Критикувал си най-много Бойко и той ще те прави кмет на София. “Логично”

 

 

 

 

 

 

 

Не е лесно абсурдните тези на ГЕРБ през годините да бъдат адаптирани за масово кльопане така, че с още по-голяма абсурдност да обслужат абсурда. 

Казусът с номинирането на Хекимян за кмет показа, че не е невъзможно.

Хемикян заявява спомен за нещо невиждано и нечувано в ефира на БТВ, което никой не е забелязал като факт: че самият той бил задавал през годините най-острите въпроси на днешния си Бос Бойко като журналист.

Щеше да ми е съавтор в това отношение в стотиците ми критични статии в ivo.bg и в книгата ми “Премиер на РъБъ”, ако твърдението  му се доближаваше поне малко до истината.

В същото време излиза, че да си бил (най) критичен към собственика на ГЕРБ, е основание той да те номинира за четвъртата позиция по влияние в държавата.

Чувствам се пренебрегнат.  

Има и други, които заслужават далеч, далеч, далеч повече благоволението на шефа на ГЕРБ по този критерий, но говоря само от свое име.

От друга страна да си бил най-критичния спрямо онзи, от когото си бил финансово зависим, според “агенция” ПИК и нейния авторитет Бареков ( лично и отлично (за)познат с кариерата на Хекимян), е наистина вълшебен фокус на илюзиониста, който се опитва да продава илюзии на нормалните хора.

 

 

8 мнения за “Критикувал си най-много Бойко и той ще те прави кмет на София. “Логично””

 1. https://frognews.bg/novini/polina-paunova-hekimian-doskoro-beshe-nai-gornoto-stapalo-informatsionniia-potok-btv-tova-grandiozen-problem.html
  “… имаше едно “епично” интервю на Хекимян с Борисов, в което няма нито един журналистически въпрос към лидера на ГЕРБ. В него има само някакви хора записани, репортажи. Там няма никакво журналистическо творчество. Единственият въпрос на Хекимян беше “Как сте, г-н Борисов”? Зрителят е стреснат, трогнат и очарован…”

 2. Нее, не сте пренебрегнат господин Инджев! Критикувайте си Бойко, ама малко по-русолюбиво. А иначе е конгениално, както би се изразил Остап Бендер.
  Иво Инджев, кандидат за кмет на Герб! Страхотно. И сега, какво, да се боричкате за поста с господина Бакалова, така ли!?

  Благодаря, хубав виц!

 3. То по тази логика, боко трябва да Ви направи не кмет, а направо президент 🤣

 4. “трите компонента на тормоза. Те включват дисбаланс на властта, умишлени действия и повтарящо се поведение”.
  Това описва отношенията между Герб (БСП, ДПС) и обществото, но Хекимян не се вписва в обществото.

 5. Цялата олигархична Клептокрация , ще бъде вдигната в полза на Мафията , чиито представител официално вече е хекимян !

  От шеф на новините , със сигурна кариера , висока заплата , професионална среда , чудесно бъдеще ……. хекимян избра , без дори да пусне едномесечно предизвестие , КАКТО Е ПО ЗАКОН , не може да напускаш така от днес за утре , ……. хекимян избра …. ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА Мафията !

 6. Веселин Димов,

  баннаха идеята ”Иво Инджев – кмет на герб” с банера на МОЧА с герб- визията за европейския път на България към – под ботуша на победоносно размахващия шпагин братушковец – https://img.cms.bweb.bg/media/images/640×360/Sep2023/2113136652.jpg
  – байхуй и компания са ”родолюбци” , а г-н Инджев е ”варварин”/ploshtadslaveikov/mariya-zaharova-razdeli-balgarite-na-varvari-i-rodolyubtsi/
  – според писателя Александър Шпатов целта на столичната управа с тая предизборна украса е да скрие скелето за демонтаж около МОЧА (! от мутрофановна):
  “… написаното по транспаранта трудно се разчита и който го е правил, не си е дал сметка за мащаба на тотема … А сега се видя голяма цепка в основата на ботуша на съветския воин. Това е прекрасен символ на цялото състояние …”
  https://img.cms.bweb.bg/media/images/640x/Sep2023/2113136665.webp
  … та и на най-по-русолюбивите положението е “камъните падат…”

 7. Това, в което се опитват да ни убедят е “Храни куче, да те лае” а сетне го направи кандидаткмет! За толкова захлупени ли ни имат?

 8. Е едната проZZт(итуиращ)а подлога геЙкимянЬ вече не е пряк надзиратель в бокоТВ. Сега остава бокоТИКВАТА да си прибере и другата проZZт(итуиращ)а шлюха куРВшлуковь, който му е личен надзиратель в БНТь , и да го направи кандидат за Пловдив, например!
  Защото и геЙкимянЬ, и куРВшлуковь са НЕграмотни НЕлегитимни калинкови журналиститутки на техният “партиен” ТЪПькачь и сводникЬ – бокоТИКВАТА . Нито един от двамата НЯМА завършено профилно “образование” и са НАЗНАЧЕНИ , НЕзаконно, направо за “директори”, без да са преминали дори най-ниското журналистическо стъпало и ниво в професията! Което показва, че са само политкомисарски надзирательи в БНТь и бокоТВ на бокоТИКВАТА и геЙрберастката му шайка! Одите на хуйло ви!
  А , УЖ , вече не сме по времето на соца и политкомисарските калинки на тато-ди-тути-каскети, а?!???

  -ВЪН!
  -НЕзабавна ОСТАВКА!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.