Путлер се надява на оръжие чудо за обрат в специалната му военна излагация, точно като Хитлер

В свое изказване в Сочи Путлер съобщи поредната бомбастична надежда за обрат в неговата специална военна излагация в Украйна с помощта на оръжие чудо. Водят се изпитания с ракетата “Буревестник”, която има ядрен двигател, обяви той.

И се започна един възторг сред рашиzтите у дома и по света…

У нас възхищението веднага бе огласено от един от завеждащите преклонението пред рашизма провален пророк. В Блъсковия “Труд”  същият, за чиито несбъднати прогнози и фалшиви откъм достоверност анализи не веднъж съм писал, демонстрира “познания”, за нещо което не съществува: американско притеснение от новата (неродената още, тъй като самият Путлер говори за изпитания още от 2018 г. насам) ракета “Буревестник”.

От американска страна няма реакция на “сензационното” опипване на почвата от страна на Путлер. Но Б.Чуков вече “знае” и най-съкровените мисли на Вашингтон, нищо че Америка ги пази в тайна от света.

Въпросният не заслужава внимание поради многократно доказания си ялов путлеристки ентусиазъм, с който пророкуваше блиц победи на руzкото оръжие в блиц войната на Путлер. Но е малък ярък пример за отчаянието в редиците на рашистите.

Те се надяват на някакво оръжие чудо. Точно както Хитлер и близкото му обкръжение в загубената вече война са вярвали, че могат да я спечелят с ракети, изстрелвани срещу Лондон. За разлика от Путлер, Хитлер наистина е разполагал с ракети, голяма част от която са поразявали британската столица, причинявайки зрелищни разрушения и хиляди жертви, макар и без да постигат с това никакъв прелом в неумолимата логика на загубената от Германия по онова време война.

“Буревестник” на теория е ракета с ядрен заряд. Неизчерпаемостта на тази енергия би я направило непредсказуема от коя част на земното кълбо би се появила и насочена срещу обект на врага. Само че такива “буревестници”, казано по смисъла на създаването на уж страшно притеснителни за Запада руски оръжия, бяха развенчани на терена на войната. 

Няколко примера.

(Д)оказа се, че прехваленият руски ПВО комплекс С-400 не успя да приземи украинските ВВС, въоръжени при това със съветски по своя произход самолети-какво ли ще стане, когато въведат на въоръжение далеч по-неуловимите американски Ф-16. Бравурните лъжи в началото на рашисткото нападение бяха многократно опровергани.

Обратното, ракетите, от “Кинжал” до “ Искандер”, хиперзвукови и какви ли още не, бяха прихванати от западните системи ПВО в Украйна. А ги рекламираха в московията като недосегаеми.

Танкът “Армата”, който трябваше по заявките на руzките военни да стане върховен брониран хищник на бойното поле, се опозори още при дебюта си на парада на “Червения площад”, където аварира и беше теглен на буксир като старо желязо, за да не задръства потока от машини, произведени по съветско време.

За руzката технологична катастрофа(в най-буквалния смисъл), илюстрирана с фиаското на мисията при опита да изпрати апарат на луната ( и то на фона на индийския успех по същото време), да но говорим.

Московията плашеше и с лазерни оръжия, но не в нейната армия, а в американската вече са на въоръжение лазерни оръжия, предназначени за разминиране ( а за други цели, тепърва ще бъдат внедрявани в близко бъдеще).

Мога да продължа с примерите, поради които резултатът от самохвалството на Путлер с какви нови чудни оръжия разполага се отлага по аналогия с всичко, което се случва на практика. Но един паралел остава: “бункерният старец”, както украинците и руските опозиционери наричат Путлер, съвсем е заприличал на своя германски аналог от последната фаза на Втората световна война, който се е надявал да чудо.

 

 

 

 

 

 

 

В същото време решението на САЩ да предоставят на Украйна ракетите ATACMS e на един подпис разстояние на бюрото на Байдън. Днес Пентагонът потвърди за пръв път официално това. За разлика от “оръжията чудо” на Путлер в изпитателна фаза, по всеобщо мнение на военните експерти тези ракети практически ще направят освобождаването на Крим възможно в близко бъдеще, тъй като всеки обект на полуострова попада в обсега на доказаните ракети, 4000 от които са на склад в САЩ. 

За тази реалност, какво вече писах вчера, вече се готви руzкият флот, който бяга героично от Севастопол.  

 

10 мнения за “Путлер се надява на оръжие чудо за обрат в специалната му военна излагация, точно като Хитлер”

 1. Колеги, извинявам се за офтопика, но не намира името на Петър Славов в листите на общинските съветници, а искам да гласувам за този човек. Някой може ли да ме ориентира?

