Заиграването на Путлер с ХАМАС пося вятър, който предизвика буря в Израел

Израелското външно министерство определи домакинството на Москва, където гостува делегация на ХАМАС, като “недостойна стъпка”.

Миналата седмица говорител на израелските въоръжени сили ЦАХАЛ предупреди в специално обръщение всеки, който подкрепя ХАМАС, че няма да бъде забравен. Подчерта и натърти няколко пъти изрично, че това се отнася за всяка страна.

Какво означава това в исторически план от гледна точка на начина, по който Израел си изпълнява обещанията спрямо враговете? Достатъчно е да си спомним как нацисткият престъпник Айхман беше заловен през 1961 г. в Аржентина, осъден и обесен след дълъг процес в Израел.

В Москва не могат да не си дават сметка какво правят, приютявайки официална делегация на ХАМАС (не за пръв път, но в този момент жестът е особено враждебен спрямо еврейската държава). 

Това е първо подобно посещение на лидери на терористите в чужбина. Случва се не в Техеран, където ръкопляскат публично на терористичната групировка, а именно в столицата на московията. Колкото и там да се оправдават, че терористите са посрещнати “само” на ниво външно министерство и че няма да бъдат приети от Путлер, в Израел явно са бесни. 

Този московски вятър неминуемо ще пожъне буря, която ще промени климата в отношенията с Израел. 

Терористите пледират в Москва тяхното терористично нападение от 7 октомври да бъде смятано за “революция”. Призоват тя бъде подкрепена с пари и оръжие, което не оставя съмнение какво искат от своите любезни домакини освен дипломатическата подкрепа, която вече получават в ООН, в чиито Съвет за сигурност рашистите блокираха (заедно с Китай) резолюция, осъждаща нападението от 7 октомври.

Терорът е в кръвта и в темелите на съветското минало на съвременното царство на Путлер. Наричал се е  “революционен терор” и бил в основата на болшевишката доктрина за завладяване на огромната държава, а след това и на света. Така че ХАМАС съвсем основателно търсят на правилното място съчувствие и подкрепа.

 

 

 

 

 

Друг е въпросът, че Путлер обещаваше да се бори с терористите, когато му изнасяше да оприличава чеченците на терористи и се заканваше вулгарно да ги “дави в клозета”. Сегашните му гости обаче се смятат от държавната пропаганда за “бойци”.

На кадъра от видеото с близо 23 годишна давност: Путлер, който обещаваше да “дави в клозета” терористите.  

 

 

 

 

 

Социологическите проучвания на центъра “Левада”, смятан за сравнително достоверен източник на данни за настроенията в московията, говорят за около 20 на сто противници на войната в Украйна. Дали те се припокриват с процентите на поданиците на Путлер, които подкрепят ХАМАС още няма данни, но в социалните мрежи се забелязва високо (като за руzката мракобесна традиция) ниво на съчувствие спрямо жертвите, дадени в Израел при клането от 7 октомври. Възможно е причината да е свързана с факта, че сред отвлечените и убитите от терористите има и руско говорещи евреи в държавата, където те са 13 на сто от населението.

Общото между Израел и Украйна, както пишат в социалните медии съчувстващите на жертвите, е във факта, че и в единия и в другия случай става дума за вероломството на съседи, които имат непоносимост към демокрацията. Днес по тази причина и в Израел, и в Украйна могат да бъдат видени майки, който носят оръжие докато са с децата си на улицата.

Във връзка с най-наглото от всички многобройни подобни изявления на Путлер от началото на агресията му срещу Украйна наистина “всичко върви по план”. В мрежата един млад мъж иронизира в интервю за руzки телевизионен канал, че денацификацията действително се осъществява с пълна сила доколкото нацистите отиват в Украйна и биват ликвидирани там. Както и демилитаризацията: танкове, оръдия и друга военна техника на нацистите биват унищожавани от украинците. Колкото по-малко фашисти и оръжия има в Русия, толкова по-добре, обобщава младежът, който явно е представителен за 20-те процента противници на Путлер и неговата война.  

10 мнения за “Заиграването на Путлер с ХАМАС пося вятър, който предизвика буря в Израел”

 1. Е, как няма да блокират резолюцията на ООН срещу падругите им от хамаZZь
  путлерастките и маоиZZките ИМПЕРнаZZионалсоциалистически большефашистки терористически КОНТРАреволюционери?!?
  Хуйло АсвАбАждава (контра)революционерите , на чужда територия, ама на неговата територия ги смята за “терористи” и буквално ги изпарява.
  Примери??????
  “Терористите” в Ичкерия, в Сибирь, Сирия, и т.н.!
  А “революционерите” са в Молдова, Украйна, Крим, Донбас…..
  Същото е и с китайските падруги .
  И за тях в Тибет, уйгурите са “терористи”!
  А хамаZZь, Хуйло и (т)ИРАНь са “КОНТРАреволюционери” , като тях!
  Одите на хуйло ви!

