Хекимян се гневи театрално на доскорошните си колеги, а рекламната “агенция” на кампанията му прави от некомпетентния му изблик “новина”

Продължава шизофренната на пръв поглед кампания в “агенцията” за мръсно почистване на образи според поръчката, която явно следва логиката на рекета срещу една богата партия, за да издои от нея максимума в предизборната кампания.

Едно “добро ченге” от “агенцията” защитава Хекимян, кандидата на бившия телохранител на Сакскобургготски, а друго ченге му мие лицето ( “хей, ръчички, хей ги две”…). 

Редуват се. Така разбират “плурализма” на бденията над поръчания обект. Веднъж го препикават (без извинение, защото е буквално близко до истината), а много скоро след това го величаят като “голмайстора” на Борисов).

“Интереното” е, че Хекимян никак не им се обиди за отвратителната стартова кампания срещу него в “агенцията” и днес, няма и седмица по-късно, консумира тяхното обгрижване. Явно не е обидчив спрямо себеподобните си и се отнася с колегиално разбиране какво означава да трябва да изпълниш поръчката.

Този път са дали думата на Хекимян да нападне свои политически опонент, срещу когото буквално преди дни се е правил на неутрален журналист, че е бил в Нюзрума на БТВ. Не бива никой политик да се разхожда там, отсякъл строгият Хекимян сякаш защитава целомъдрието на метоха от анатемата на мъжкото присъствие. За доказателство колко е прав “агенцията” прилага снимка на конкурента му Васил Терзиев в нюзрума на БТВ, за който сега Хекимян иска да ни увери, че е бил осквернен и че нищо подобно не се е случвало с политици преди в губернията му, когато я командваше лично от 2020 г. до преди няколко дни.

 

 

 

 

 

Доста е лицемерно е, а и не издържа проверката на фактите, да ви кажа. Знам от първа ръка. Защото шефът на Нюзрума Хекимян явно се е разхождал под ръка с най-мастития политик на нашето време, за да бъде избран от него да го представя на кметските избори в София. И не само по тази причина…

Самият аз отдавна не се “разхождам” в Нюзрума на тази телевизия. Колегите там могат да кажат нещо по-конкретно за времето на Хекимян. Но имаше един дълъг период на ремонт и преоборудване на студията, когато не само политици, но политолози, социолози и прочее многобройни гости ги превеждаха през Нюзрума, за да стигнат до новото студио (например на следобедното неделно предаване на Св. Иванов). Лично ми се е случвало дори на мен, държания далеч от публицистиката на телевизията по времето, по което Хекимян командваше този парад, от който бях изключен заради дързостта да критикувам ГЕРБ и неговия собственик.

Най-много се “разхождаше” из Нюзрума вътрешният (все пак човек) Слави Трифонов, оказал се в днешно време политик-че се готвеше за това от много години, като си поръчваше тайно социологически проучвания за шансовете си, се знаеше в същия този Нюзрум още тогава. Трифонов имаше навика да се появява и да преминава с гръм и трясък, без преувеличение. Държеше всички да забележат, че дефилира. На висок глас поздравяше всички царствено или даваше в движение по някой друг съвет.

Виждал съм в Нюзрума Сакскобургготски, посрещнат наистина като цар от цялото ръководство на телевизията и разведен да разгледа като на туристическа обиколка. А зад него на почтително разстояние се държеше, докато (и аз) си говоря с величеството, охранителят му Бойко Борсов.

 

 

 

 

 

Дребно е това заяждане, г-н кандидат на същия Борисов днес да тръгнете по стъпките му на столичен кмет. По лошото е, че е недостоверен този “справедлив” гняв срещу “разхождащи се” политици сред свещените тайни на телевизията. 

Отгоре на всичко има модерни студиа, като това на “Евронюз България”, разположени в самия център на нюзрума без никакви прегради, стъклени или други, където всеки събеседник практически сяда и говори пред камерите на метри разстояние от журналистите и редакторите, които си вършат работата в същото време. И в Нова телевизия имаше преходен период преди в новата й сграда да бъдат оборудвани повече студиа, когато гостите биваха интервюирани насред нюзрума, например в предаването “Офанзива” на Любо Огнянов.

Не казвам, че тази организация на работата е по-добра и правилна, но я има и никому не хрумва там да се прави на велико възмутен от факта, че политик или друг гост е надникнал как изглежда работното му място.

Излиза, че Хекимян се изказва не само злонамерено (спрямо “кладенеца”, от който до онзи ден пиеше вода) по казус, който преувеличава, но и атакува некомпетентно в чисто професионален аспект. Само че откъде да се “досетят” за всичко това от “агенцията”, където втори ден държат на видно място като водеща новина излагацията на Хекимян! Поръчали са им да го “отразяват” и те си го закопават по техния неотразим начин.

Апропо, съдейки по факта, че някой е снимал с телефона си, за да осведоми “агенцията” за “ужаса на Хекимян” от факта, че Терзиев се е разходил в неговия (до неотдавна ) Нюзрум, показва, че “агенцията” ползва “агенти” на Хекимян като къртици. Очевидно е несъстоятелна заявката на ръководството на БТВ, че всичките връзки с телевизията на настоящия кандидат на ГЕРБ за столичен кмет.

 

6 мнения за “Хекимян се гневи театрално на доскорошните си колеги, а рекламната “агенция” на кампанията му прави от некомпетентния му изблик “новина””

 1. Абе, що тея геЙрберастки проZZт(итуиращ)и агентЬи от агентЬция МОЧь , начело с платената шлюха нИдялко ПИДЯЛковь, защо не поканят Терзиев на интервю,а?
  Или “работи” само за деньги, за много деньги? Разбира се Терзиев няма да им плати нищо, защото агентЬция МОЧь не се занимава с “журналистика” , а само с журналиституция на ТЪПькачите и сводници им! Одите на хуйло ви!
  А пък геЙкимянЬ откъде знае , че неговите колеги от бокоТВ не се подмазват на Терзиев, като вероятен бъдещ кмет на сАфия и затова го канят в нюзрума им?!? Все пак, сега, те трябва да имитират “неутралитет” спрямо него, като поканят неговият опонент Терзиев в доскорошния му кабинет , като назначен надзиратель на бокоТИКВАТА в бокоТВ.

 2. Извинявам се. Линкът е грешен. Селският интернет и дъртият комп са ме подвели😄

 3. Всичко казано е не да там казано както преди време. Хекимян е пионка, както Тулупа, но това не означава, че не могат да го направят кмет. Още в далечната 2001г. когато за гл. секретар избраха Тулупа, мой първи братовчед ми каза, че ще стане премиер министър/ тогава беше невъзможно по-скоро Маджо би станал/. Това ми дойде в повече и се хванахме на бас, от моя страна , че няма как да стане. Изгубих баса. В България всичко е възможно.

 4. Даниел Смилов:”Медийният проблем на Хекимян и семейната история на Терзиев ще бележат неизбежно тази кампания… никой от кандидатите не бива да се заблуждава, че се избира просто градоначалник. Битката е за политическото бъдеще на страната. А това бъдеще в крайна сметка зависи от смяната не само на поколенията, а и на управленски модели, които са се оказали корупционни или не достатъчно ефективни.(https://www.dw.com/bg/problemt-na-hekiman-i-semejnata-istoria-na-terziev/a-66946122)”
  https://www.facebook.com/AnGrancharov/?locale=bg_BG
  “Как послушният Антон Хекимян стана кандидат-кмет и защо не трябва да пускаме магаретата на свобода(Браво,софиянци!!!https://www.facebook.com/AnGrancharov/?locale=bg_BG)”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.