Методиевич, “най-големият евроатлантик”, а вече и “най-голям борец” срещу ДС, се издаде предизборно

От агенцията за Поръчки “Информационна Калтащина” ( ПИК) научих в предпоследния ден на предизборната кампания за местните избори интересна новина със стара история. Дългогодишно обожаемият от ПИК Борисов изразил в Созопол съжаление, че е свалил от министерския му пост през 2010 г. проф. Божидар Димитров “защото е ходил някога в Италия”.

 

 

 

 

 

Прилагат прилежно и гласово потвърждение. Ето няколко цитата:

“Сега, като гледам как възстановяват Държавна сигурност навсякъде, и то ППДБ, така ме е яд, че Божидар Димитров заради това, че навремето ходел в Италия, го свалихме от министър”.

 

“Ако знаех, че ще дойдат времена да си наслагат внуците, синовете и снахите на тези постове, нямаше да го направим тогава”, сподели той.

“Спомням си го само с добро”.

Нямам нищо против да съм пропуснал да забележа и да бъда съответно опроверган, но оставката на Б.Димитров като министър без портфейл за българите в чужбина не беше обоснована с факта, че “навремето е ходил в Италия”, т.е. заради принадлежността му към ДС. 

Сега Методиевич посмъртно му п(р)одава тази индулгенция. И за Б.Д. съжалява…

За покойния Б.Димитров, когото съм коментирал достатъчно приживе, нямам какво да добавя. Който помни знае, че той беше яростен привърженик на руската окупация на Крим и отричаше дори съществуването на украинската нация. Досущ като нацистите в Москва. Беше историк и професор от онези агенти за рашистко влияние, които тровят с исторически интерпретации в полза на московията мозъците на българите, податливи на подобни манипулации.

За агентите става дума, да. Този сега се радва на реабилитация от страна на най-големия в собствените очи от година и нещо евроатлантик, новопокръстения борец срещу ДС Методиевич, в чието плитководно пристанище, уви, са акостирали и заседнали не малко автентични противници на ДС и комунизма. 

Да не се чудят защо в проучванията, които вероятно ще се потвърдят де факто(р) на 29-ти октомври в София, техният втори кандидат за софийски кмет, въпреки личната му биография на антикомунист, е пети в класацията кандидат за кмет след фашизоидния въzрожденец. Няма никакви шансове вторият кандидат на Методиевич да спечели друго, освен да помогне на някой да спечели срещу “детето да ДС” Васил Терзиев.

Хората,  особено гласуващите за ППДБ, не са толкова глупави, колкото са в представите на “бореца срещу ДС” Методиевич.  Те го свалиха от власт. Не искат той отново да се покатери обратно на върха по нанадолнището на неговата претенция да води хорото на властта от антикомунистически позиции. Вече го направи в зората на своя политически възход с фалшивите си жалейки по своя репресиран от комунистите дядо (също дядо, а не лично той-да вметна по повод на дядовците и пр. роднини на Терзиев).

Изборите чукат на вратата. Де го чукаш, де се пука. Може да е непукист Методиевич, но пукнатината в логиката му се вижда от глупавата му изява.

Непукизмът не му помага, а го закопава. Заедно с придворните му.

Да бе мирно седяло, не би се от всички видяло.

 

 

 

3 мнения за “Методиевич, “най-големият евроатлантик”, а вече и “най-голям борец” срещу ДС, се издаде предизборно”

 1. Ха-ха-ха-хах…..бокоТИКВАТА сложил Божидар Димитров за “министърЬ”?!??! И какво “министерстваше”,а ?
  Какво направи?.
  Това беше пореден синекурВен пост , за да се отплати на божо за личната и “партийната” му пропаГАДность в негова полза и в полза на геЙрберастката им шайка!
  бокоТИКВАТА така “пИчели” “изборите” – чрез купен “вотЬ”, чрез купени журналиститутки, чрез платени учЕни като божо, и като всичките му назначени проZZт(итуиращ)и дИбильи и лумпени в цялата чиновническа бюрокраДция – около 500 000 параZZитни калики на геЙрберастката шайка! Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло ви!
  Освен това Терзиев не е бил в КДСь, и не е доносник като божо и него.
  Все пак бокоТИКВАТА е и агенть БудаХари, Мали!
  Освен т’ва бокоТИКВАТА е “учил” в десарската школа в СимеоновНо! Още повече- бокоТИКВАТА е искал да се “изучи” за ченгесарь в десарскара школа в СимеоновНо ! Но не са го одобрили за кадрови доносник , заради “личните” му “качества” и “възможности”! И затова остава, като пожарогаССитель от десарската школа в СимеоновНо!
  Освен това бокоТИКВАТА напуска дори народната милиция, за да си остане (НЕ)редовен членЬ на партията-матушка БКПь, за да постъпи в “партийните” мутренски ГРУпировки, и като личен охранникЬ на върховният тато-ди-тути-каскети , и на Кобурга дори!
  След това , с подкрепата на главатарският ченгесар бриго аспаруховичЬ и личните му връзки с ченгесарски кланове, и с помощта на агенть Гоцье и агенть Сава , и от мутренските си падруги , бокоТИКВАТА стана генсекь и “геЙнералЬ” на народната милиция!
  Така че не Терзиев , а бокоТИКВАТА е марионетката на ченгесарската библиотекарско-сарайската шайка, и на върховния им сводникь- хунтараторь Хуйло, чекисткият вождь на моZZковията им! Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 2. De mortuis sicut de vivis nil nisi verum (За мъртвите, както и за живите, само истината)- божо якият търбух бе изключително талантлив. Бе ДС-доносник на 3 отдела/управления, респ. на три фиша за ДМС, и 3 агентурни ника едновременно – Тервел, Кардам и Телериг (всяка прилика с ДС внучонъка и кандидат-кмет вася тЭрзиевич НЕ Е случайна). В Италия божо официално пишеше някакви исторически дисертацийки. А РЕАЛНО бе за да унищожи едни ръкописи, в които имаше нелицеприятни за официалния СССР исторически факти относно България (това по един човек, който разследва пренаписването на историята от управленията на ген. рЭшотников). И понеже много умен божо, унищожава пергаментите в охраняваната читалня по супер умен и оригинален начин – къса страница, яде, къса следваща и т.н. Е, накрая го хванаха и го натириха за вечни времена. Ватиканът не прощава.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.