Като остър критик на любителя на критики Борисов искам той да ме номинира за нов Бойко Борисов

 

 

 

 

 

 

 

Втори ден не ме лови сън откакто разбрах от Хекимян, че е задавал най-острите въпроси на Бойко Борисов и явно по тази причина е издигнат от него за кмет на София. 

Излиза, че не съм бил достатъчно остър в критиките си към същия. Ако съм знаел, че остротата ми ще бъде толкова високо оценена, за да заслужа негова номинация за висок пост в държавата, щях да я заостря още повече. Тъпо е, че чак сега научавам.

Може би още не е късно да се вредя. Не знам Хекимян какви документални доказателства е предоставил за своята бивша острота срещу Борисов, но аз мога да приложа една книга и стотици публикации в ivo.bg. 

Собственикът на ГЕРБ е казвал публично поне веднъж, че “някои си пишат книгите” на неговия гръб. Аз определено съм сред катерачите по гърбината му, която Берлускони мереше с педи, което предизвика острата ми реакция.

Нещо повече, любителят на критиките срещу себе си специално се обади в Нова телевизия, за да ме нарече в мое отсъствие идиот.

Значи отпада вариантът, че той не е запознат с моята острота в критиките си срещу него. Защо тогава ме пренебрегва? Поне да ме беше споменал като един от онези, които е обсъждал. 

Че е имало обсъждане пък разбрахме от неговата Теменужка, според която Хекимян е бил номиниран от голяма част от структурите на партията в София.

Вервам й и се опитвам да си представя как е протичало това обсъждане.

“ Какво ще кажете да издигнем Антон Хекимян, този враждебен на ГЕРБ критикар, доказан враг. Той се скъсваше да задава най-острите въпроси на нашия партиен лидер, който, както знаете от собствен богат опит, най-много от всичко обича да го критикуват остро”.

Нещо такова ще да се е случвало на партийните събрания. На тях с овации наум, за да не се вдига шум и в обстановка на пълна секретност ( за да не разберат дори и от “агенцията”, в която винаги знаят споделените тайни на ГЕРБ) е избран най-големият критик на шефа да тръгне по неговите стъпки в кариерата си-първо кмет на София, а после и премиер. Направо прероден Бойко.    

Време е любителят на острите критики да обърне внимание и на мен. Хайде, кметските избори съм ги пропуснал. Прередил ме е по критикарство Хекимян. Но обещавам да наваксам бързо.

Във всеки момент властта може да се разглоби и да избухнат нови парламентарни избори. Не заслужавам ли като старателен критик на Бойко поне един водач на листа на ГЕРБ да бъда? Току виж, след като помогна по този начин да спечелим верващи, че заради критика срещу него той награждава с номинации за високи постове, после мога да се окажа и премиер.

Добре, де, за премиер е малко по-сложно, освен ако не спечелим собствено мнозинство. Не спечелим ли такова, ще се наложи разни други партии и вождове, които пък съвсем малко съм критикувал, да ми гласуват доверие. Ами ако и те се окажат влюбени в критиците си? Спукана ми е работата тогава.

Ето защо предлагам направо да бъда номиниран за нов Бойко Борисов от Бойко Борисов. Ако трябва и самокритика ще си направя, за да заема най-критично важния пост в държавата и да номинирам колкото си искам мои остри критици да водят партийните редици.

Идат и президентски избори след някоя и друга година, ако ме разбирате правилно…( слагам многоточие защото няма как да намигна съучастнически). 

7 мнения за “Като остър критик на любителя на критики Борисов искам той да ме номинира за нов Бойко Борисов”

 1. Смея се със сълзи!!! Прекрасна сатира!!!
  Сред острите Ваши критици най-кипро би седял червендалестия червенодирник Симов!
  Шапо!!!

 2. vsichkie koito sl kritikuvas ako glasuvat za teb i ttvoite simpatizanti kato men pechelish kato na apilski plenum na bkp s 99.99% za vsichki dlaznosti—prreziden i ministar prredsedatel

 3. Има, господин Инджев, има как. Ето:

  😉

  Това е точно знакът за съучастническо намигване, съпроводено с разбираща усмивка :)))
  Но въпреки това Ви разбрах правилно.

 4. След победата на полуфинала на европейското по футбол във Франция през 1984г. на домакините над Португалия с 3:2 с хет-трик на Мишел Платини мастития “Льо Монд” прави велико изключение в редакционната си политика. Отразява събитието, дотогава спорта там е терра инкогнита реагирайки само с три думи: Платини! Платини! Платини!
  Плагиатствамg

 5. Айде сега, по-добре е бокоТИКВАТА да стане като вас, г-н Инджев, а НЕ Вие , като него!
  Той все пак си призна , че е проZZт(итуращ)ь! Освен т’ва е и едновременно милЮЮЮционерь, пожарогаССитель, мутра, охранникь на тато-ди-тути-каскети и Кобурга, генсекь на милицията и рублояден милиарден четирихикялник на Хуйло!
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на агенть БудаХари, оди на хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 6. ”И магаре да посоча, ще го изберат”
  Б. Борисов

  Предлагам, тъй като БГ е в навечерието на епохални промени (нов нац. празник, конституция, и т. н.), да сменим и лъва от герба с едно магаре. Мисля че това ще реши проблема с вечното лутане в търсенето на истинската ни идентичност като нация.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.