 2. Петър Славов (СМЧ😄) е “независим” кандидат. Което означава, че всеки софиянец независимо от кой ИР е може да гласува за него. За мен ПС е най-полезният депутат въобще в историята на НС. Стотици внесени законопроекти по всякакви теми. Ама е кат наш Иво, ни се кара, ни се води и си носи кръста.
  Успех!

 3. По темата.
  Буревестник за да бъде признат от т.н. “държавна приемка” и вкаран впоследствие в употреба трябва да са налице няколко поред успешни изпитания. На този етап на развитие имаме само едно голословно твърдение на говнокомандващият в.в.ХУЙЛО. За когото Трайчо Трайков е категоричен: ” Не познавам някой който да ЛЪЖЕ повече от путин”.
  И вдъхновен от заглавието на книгата на полковник Борис Дрангов “Помни войната” да припомня съдбата на маршал Неделин. Станал зян, изпепелен барабар с десетки други високопостовени фуражки на изпитание при опит за изстрелване на ракета с ядрена бойна глва.
  Btw, всички ядрени ракети са “съветска направа” с отдавна изтекъл технологичен срок на годност. Не се знае, знае ли се, дали могат да излетят, ако да, накъде и в коя фаза на летежа ще се взривят. И те, така.

 4. Според мен единственото чудо на което се надява кремълският бункерфюрер, е избирането на оранжевия МАГА павиан за президент на САЩ, което ще препъне военната помощ за Украйна и ще създаде изгодни за кремъл условия за преговори. Разните ядрени дрънкулки и прочие тенекии имат за цел да поддържат бързоизпаряващия се оптимизъм на русофили и рашисти по цял свят.

 5. Това е поредният фейк, поредното НЛО( НЕвидимие “летающие” обекти) , с които заблуждават Хуйло, също както са заблуждавали Хитлер в повечето случаи. Или по-точно това е психопатско САМОзаблуждение на Хуйло за поредните “ихтамНЕТь” , защото тях наистина ги НЯМА, а не защото Хуйло пак лъже че ги няма!
  Когато се получи “потвърждение” поне от маоистки Китай, тогава може да се обърне някакво минимално “внимание” на “многоходовките” на Хуйло за “ядрените” му “ракети”! Оди на хуйло ти!
  А и дири да е “сделал” нещо , то е съвсем РАЗЛИЧНО от “вундерваффе” , а е по-скоро някакъв експериментален франкенщайнЬ, или по-точно- ФЕЙКенщайнЬ !!! Който не е сигурно дали няма да се взриви още преди да е излетял! И НЯМА никакво практическа и “военна” “стойност”!
  Просто поредната инфантилна играчка за самозаблуждението и неграмотността на Хуйло, както в било още от ролята му на обслужващ персонал и контрабандист в кагебисткото барче в Дрезден по времето на ГДРь!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 6. Не знам колко близо е бил Хитлер до създаването на атомна бомба, но тъпите и прогнили от капитализъм американци с упадъчния си проект Манхатън, мобилизирайки евреи за каузата, са успели да го изпреварят. Хари Труман взема тежкото решение да я използва, което деморализира едномилионната японска квантуска армия в континентален Китай, а след това Труман създава и съвременната държава Израел. Не знам дали конфликта в Украйна ще доведе до ядрени тактически намеци, но ако Израел се почувства застрашен, Иран ще усети ядреналин от евреите. Янките вече казаха, че стоят зад Израел – неслучайно в САЩ има повече евреи, отколкото в Израел. Винаги съм се възхищавал на мобилизационната мощ и единство на евреите – говори се, че могат да мобилизират стотици! хиляди за дни. Стотици! хиляди при еврейско население малко над шест милиона. Живеем в много смутни времена, които са непредсказуеми. Предвид днешните събития в Ивицата Газа и Западния бряг прогнозирам изместване на световните горещи точки – Иран може да се превърне в “момче за бой” и върху него янките да покажат това, което биха сторили на всеки опонент, който ги заплашва с “буревестници” и “посейдони”. Във всеки случай е необходим коментар и в блога, медийната изява по темата беше навременна, но един епистоларен анализ с вплетен личен опит ще бъде интересно четиво.

 7. Ето ви и анализ:
  Израиль под ударом подопечных ГРУ

  Израиль переживает очередной трудный момент своей истории. Страна была атакована палестинскими террористами из ХАМАСа и «Исламского джихада». Их главари объявили о проведении серии убийственных акций под названием «Наводнение Аль-Аксы» на территориях прилегающих к Сектору Газа, превращенному 13 лет назад в Хамастан, который представляет собой некий аналог российских террористических образований типа «ДНР» или «ЛНР». При этом палестинские террористы выпустили свыше 3 тыс. ракет и снарядов по израильским населенным пунктам. В ходе террористического набега по предварительным данным израильской стороны погибли как минимум 100 израильтян, около 1000 человек получили ранения.

