Рашизоидни антисемити се осветяват с лъжи за осветяването на сградата на Парламента в София в знак на солидарност с Израел

И у нас, както в московията, антисемитизмът се опитва да скрие истинското си лице, което  е най-малкото шизофренично под маската на антифашизма, употребяван за съветски нужди преди и днес.

Собственикът на “агенция” ПИК Недялко Недялков се прояви като антисемит днес в зори. Написа гадна статийка в своята агенцийка. Било време да си поплачем за нашите си проблеми, а не за чужди драми.

По тази писта дори и фюрэра (му) от въzраждане все още си трае като псувня в гащи, за да не се издаде. 

Поводът? Клането, извършено от терористите в Израел. Чужда му е на Недялков човешката солидарност с човеци, които не са “негови хора”. Дай му само истински българи, които мразят всякакви различни.

Пречи му и осветяването на сградата на парламента тук с израелска символика. 

 

Но соловата мизантропска проява на чуждомразие от самомнителния пиедестал на патриотизма не му стига. Пуска и подобни дублиращи гадости от автори, които като мухи на кафява субстанция се подвизават в ролята на “авторитети” в неговия сайт ПИК.

Списъкът му от подобни чести гов(н)орители, които сервира за консумация, е забележителен със своята издайническа принадлежност  на дефилиращите в трибуната му към всичко антизападно, претенциозно “консервативно”, рашистко и болно популистко с елементи на мачизъм, расизъм ( спрямо ромите, естествено) и с всякакви вулгарни атаки срещу явните и мнимите му врагове в политиката.

Сред тези негови автори е и Страхил Ангелов. Същият напусна БСП и парламентарната й трупа, възмутен на политическия терен, че бесепараският субект на рашизма не е достатъчно прорашистки и червен.  

Мислех да не го споменавам поименно и да оставя на “агенцията” сама да си го рекламира. Но все пак трябва да се знае кой лъже и манипулира в голям тираж под крилото на двуглавия орел, който гнезди в пропагандния полог ПИК, претендиращ за първенство по лов на български шарани с умения да четат.

Страхил Ангелов тръби в ПИК в дуета си с Недялков, но съвсем конкретно относно осветяването с израелска символика на сградата на Народното събрание, следната лъжа:

…интерeсното е, че най-активни в “осветяването” на сгради с флага на Израел са Рим, Берлин и София – доста тематично…столиците на страните членки на Тристранния пакт. Точно Бранденбургската врата със знамето на Израел е малко цинично по отношение на еврейския народ”.

Лъжецът Ангелов вкарва със задна дата България и нейната столица като нарицателно за Тристранния пакт, чиито столици са били в дйствителност Рим, Берлин и Токио. А не София, Берлин и Рим.

Да не се чудим, че съседите ни край Вардар настояват за България и българите да се говори и пише като за фашисти. “Антифашисти” с антисемитски нагласи им помагат и днес . Правили са го и по времето на Сталин по същия начин, когато неговите слуги у нас са обслужили обезбългаряването на части от България. 

Истината е, че София изобщо не е уникална, нито  е сред “най-активните” в “осветяването на сгради с израелския флаг”. 

Случва се в Ню Йорк с проекция върху Empire State Building.

 

 

 

 

Също и в Брюксел върху сградата на Европейската комисия: Israeli flag on the Berlymont, the headquarters of the European Commission, in Brussels, Belgium, 08 October 2023.

Но най-вече същата демонстрация на солидарност с Израел се случва в центъра на Киев, където управлява президентът от еврейски произход Зеленски, когото “антифашистите” обвиняват в нацизъм.

 

Колкото до твърдението на др. Ангелов, че осветяването на Бранденбургската врата със знамето на Израел било “малко цинично по отношение на еврейския народ”, правдата е друга: Германия изживя своя катарзис и го е доказала през изминалите 70 години. Прави й чест.

 

Същото не може да се каже за антисемитите, които не са мръднали и крачка напред от агресивния си болшевишки прочит на историята, според който можеш да бъдеш едновременно “антифашист” и антисемит. 

 

16 мнения за “Рашизоидни антисемити се осветяват с лъжи за осветяването на сградата на Парламента в София в знак на солидарност с Израел”

 1. залагам 2 лева, че Израел, ще им разцепи задника от бой…

 2. Шизофренията в случая е, че е в Израел има 1 300 000 рускоговорящи или 15% от цялото население. И докато Германия показва лице, наследниците на българските спасители на евреи показват друга страна на човешкото тяло.

