете на един морж при посещение на атракция с морски животни в Приморския край.

СНИМКА: В. “Сега”

 

 

 

 

 

Даряват го с бронежилетка и с дронове. Зевзеци обаче пишат в социалните медии, че вероятно са си разменили с Путлер оръжия за унищожаване на вътрешни политически противници- Ким подарява противосамолетна картечница, с каквато има обичая да разстрелва провинили се пред него роднини, а Путлер му се отблагодарява с противовъздушна ракета за сваляне на самолети от типа на този, в който за последно се повози Пригожин. 

Явно са в беда режимите на Северна Корея и на Северната империя (един от синонимите на Русия, употребяван от нашите истински възрожденци, до един убедени колко опасно за бъдещата ни свобода би било тя да ни “освобождава”).

Северната империя, която се изживява като защитница на християнството, подкрепи през 2017 г. международни санкции срещу Северна Корея, където християнството е забранено и диктатурата на династията Ким беше много ядосана от този факт.  

Днес двете северни аномалии се правят, че нямат проблеми. Кълнат се в дружбата си. Това може да се дължи само на факта, че имат нужда от взаимно окуражаване във враждебния свят, който са настроили срещу себе си.

Северна Корея, създадена от съветско-китайския комунизъм по техен образец, е проява на военния комунизъм и илюстрация на всичко, каквото е несвободният свят. Малка държавица е, но е с огромна армия и апетит към развитие на ядрена военна програма, за да може някой ден най-сетне да се разправи с икономически могъщата етническа посестрима. КНДР е един голям военен лагер, в който и концлагерите никога не са били закривани, а служат за унищожаване с екстремен глад и труд  на милиони поданици на династията Ким.

Северната империя, която по официално обявената доктрина на путлеризма се е отрекла от комунизма, изпитва остра нужда от приятелство с творението на СССР в северната част на Корейския полуостров поради острия недостиг на приятели и снаряди, например. Такива в Северна Корея “растат” в изобилие. Дали това беше основната причина Путлер да се срещне лично с Ким Чен Ун? Че той Ким можеше с един подпис да ги предостави още на рашисткия военен министър Шойгу при неотдавнашното му посещение в Пхенян. Едва ли се е налагало лично да се види с Путлер, за да задействат подобна сделка.

Другаде е “заровено кучето” ( плитко ще да е, за да става за консумация, както зове традицията на корейската кухня, атакувана от природозащитници в Южна Корея).

След като двете държави притежават ядрено оръжие, макар и в различни мащаби, няма как да не са обсъждали стратегически аспекти от международната политика, свързана с този инструмент за шантаж в техните ръце. Дали Путлер не е поискал да си погрее ръцете върху провокиран с негово съгласие конфликт между Севера и Юга на полуострова, който той да подкрепи и така да отвлече вниманието от затъването на неговите орди в украинското блато?

За какво му е на Путлер иначе съюзник, който издайнически се родее с неговата империя по идеологически генезис, по омраза към “империализма” ( макар московията да е последната истинска империя на света) и по степента на своята международна изолация.

Светът гледа и знае. Освободената от американците Южна Корея днес е сред най-големите производители на огромни танкери, презокеански лайнери, какви ли не още индустриални и технологични чудеса, сред които е и популярната в цял свят електроника за бита. Тя е вторият по величана снабдител с военна продукция на Полша, натовската държава с най-амбициозната програма за засилване на своята армия. А е, както вее отбелязах в друг текст, 170 пъти по-малка по територия от московията и без да има трошица от руските природни богатства, превъзхожда по изработения от своя народ БВП продукт по същия показател най-голямата и най-богатата на изкопаеми блага държава в света.

Северна Корея, създадена от съветско-китайския съюз на пролетариите, се пъчи с ядрено оръжие и ракети за неговото задействане срещу корейските си събратя, японските, американските и всички останали врагове на собствения милитаризъм.  

Двете половини на разделения народ днес вече се различават и физически. Хронично недохранените северни корейци са видимо по-ниски от южняците. Не на шега върви шегата, че можете да познаете в коя част от Корея сте попаднали по мъха по дърветата. Щом е изяден, значи сте в Севера.

НА СНИМКАТА: Познайте кой е севернокорейският войник в компанията на американски и южнокорейски военни при общо патрулиране по демаркационната линия между Севера и Юга.

 

 

 

 

 

 

 

Ако трябва да бъде посочена отделна държава парий на света като антипод на демокрацията, това определено е Северна Корея. С нея сега се сближава и царството на Путлер, което с бързи стъпки догонва малкия си събрат по потискане на свободата и по маниакален милитаризъм.

Банално е да се каже, но е неизбежно да са обобщи, че по приятелствата ще ги познаете.

Как така става, че американците освобождават Южна Корея, докато рашистите “освобождават” Южна Абхазия, а сравнението между резултатът от двете освобождения е несъпоставим, питат коментатори в руските социални мрежи.

