Полша и Украйна се разбраха и още лоши новини за (нашите) рашисти

Едничката радост на Пулер тези дни беше да се наслаждава как се карат Полша и Украйна, но тя му беше отнета днес. Варшава и Киев се разбраха за компромисно решение по спора за износа на украинското зърно. Подробностите по споразумението се очакват по-късно.

НА СНИМКАТА: Гитанас Наусена, президент на Литва, заедно със Зеленски и Анджей Дуда

 

 

 

 

Униние във връзка с това се очаква и в редиците на българската рашистка пета колона. Толкова се радваше от напрежението между Полша и Украйна, че започна да дава Полша като пример за подражание в противопоставянето на вноса на украинска земеделска продукция в България.

Не е лошо също някой смел наш кореспондент да помоли за коментар и президента Румэн Радэв в Ню Йорк. Той се престраши на американска земя вчера да заклейми руската агресия, наричайки я дори “ужасяваща”, но не се осмели да се срещне със Зеленски, изпращайки на президентската среща с него в кулоарите на ООН вицепремиера Мария Габриел. Изглежда щеше да му дойде повечко чак такъв компромис.

На вътрешния рашистки фронт у нас валят и други лоши новини. Фюрэра вчера го изгониха протестиращите с трактори, а той не събра кураж да обясни защо е натирен в своя преразказ за събитието в мрежата. Обикновено заплашва с разправа ( “един ден като дойдем на власт”), но си подви опашката този път.

Призивът му за антиправителствен протест пред сградата на министерския съвет, със заявката да свалят правителството, днес уважиха толкова малко фюрэроподобни демонстранти, че разсмяха с напъна си зевзеците в социалните мрежи. Остава да видим обаче какви последици ще има тази малка, но агресивна шпицкоманда, свикнала полицията винаги да бъде на нейна страна. Май днес прекрачи границата на тази търпимост с нападение срещу огражденията и скелето на МОЧА.

Още ли някой смята, че МОЧА не бил важна кауза? 

Напротив, напротив-той е като стръв за гризачите, които не могат да преглътнат вероятността някой да им отнеме сиренцето в капана на историята, в който са хлътнали. Уж не били проруски, а били български патриоти, но налитат на бой на български полицаи заради съветската символика. Издадоха се.По-ясно определение за техния откровен рашизъм не може да се измисли!

Още по темата: най-после изгониха от България един брадат рашистки шпионин, началник на рашистката църква в София, заедно с няколко негови бръснати подобия

И още по темата: България се отказва да бъде единствената държава от ЕС, която внася руски претрол.

6 мнения за “Полша и Украйна се разбраха и още лоши новини за (нашите) рашисти”

 1. Шпицкомандаджиите на синьокожуту руZнак “из Варнъй” ридаеха как при бай Тошо (яшар замфиркьов от Орханийските колиби) живели по-добре и че си искат живота обратно. Смех!

  А на руZкия шурей от Славяново дипломатично му намекнали, че присъствието му на въпросната среща е крайно нежелано. И понеже пробвал да се направи на зелена тапа, накрая му го натвърднали и му посочили изхода. Даже не му подали шинела и фуражката. Туй от кухнята. Тъй че наш рундю трябвало да се задоволи с жарка “натовска” и “атлантическа” реч пред делегациите на само руZия, КНР и Ангола. Общо 11 човека. Другите напуснали залата…

 2. мисля.че който трябва има доказателствата.но се чака да му свърши мандата,да не ни излагат с действащ президент,а малко да бъде вече в сянка.Не случайно беше отбичен и във Вилнюс.

 3. @ Симеон Спасов
  Дай Боже чемодан-вакзал-Хага!
  То импийчмънт надали ще дочакаме, ама който продава оръжие на руснаците му се пише на сметката. И Магнитски върши работа също.

 4. Срам и позор за секяшките шовинисти от Полша, ярки падруги на кагебистката шлюха Орбань. Никой от тях, и от нашите зърнарски селяци не се ли досеща, че всяко спиране на украинското зърно само увеличава пазарите за кагебисткият тиран, за ТЯХНА сметка! Не за украинска сметка! Защото Украйна винаги ще си възвърне и намери нови пазари, но зърнарите от Европа няма да могат да конкурират вече завзетите ,сега, пазари от Хуйло, с тяхната НЕграмотна подкрепа. Колкото е по-голям пазарният дял на Хуйло, толкова ще намалее техният дял, а не украинският, който ще се възвърне рано или късно, но не и техният!
  Щом има произведено зърно, то винаги ще отиде до борсите, макар и след няколко месеца.
  Дори османският селяшки комплексар – бай султанЮ ЕрдоганЮ досега купуваше украинското зърно , и го препродаваше , за негова сметка и печалба! А нашите зърнари не “могат” дори , колкото него!
  Одите на хуйло ви!
  А, колкото до МОЧА, то нека Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь си го вземе в личното имение , което го купи с НЕдекларирани офшорни подкупи, и да си го лъска всеки ден, нали все пак е учил и “история” , и е “опитен” истЕрикь ! Оди на хуйло ти!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 5. Не можах да разбера, защо вноса (от векове и за векове!) на руско зърно никога не е било и не е заплаха за българския зърнопроизводител, а вноса на украинско е?

 6. – днес е хубав ден за българската независимост – мандалото хлопна на руската църква николаймераликийски – освен музей на руския соцален режим и в сградата на руската да се организира музей на наглата руска намеса в историческия път на българите след руско-турския договор от Кючук Кайнарджа(1774) , по който русия добива право да представлява православните християни пред Високата порта, което за българите означава първо погърчване и масово изселване , войни , разорение , погроми и терор – какво по-подходящо място от явочната квартира ”РПЦ” насред българската столица – независимостта на царство България е толкова илюзорна, колкото и независимостта на Княжеството, но България я има независимо от магучаята
  https://istoriata.blog.bg/history/2012/09/13/bylgariia-po-vremeto-na-stefan-stambolov.999247
  на 1-вата си пpеcконфеpенция(1901) на въпроса, коя е най-бъpзо pазвиващата cе икономика в cвета президента Теодоp Рyзвелт заявява:
  – Япония, а след Япония е Бългаpия … един от 4-мата президенти на планината Ръшмор има изключителен интерес към България и още1903 установява дипломатически отношения с България, а 1912г пише:”Българите са човеци от най-забележителен и най-силен тип.С трезвост и постоянство в характера и в една злощастна война със Сърбия, още от самото начало показаха, че бяха проникнати от рядък военен гений. Патриотизмът на българина е непоколебима твърдост в убеждението, страстна привързаност към независимостта и народния успех като единствена алтернатива.Дори и подемът на Япония не е бил така поразителен като засилването и напредъка на България.”
  – та, въпреки русия и подмолните тайни конвенции , избиването на елита ни… третата българска държава има силна боеспособна армия и развиваща се икономика …
  ДО 1944 Г. БЪЛГАРИЯ ИМА 3 САМОЛЕТНИ ЗАВОДА. После дойдоха руснаците да ни ОСВОБОДЯТ от историята ни, за да могат да ни подменят чипа …
  – още1885-та черно на бяло е написано:всяко тържество на българите е смърт за русия’ и
  след по-малко от 10 год. е АКТУАЛНИЯТ и днес апел на Митрополит Методий:
  ”Стига сме жумели, народе. Да си отворим очите и да погледнем. Ще видим, че фантома, който, поради жуменето ни, се представляваше в нашето въображение и ни се чинеше, че е наш велик покровител, а пък излиза, че той е виновника за погрома на България…”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.