“Не народ, а мърша”, както е казал Славейков за предците на днешните хиени

 

 

 

 

Знаете ли защо обръщам внимание върху днешното ми участие в Нова телевизия като коментатор?

Не е от тщеславие. Отдавна съм надмогнал това съмнително изкушение. Ако нагонът да се появявам “по телевизора” ръководеше действията ми, нямаше вече 17 години да отказвам предложения да се върна на екран като водещ.

Просто това е начинът да отговоря на онези, с които не искам да си говоря, но които напират да ме дискредитират като коментатор собствения ми блог.

Налитат като хиени на готова вечеря, уловена от други.

“Не народ, а мърша”, както е казал Славейков за техните предци.

 

8 мнения за ““Не народ, а мърша”, както е казал Славейков за предците на днешните хиени”

 1. E, не е само до тщеславието. За куп мисирки и мисиряци, свикнали да са абонирани по всеки “животрептущ” въпрос това си е и чиста финансова заплаха. Щото те, сиромашките, вече не знаят каква боя с коя баданарка да си удрят, че да са актуални (конкретно за момента – евроатлантическа). Па и доста българи помнят повече от три минути кой какво е плямпал и сега е трудно да се вземе завоя към Европата. Където, става все по-безпощадно ясно, са и ще бъдат кинтите, командировките и рейтингите. Направо ми е жал за същества като жора любенович и лорчето крумовна, дето ни осветли как сме нападнали СССР на 5.09.1944!!! И за цуци джуката от “Подкрепа”/бТВ също ми е жал, че напоследък само възрожденци при нея.

  Иначе, днес много ми харесахте – спокойно, релаксирано, сбито, но изчерпателно. И то по тема, която е гноен цирей. Явно друг път сте на тръни дали няма да ви дръпнат шалтера или идиотът от “другата гледна точка” да почне да се дърля и да прекъсва мисълта.

  Шапо и дай Боже по-често да се случва. За доброто на матряла и на България е!

 2. Поздравления за участието Ви по НОВА, г-н Инджев! Изгледах го с невероятно удоволствие. Направи ми впечатление и друго – журналистката не се заяждаше с Вас, не Ви прекъсваше, не Ви вземаше думата…както е ставало десетки пъти при други ваши участия на други места!

 3. Да го кажем направо. И водещата И Иво си свършиха на 6+ работата.
  Шапо!

 4. Благодаря за добре синтезираната доза познания на близкоизточни теми от това интервю! Колкото до мършите, с думите техния идол и национален предател, гого тарабата навремето – в коя страна русофилите не са мърши?

 5. – за медиите и по света като у нас
  Лидерът на израелската опозиция Яир Лапид:
  “От всички изкривявания на реалността през последните дни най-ужасното е т. нар. „балансиран подход“ . Днес повечето световни медии предлагат на своите зрители и читатели „балансирана” картина. Те дават равни версии на двете страни. Версията за демократична държава и версията за терористична организация на убийци. За Хамас лъжата е начин на живот. Убиват децата ни и казват, че вината е наша. Те убиват децата си и казват, че ние сме виновни. Те използват своите хора като живи щитове, застрелват ги, когато се опитват да избягат, и завършват всичко с огромно количество фалшиви новини. Никога не е имало по-цинично и ужасяващо използване на свободата на словото за разпространяване на лъжи. Настоявам, че медиите нямат право да твърдят, че просто представят мненията на две страни. Това е морално малодушие и професионален мързел. Това е обида за жертвите, включително палестинските жертви… …Ако международните медии уж се опитват да бъдат балансирани, те служат на Хамас. Ако те представляват еднакво двете страни, това е от полза за Хамас. Ако създават симетрия между страданието тук и страданието там, без внимателно да проверяват фактите кой причинява страданието, това служи на Хамас. Знам, че това не е това, което искахте, но това е резултатът и е време да го променим.”
  – цитирането на версията на Хамас за’’израелски обстрел’’ на християнската болница в Газа е равносилно на сериозното разглеждане на руските версии за ‘’украинска инсценировка’’ на клането в Буча
  – един от лидерите на Ликуд в ефира на Russia Today открито говори за Русия като съучастник на терористите и обедини войната на Израел с Хамас и на Украйна с Русия – https://daniivanov.blogspot.com/2023/10/blog-post_200 .html
  Вайтман: Разбирам, че правите руска пропаганда. Но позволете ми да кажа: ние ще сложим край на тази война. Ще спечелим, защото сме по-силни. След това, повярвайте ми, Русия ще си плати цената. Русия подкрепя нацистите, които искат да извършат геноцид над народа ни. И Русия ще плати. Слушайте ме много внимателно: ние ще довършим тези нацисти, ще спечелим тази война. След това няма да забравим какво правиш. Ние ще дойдем и ще се погрижим Украйна да спечели, ще се погрижим да си платиш за това, което направи. Няма да забравим. Помнете какво казах току-що: ще платите. Нашият народ беше жестоко избит от вашите протежета. Вие ще платите за това. Трябва да разберете, че всичко има своите последствия. Когато хората подкрепят избиването на евреи, те плащат цена. Времето, когато евреите не можеха да се защитават, отмина.
  – за слона в стаята в прав текст
  https://twitter.com/dw_russian/status/1628770413416435712

 6. Летен театър ,общински съвет…
  Аман от комунисти скрити и открити, БСП, ДПС , ГЕРБ, ВЪЗРАЖДАНЕ … защо гласувате за тези наглеци бе хора???

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.