Контрастът, меко казано, се вижда и от сравнението между окупираната от СССР част от остров Сахалин и картинката в същия Сахалин, но във владение на рашизма.

 

5 мнения за “Северна Корея и Северната империя-заедно в нещастието да бъдат обект на международна изолация и презрение”

  1. ИИ е популярното съкращение за изкуствен интелект. Но става и за Империята на Имитацията – от камиони и самолети по време на Втората световна, през (атомни) бомби и всички популярни модели коли след Втората световна, та до …. Youtube-ари в наши дни. Точно така – вторият (след индийски канал) най-популярен YouTube-канал “MrBeast” е дословно копиран от руски келеш, направил си канал “A4″… Нищо оригинално, само имитация… Което ми напомня за онази история, при която “братушките” толкова дословно копирали пленен немски модел самолет, че начертали и дупката от куршум на крилото на схемите и я имплементирали в производството на своя територия – мислили, че има аеродинамична функция този отвор… Имитация на всичко – либералната демокрация е народна демокрация, НАТО е (бог да го прости) Варшавският договор, ЕС беше СИВ… А MrBeast е A4… С имитация не става, оригиналните идеи носят успех – да удариш мегакораба Москва с корабна ракета Нептун, но от земята… и да го потопиш, като предотвратиш окупацията на Одеса. Да използваш … картонени?!? дронове за 300 $ и да унищожиш самолет за 30 000 000 $. Да насочиш в Новогодишната нощ Хаймарс по сигнала от мобилната клетка, засякла 300 телефона, изпращащи поздрави след речта на “шефа”. Да скриеш взрив в топче алуминиево фолио и да гръмнеш мегамоста над Керч. Да убедиш 5/8 от екипажа да действително смъртоносна машина хеликоптер да се предаде, като си извел семействата преди това и се снимаш с трофея. Да продължавам ли? Оригиналност, не имитация. Менте империята воюва с оригиналната империя. Газпром срещу Ейпъл – едните имат газ, другите – идеи. Вижте MrBeast и А4 и ще разберете причините за неуспехите на ИИ.

  2. @ В империята на имитацията е така…

    За това руската “култура” бива поставенаа в графа “Паразитна култура на подражанието”.

  3. “… Я уж было подумал, что Ким Чен Ын уехал обратно к себе в Пхеньян, но нет! Теперь Шойгу сменил снова Путина и стал опекать Ким Чен Ына. Он его повез во Владивосток и там они сначала посетили военный аэродром, а потом фрегат “Маршал Шапошников”. Надо сказать, что по части приемов и пускания пыль в глаза Шойгу еще со времен МЧС чемпион мира. Поэтому “Кинжалы” сменялись “Калибрами”, “Калибры” какими-то диковинными “Уранами”, самолеты, кораблями и все это летало, стреляло, высокоточно поражало прямо в яблочко, красиво взрывалось и нежное сердце корейского садиста …
    … чтобы продолжал жить и править Россией маленький паскудный старичок, врун и балабол, невежда и трус, вор и убийца.Который сам себя, разумеется, считает фигурой, не уступающей по масштабу Наполеону…Интересно, он читал “Кодекс святой Елены”? Вряд ли… Он вообще не читает. Ему все больше рассказывают. То Ковальчуки, то Мединский, То митрополит Тихон (Шевкунов). Это они ему про генетическое оружие и про “Россия никогда ни на кого не нападала” рассказывают. Какой уж тут, прости Господи, Наполеон. Там ведь надо будет правду рассказать и про Бородино и про предательство Александра Первого… Всем уже осточертел этот плешивый упырь, а все никак его не уберут. Бояться. Бояться даже не его, а друг друга. Им ли не знать цену друг другу? Отборный народишко. Предатель на стукаче, доносчик на провокаторе. Все повязаны. Все по уши в крови и грабеже. Ненавидят друг друга, а ничего – терпят. Кто первый сморгнет – того и разорвут. Умри сегодня, а я – завтра. Вот такая петрушка, милые мои… (t.me/AlfredKochBayern)”

  4. Все пак да не забравяме , че и хунтараторь Хуйло и ТЪПарищь кимЬ са преди всичко вождове на РАБьски дивашки племенни диктатури- единият е большевик , и “другият” е большик, при това и кагебист едновременно с това. И макар че кимЬ е наследствен тиран , той не е много по-различен на височина от Хуйло, нито от военният робь на кимЬ , който пази границата на КНДРь. Също така и в РАБьZZийската ФЕЙКдерация , и в КИМьската народно-диктатортическа РАБспубликь всички мужици са военни роби на своите гасудари – тяхното пушечно мЯсо . Одите на хуйло ви!
    Така че почти навсякъде имат допирни точки двамата РАБовладельци , за които да си говорят , дори бронираните им влакове и бункери са едни и същи , за да ги “пазят” от “обичта” на техните роби!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.