 3. Още са си същите и никнат нови и нови а искат да се приключи вече въпроса за вината, нали…? Па си намират и глашатаи (полезни идиоти ) да агитират за това .

 4. нИдялко ПИДЯЛковь и другият проZZт(итуиращ)ь болшевишки селяндурЬ НИКОГА не са били “солидарни” с никого , никога и никъде. Те се интересуват само от келепира, и най-често келепирЪТь идва под формата на четирихилядно рублоядство. Няма значение нищо – само денЬгите!
  Одите на хуйло ви!
  Те са платени шлюхи от поколения , и генетично.
  Проблемът не са шлюхите а техните ТЪПькачи и сводници, и в задунайския колониален Бандитустань и в публичния им дом в Кремль!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 5. Отдавна разправям, че нашето поколение незаслужено лежи на ларвите на предците за спасяването на евреите. Ако сега трябваше да ги спасяваме….
  Осветяването с израелското знаме малко изми очите след игнориране то на украинското. След 24.02 в София украинското знаме, освен на чешкия културен център, имаше май само на общината…. С произтичащите от това позорни последствия…

 6. 4. Незабавно инкриминиране по законов ред на всички политически партии, школи и учебни заведения, „творчески” и други съюзи, СМИ и всички неизброени тук НПО, възхваляващи, изповядващи и пропагандиращи с думи и действия расистки, етнически, терористични и тоталитарни, идеологии и практика.

 7. Радостин,

  ‘шизофренията’ е , че руснаците след 6 дневната война 1967 за 2-ри път , 50 години след войната от Йом Кипур, им спретнаха погром:
  ”… дорогие израильские рыцари плаща и кинжала. Лубянка вас обвела вокруг пальца. Впрочем, вы в хорошей компании. Тут вас ждут почти все ваши европейские коллеги… Такие же пиздоболы как и вы…”
  – Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме – пише Левски
  – Мен може да ме забравите, но никога Сливница! – е заветът на детронирания ни княз Обединител и още 1902 г. влизаме пак в руския капан …
  – шизофренно е цялото участие на сссрусия в 2-рата световна война, автоматичното заместване на ссср с рф в ООН – обезмислянето на целия международен ред …

 8. Знаете ли всъщност по какво най-много си приличаме с руснаците ..?
  Обичаме да мразим
  дай на българина да мрази нещо
  Булгар мрази всичко следователно не понася и себе си
  тази ни черта най- много ни доближава до бай рашън
  Мрази цигани, евреи, педали, котки, кучета, може да изреждам до безкрай
  Всъщност нищо не може да ги обедини така както омразата към нещо, някой …

 9. Към Караиванов:

  Има и на балкона ми. 6 метрово (уших две такива, едното дадох на организаторите на протест в София срещу руzката агресия да го ползват, виждал съм да го носят начело на шествие по софийските улици). С него вбесявам някои съседи, които решиха да ми натриват носа с български флагове, сякаш имам нещо против тях (само че не виждам причина да ги вея преди да ни нападнат рашистите).

 10. @Ronnie
  Моля да не ни обиждате !!!
  По нищо не си приличаме с руснаците! Милостивият и работлив български народ няма нищо общо с жестоките и крадливи азиатци, които сме пуснали да си разиграват “коня” в България. Дори дивите племена по Амазонка и в Африка имат повече човещина и уважение към останалите “племена”!

