Израелската Жана д’Арк

Някои израелци са се оказали по-подготвени за необявената война на “Хамас” от армията на Израел в първите часове на терористичното нападение на 7 октомври .

В граничния с Газа кибуц Нимр Ам една млада жена е успяла да организира въоръжена съпротива срещу терористите.

Резултатът е 25 убити нападатели и минимални щети за отбраната на Нимр Ам, ръководена от

девойката  Инбал Рабин Либерман.

Някой ден може да направят филм за нея като за израелската

Жана д’Арк

.

4 мнения за “Израелската Жана д’Арк”

 1. А, нищо особено…. Същото биха направили и Мая Манолова, и Корнелия Нинова при евентуален руски десант в устието на Камчия…

 2. Извинявам се, че пак се обаждам, но от оскъдните материали по БНТ най ме впечатли мрачната решителност, с която един лаконичен израелски войник каза “Надявам се да влезем в Газа”. Надали някой по-добре от него знае, какъв е шансът да излезе жив от един от най-гъсто населените райони в света, но варварското нападение плаче за отговор. Прието е да се смята, че политиците започвот войните, защото военните не обичат да воюват (не им се умира). В Израел и Украйна варварството на нападателите мотивира военните, защото в буквалния смисъл бранят живота на своите жени, деца и старци (доскоро банален израз).
  Дано печалните събития в Украйна и Израел да мотивират нашите политици и спецслужби, за да не се налага да мотивират армията.

 3. Не са само в населените селища, огромна част са убити на улиците в самите населени места, но и на междуградските пътища и магистрали. Както путлерастката краZZная орда , избиваше украинците по улиците в Буча, Ирпин и другите градове и селища на север и в предградията на Киев. А и в другите селища в цяла Украйна, в частите , които все още са под терористична окупация и геноцид. И по всичките пътища
  и магистрали след нахлуването в Украйна!
  Така че палестинските уроди от ислямисткият Вермахть на хамаZZь са се “учили” директно от “опита” на своите терористични “учители” от путлерасткият краZZниЙ Вермахть! Одите на хуйло си!
  И затова са избили и 300 души на музикален фестивал , като на някакво извратено “стрелбище” с живи “мишени”.
  Без да броим и хилядите ранени .
  А в Швейцария всеки запасняк има лично оръжие , след службата си , и тренира самостоятелно с него. В Израел също могат да вземат пример от Швейцария, но това също носи рискове , особено, когато има чести конфликти с палестинците.
  Но все пак и палестинските групировки винаги са били обучавани за това от своите сОюзници от СССРь и Варшавския дАгАворь, включително и задунайския колониален Бандитустань НРБь! Както и от арабските си сОюзници!

 4. Всички свестни жени и мъже обичат кучетата (дори безпородни). Респект на г-ца Либерман!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.