Днешният абсурдистан се простира от московията до нейния съюзник Иран

Абсурдите на руzкия свят са толкова много, че има цели поредици от снимки и видеа по темата в мрежата. 

Ако се върна назад във времето на съветските абсурдис ще трябва да призная, че някои от тях в днешно време се превърнаха в пророчества…с обратен знак. Снимката със съветските строители на нефтопровод за Западна Европа, който Рейгън определяше като коз в ръцете на СССР един ден да изнудва европейците, днес изглежда особено весело. к Рейгън се оказа прав, а западните демокрации бяха принудени да си го признаят с отказа си си от десетилетната търговия с Москва в тази област.

НА СНИМКАТА: Съветските работници с обръщение към Рейгън. “Вам труба” е игра на думи, която означава “свършено е с вас”. Вероятно “героите” от този пропаганден съжет са отдавна в гроба, но от същото място Рейгън се смее последен.

Малоумието на властите в московията днес няма граници, когато става дума за абсурдите, свързани с онова, което сътвориха отвъд границата с Украйна. В търсене на компенсации за стотиците хиляди жертви на фронта управниците бележат нови и постижения на фронта на собствената глупост. Заплашват с изпращане в окопите вече не само затворници, но и алкохолици. От което става ясно и на последния дебил, че да се биеш в Украйна е наказание, а не “патриотичен дълг”.

В същия дух умниците от властта замислят да отправят в месомелачката мигранти при цялата яснота на факта, че от тях може да бъде произведено само пушечно месо, опаковано в униформи. Абсурдно е, но сезонът за лов на мигранти за тази цел отдавна е открит.

 

Идеята за алкохолиците истински развесели зевзеците в интернет с припомнянето на знаменити фотографии на пияни  представители на “елита”- от говорителката на външното министерство Мария Захарова, през очевидно пияната мутра на върховния командир на войската Герасимов, до бившия премиер и президент, настоящ заместник-председател на съвета по сигурността в Кремъл Дмитрий Медведев, когото френският президент Саркози и италианският премиер Берлускони едвам смогваха да удържат на крака.

 

 

 

Да се чудим ли, че при такъв пример по върховете низините не изостават в подражанието си? Някои успяват шизофренично да демонстрират своя Zпатриотизъм в областта на главата като закачалка за новата свастика на века, а в същото време носят под якето си символиката на САЩ.

Но, състезание за колкото се може по-малко здрав разум продължава. Загрижените за ветераните от войната в Украйна им предлагат с нарочни табели намаление за обществения транспорт, но само ако са видимо сакати. Нищо и никаква табелка, а колко много говори за падението на днешния руzки свят.

Но за “честта” на глупотевината в московията трябва да се признае, че тя никак не е чужда и на главния московски съюзник в наши дни. Аятоласите в Иран са създали фабрика за израелски знамена, за има какво да горят по време на казионните демонстрации. Истински братя по оръжие, което поразява масово всеки, способен да мисли със собствената си глава.

     

3 мнения за “Днешният абсурдистан се простира от московията до нейния съюзник Иран”

 1. “Ако се върна назад във времето на съветските абсурдис ще трябва да призная, че някои от тях в днешно време се превърнаха в пророчества…”

  Колко пророческо е твърдението “ДВА СВЯТА – ЕДИНИЯТ Е ИЗЛИШЕН!”, но както пишете “с обратен знак.”!

 2. И това си го бива.
  Реклама в безбрежната глубинка: “Булката ти пили, че малко заработваш. Грабвай накуп 700 хилки а за година може И до 2 милки да заформиш”.
  Без коментар.

  https://t.me/kolokol_21/5353

 3. https://www.dw.com/bg/hamas-napravi-podark-na-putin/a-67073274
  – след окупацията на България от ”асвабадителите” георги димитров праща от москва уазанията на ”нашите съветски приятели ’’как трябва да се про¬веде революцията в България и че за да стане както трябва, е необходимо да се пусне повече кръв”…
  https://www.dw.com/bg/hamas-napravi-podark-na-putin/a-67073274
  – за указанията на московските приятели за рождения ден на хуйло до ”нашите палестински приятели” от 14:11 ТУК

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.