Щом в БТВ няма оставки след оставката на Хекимян, значи нямат против “съмненията” спрямо тях

Нямам нищо против личността на Хекимян независимо от това, че той очевидно имаше нещо против да бъда канен като коментатор в командваната от него гербаджийска телевизия БТВ. 

Откакто Хекимян пое командването на новините и публицистиката там през 2020 г. съвсем изчезнах от радарите на тази телевизия ( и то на фона на ескалиращите безнаказани истерии на фюрэра в гербаджайската телевизия, подчертавам!), като коментатор с критично отношение към сглобката между откровените рашисти от въzраждане и техните също толкова (нач)умерени събратя по популизъм от ГЕРБ .

Няколкото покани, които съм получил в този период, завършиха с унизителната за мен ситуация да се явявам за няколко минути, колкото да покажат “плурализъм” и да ми кажат най-безцеремонно “довиждане” на средата на изречението преди да съм успял да навредя с нещо. 

Ето защо днес няма да ме видите от този екран. “Сетиха” се, че съществувам след светкавичната метаморфоза на Хекимян от таен в явен агент за влияние на неговия Борисов в качеството на внезапно “забелязан” най-подходящ (не)партиен кандидат за кмет. Фактът, че получих такава покана, е само едно от косвените доказателства за падането на едно табу на Хекимян, може би.

Много съм против обаче срещу тлъстата лъжа на самия Хекемян, че бил задавал най-неудобните въпроси на неговия Борисов като журналист. Писал съм за това колко е нелепо да твърдиш, че си станал най-любим защото си бил най-критичен. Особено по отношение на политик, който си разиграва джипката солово както си иска и никой от неговото обкръжение не му е дърпал ръчната спирачка дори и в ситуация, когато возилото му ГЕРБ явно се насочва към пропастта. 

Колегите от Медиапул илюстрират нелепото твърдение на Хекимян за неговата критичност с кратко, но съдържателно видео. БТВ биха могли да направят дълъг филм по темата с още повече доказателства, но такава самоубийствена акция не може да се очаква от никого в една медия, в която никой не подаде оставка след яркото доказателство за обслужването на властта и личността, която я олицетворява, чрез бързото преобличане на Хекимян като манекен на партията, която уж не бил фаворизирал преди.

Видеото дава документиран отговор на въпроса колко е искрен кандидатът за кмет на ГЕРБ и що за кмет ни гласят в случай, че новата Фандъкова се възкачи на смятания за четвърти по важност пост в държавата.

 

 

 

 

 

Искането на оставки на политици от страна на журналисти се смята за нещо нормално. Нормално ли е в същото време опозорени със задна дата колеги, които са спазвали табуто на Хекимян с черните му списъци на забраните, както и онези негови шефове, които “не са забелязвали” неприличната му връзка с ГЕРБ, да продължават въпреки грозната картинка на тяхното разголване да крачат напред, сякаш не са им паднали гащите пред публиката?

 

4 мнения за “Щом в БТВ няма оставки след оставката на Хекимян, значи нямат против “съмненията” спрямо тях”

  1. Номера 1 и 2 наистина бяха „най-неудобните“ в подборката. Проблемът е, че ако те наистина са най-неудобните, то меко казано Хекимян е с много мек език. Достатъчно мек, че да не протрие задните части на Баце.

  2. Никога не съм харесвал Хекимян, защо? Защото никога не съм се излъгал в нагаждачесвото. Това е. Поредната калинка.

  3. Бих искал да ви съобщя за още един русофилски сайт на български език и той е obektivno.bg .Конкретно за бтв-това е проруска медия от създаването си-това значи и това,че журналистите в нея са продажни в полза на български бизнес кръгове/партии и чужди държави.Хекимян е втори след Слави Трифонов и “сценаристите” му да влиза в бг политиката от тв бтв-не би трябвало да сте изненадани.

  4. Г-н Инджев, въпросът е дали има няКОЙ , който да не си подаде оставката? И накрая да спуснат кепенците на целия им пропаганден шоубизнес?!?
    След толкова години “подбор” , явно няма да останат много?!?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.