На изборите в София предстои победа на естествения интелект

Днешните избори са местни и като местен имам преки наблюдения само за София. Няма голям смисъл от прогнози часове преди да станат ясни резултатите, но въпреки това ще се опитам да се изкажа в духа на партийните лидери.

Обичайна практика, досадно повтаряща се поради липса на въображение, е те да бъдат питани “коректно” не за кого, а за какво гласувахте.

Може би най-ясен в това отношение е продължителят на делото на Фандъкова, припознат и издигнат в последния момент от ГЕРБ като алтернатива на главния си противник за кметския пост от ППДБ, срещу когото се упражняваха в пряка и косвена стрелба всички претенденти да го победят. 

Новата Фандъкова заяви днес на излизане от свещенодействието с тайния вот с явна заявка да продължи да управлява в същия дух като нея. Стана ясно, че щял да управлява “още по-добре”.  Никаква промяна, с други думи.

Въпреки калташките атаки, кандидатът на ППДБ през цялата кампания упорито определяше конкурентите си като “достойни кандидати”. Може би десетина пъти се опитаха в последното му интервю по Нова тв да го подканят каже нещо друго за тях, но той невъзмутимо отказа да напусне собствения си позитивизъм спрямо съперниците.

Това, което бих казал в отговор на въпроса “за какво гласувате” днес в София е противно на модата да бъдем плашени с настъплението на изкуствения интелект. В София гласуваме за естествения интелект на едни млади хора, които стари интриганти се опитаха да дискредитират чрез канонада от обвинения спрямо техните вторични пол. белези. 

Политически, искам да кажа. Вие какво си помислихте-че съм се хванал на гнусотиите, които изписаха в клекалото ПИК, претендиращо да знае кой с кого спи, сервирайки обилни дози от тази помия на “будните софиянци”?

Естественият интелект ще победи на днешните избори в София. Подписвам се под тази прогноза.

11 мнения за “На изборите в София предстои победа на естествения интелект”

 1. Аз пък гласувах за една Европейска България, чиста, зелена и свободна от мутри, комунисти, националсоциалисти и корумпирани милиционери!

  Идеалист съм, нали? И наивник?

  НЕКА!

 2. Добре, все пак за ВСИЧКО е ВИНОВНА ЦвИКь!
  Тя никога , НИКОГА не спазвала собствения си Избирателен кодекс и закони! НИКОГА!
  Още преди 10 години , се повдигна въпросът за машинното гласуване, …….някой все още да се сеща – ЗАЩО?
  Защо точно преди 10,5 години се изискваше въвеждането на машинното гласуване, а? Пачему?
  Как защо, – защото тогава бандитската мутро-милЮЮЮционерска МУТРА бокоТИКВАТА беше решил да си “допечата” 1 000 000 “резервни” “бюлетини”!!!
  Ето това е ОГРОМНАТА причина , която доведе до машинното гласуване!
  Ако тези гнусни паразитни проZZт(итуиращ)и шлюхи от ЦвИКь, “избрани” по партиен признак, бяха гарантирали честни избори с хартиените бюлетини, то тогава ниКОЙ нямаше да иска машините! Никой!
  Ако ЦвИКь бяха ГАРАНТИРАЛИ и ОСИГУРИЛИ честни избори с хартиените бюлетини , след 2013г. , но те нарочно допуснаха хартиени ПРЕВРАТИ още от Костинброд, след това се повториха рецидивите на всички следващи хартиени “избори” , достигащи до над 20% “недействителни” бюлетини, хартиени, и още много повече проценти “недействителни” протоколи , хартиени, от СИК!
  Ето това въведе императивното искане за машинното гласуване!
  Защото ЦвИКь НЕ “иска” , а и не “може” да “опази” хартиените “избори”, заради “партийната” си НЕграмотност и тотални партийнни зависимости !
  И сегашните “избори” ясно показват това!
  Вие знаете ли , че тези днешни “избори” щяха да са първите, ПЪРВИТЕ местни избори с машинно гласуване! Щяха!
  Щяха, но хартиената мафия на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, подпомогнати от шлюхите им от БКПь- кУрвела ниновНаЯ,и от ИТНь- чалгарската шайка на ченгесарското задкулисие, ги УНИЩОЖИХА, защото разчитат само на КУПЕНИ гласове и КУПЕНИ секции!
  И за всичко това е виновна ЦвИКь , избрана от същата хартиена МАФИЯ, а това е ТОТАЛитарЕН конфликт на интереси и злоупотреба с власт , БЕЗкрайни , няма по-големи от това!
  И с помощта и на гнусният фатмашки ПРЕВРАТаджия- зИльоната гнусна фатмашка предателска “геЙнеральска” неграмотна превратаджийска “маZZонска ” ТИКВА – реZZиЛдентът лумПен гадень и неговите превратаджийски шлюхи от ДАНС, които веднага трябва да бъдат изхвърлени , защото са назначени НЕзаконно, НЕЗАКОННО! Които винаги участват в превратите срещу правителството Денков! Винаги!
  И ЦвИКь веднага трябва да бъде ЛИКВИДИРАНА! Защото никога не е изпълнила Избирателния кодекс, нито никога не е осигурила честни хартиени избори, нито никога не е въвела машинното гласуване, въпреки изричният референдум от 2,5 милиона гласували за машините, нито изрипния закон за машинното гласуване, предизвикан от хартиените далавери на ЦвИКь още Костинброд и чудовищните недействителни бюлетини и протоколи, нито сега проведе ПЪРВИТЕ местни избори с машините!
  И все пак КОЙ има полза от блокирането на ПЪРВИТЕ местни избори с машини , които не се състояха!
  Нека шлюхите от ЦвИКь отговорят – откога са се е подготвяли да премахнат ПЪРВИТЕ местни избори с машини, защото НЯМА как да е “подготвено” само за един ден на 27 октомври със “секретния” “докладь” от фатмашките бандитски превратаджийски шлюхи от ОПГь-ДАНСь! Няма как да “заблудят” няКОЙ , че “случайно” са премахнали ПЪРВИТЕ местни избори с машинното гласуване! ПЪРВИТЕ!