 11. П.П. Добавям за такива примитивни путлерастки лумпенизирани изроди , като нИдялко ПИДЯЛковь и другия платен болшевишки дИбиль, че Втората световна война и Холокостът започнаха с пакта Моллотовь-Рибентроп, и без този пактЬ нямаше да има нито война, нито геноцид , нито гибелта на около 100 милиона убити!
  Даже Сталинь е искал да се подпише и формално Тристранният пактЬ , и така да стане ЧЕТИРИстранен.
  И ако Сталинь не искаше да изнудва и нападне своят геноССе Хитлер, като му забие нож в гърба, докато Хитлер воюваше с Англия, то и Хитлер нямаше да го нападне превантивно , преди Сталинь да нанесе предварителен удар в гърба му.
  А и в Италия също не са давали евреите да ги избива Хитлер, както и царство България от довоенните територии.
  Докато Сталинь е продал на своя геноССе Хитлер дори германските комунисти , които са избягали от нацистите и са се “скрили” на “сигурно място” при своят единствен вождь Сталинь! Също така Сталинь уволнява външният наркомЬ – Литвинов , който е евреин и има добри връзки за преговорите с Франция и Англия ! И Сталинь го замества със своята партийна подлога – моллотовЬ , истински савецкиЙ “ариецЬ” и побратим на своите генноССета от нацистката работническаЯ “пар(т)ия” – НСДАПь , а Литвинов е еврейски унтерменшен и не може да преговаря с нацистките “арийци” за подписване на ВОЕННИЯТ дАгАворь със генноССе Рибентроп! Такъв дАгАворь за НАПАДЕНИЕ може да се подпише само от болшевишки “ариецЬ” , като моллотовЬ , и от другата страна е нацисткия “ариец” Рибентроп!
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 12. “… Сегодня моему товарищу Боре Немцову исполнилось бы 64 года. Для меня он по-прежнему жив. Я часто мысленно с ним разговариваю. Я слышу его голос, вижу как он смотрит на меня, слышу как смеется, и вообще…
  Я когда делал ему памятник на могилу, у меня сразу родился образ камня, пробитого пулями. Не знаю почему. Он был мягкий, добрый, смешливый и очень несерьезный. А вот поди ж ты: оказалось, что камень – это то, что лучше всего его выражает… Так бывает. Шибко уважаемые, солидные, взрослые и серьезные господа из моих бывших коллег по правительству превратились в жалких и трусливых старичков, заклеивших скотчем свой рот и пугливо прячущих глаза в смартфон. А этот раздолбай и хохотун – оказался гранитной скалой. И почему-то я не удивлен…
  В Боре удивительным образом объединилась Украина и Израиль. И сегодняшние две войны у меня в голове в день его рождения слились в одну. И он погиб на этой войне. Одним из первых. Пал смерть храбрых… Убили Немцова чеченцы. По заказу Путина… Короче, вот так… А на войне – как на войне. Людей убивают, города разрушают, землю минируют на сто лет вперед. К тому времени уже все забудут с чего все началось и кто виноват. Как у евреев с арабами. Русские рекруты набора осени 2033 года будет всерьез считать, что когда они еще были детьми, на Россию напала злая «Ната» и вот с тех пор Россия и воюет за свою территорию
  … Эта война и так уже длится девять с половиной лет. Еще немного и она превратится в военный «перпетум мобиле», в черную дыру, которая засосет в себя все, что есть в народе ценного и доброго. От людей до экономики…
  Нужно вернуть тему Украины в топ-10 тем, которые волнуют западного обывателя. Сейчас, после нападения ХАМАСа, задача стала еще труднее. Но это не значит, что она нерешаема (как бы Путин на это не надеялся)… корень всех проблем – это Путин. Не будет его, не будет и ХАМАСа, не будет Ирана, не будет Сирии, не будет Талибана. Во всяком случае в том виде, в котором они есть сейчас. Это главный враг западной цивилизации. К которой, безусловно, относятся и Израиль и Украина.И именно Украина ведет с ним войну. Прямо и непосредственно. С главным врагом. Эту войну Украине нужно выиграть. И выиграть быстро. Другого выхода нет. Пусть это зарубит себе на носу …(AlfredKoch /t.me/s/October 9)”

 13. @SMS
  Извинявам се, ако съм ви наранил и се радвам, че не се разпознавате в “качествата”, които съм изтъкнал в поста-аз също не се намирам там, но голяма част от населението попада в тази графа за съжаление.
  Наистина има добри хора, но не мисля, че те са индулгенция за по-големия брой озлобени към живота хорица. Ако беше противното щяхме да живеем в перфектен свят.

 14. @Ronnie

  Мисля, че всички ние би трябвало много да внимаваме да не мачкаме и без това ниското самочувствие на българите, да не им създаваме допълнителни комплекси за малоценност, защото 50 години ( още от училище!) усилено ни беше внушавано, че без Руссия и руснаците ние сме НИЩО! Гордеехме се с победите ИМ във войните, вдъхновявахме се от морала на руснаците в измислените ИМ, идеологизирани филми, гордеехме се с постиженията ИМ в космоса, с истеричната ИМ подражателска “культура”, сякаш ние, българите, си нямаме наша, славна история, български герои, на които да се възхищаваме, стойностна българска култура, талантливи български учени с принос в световната наука, отдавна признати и обичани по света, но премълчавани у нас… Защо ли? Аксаков в бр. 24 на вестник „Русь“ отговаря: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия“.
  Вижте имената на централните улици и паметниците на “благодарност” из цялата страна! Надникнете в българските учебници по история и литература! Къде е тук България? Къде са нашите герои ? !

 15. @sms 💙💛
  11.10.2023 в 11:02

  Право в десетката!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.