  Министром обороны Галантом объявлено о начале контртеррористической операции «Железные мечи» с целью полного уничтожение террористов. Очевидно, что правительству Нетаньяху необходимо в считанные часы показать эффективную зачистку сил палестинского агрессора для стабилизации ситуации в стране.

  Если говорить о качествах очередного поколения палестинских боевиков, подготовленных с помощью иранского КСИР и российского ГРУ, то это форменные выродки. Эти нелюди глумятся над захваченными в плен израильскими девушками, стариками, расстреливают безоружных людей на автомагистралях. Наблюдается такой же почерк, как у террористов из российской армии в Буче в 2022 году. Этому нечего удивляться, ведь поработали пресловутые российские инструктора и планировщики спецопераций.

  Делегации ХАМАС с распростертыми объятиями регулярно принимали в Москве. В марте 2023 года Россию посетили члены политбюро ХАМАСа Муса Абу Марзук и Иззат Ришка. В ходе переговоров в МИД обсуждалась российская помощь боевикам для планирования военной операции против Израиля. Также была согласована координация между Москвой, Тегераном, ХАМАС и Хезболлой, иными словами после майской операции ЦАХАЛа «Щит и стрела» в Москве решили помочь восстановить военный потенциал боевиков, дабы навредить Иерусалиму и подыграть иранским дружкам.

  Конечно РФ, завязшая в войне против Украины, имеет очень ограниченные ресурсы, но вполне достаточные для подготовки ассиметричных ударов по Израилю. Интересы команды Путина здесь имеют сразу несколько измерений. Прежде всего следует упомянуть пещерный антисемитизм самого Путина. Он ненавидит президента Украины Зеленского за его еврейские корни, к тому же антисемитские выпады используются для подыгрывания мусульманскому элементу в рядах российской оккупационной армии. По некоторым данным в рядах ВС РФ, занимающихся продвижением «русского мира», 40% составляют мусульмане. Москва по умолчанию на стороне террористов ХАМАС. К слову из-за засилья мусульман внутри России Путин прогибается под Кадырова, а также с легкостью слил православную Армению.

  В околокремлевской экспертной тусовке царит эйфория по случаю жесткой эскалации арабо-израильского противостояния. Там рукоплещут палестинским террористам. После того, как Иран оказал военно-техническую помощь российской стороне, в РФ с воодушевлением встречают любое сообщение о бедах врагов Тегерана. По линии ГРУ отрабатываются феерические сюжеты о том, что Израиль ослабила военная помощь Украине или бред о том как украинские спецслужбы готовили боевиков ХАМАС. Все это дымовая завеса, тогда как на самом деле кремлевцы вне себя от радости из-за новой войны против Израиля и работают над ее расширением для отвлечения внимания мирового сообщества от российской агрессии против Украины.

  Путинцы мечтают сорвать нормализацию отношений Израиля с арабским миром, особенно саудитами, а потому помогают иранцам разыгрывать палестинскую карту. Такой вот кровавый израильский подарок к путинскому дню рождения преподнесли ему стервятники из ГРУ.
  https://t.me/s/sytosokrata

 8. Този е същият “бурЭвестник”, дето онзи ден при посещението на еленовъда шойгу му се отлепи и падна бойната глава и за 1 бройка раZия да остане без военен министър! Според моето пиленце from the Ziggurat в момента в ход е подобие на програмата “звездни войни” от времето на през. Рейгън, когато раZия претърпя един от най-тежките си технологични, финансови и разузнавателни провали. До днес по програмата “Буревестник” и “Нудал” (“убиецът на спътници”) блатарите са потрошили с резултат “0” над 12 млрд.€. Няма никакви основания да се чака нещо повече, при положение че иде дума за открадната от САЩ през 90-те разработка, аривирана като “безперспективна”. Малоумно е да се очаква павианите от тундрата да я придвижат успешно – нивото им е землянки, кЭн..ефи от плет с клекало, и бояришник. Оргазмените стонове в “Труд”-ът на петя саполя са жалък отглас на скабЭева и салавьов. Досущ кат оня соц-виц от “златна решетка” -“Когато Брежнев пръдне, бай Тошо се на..сира”, с извинение.

  PS – Подкрепям “Ти къде го чукаш” за евентуален анализ за Газа, Стопанино. На бас, че ще се окаже и там наливане на едни рубли в едни сметки на едни босове на бандата “Хамаз”, точко като при Марина Льопен, Шрьодер, Фарадж и каталунският плъх Пучдемон. Респект!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.