 2. Първо, забравяте че много от заложниците имат и руско гражданство, освен израелското.
  И второ, и още по-важно, забравяте израелските военни инструктори в Западна Украйна – долг платежом красен, разве не так???

 3. П.П. Само добавям , че Хуйло иска да АсвАбАждава “донецка, луганска, запарожка, херсонска, адеска , доганскЬ , абхаZZка , оSSетска” РАБьспублики………..”народние” РАБьспублики!
  Но , когато ИСТИНСКИТЕ Курска, Донска, Кубанска, Брянска, Красноярска, Псковска и……..и до Чукотската НАРОДни реПУБЛИКи обявяват своята НЕзависимост от моZZковията, тогава Хуйло ги обявява и унищожава като “терористи” . И в Ичкерия, Дагестан, Татарстан , Кабардино-Балкария, …… ВСИЧКИТЕ!
  Още- Идлибската , Алеповската, Дейр ез-Зорската , кюрдската народни републики в Сирия!

  Същото е и с китайските большефашистки империалисти . И за тях “терористите” са в Тибетската народна република, в Уйгурската мохамеданска република, в “предателски” Тайван , Хонконг и даже “предателски” Виетнам!
  А за тях “революционерите” са в КНДРь, червените кхмери в Кампучия и Лаос, в Бирма, Пакистан и талибаните в Афганистан, и “братски” териристически (т)ИРАНь, разбира се!

  Да продължим и с другите терористи от иZZлямистки (т)ИРАНь ! За тях “революционерите” са – хиZZбуллахЬ, шаббиха, хамаZZь, хутите ! А “терористите” са в Идлиб и Алепо в Сирия, и Азерската и кюрдската народни републики, които обхваща над 40% от населението и територията на (т)ИРАНь , което живее под терористичната тирания на аятоласите, и иска своята НЕзависимост от тях!

  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 4. по света – https://www.dw.com/bg/rusia-iran-kitaj-diktaturite-se-obedinavat-sresu-zapada/a-67099454
  ген.Бен Ходжис: „Не мисля, че Техеран иска да види как военноморските сили на САЩ или други техни части унищожават това, което Иран има“, посочва той. Бившият главнокомандващ американските части в Европа е убеден още, че САЩ могат да предоставят необходимата военна помощ на Израел и в същото време да продължат да подкрепят Украйна. И, разбира се, САЩ много ясно заявиха, че ще помогнат на Израел да се защити, особено срещу една терористична организация, каквато е Хамас“

  и у нас – https://frognews.bg/novini/balgarskiiat-politicheski-hamas-nasilva-ubiva-koi-jertvite-tozi-pat.html
  Иван Костов:”България още не е осъзнала през специалните си служби, че е обект на хибридна агресия на Руската федерация. Службите нямат зад гърба си управляващото мнозинство, опора им е президентът Румен Радев”
  https://frognews.bg/novini/pozitsiia-gerb-gubiat-izborite-poddavaite-novata-kostinbrodska-afera-video.html
  Атанас Атанасов:“Всичко тръгва от някаква митична справка на ДАНС…”
  Асен Василев: “Не виждам причина да се отмени машинния вот, няма реакция от Русия за новата такса”
  – НО с машинните няма невалидни бюлетини …

 5. ЦИК отмени машинното гласуване ден и половина преди изборите! Честито на повервалите, че нещо може да се промени към по-добро в този ни, единствен Живот !

 6. Ето и новината, както я представят мизерниците от Оня, стойковия сайт:
  “Централната избирателна комисия реши да гласуваме само с хартия на предстоящите избори.

  Предложението бе направено от зам.-председателя на Централната избирателна комисия Цветозар Томов. Така на местните избори ще се гласува само с хартиени бюлетини.”

  Всъщност, предложението е направено от представителя на БСП в ЦИК Емил Войнов! А точно Цветозар Томов е бил против!
  Направих скрийншот от новината в сайта…
  Поздрави на sms! Как си, приятелю?

 7. За последно преди около 80 години някой си е мислел, че ще мачка евреите безнаказано
  Знаем как въпросният ‘някой’ свърши. както и как свърши другият мустакат приятел, с когото си мислеха, че ще си делнат Европа набързо.
  Мега-тъпа идея е да си мислиш, че евреите забравят и прощават зверствата срещу тях. Путлер явно не го разбира това, смята, че с лъжлива пропаганда ще замаже ситуацията както в Украйна, така и в Израел. Този път с Хамас настъпа мотиката – въпрос на време е да пие чай от неговия, или да мине прекалено близо до прозорец, или да се вози на повреден самолет.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.