  И затова предлагам на обсъждане въпросът за избор на членовете на ЦвИКь! Аз предлагам всички членове на ЦвИКь да бъдат ИЗБИРАНИ от НЕпартийни НЕзависими органи и комитети!
  Такива могат да бъдат от съдебната власт и НПО-тата!
  Нека съдии да бъдат отговорни за провеждането на изборите, така съдебната власт ще контролира законодателната и изпълнителната власти, като гарантира честни избори за парламент! Вече се видя че “партиите” са в тежък конфликт на интереси и НЕ искат да се провеждат честни избори, чрез “партийните” им квоти в ЦвИКь! Това се потвърждава от НЕзаконната отмяна на машинното гласуване от ЦвИКь, заради формални “доклади” от корумпираната ОПГь-ДАНСь , които не могат да влияят на решенията на ЦвИКь, ако са “неЗАВИСИМИ” и изпълняват собственият си Избирателен кодекс, НАЛИ!!!!!!!
  Вече трябва да се промени и Избирателния кодекс, защото “партиите” НЕ трябва и НЕ може да се “избират” според техните собствени “правила”, което е краен конфликтнаинтересиизлоупотреба с произволна власть!
  Трябва Избирателния кодекс да се предлага от НЕпартийни НЕзависими органи ! Като НПО-тата или от съдебната власт!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на дИбильян прасееФскиЙ, одите на кУрвела ниновНаЯ, одите на чалгарските маймуни, одите на кУпейкинь и иZZраждане, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. Правилно. Понякога е необходимо и малко усилие и търпение, плюс естествен интелект. Вярвам също, че и всакакви клакьори-плювачи, фейкновинари и тролетариат ще получат своята карма. Може би не на момента, а в развитие.
  Тази вяра също е естествено обусловена, не религиозна.

 4. из Интернет:

  – Как е положението, Джеймс?
  – Изборен ден, сър.
  – И върви ли вотът, Джеймс?
  – Ниска избирателна активност, сър.
  – Какво искаш да кажеш, Джеймс?
  – Машинното гласуване затруднява покойниците, сър.
  +
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02W4FHhLAWsDF8WQ2nPSsTMPSLYU5n8SEhUhYWgptw8uk88dooK9ZKdqB7CY4CFkXKl&id=1195920713&sfnsn=mo

 5. Малко съм изненадан от Ванчето. Не очаквах да се бори за второто място. Дори без машини, герб да не може поне второ място? lol

  А иначе, имам наблюдение дали пик оказва влияние дори и на някои десни избиратели – уви да, оказва. С изненада установих, че някои такива хора четат този клюкарник. До такава степен е промил мозъците, че като няма какви доводи да кажат, опират до половите белези (и ДС, разбира се) като извинение да не гласуват.. Но все пак да видим колко естествен интелект е останал у хората, които все повече мислят като изкуствен, оставяйки естественото мислене на изкуствения, който пък все повече прилича на естествен.

 6. Завиждам ви за оптимизма, Стопанино. Понеже последните 30 г. естественият интелект в Задунайския Милиционеристан блести главно с отсъствие. Малко помощ от изкуствения такъв май няма да навреди. Респект!

 7. Камък ми падна от сърцето – София наистина е синя!
  Щом този кандидат събра 38%, друг можеше и на първи тур да спечели, особено след като номерът с отмяната на машинното гласуване ни ядоса.
  Големият майтап ще е, ако, след като две години се натяква на сините, че са избрали на втория тур Радев, следващите четири години натякваме на ГЕРБ, че са избрали Григорова….
  Шегувам се…

 8. @RICOшетниковь
  опитвам се да прочета поста Ви, този гювеч от малки и големи букви, латиница… отказва много бързо. Изключително важно е, освен важното, което имаш да кажеш е да го кажеш правилно. В обратния случай е бръщолевене.

 9. Има само едно решение, което ще ликвидира корупцията в изборите, която е институционализирана чрез игрички с т.н. Изборен кодекс. Това решение е допълнение, поправка в Конституцията с приблизително следното съдържание: ” Правото на глас се осъществява посредством всички известни към момента на изборите технически средства, които позволяват идентификация на гласоподавателя. Идентификацията на гласоподавателите и изчисляването и обявяването на резултатите от изборите се извършва от избрана чрез конкурс група/ЦРГ/ от IT и други специалисти, снабдена с необходимата за целта изчислителна и друга техника и пособия. На всеки заинтересуван от изборния резултат се осигурява достъп до хода на обработката на данните постъпващи в ЦРГ/Център за Регистрация на Гласоподавателите.”
  Това би направило излишни всякакви СИК, РИК, ЦИК, застъпници, писари, машини и прочие средства за подмяна на вота. Който няма мобилен, таблет, лаптоп, банкова сметка, пощенски клон наблизо…отива и гласува в кметството, в банката, в полицейското, в дипломатическото представителство…и т.н. посредством идентификация с лична карта…
  Прости били холандците, нали? Защото правото им на глас е всеобщо и ненакърнимо чрез изборни кодекси и указания на корумпирани политически органи. Товаже пряко упражняване правпто на гладуване. Това е демокрацията. Всичко което се практикува в България е по-малка или тотална изборна измама.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.