Измамата въzраждане агитира с умнокрасиви в София, вместо с автентичните си мутри

Минавам вчера през емблематичния за София площад “Славейков”. И какво да видя? Окупиран е 4 дни преди местните избори от агитатори на въzраждане. 

Раздават листовки, веят знамена без да се набива на очи логото им със стилизирания лъв, откраднат от френската автомобилна марка “Пежо”. Спретнати момчета и момичета вежливо протягат агитационни материали, но не досаждат на подминаващите ги граждани.

Лошо ли е, че изглеждат умнокрасиви и се равняват по приличните хора?

Какво не е наред в тази умилителна предизборна картинка? 

Ами нищо не е наред. “Продават” фалшив образ на потенциалните избиратели.

Истинските въzрожденци, с които съм се сблъсквал и лично, са откровени мутри. Държат се нагло и агресивно. Виждал съм ги многократно лице в лице ( с изкривени от злоба лица) от другата страна на кордона от милиционери, който им осигурява комфорта да псуват, да се кълчат в неприлични пози, да ми правят жестове със средни пръсти и да ми се заканват с обезглавяване.

Ами облеклото на истинските мутри от тази банда? В Добрич, където ме нападнаха, си бяха униформени с черните кожени дрехи.

 На (контра)митингите им София съм бил обект на особено злобна агресия от страна на дребен на ръст, но избиващ комплекси като велик побойник екземпляр, носещ бойна униформа от армията.  

Къде са тези автентични мутри и защо не си покажат типичната за тях агресия, а са пратили едни агънца да блеят благо в центъра на София с надежда да заблудят и отвлекат някой глас от “стадото”?

Как къде-в парламента са. Ето един от тях.

Беше най-агресивният сред мутрите, които се опитаха да ме линчуват в Добрич на представянето на книгата ми. Застанал беше беше на пътя ми в типичната за тези имитатори на нацистите разкрачена поза на есессовец на гарата, където разтоварват ешелоните с “подчовеците”. Принуди ме да го отместя, за да мина. Явно дирижираше хора от “хората”, които крещяха обиди по мой адрес.

Същият днес е все така агресивен в агитката на своя фюрэр, готов винаги да скочи на бой в парламента. Но вече е турил очилца (като др. Цончо Ганев, например) и спазва партийната униформа от черни костюми и черни вратовръзки. Поохранил се е явно и продължава да се държи като охранител в рамките бандата.

Черната им работа по заблуждаване на избирателите са пратени сега да вършат в София “бели хора”, които няма да показвам на снимка за контраст. 

Защо са се наели да вършат тази измама е въпрос, който е извън моята компетенция. Просто не мога да си представя какво би примамило нормално изглеждащи младежи да се продадат на ненормалниците, които се ваксинират тайно, но агитират явно против ваксините, както тайно си държат спестяванията в евро, но агитират срещу въвеждането на тази валута.

7 мнения за “Измамата въzраждане агитира с умнокрасиви в София, вместо с автентичните си мутри”

 1. Селяндурските цървули много обичат да се маскират зад интелигентни хора, особено такива, които живеят в Европа. Наскоро бях на гости при съученик, който се оказа кандидат за съветник от Герб в малък град. Брей, този човек се скъса да се обажда на свои познати и да повтаря всеки път, че му бил на гости негов приятел от Германия. Постоянно се населяваше да говори правилен български, но когато му се обади някакъв партиен шеф, заговори на груб гербаджийско мутренски език, който му идваше далеч по-естествено. Накрая ми се похвали, че щели да посрещат Делян Добрев да ги прототира местните и че Бат Бойко щял да им построи спортна зала да ритат на малки вратички и после да се къпят на маркуч и щял да им закриля далавера с европари.

 2. Нищо ново. Де жа вю, и с Атака беше така. Заблудени млади хора, които смятаха за “патриотично” да са в/за “атака”, много бързо разбраха що за говеда имат място в нея и избягаха от собствените си симпатии. И сега така ще бъде. За съжаление вместо да се учат от грешките на другите, предпочитат сами да си удрят носа в пода.
  А и както сам отбелязвате, господин Инджев, продават се. Няма как да се чудите за какво, ясно, че за пари.

 3. Поднасям извинение на Господин Инджев.

  Цитирах негови думи от предната статия в коментара си. Написах – Липсва ми смелост. Точния израз е: Не ми достига смелост. Има огромна разлика и грешката е моя.

  С Уважение,

 4. Има млади хора, пък дори да са умни, които имат объркани представи за нещата. Просто едно не им се връзва с друго в главите. Та те спокойно могат да си мислят, че Възраждане казва истината и даже си мислят, че някога било добро.

 5. Г-н Инджев, самият Ботев и другите възрожденци са го казали още преди над 150 години за тогавашните(сегашните) ПОПУЛИСТките патрЕотари(рублояди) , че (ПРО)дават душа , но не своята , а на народа !
  Всичко е само за денгите, те са най-безпартийните , тяхната “идеология” е само личното им (БЛАГО)състояние, но само когато параZZитират върху властта и бюджета, изцяло за чужда сметка и предателство на “народните” интереси.
  Те са на всеки километър, особено след като ПОПУЛИСТките колониални колаборационистки терористи от БКПь бяха монтирани във властта от матушката им Кремль след 1944г.. Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 6. https://mignews.info/wp-content/uploads/2022/08/vanya-grigorova.jpg
  – измамата е, че копейките обявиха кандидат-кмет като вилилилков – копейкин има да връща гласове на бесепето от кметските избори във Варна, а бсп-кандидатката за столицата го играе мамата на 7-те козлета, напудрена цялата в бяло
  “на всички срещи и всички медийни участия Ваня Григорова изгражда образа на човек от народа, тя е този „един от тях“ на тези избори, тя е тръгнала отдолу, била е чистачка, с работа се е издигнала, бавно и постепенно. Тя е „Борисов на 2023 г.“ с филията мас и презрението към ИТ-тата… (‘Не подценявайте неочаквано добрата й кампания’,Любомир Аламанов,https://clubz.bg/142779)”

 7. Товариш копейкин ще новият губернатор на Добружанската нароная республика ,подобно на многото които се роят на изток където стъпи руZZкий мир,и за тук им такъв план има Путлер,за черноморското ни крайбрежие,вече ачик го каза Пютр Толстой,блядът от тяхната дума ,Варненският помияр чака руските си работодатели да дойдат и тук с неттерпения

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.