На вниманието на СЕМ и Соня: (само)убит е рашистки виновник за клането в Буча

На вниманието на др. Соня Момчилова, шев ( пришита като лице на Радэв на върха) на СЕМ, която не вярва, че в Буча е извършено военно престъпление от рашистите.

В Курска област в московията е намерено тялото на 25 годишния Иля Александрович Товт. Данните сочат, че се е самоубил в своя автомобил.

Става дума за командира на зенитно-ракетния взвод в\ч 58198 от окупационната рашистка армия.

Същият е уличен от украинското разузнаване, че е сред командирите, издавали заповеди да се избиват мирни хора в Буча.

Има две възможни версии. 

Или се е самоубил, понеже не е могъл да понесе мисълта за вината си, или вината му го е настигнала по справедливост от онези, които са му отмъстили. 

9 мнения за “На вниманието на СЕМ и Соня: (само)убит е рашистки виновник за клането в Буча”

 1. Видео1- Буча преди рашистите и улица Вокзална където много рашисти се срещнаха с Кобзон. Линк 2-същата улица 14 месеца по-късно. Не изглежда лошо. Да давам си сметка, че е направено с цел показ, обаче е доста добре направено някак си.
  ttps://www.youtube.com/watch?v=NOSFzytp0Zw

  https://obukhiv.info/ru/news/yak-viglyadae-vidnovlena-vulitcya-u-buchi-de-rozbili-pershu-kolonu-rosiyan/

 2. Господин Инджев,ако може да коментирате как днес Тошко нападна министър Тагарев в стил руски шпионин !

 3. Не “шев”, а обратното. Ще се въздържа от конкретика, че повечето такива думи са обидни за дами.

 4. Ivan Stoilov,

  американската инженерингова компания Miyamoto International от пролетта възстановява разрушени жилища и училища в 7 области на Украйна – Киев, Чернигов, Суми, Полтава, Харков, Днепропетровск и Miyamoto International предоставя оценка, инженеринг и контрол на качеството на Украйна и ООН и на ЕС, САЩ и Япония, които финансират проекта

 5. Маските продължават да падат. ОТ групата на ПП-ДБ 12 души НЕ ПОДКРЕПЯТ отмяната на украински внос. Демек, подкрепят зърнаро-дЭсарската шайка, която да продължи да вилнее като руZки башибозук на уж пазара в уж демократичната уж евро-атлантическа Задунайка. Ето именцата – даниел лорерич, надежда йордановна, ивайло мирчевич, антоанета цоневна (баба Цона), елисавета белобрадовна, татяна султановна, калин икономович, радослав василевич, йордан иванович, васил стефанович и людмила илчевна. Зърно-дЭсарите се предвождат от козо-овчаря и майстор на пилоните караколевич. А от Ню Йорк руZкият шурей и рЭзидент, рундю казачока пред подбрани медии (колкото пръстите на едната ръка) обяснява как войната в Украйна щяла да стане световна. Медиите са само български, види се, от патриотизъм, щото световните не проявили дължимия интерес и не го уважили. Хак им е, да си плащат за обмен или препечатване на безценните рундюви прозрения. Еx, промяна, промяна…

 6. Мисля, че има и трета г-н Инджев – КГБ замита следите, че Хага не е далече.

 7. Проф. Евгений Дайнов, DW: Метежът на милионерите представлява непосредствен риск за националната сигурност

  “Милионери латифундисти (“зърнари”), въоръжени с американски трактори, купени с европейски пари, се опитват да наранят Украйна и да свалят българското правителство, което ѝ помага във войната, за да услужат на Путин!
  Метежът е риск и за самите зърнари, но те не го разбират, защото всъщност дори не са същински феодали. Онези, средновековните, все пак бяха аристокрация, обучавана да управлява. Тези са довчерашни крепостни, внезапно оказали се на върха на хранителната верига. Изобщо не си представят например, че украинците пазят и тях. Ако украинците бяха паднали и руснаците бяха продължили насам, на терена нямаше да остане ни един зърнарски майбах, порше, яхта или американски трактор; или дори тоалетна чиния или пералня от личните палати на зърнарите. Всичко отдавна щеше да е в Бурятия, Якутия или околностите на Омск.
  Вместо да се опитват да задушат Украйна в полза на Путин, зърнарите би следвало да благодарят на украинците за закрилата. Не да вдигат бунтове против украинското производство, а да правят волни пожертвования за украинската армия, така щото да опазят майбасите си от руските войски.”

  https://frognews.bg/novini/prof-evgenii-dainov-metejat-milionerite-predstavliava-neposredstven-risk-natsionalnata-sigurnost.html

 8. Абе , чието е това име Соня?
  Нещо много “балхарское”, “родолюбивое” звучи?!?
  Тая гнусна чалгарска шлюха на зИльоната гнусна фатмашка предателска неграмотна превратаджийска ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень трябва да си взема чушките в боба , и да отиде да си ги ръга в Буча! Така ще се убеди от първо лице за “пропагандата” на украинците! А и по-добре да продължи към моZZковията й , и да не се връща в задунайския колониален Бандитустань, за да продължава да параZZитира на синекурВената ясла в СЕМь! Нека отиде на краZZная площадь под краZZните фенери на Кремль, за да се “изяви” в своето генетично житейско “амплоа” на вечна платена шлюха на сводниците си от метрополията им! Оди на хуйло ти!

 9. Путин уби вече над 25000 солдати от собствената си орда Украйнците въобще не лъжат в статистиката,все едно Финландците да лъжат че убиха 350 000 през зимната война и то за 3 месеца ,Игор Бунич ги изкара даните от архива на КГБ,та за Путя какво са разтреляни няколко хора в Буча ,само в Москва през зимата умират повече пияндурници замръзнали по кварталите бомжи

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.